HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft

#461 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 15. 07:38

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2004. nov. 15., hétfő - 7:26

:think:  :confused:

Elnézést, ha nem volt érhető. Central Timezone-ban felsorolt szerver a 25-ös, így értettem, hogy Euro.

#462 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 15. 13:32

Bammeg hogy jártam! A 20ason tünde papot indítottam, és már a 10es szinten jártam, mikor is kiváncsivá tett az a dolog, hogy milyen módon fogok én kijutni a szigetről (lsd Kalimdor Éi partjánál).
Szóval kiderült, hogy a sziget egy kib@szottul nagy fa, és az oldalából sok ág áll ki, amire ki is lehet menni. :D

Én ki is mentem, aztán rossz mozdulat, és megkezdődött a zuhanás.  :spirit:
A gond ott jött be, hogy nem tudok ugyan oda leesni a szellememmel, így most kérhetek az angyaltól faluba élesztést. :reklamacio:

Na mindegy, tegnap csináltam egy troll maget is, az sem rossz, ja a 19es szerverre, ez nincs olyan gyakran offline, mint a 20as.

A game jó, minden szupi, csak én néha unom a futkosást két település között. De majd ha lesz szállítóállatom, mindössze 100 arany....
KomposztWC

#463 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 15. 15:46

Idézet: Grillo - Dátum: 2004. nov. 15., hétfő - 14:32

Bammeg hogy jártam! A 20ason tünde papot indítottam, és már a 10es szinten jártam, mikor is kiváncsivá tett az a dolog, hogy milyen módon fogok én kijutni a szigetről (lsd Kalimdor Éi partjánál).
Szóval kiderült, hogy a sziget egy kib@szottul nagy fa, és az oldalából sok ág áll ki, amire ki is lehet menni. :D

Én ki is mentem, aztán rossz mozdulat, és megkezdődött a zuhanás.  :spirit:
A gond ott jött be, hogy nem tudok ugyan oda leesni a szellememmel, így most kérhetek az angyaltól faluba élesztést. :reklamacio:

Na mindegy, tegnap csináltam egy troll maget is, az sem rossz, ja a 19es szerverre, ez nincs olyan gyakran offline, mint a 20as.

A game jó, minden szupi, csak én néha unom a futkosást két település között. De majd ha lesz szállítóállatom, mindössze 100 arany....

Én egy 1000 aranyba kóstoló nightsaber-t néztem ki magamnak, úgyhogy egyelőre ez elnapolva, legalábbis a béta idejére biztos nem lesz meg :)

#464 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 15. 15:59

Ma jutotam oda, hogy felpakoljam a játékot. Még jóformán játszani sem tudtam, mert 3 percenként kidobbott a szerverről (20, 25, 26)  :reklamacio: .  Még egy nyamvadt véleményt sem tudok mondani :(

#465 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 15. 16:09

Idézet: Yv@n - Dátum: 2004. nov. 15., hétfő - 15:46

Én egy 1000 aranyba kóstoló nightsaber-t néztem ki magamnak, úgyhogy egyelőre ez elnapolva, legalábbis a béta idejére biztos nem lesz meg :)

A game dönti magából a pénzt, szal nyugodtan lehet játszani.
Nem ölök sokat, csak azt amit nagyon szükséges, nem vállalok el dúrva küldetéseket, mert nem tudom teljesíteni, és így is mindjárt megvan egy arany, ráadásul mindössze lvl 13 vagyok... gondoljátok el, hogy mi lesz lvl 40-re.

Szerkesztette: Nevl 2004. 11. 15. 16:14 -kor

"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#466 Felhasználó inaktív   Goody 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 15. 16:17

Idézet: Nevl - Dátum: 2004. nov. 15., hétfő - 17:09

Nem ölök sokat, csak azt amit nagyon szükséges, nem vállalok el dúrva küldetéseket, mert nem tudom teljesíteni, és így is mindjárt megvan egy arany, ráadásul mindössze lvl 13 vagyok... gondoljátok el, hogy mi lesz lvl 40-re.

Hehe, 1 arany. :D
Nem hangzik valami nagy összegnek... van valami váltópénz is ? (apró ? )
A jövöd csakis rajtad múlik.

#467 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 15. 16:25

1gold=100silver=10000cooper
(nem kevés pénz az 1 arany)
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#468 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 15. 16:28

Idézet: Nevl - Dátum: 2004. nov. 15., hétfő - 17:09

lvl 17 vagyok éppen, és egy lvl17 cicussal járom az erdőt mint vadász, bőrdíszműves, és nyúzó nagymester. Lóvé dől eléggé jól, kb 2 aranyam van :)

Időm nagyrészét most nyúzással töltöm, mert pont meglett a 100as szint bőrmunkákból, és így tanultam most kb ingyen lecserélhetem a teljes garnitúra ruházatomat.

Amúgy én 14es szerveren vagyok, szimplán azért, mert öcsém valami meggondolásból ott kezdett mikor gamespy-os open acc szórás beindult(nemtom honnan szedte ő a kulcsot, de nem fizetett érte). Amúgy ott én nem találkoztma túl gyakran laggal, és egyedül tegnap volt az hogy nem tudtam belépni, mert lelőttek rakás szervert, és egy raklapnyi idióta átrohant pont a 14-esre, hogy akkor gyártanak karaktert és játszanak nulláról, hogy addig is töltsék az időt, amíg a saját realmjuk amiben addig tartózkodtak visszajön online-ba...

14-es alapból ritkán laggol, eddig egy hét alatt kb 3 esetleg 4 alkalomra emlékszem.

