Idézet: norb - Dátum: 2011. 04. 20. 13:47
Az a taplóság, hogy egy nemdohányos veri a nyálát, ha beslukkol egy adagot, majd vérben úszó szemekkel elkezd hisztizni, hogy lenyelte a füstöt.
Én meg dohányos vagyok és kurvára támogatom, hogy minél több olyan helyen tiltsák be, ahol az logikus. Nem lehet dohányozni a megállóban? Hát akkor ott nem gyújtok rá. Betiltják a vendéglátóhelyeken? Hát akkor majd jól kimegyek az ajtó elé és kész...

Attól, hogy dohányzok még én sem szeretem ha nem látok valahol a füsttől, de ha kétszázan dohányoznak bent, akkor talán nem fogok kimenni...
Egy dolgot ne tegyenek: Ne lehetetlenítsék el a dohányosokat. Ha valaki el akar színi egy cigit, akkor legyen arra olyan lehetősége ami nem megalázó. Legyen kényelmetlen, legyen nehezítve, de ne legyen lehetetlen.
Én télen is kimegyek ha kedvem van, nem zavar. Az egyetlen dolog ami idegesít, ha nyugodtan el akarok füstölni egy cigit, és kétpercenként jön valami okostojás aki megjegyzi, hogy ez milyen káros ám... Hát köszi f**zarcú, ha nem mondod...

A legviccesebb, hogy 10 beszólogatóból 9 kórosan kövér, de ha ezt megjegyezném nekik akkor kifutnának a világból. Jelenleg annyit értem el, hogy aki egyszer okoskodik az többet nem fog, inkább kikerül messziről...