HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft

#561 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 21. 07:16

Kár biza. DE gondold át ha indítasz 8 karit és mindet felviszed 60-ra az összesn 480lvl amelyből 80-at könnyű elérni de a maradék 400 biza idő. Valamint azok a küldik melyek xy race only gondoskodnak róla hogy ne legyen uncsi a játék más szemszögből se. Szvsz az első kiegig lesz csak lvl 60 a max.
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#562 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 21. 11:03

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2004. nov. 21., vasárnap - 7:16

Kár biza. DE gondold át ha indítasz 8 karit és mindet felviszed 60-ra az összesn 480lvl amelyből 80-at könnyű elérni de a maradék 400 biza idő. Valamint azok a küldik melyek xy race only gondoskodnak róla hogy ne legyen uncsi a játék más szemszögből se. Szvsz az első kiegig lesz csak lvl 60 a max.

Pontosan ez az! lvl 15 felett azért már nehezebb szintet lépni, nagyon sokáig tart... gondoljátok bele, hogy mi van 30-nál... bár ahogy egyre veszélyesebb helyekre mész el egyre több xp-t is kapsz a küldetésekért. Pl a Lakeshire-i kormányző elküldött egy levéllel a darkwood-i faluba, csak azért, hogy odamentem kaptam valami 1000+ xp-t (jó mondjuk kb annyiból állt az egész, hogy rohantam mint a fene, nehogy utól érjenek a dögök) :D
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#563 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 21. 12:15

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2004. nov. 21., vasárnap - 0:28

Sokat gondolkoztram ám én is ezen a warez szerver dolgon. De asszem hogy mégiscsak az eredeti Blizzardos supportot választom ha kijön az EU verzio végleges változata a boltokba is, jövőre. És nem csak a support miatt. De addig jó lesz a wa* szerver is pláne ha nincs is más :p

Természetesen én is a blizzardos szervereken szeretnék majd játszani, de ha nem lesz pénzem, akkor ezt nem tudom megtenni. Ez van, lehet, hogy külföldön ezt a 10 éves gyerek kipengeti a zsebpénzéből, de nekem nem biztos, hogy lesz rá. De ezt már megbeszéltük.  :(
KomposztWC

#564 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 22. 05:06

Felmerült bennem a kérdés:
Ha mondjuk a szövetség oldalán harcolok a 20-as szerveren és átmegyek a horda szigetére akkor ott vannak a userek akik pl a 20-as szervert választották a horda oldalról? Na csak azért merült fel bennem mert a horda tagjaival nem lehet komunikálni (asszem /w-vel se) valamint átrepültem nem egyszer kalimdor felett és nem láttam nyomát annak hogy lenne ott bárki is az NPC-ken kívűl. Jó tudom a Gryphonról nem sokat látni mert elég gyorsan repül de a szövetség oldalán azért nagyon jól ki lehetett venni a userek seregét sőt még ki is lehet jelölni őket.
Valamint ha ott vanak a horda tagjai és bemegy egy izmos raid csapat majd levágja a userek után az npc-ket akkor mi van? (le lehet vágni az npc-ket mert 1 undead kereskedőt én is levégtam ... ki akartam rabolni :D ... de nem volt nála semmi) Jön a respawn mint a többi monszánál?

#565 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 22. 11:51

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2004. nov. 22., hétfő - 5:06

Felmerült bennem a kérdés:
Ha mondjuk a szövetség oldalán harcolok a 20-as szerveren és átmegyek a horda szigetére akkor ott vannak a userek akik pl a 20-as szervert választották a horda oldalról? Na csak azért merült fel bennem mert a horda tagjaival nem lehet komunikálni (asszem /w-vel se) valamint átrepültem nem egyszer kalimdor felett és nem láttam nyomát annak hogy lenne ott bárki is az NPC-ken kívűl. Jó tudom a Gryphonról nem sokat látni mert elég gyorsan repül de a szövetség oldalán azért nagyon jól ki lehetett venni a userek seregét sőt még ki is lehet jelölni őket.
Valamint ha ott vanak a horda tagjai és bemegy egy izmos raid csapat majd levágja a userek után az npc-ket akkor mi van? (le lehet vágni az npc-ket mert 1 undead kereskedőt én is levégtam ... ki akartam rabolni :D ... de nem volt nála semmi) Jön a respawn mint a többi monszánál?

