HWSW Informatikai Kerekasztal: Dohányzás: pro és kontra - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dohányzás: pro és kontra Értékeld a témát: -----

#2481 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 20. 13:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2011. 04. 20. 13:08

Én meg dohányos vagyok és kurvára támogatom, hogy minél több olyan helyen tiltsák be, ahol az logikus. Nem lehet dohányozni a megállóban? Hát akkor ott nem gyújtok rá. Betiltják a vendéglátóhelyeken? Hát akkor majd jól kimegyek az ajtó elé és kész... :-) Attól, hogy dohányzok még én sem szeretem ha nem látok valahol a füsttől, de ha kétszázan dohányoznak bent, akkor talán nem fogok kimenni...

Egy dolgot ne tegyenek: Ne lehetetlenítsék el a dohányosokat. Ha valaki el akar színi egy cigit, akkor legyen arra olyan lehetősége ami nem megalázó. Legyen kényelmetlen, legyen nehezítve, de ne legyen lehetetlen.

Én télen is kimegyek ha kedvem van, nem zavar. Az egyetlen dolog ami idegesít, ha nyugodtan el akarok füstölni egy cigit, és kétpercenként jön valami okostojás aki megjegyzi, hogy ez milyen káros ám... Hát köszi f**zarcú, ha nem mondod... :omg: A legviccesebb, hogy 10 beszólogatóból 9 kórosan kövér, de ha ezt megjegyezném nekik akkor kifutnának a világból. Jelenleg annyit értem el, hogy aki egyszer okoskodik az többet nem fog, inkább kikerül messziről...

Ennyi az egésznek a lényege, csak páran túlmisztifikálják a dolgot.
Otthon én csak szigorúan a teraszon, bent eszembe sem jut dohányozni.
A vendéglátóegységek meg balfszok, mert kijelölik a dohányzó, nem dohányzó helyet, úgy hogy a két asztal egymás mellett van. Innentől kezdve nem a dohányos a bunkó, mert cigizik, hanem az üzemeltető, mert így valósította meg a szabályozást, nehogy venni kelljen egy klímát, vagy felfalazni egy 10-es válaszfalat.
Az, hogy a megállóban dohányoznak, nem érdekel, az viszont igen, hogy ott van mellette a kuka és mégis a földre hajítja. De nem kell messzebb menni, mert az utak mellett nem csikkekkel van tele az árok, hanem szárnyas betétekkel, műanyag flakonokkal és mekdonáccos dobozokkal. Ez engem sokkal jobban zavar, mint a cigifüst, vagy egy-egy csikk a járdán. Ott az aszfaltra dobják, de a természet lágy ölén zavaróbb tényező a szemét, amikor elmegyek kirándulni.
Vagy a strandon az alkesz széttöri a térkövön a sörösüveget, amibe én szépen mesztíláb belesétálok. Nem értem ezt a baromságot, ami e köré lett építve, kívánom, hogy mindenkinek az legyen a legnagyobb problémája, hogy cigifüst ment a szemébe meg ki kell mosni a fékcsíkos klottgatyáját.

#2482 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 20. 13:26

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2011. 04. 20. 13:16

Debajnak is megmondtad. Nekem meg nem mondod meg.

Te nem mondod. Na ezt hogyan oldjuk meg?

