Dohányzás: pro és kontra
Elküldve: 2002. 08. 30. 11:26
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
And why?[/quote]
Miért fájna?![]()
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2002. 08. 30. 12:04
De most komolyra fordítva a szót, mi volt a problemo shankey hozzászólásával? Jó, nem használt smiley-t, de utána írta, hogy nem mondta komolyan. A többit priviben beszéltétek meg, hogy ennyire nem értem?
Elküldve: 2002. 08. 30. 12:23
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Nekem egyre inkább why...
De most komolyra fordítva a szót, mi volt a problemo shankey hozzászólásával? Jó, nem használt smiley-t, de utána írta, hogy nem mondta komolyan. A többit priviben beszéltétek meg, hogy ennyire nem értem?[/quote]
Lehet, hogy a bagó teszi?![]()
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2002. 08. 30. 12:35
Lehet, hogy a hiánya
Elküldve: 2002. 08. 30. 16:52
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Lehet, hogy a hiánya... ugyanis ma sem gyujtottam még rá... ellenben kávét már ittam, és ezért az agyamnak vágnia kellene... mégsem teszi.
[/quote]
Tudtad, hogy a kávé hatásának van egy felfutásos görbéje, aztán egy meredeken zuhanó hatása?... Hahóóóó, hol vagy?!
![]()
Letéptem ezt a hanga szálat...
Elküldve: 2002. 08. 30. 19:26
Idézet
Elküldve: 2002. 08. 30. 20:21
idézet:
Ezt írta barbra:
Tudtad, hogy a kávé hatásának van egy felfutásos görbéje, aztán egy meredeken zuhanó hatása?... Hahóóóó, hol vagy?!
[/quote]
Ezek szerint megvolt a zuhanás.....
Elküldve: 2002. 08. 31. 12:08
Elküldve: 2002. 08. 31. 22:12
Egy jó cigi egy nehéz nap után... életmentő...
Idézet
Elküldve: 2002. 08. 31. 22:59
idézet:
Ezt írta Balheredobálós NeverGone, és tökei:
Most jólesne egy cigi...
Egy jó cigi egy nehéz nap után... életmentő...[/quote]
És mi akadálya van annak a ciginek, hmm?
(A legjobb lenne egy jó unicum, de sajnos nálam most nincs itthon.)
Letéptem ezt a hanga szálat...
Elküldve: 2002. 09. 02. 09:29
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Jólvanna, olyan férfias névnek tűnt, mint pl. a Dömper, meg a RadiátorMea culpa... lassan már ezt kéne aláírásnak használnom
[/quote]
eh, mit foglalkozol vele, _ÉN_ nem kötöttem bele. s az a fő, nem? fontatlan dolog, IMHO.
kösz, hogy megvédted kis mondatomat, mely a csodálatos, csak éppen fohányzó ismerősről szólt.
nekem valóban negatív, de hát miért, nem az? büdös, kártékony, s ha másokat is érint, apróbb-nagyobb merénylet. de valóban nem másodrangúság. max abban az egy tekintetbende ha kultúráltan csinálja, s nem is nyakra-főre, függőként, akkor a negatív dolgok is épp eléggé lecsökkennek ahhoz, hogy egyáltalán ne legyen még ebben sem másodrangú, még számomra sem. ő olyan, nekem fura és kész. egyesek szerint pedig az alkoholt fogyasztók furák és kártékonyak. szerintem meg nem, persze bizonyos határokon belül.
no, asszem túlmagyaráztam...
Elküldve: 2002. 09. 02. 11:05
Lamex: az installos kép nagyon jó volt. Kissé szomorkás, de ennyi füstöt a Deák térnél is beszívok, ha átmegyek rajta
Shr: az igazat megvallva Lamex jegyezte meg a dolgot, írjuk elfojtott arrogáns sovinizmusom számlájára...
...kívülről nézve valóban kártékony és negatív móka a dohányzás, ám ne feledjük, ha jól csináljuk élvezetet okoz (már akinek
...de ha valaha is találkoznék Veled, ígérem, nem fogok rágyújtani...nem vagyok prédikátor típus, ami nekem jó, az másnak attól még halálos is lehet...
Elküldve: 2002. 09. 03. 19:57
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
...Kissé szomorkás, de ennyi füstöt a Deák térnél is beszívok, ha átmegyek rajta
[/quote]
Pont ezért nem kéne még pluszban is füstölni, nem?![]()
Elküldve: 2002. 09. 03. 20:40
idézet:
Ezt írta Levente:
Pont ezért nem kéne még pluszban is füstölni, nem?[/quote]
kellemes esti hangulat, üditő, gép, duruzsol a tv, macska kutya játszanak, anyus a kanapén hever + egy jó cigó
de nem lehet, mert füstös lesz a szoba stb stb...hallottam vmikor a japán szagtalan cigiről, az kacsa volt?
Elküldve: 2002. 09. 04. 06:50
idézet:
Ezt írta Levente:
Pont ezért nem kéne még pluszban is füstölni, nem?[/quote]
Ha megszokod, hogy élvezed a füstöt, a Deákon is könnyebben vágsz át...![]()
Elküldve: 2002. 09. 04. 06:52
idézet:
...hallottam vmikor a japán szagtalan cigiről, az kacsa volt? [/quote]
Szerintem az a cigi alakú rágó lehetett...de nem is hangzik valami jól...inkább a kert, vagy az erkély...
Elküldve: 2002. 09. 04. 08:19
Minden megállóban van szemetes. Nem igaz hogy nem lehet odamenni és beledobni amikor látja hogy jön a busz. Utána fölszáll, és az utolsó slukkot ott fújja ki, bele a pofámba, amikor már becsukták az ajtót. Ezt általában már nem bírom ki beszólás nélkül, bár attól tartok nem érek el vele semmit, legfeljebb a saját feszültségemet vezetem le.
Elküldve: 2002. 09. 04. 09:00
Elküldve: 2002. 09. 04. 09:18
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Jaja, nálunk is, valaki bejön a boltba, előtte eldobja a csikket, és utána belépés-kilégzés... és persze a mi ku&va anyánkat...egyszer szerelgettem egy olyan gépet, ami már teljesen át volt itatódva dohánybűzzel... apa és fia versenyt bagóztak, a fiú akkor volt 15 éves...[/quote]
Nem tesz jót a gépeknek sem, lerakódik abban is a kátrány, nemcsak a tüdőnkben. De gépből legalább tudok újat venni...

Súgó
A téma zárva.