Ez egy jó kérdés, de asszem, hogy csak a PvP servereken tudsz kommunikálni velük illetve látodőket!

Én inkább arra leszek kíváncsi, hogy mennyire fogják megbuherálni a kedző q-kat, karikat, mert így azoknak akik részt vettek a betában eszméletlen könnyű dolguk lesz, az újoncokhoz képest, arról nem is beszélve, hogy mindenki tudni fogja, hogy mit hol kell csinálni!

Ja egyébként még mindig nagy a kuss az europai open betával kapcs... még az eu oldalon is.

Szerkesztette: Nevl 2004. 11. 22. 11:54 -kor

#566 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 22. 12:10

Utolsó nap nyomtam a taurennel, ami ugye kalimdorban él, és szebejött velem egy csapat éjelf, vagy 20an, 20as szint körüliek. Épp valami beastot gyaktam, mikor fut felém egy orc, és szólt, hogy vigyázzak, mert előttem az úton éjelfek közelednek. Nem értettem, aztán befutott a csapat. Nagyban vagdalkoztam az állattal, mikor odaállt mellám a 23as szintű elf warrior, és elkezdett nevetni...nem örültem. Ha rávittem a kurzort, akkor kis tőrré alakult, úgyhogy szerintem meg lehetett volna támadni, persze lenyomott volna, mint a sz@rt.

Szerintem természetesen minden szerveren minden földrészen vannak emberek, és bármikor betámadhatják az elenséges szövetséget. Persze ezt csak úgy érdemes, ha elegen összegyűltök, meg elég magas szintűek vagytok.

Majd a végleges játékban biztos lesznek nagy csaták, mikor az orkok és undeadek betörnek mondjuk az emberekhez egy kis hentre.  :paci:  :matrix:  :doom:  :help:
KomposztWC

#567 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 22. 16:46

Jaaaaj de jó :D
Már alíg várom a nagy csatákat akkor :D :D

#568 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 22. 17:21

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2004. nov. 22., hétfő - 16:46

Jaaaaj de jó :D
Már alíg várom a nagy csatákat akkor :D :D

Na majd, ha összehoztuk a csapatunkat beaprítjuk az orco meg undead szemetet! :D

#569 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 22. 17:29

Ja hogy te a szövetség oldalára szegődnél :(

én is :D

#570 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 22. 18:02

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2004. nov. 22., hétfő - 17:29

Ja hogy te a szövetség oldalára szegődnél :(

én is :D

Na ugye?! Asszem én szövetségieknél kezdem mindenképp egy palával, utána egy tauren sámán vagy harcos... nem tom még.

#571 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 22. 18:50

http://www.worldofwarcraft.com/misc/inside.../interview.html ezt érdemes elolvasni!!! :)

Egyébként poén lesz nagyon ez a game...

#572 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 23. 08:26

http://www.worldofwa...es/paladin.html

Idézet

Can summon a custom armored Warhorse mount

:eek:  :eek:  Az nem rossz!

Itt meg a professionokról lehet egy kicsit olvasni...amit érdemes átböngészni még karakter létrehozása elött.
http://www.worldofwa...ons/basics.html

Szerkesztette: Kecsöpp 2004. 11. 23. 08:27 -kor

#573 Felhasználó inaktív   BaluC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 23. 09:23

Idézet: Nevl - Dátum: 2004. nov. 22., hétfő - 19:02

Na ugye?! Asszem én szövetségieknél kezdem mindenképp egy palával, utána egy tauren sámán vagy harcos... nem tom még.

Hát már te sem engedsz a "sötét oldal" csábításának?

Az összeg MMORPG-ben a Jó / Rossz aránya álltalában 60/40, a WoW Bétában 55/45 volt...
Engem inkább a sötét oldal vonz elsőre (Tauren vagy Ork Sámán :Đ )...

Biztosra nem állítom, de ha úgy alakul az életem akkor jövök én is Klánosdit játszani :)

BaluC  :respect:
WoW: Arathor (PvE)
Zsebibaba   (Lvl 70) - NE Female Rogue - Mining,BS,FirstAid,Cooking,Riding -> 375
Captainb     (Lvl 62) - Human Female Paladin - Skinning, Mining
Csámpás     (Lvl 60) - Drenai Male Warrior - Mining, BS
Twisting Nether (PvP)
Süti             (Lvl 70) - Human Female Paladin - Mining, Skinning
Nyanya       (lvl 68) - Human Femail Mage

#574 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 23. 10:40

Már előrendelhető

http://www.aitsafe.com/cf/add.cfm?product=...s.hu/index.html

becsült ár 9900Ft

#575 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 23. 10:46

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2004. nov. 23., kedd - 8:26

http://www.worldofwa...es/paladin.html

:eek:  :eek:  Az nem rossz!