#469 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 15. 17:47

Idézet: Yv@n - Dátum: 2004. nov. 15., hétfő - 16:28

lvl 17 vagyok éppen, és egy lvl17 cicussal járom az erdőt mint vadász, bőrdíszműves, és nyúzó nagymester. Lóvé dől eléggé jól, kb 2 aranyam van :)

Időm nagyrészét most nyúzással töltöm, mert pont meglett a 100as szint bőrmunkákból, és így tanultam most kb ingyen lecserélhetem a teljes garnitúra ruházatomat.

Amúgy én 14es szerveren vagyok, szimplán azért, mert öcsém valami meggondolásból ott kezdett mikor gamespy-os open acc szórás beindult(nemtom honnan szedte ő a kulcsot, de nem fizetett érte). Amúgy ott én nem találkoztma túl gyakran laggal, és egyedül tegnap volt az hogy nem tudtam belépni, mert lelőttek rakás szervert, és egy raklapnyi idióta átrohant pont a 14-esre, hogy akkor gyártanak karaktert és játszanak nulláról, hogy addig is töltsék az időt, amíg a saját realmjuk amiben addig tartózkodtak visszajön online-ba...

14-es alapból ritkán laggol, eddig egy hét alatt kb 3 esetleg 4 alkalomra emlékszem.

Mi a 20-ason vagyunk, tegnap este a kezdeti nehézségek ellenére elég jó volt, én egy warlock vagyok és most kezd a kari csak nagyon jó lenni, alig várom lvl 20-at, hogy tűzesőt zúdíthassak az ellenségre és tömegesen hulljanak a lábam előtt a népek... :D Tudom-tudom, aztán egyszercsak felébredek a temetőben :D :D

#470 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 15. 17:51

Érdekes hozzászólásokat olvasok itt...

Kíváncsi lennék a játékra, ha megtudnám, hogy honnan kell letöltenem a béta tesztverziót + meddig ingyenes és mekkora a file...

Minden segítséget köszönök! :up:
Tyraan - Artum Inferniti

#471 Felhasználó inaktív   csuvakka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 15. 17:56

Ingyenessen letölthető akár a játék honlapjáról is. Nem is ez a gond. Hanem már betelt a béta tesztelésre jelentkezés, a Blizzard nem tud több jelentkezőt fogadni. Szal hiába töltöd le a játékot, nemtudsz csatlakozni az online szerverekhez mert nincs accountod..  :(

#472 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Jareth - Dátum: 2004. nov. 15., hétfő - 17:51

Kíváncsi lennék a játékra, ha megtudnám, hogy honnan kell letöltenem a béta tesztverziót + meddig ingyenes és mekkora a file...

2.4 GB-ot kéne letöltened a blizzard szerveréről illetve az alderaaan.hu-ról is leránthatnád, de mivel beszüntették az open beta regisztációt ezért nem fog összejönni a dolog sehogyse...

#473 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: csuvakka - Dátum: 2004. nov. 15., hétfő - 17:56

Ingyenessen letölthető akár a játék honlapjáról is. Nem is ez a gond. Hanem már betelt a béta tesztelésre jelentkezés, a Blizzard nem tud több jelentkezőt fogadni. Szal hiába töltöd le a játékot, nemtudsz csatlakozni az online szerverekhez mert nincs accountod..  :(

Hát akkor ennyi... :D
Tyraan - Artum Inferniti

#474 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 15. 18:01

Idézet: Jareth - Dátum: 2004. nov. 15., hétfő - 18:51

Sajnos kicsit elkéstél vele, lévén az open beta kulcs reggelést az első nap után leállították amikoris elérték az 500ezres kiadutt kulcs számot. Én is küldtem két havernek akik napközben net mellett melóznak, hogy regeljetek bazze, mert tolni kell, de "jóó jóó, majd este" felkiáltással lecsúsztak a játékról...

Amúgy elvileg felmész blizzard honlapra és le tudod tölteni az openbeta kliens letöltőt, ami tulajdonképpen egy spec moddolt bittorrent kliens, azt ráindítod, és lecsorgat a winyóra kb 2.5 gigát, viszont ez nem oldja meg a kulcs szerzési problémádat.

Ha van kulcsod, és megnéznéd, de nem akarsz bittorrenttel szívózni, akkor szólsz, és kitolom neked netre egy helyre ahonnan letöltheted, patch-el együtt...

#475 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 15. 18:05

kb 1 órája szedek le egy virágot akkora a lagom vagy mi...nem is lag mert ha megtámadnak közbe akkor tudok harcolni csak minden ütés után legugol a dög hogy lootoljon :D 9körül megpróbálom megint ha akkor se megy kénytelen leszek feladni a 200xp híjján 17-es warriorom és szervert váltok mert úgyűnk hogy sikerült kiszemelni a leglagosabb szervert grrrrrrr

#476 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 15. 18:51

Szerintem egyezzünk meg, hogy pl. a 26-os szerveren találkozunk. Ha már ennyien játszunk a hwsw-ről, akkor legalább legyünk egyazon szerveren.

#477 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 15. 18:54

És jó a 26-os? Nincsenek laginváziók?
A 20-ason különben már 3-an vagyunk Csuvakka, Nevl, jómagam. Meg van még pár magyar lélek de nem tudom hogy ők HWSW-sek vagy nem...

Szerkesztette: Kecsöpp 2004. 11. 15. 18:55 -kor

#478 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 15. 19:23

Jó na, akkor megyek én is a 20-ra.

#479 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 15. 20:50

Most felmegyek én is 20asra, megnézlek bennetek, de én főleg a 19esen nyomom.
KomposztWC

#480 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 15. 21:13

Amúgy tervezi már valaki, hogy a teljesben részt vállal egy megvétel, és néhány havidíjj formájában?

Téma megosztása:

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.