Szerkesztette: norb 2011. 04. 20. 13:29 -kor

#2483 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 13:32

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2011. 04. 20. 14:24

Ennyi az egésznek a lényege, csak páran túlmisztifikálják a dolgot.
Otthon én csak szigorúan a teraszon, bent eszembe sem jut dohányozni.
A vendéglátóegységek meg balfszok, mert kijelölik a dohányzó, nem dohányzó helyet, úgy hogy a két asztal egymás mellett van. Innentől kezdve nem a dohányos a bunkó, mert cigizik, hanem az üzemeltető, mert így valósította meg a szabályozást, nehogy venni kelljen egy klímát, vagy felfalazni egy 10-es válaszfalat.
Az, hogy a megállóban dohányoznak, nem érdekel, az viszont igen, hogy ott van mellette a kuka és mégis a földre hajítja. De nem kell messzebb menni, mert az utak mellett nem csikkekkel van tele az árok, hanem szárnyas betétekkel, műanyag flakonokkal és mekdonáccos dobozokkal. Ez engem sokkal jobban zavar, mint a cigifüst, vagy egy-egy csikk a járdán. Ott az aszfaltra dobják, de a természet lágy ölén zavaróbb tényező a szemét, amikor elmegyek kirándulni.
Vagy a strandon az alkesz széttöri a térkövön a sörösüveget, amibe én szépen mesztíláb belesétálok. Nem értem ezt a baromságot, ami e köré lett építve, kívánom, hogy mindenkinek az legyen a legnagyobb problémája, hogy cigifüst ment a szemébe meg ki kell mosni a fékcsíkos klottgatyáját.

Ez a topic a dohányzásról szól, hiába vannak ennél nagyobb problémák is. Ha nem tetszik, nem kell bele postolni, sőt még olvasni sem.

#2484 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 04. 20. 13:37

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2011. 04. 20. 14:26

Te nem mondod. Na ezt hogyan oldjuk meg?

Mert nem vagyok béka. Vagy te elhiszed, hogy a békák tudnak írni?
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#2485 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 13:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2011. 04. 20. 12:55

Majd meggyógyulsz, nem? Nem értem, miért húzod fel magad rajta. Az elv ugyanaz, mint a füstölés, csak mások a méretek.

Ez talált.
Mi kimossuk a ruhát, téged meg összeraknak 2 műtéttel.
Nehogy már azért ne dohányozz, a bebaszott síelő meg azért ne igyon, hogy ne legyenek ilyenek. ezzel együtt lehet élni.

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2011. 04. 20. 13:50

Autót vezetni még annál is veszélyesebb!

idióta önérzetes dohányosnak lenni meg még inkább. :)

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 04. 20. 13:38

A vita onnan indult, hogy taplóság mások orra alá bagózni, ez már csak a magyarázkodós rész norb részéről, hogy háde mért a dohányzás a taplóság, amikor az alkoholisták így, a drogosok meg úgy, a ruhát meg ki lehet mosni.

Oszt' a sorozatgyilkosokról meg nem is beszéltünk mekkora taplók...

#2486 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 20. 13:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2011. 04. 20. 13:32

Ez a topic a dohányzásról szól, hiába vannak ennél nagyobb problémák is. Ha nem tetszik, nem kell bele postolni, sőt még olvasni sem.

Na ez ment mellé. :)

#2487 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 20. 13:48

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2011. 04. 20. 13:37

Mert nem vagyok béka. Vagy te elhiszed, hogy a békák tudnak írni?

Ennek egyébként mi köze a dohányzáshoz?

#2488 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 13:49

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2011. 04. 20. 13:47

Az a taplóság, hogy egy nemdohányos veri a nyálát, ha beslukkol egy adagot, majd vérben úszó szemekkel elkezd hisztizni, hogy lenyelte a füstöt. A dohányos nem veri a nyálát, hogy a nemdohányos mé' nem gyújt rá, úgy lenyelne egy slukkot. Tiszti hiszti amit csinálsz, illetve a felfogásod nehézkes.
Az alkoholizmus és a drog sokkal veszélyesebb, mint a ruhamosás. Bár, te ezen is fent akadtál. Nehéz dió vagy.

Ha nem egy unatkozó balf* lennél, hanem elolvastad volna a kávzi vitaindító postomat akkor látnád, hogy nem erről van szó.
Hanem arról bazmeg, hogy ha nem akarok napi 18 órát otthon cigifüstöt szívni pl. hétvégén akkor bazmeg költözhetek máshova. Ez nem a "kimosom minden nap kategória". (Ami mellesleg ugyanúgy nonszensz, de kurva mindegy, ha neked ez a hülye szokásod) És mondjuk rögtön vmi tanyára, mert csak ott nem vesznek körebe a buzeráns "csak egy slukkot szívsz be, mer' csak egyre gyújtok rá" dohányosok 20-an.

