Idézet: Slaider - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 15:36
Most tulajdonképpen mire is jó ez a suttogás, mert én spec nem használtam 1ik béta alatt sem ?
Ha vitt vki Huntert magasabbb szinten (min lvl 20) az irhatna nekem pár tippet hogy mire érdemes figyelni, pl.:
-gyúrásnál / cuccok felvételélnél Agility v stamina, stb..
-milyen fegyvert érdemes használnom (bár ahogy nézem majd mindenki2kezes kardot használ kaszttól függetlenül) , vki írta h Polearm fegyverek valók hunternak, erről vélemény ?
Én huszas hunter voltam, és dual wieldben toltam daggerrel, ha épp kellett, alapvetően íjjal toltam, és a dupla daggerrel kb ugyanakkorát sebeztem, bár nem tudom ez mennyire jó, mert sosem láttam egyéb kasztot gyakni saját szemszögből, de nekem sok gondom nem származott belőle. Két db pearl daggerem volt, öcsém kovácsolta nekem a talált alapanyagból. Hunterrel nem voltam sosem túlzott veszélyben, hisz macska petem ment előre, magára agróztatta a mobot, és közben szépen levertem távolról, ha közel ért, akkor pedig tőrrel kapott pár csapást az arcába. Alapvetően ritka, hogy közel jöhet a mob, mert mikor petről átáll rám kap két lövést, addigra megint rátolja a pet az agro skillt, és fordul vissza hozzá, így igen lassan juthat el a karakteremhez.
szerk.:
Én a végén úgy álltam sebzés terén, hogy íjjal 21dps-t okoztam, tőrrel egyik kéz 21dps másik pedig a fele.
Szerkesztette: Yv@n 2005. 02. 10. 16:18 -kor