HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft

#641 Felhasználó inaktív   Fireblade 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 01. 10:22

Idézet: Hubert - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 9:16

A Gamespot nagyon jó kritikát írt róla.

Ami a legszimpibb: ha hosszabb szüneteket tartasz játék közben, akkor amikor újra belépsz, kapsz egy kis bónuszt, ami gyorsabb tapasztalati pontszerzést tesz lehetové, csak azért hogy ne legyen akkora hatalmas különbség a power gamerek meg alkalmi játékosok között.
Minél tovább voltál távol , annál tovább tart majd ez a bónusz. Ettol még aki nonsnstop játszik úgyis hamarabb fejlodik, de az alkalmi játékos sem érzi majd úgy hogy lemarad.

A bind-elt cuccok is szimpik, online aukciókat elkerülendo.

Lehet mégis ki kellene próbálni ?

Kérdés: az amcsi open beta után volt karakter/tárgy/szinttörlés vagy nem ?

ugy tudom a betas karakteredet nem viheted át a FINAL-ba. Mert csúnya lenne ha PvP szerveren a 60-as szintű karik mészárolnák halomra a kezdőket :)

#642 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 11:12

Ja, a karikat accocat törölték, szal nem vihetőek tovább.
A binding tényleg nagyon jó ötlet... sok gondtól kíméli meg a játékot.
Ami ezt a távolmaradási bonuszt illeti, erről még nem hallottam, de ha igaz akkor az poén... bár ha a tisztelt kollégák itt megint annyit fognak gamelni mint a beta alatt akkor megint szenvedés lesz :D (meg kell hagyni, hogy ha febr elején megjelenik akkor szinte én is mindig fenn leszek :D)
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#643 Felhasználó inaktív   Fireblade 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 11:19

Idézet: Nevl - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 10:12

Ja, a karikat accocat törölték, szal nem vihetőek tovább.
A binding tényleg nagyon jó ötlet... sok gondtól kíméli meg a játékot.
Ami ezt a távolmaradási bonuszt illeti, erről még nem hallottam, de ha igaz akkor az poén... bár ha a tisztelt kollégák itt megint annyit fognak gamelni mint a beta alatt akkor megint szenvedés lesz :D (meg kell hagyni, hogy ha febr elején megjelenik akkor szinte én is mindig fenn leszek :D)

én nem vittem túlzásba a bétázást, ez mondjuk részben köszönhető hogy most volt az államvizsgám, meg akarok hagyni a final-ra is sok ujdonságot :) majd akkor bejárom a terepet, felfedezem a világot majd akkor. meg ne legyen unalmas ujra kezdeni

#644 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 16:40

Idézet: Fireblade - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 11:19

én nem vittem túlzásba a bétázást, ez mondjuk részben köszönhető hogy most volt az államvizsgám, meg akarok hagyni a final-ra is sok ujdonságot :) majd akkor bejárom a terepet, felfedezem a világot majd akkor. meg ne legyen unalmas ujra kezdeni

Okos elgondolás. OB-t én is abbahagytam 2-3 nap után, az alatt számomra kiderült, hogy ez mindent üt, és amennyiben előfizetek rá, úgy szinte biztos hogy ugyanezt a karaktert választom, mint most, mert még rengeteg újat mutathat.

#645 Felhasználó inaktív   Fireblade 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 16:46

Idézet: Yv@n - Dátum: 2004. dec. 2., csütörtök - 15:40

Okos elgondolás. OB-t én is abbahagytam 2-3 nap után, az alatt számomra kiderült, hogy ez mindent üt, és amennyiben előfizetek rá, úgy szinte biztos hogy ugyanezt a karaktert választom, mint most, mert még rengeteg újat mutathat.

pontosan így gondolom én is :) Én is ezért hagytam abba, kipróbáltam nagyon bejött és mot várom a megjelenést, mert ugyanolyan karit akarok indítani a final-ba is mint a betaba volt

Szerkesztette: Fireblade 2004. 12. 02. 16:48 -kor

#646 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 18:20

Idézet: Fireblade - Dátum: 2004. dec. 2., csütörtök - 16:46

pontosan így gondolom én is :) Én is ezért hagytam abba, kipróbáltam nagyon bejött és mot várom a megjelenést, mert ugyanolyan karit akarok indítani a final-ba is mint a betaba volt

Én egy nightelf hunter csajjal voltam, nyúzni meg bőrműveskedni tanultam. pet nagyon bejött, rohadtjol lehetett vele aprítani. Mielőtt abbahagytam léptem meg pont a 100as skill-át bőrműveskedésből, és hát annyi mindent tudtam hirtelen tanulni, hogy csak lestem :)

#647 Felhasználó inaktív   Fireblade 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 18:22

Idézet: Yv@n - Dátum: 2004. dec. 2., csütörtök - 17:20

Én egy nightelf hunter csajjal voltam, nyúzni meg bőrműveskedni tanultam. pet nagyon bejött, rohadtjol lehetett vele aprítani. Mielőtt abbahagytam léptem meg pont a 100as skill-át bőrműveskedésből, és hát annyi mindent tudtam hirtelen tanulni, hogy csak lestem :)

Én Human MAGE voltam: gyógynövényeket gyűjtöttem és italkeverést tanultam

#648 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 02. 18:24

Idézet: Fireblade - Dátum: 2004. dec. 2., csütörtök - 18:22

Én Human MAGE voltam: gyógynövényeket gyűjtöttem és italkeverést tanultam

Hát igen nálam ez a kettő jött össze, mint választható lehetőség. A többi karaktert nem tudtam huzamosabb ideig bámulni anélkül, hogy ne fogna el a röhögés :D

#649 Felhasználó inaktív   Hubert 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 19:46

Akkor a Tauren Shaman ne legyek ? ;)

PS Játszott valaki Tauren-nel ? Spéci tulajdonság a War Stomp, a skill leírás a Blizzard oldalon:

2 másodperc bénítás, 5 yard hatáskör, 2 perc újratöltési ido.