Itt meg a professionokról lehet egy kicsit olvasni...amit érdemes átböngészni még karakter létrehozása elött.
http://www.worldofwa...ons/basics.html

Mondjuk ara kíváncsi lennék, hogy az, hogy war horse azt jelenti e, hogy harcolni is lehet rajta vagy ugyan úgy eltűnik mint a rendes lovak...

Nagyon kemény ez a paladin, eszméletlenül kell tudni gamelni, hogy hasznos legyél (kell tudni, mit használj magadon, deffensive, vagy offensive seal, kell tudni, hogy a többi party memberre mit rakj, buffold a fightereket, adj manát a mageknek... de a jó dolog az, hogy van skillből life leachje!!!!!)

Nagyon hasonlít a paladin a D2-eshez ez tetszik, főleg az aurás dolog... nagyon fogunk hasítani!

Idézet

Blizzard is pleased to announce that World of Warcraft will release in Europe in early 2005. This will follow a final beta test, which is currently scheduled to start in December 2004.

At launch the game will be available in two versions: standard and collector's edition. The suggested retail price for the standard box is 44.99€, and for the collector's edition is 69.99€. Both versions include a free one-month subscription to the game.

After the initial free one-month subscription ends, players will be able to continue playing under one of three different subscription plans. The month-to-month subscription plan will cost 12.99€ per month, the three-month plan will cost 11.99€ per month, and the six-month plan will cost 10.99€ per month. All of the announced European prices include VAT.

For more details about the European launch plans click here to read the press release.

Szal decemberben beta és január-február megjelenés... lehet, hogy megkérem egy amerikai ismerősömet, hogy vegye meg nekem kinn, hátha olcsóbb... bár lehet, hogy azzal nem lehet majd csak a us szervereken játszani?

#576 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 23. 10:48

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2004. nov. 23., kedd - 10:40

Már előrendelhető

http://www.aitsafe.com/cf/add.cfm?product=...s.hu/index.html

becsült ár 9900Ft

Lesz az szerintem több is!!! Európában 45 euró!

#577 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 23. 10:52

Idézet: Nevl - Dátum: 2004. nov. 23., kedd - 10:46

hátha olcsóbb... bár lehet, hogy azzal nem lehet majd csak a us szervereken játszani?

szerintem is olcsóbb...tuti hogy csak az us szervereken megy majd (valahol olvastam róla) de egy kis pénz ellenében kicserélik neked EU verzióra...

#578 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 23. 11:16

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2004. nov. 23., kedd - 10:52

szerintem is olcsóbb...tuti hogy csak az us szervereken megy majd (valahol olvastam róla) de egy kis pénz ellenében kicserélik neked EU verzióra...

Na kössz... jó fejek, ha azért is fizetni kell, hogy átállítsák, akkor inkább megvárom az eu-s megjelenést (egyébként mekkora petsség, hogy késleltetik 2-3 hónapot a játék megjelenését... nem egészen értem, hogy ezt hogy gondolják).... mondjuk meg kell hagyni, hogy talán jobb is, ha nem lesz meg csak január közepe-vége felé... így legalább lesz esélyem átmenni a pszichologia szigorlaton ja 5-6-án :D :D

#579 Felhasználó inaktív   Chinpira 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 23. 15:23

Nemtom mondta-e már valaki, de nov. 26-tól kezdődik az európai előrendelési akció, és ha egy, az akcióban részt vevő boltban (gondolom ezek csak külföldi, webes boltok lesznek), előrendeled a játékot, akkor garantáltan részt vehetsz az európai bétatesztben. Úgyhogy ez talán némi kárpótlást nyújt egyeseknek, meg el lehet vele ütni az időt februárig, ha már mással nem megy :)

#580 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 23. 15:26

Igen, azt hiszem ebből a vizsgaidőszakos szempontból mindenképp jó, hogy csak jan végén lesz, bár ha belegondolunk, hogy decembertől ott lesz az open béta, akkor ugyebár ez a dolog már tárgytalan is. Jöhetnek a ZHk!!!  :D
KomposztWC

Téma megosztása:

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.