Idézet: Dorien - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 11:27
Az emberek elsősorban ismerkedni, kikapcsolódni járnak a szórakozóhelyekre. Dohányozni máshol is lehet.
Nem hiszem, hogy forgalomveszteség lenne a dohányzás betiltásából, sőt. Max. az akut dohányosok többé nem járnának diszkókba, viszont helyettük rengeteg olyan ember jönne, aki eddig a tömény bagófüst miatt nem látogatta ezeket a helyeket.
na, ezzel én úgy vagyok, hogy jómagam is dohányzok, de azt ki nem állhatom, ha egy helyen vágni lehet a füstöt, azt meg vékképp, ha a ruhám bagós lesz. Amíg még ott vagyok még csakcsak kibírom, de ha beülök kocsiba, vagy hazaérek, akkor felfordul a gyomrom magamtól. Szóval ha tehetem, akkor csak szabadban gyújtok rá, vagy olyan helyen, ahol ventillátor azonnal elszívja a füstöt. Kár, hogy kevés dohányos gondolkozik így.
Van viszont egy dolog, amit nem tartok korrektnek: mi dohányosok is emberek vagyunk, és a mitoménmilyen többi ember védelme érdekében minket sem kellene hátrányosan megkülönböztetni. Szóval nem kéne átesni a ló túlsó oldalára sem. Gondolok itt pl arra, hogy reptéren nem lehet dohányozni tranzitváróban, ahová órákig, fél napra be van zárva az ember, mint pl Melpansa, Keneddy, Laguardia, O'Hare. Ferihegyen lehet a bár egyik felében. Szerintem lehetne csinálni valami kis teraszt, vagy 2*2 méteres helyiséget máshol is, ahol lehetne, nem nagy összeg az egész. Aki viszont dohányos, és hosszabb útra megy estleg átszállásokkal nagyon cefetül tudja érezni magát.