Ez a 2 másodperc nem valami impresszív foleg hogy 2 percig kell várni amíg megint használható ... Lineage 2-ben ha lovag voltam, akkor akár 8 másodperc is lehetett a shield-stun, presze aztán idovel bevezették hogy a kritikus találatok ezt megszakíthatták.

Szerkesztette: Hubert 2004. 12. 02. 20:07 -kor

Next stop, Wonderland.

#650 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 20:27

Én maradok az ember palánál... bár lehet, hogy dwarf lesz végül.... na ez még a jövp zenéje!

#651 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 23:41

Biztos volt már róla szó, de azért hadd kérdezzem meg:
a havidíjat kétféleképpen lehet fizetni, ha otp-s vagyok: havi 1200-ért webkártya, amire minden hónapban utalgatom a pénzt VAGY dombornyomott bankkártya, ekkor megadom a játéknak installkor és minden hónapban vonja a díjat?
Nekem a dombornyomott egyszerűbbnek tűnik...

#652 Felhasználó inaktív   Hubert 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 03. 08:39

Én utóbbit választottam, az a laza. (No nem a WoW-al, de más MMORPG-vel; a WoW-al még vacilálok, nameg nincs is még Euro version) Csak vigyázni kell, legyen rajta lé az adott dátumokon.
Next stop, Wonderland.

#653 Felhasználó inaktív   Fireblade 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 03. 09:36

Amikor SWG-ztem akkor dombornyomott kártyáról fizettem. havonra fizettem, és amig jáccottam adig automatikusan vonták a lét.
Amikor meg eladtam, nem jáccottam tovább, akkor a fizetési beállításoknál kenszeleztem egyet, és onnantól nem volták a lét tovább :)

#654 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 03. 17:40

Nekem  az a baj, hogy nincs dombornyomtott kártyám, csak Maestro, ha jól értam, akkor meg vagy Visa vagy MasterCard kéne?

Az az OTP-s webkártya az mi az?  :D
KomposztWC

#655 Felhasználó inaktív   Fireblade 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 03. 17:57

Idézet: Grillo - Dátum: 2004. dec. 3., péntek - 16:40

Nekem  az a baj, hogy nincs dombornyomtott kártyám, csak Maestro, ha jól értam, akkor meg vagy Visa vagy MasterCard kéne?

Az az OTP-s webkártya az mi az?  :D

az OTP-s webkártyát hasonlóan tudod használni mint egy dombornyomott hitelkártyát, van külön szla.száma utalhacc rá lóvét, és fizethecc vele neten. 1200Ft a havi díja

#656 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 03. 18:54

:offtopic:
Ami fertelmes nagy lehúzás mert a K&H-nál a sima Visa évente ~3000Ft és azzal valóban lehet mindenhol fizetni (nem csak neten) (tom most csináltattam a WoW miatt mert Maestro volt nekem is) :)
/OFF
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#657 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 03. 19:12

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2004. dec. 3., péntek - 18:54

Ami fertelmes nagy lehúzás mert a K&H-nál a sima Visa évente ~3000Ft és azzal valóban lehet mindenhol fizetni (nem csak neten) (tom most csináltattam a WoW miatt mert Maestro volt nekem is) :)
/OFF

Nekem Visa electron van... remélem azt is elfogadja... ja a havidíjat lehet forintban is fizetni majd vagy eurot kell perkálni?!

#658 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 03. 21:35

Idézet: Nevl - Dátum: 2004. dec. 3., péntek - 19:12

Nekem Visa electron van... remélem azt is elfogadja... ja a havidíjat lehet forintban is fizetni majd vagy eurot kell perkálni?!

Nekem is az van és tudtommal nem fogja elfogadni. A lóvét meg banki árfolyamon átszámolja forintba és annyit emel le a kártyádról feltételezem, így lenne logikus.

Szerkesztette: Orgi 2004. 12. 03. 21:36 -kor

#659 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 03. 21:38

Idézet: Orgi - Dátum: 2004. dec. 3., péntek - 21:35

Nekem is az van és tudtommal nem fogja elfogadni. A lóvét meg banki árfolyamon átszámolja forintba és annyit emel le a kártyádról feltételezem, így lenne logikus.

Mondjuk van netes átutalási lehetőségem, azt nem lehet kihasználni?!

#660 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 03. 21:39

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2004. dec. 3., péntek - 18:54

/OFF

Hát én is dombornyomottban gondolkoztam, de meginogtam picit. A dombornyomottnál átutalásnál nincs limit, ha megtudja vki vhogy leutalja az egész összeget. Persze erre kicsi az esély, de akkor is...
A webkártya nem is olyan hülyeség. Lesz egy folyószámlád, egy megtakarítási számlád meg egy webszámla. Neten eléred, utalgathatsz a 3 között. Minden hónapban 4k a webkártyára, mondjuk 100as nettó fizuból 60 a megtakarításira és marad 40 a rendes kártyádon, ha ellopják pl többet nem tudnak levenni róla. A legjobban a netes bárhová utalgatás tetszik...1200 havonta sok, de azért hasznos dolog így összességében szvsz.

Téma megosztása:

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.