Itt a tavasz, lassan lehetne nyitott ablaknál aludni. De a bagós nem alszik bazmeg. Este 11-kor lefekszek és fél 12-kor arra ébredek, hogy fulladok a cigifüsttől. Bent a lakásban. Reggel meg 7-kor kelnék, de 6-kor szintén ugyanerre ébredek.
Szerinted?
Nehéz elképzelni, hogy valakit ennyire zavar, mi? De biztos álmomban is a hisztire gondolok és csak mondvacsinált indok, hogy zavar... lófasz a seggembe.
Meg azt is fel kéne fogni, hogy nem te vagy az egyetlen bagós a világon, aki zavar egy nem bagóst. Sokan vagytok és tömegben ÉLHETETLEN életteret alkottok. Ennyi.
Ha ezt nem sikerül felfogni és tovább lovagolsz az egy slukkon meg a sorozatgyilkosokon, akkor nagyon sötét vagy.

#2489 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 20. 14:05

Üzenet megtekintéseIdézet: vipi - Dátum: 2011. 04. 20. 13:49

Ha nem egy unatkozó balf* lennél, hanem elolvastad volna a kávzi vitaindító postomat akkor látnád, hogy nem erről van szó.
Hanem arról bazmeg, hogy ha nem akarok napi 18 órát otthon cigifüstöt szívni pl. hétvégén akkor bazmeg költözhetek máshova. Ez nem a "kimosom minden nap kategória". (Ami mellesleg ugyanúgy nonszensz, de kurva mindegy, ha neked ez a hülye szokásod) És mondjuk rögtön vmi tanyára, mert csak ott nem vesznek körebe a buzeráns "csak egy slukkot szívsz be, mer' csak egyre gyújtok rá" dohányosok 20-an.

Itt a tavasz, lassan lehetne nyitott ablaknál aludni. De a bagós nem alszik bazmeg. Este 11-kor lefekszek és fél 12-kor arra ébredek, hogy fulladok a cigifüsttől. Bent a lakásban. Reggel meg 7-kor kelnék, de 6-kor szintén ugyanerre ébredek.
Szerinted?
Nehéz elképzelni, hogy valakit ennyire zavar, mi? De biztos álmomban is a hisztire gondolok és csak mondvacsinált indok, hogy zavar... lófasz a seggembe.
Meg azt is fel kéne fogni, hogy nem te vagy az egyetlen bagós a világon, aki zavar egy nem bagóst. Sokan vagytok és tömegben ÉLHETETLEN életteret alkottok. Ennyi.
Ha ezt nem sikerül felfogni és tovább lovagolsz az egy slukkon meg a sorozatgyilkosokon, akkor nagyon sötét vagy.

Sajnálom, hogy így megzakkantál. Nem hittem, hogy ennyire gyenge az idegrendszered.
A sorozatgyilkos nem tudom honnan jött, én egy szóval sem említettem.
Azért mert nem tudsz aludni bazdmeg faszom -ettől keményebb vagy?- én vagyok az oka? Pattanj le rólam kiccsávó, ott hisztizz ahol zavar a cigifüst este 11-kor. Vagy ilyen suta vagy, hogy nem tudsz neki szólni? Nem tudod épkézláb módon előadni magad? Nem fogom meg a kezedet baszki. Nagyon benéztél valamit cimbi, feltételezem ez a kultúrált post a részedről csak egy nagy tévedés és minél előbb tisztázni tudod magad.
Majd ha lehiggadtál, böfögj ide valami "bocs srácok"-ot és nem kell didyman-nak dorgálni a fránya szájadat. Szappant neki!

#2490 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 14:08

:box: :strong:

#2491 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 20. 14:09

Üzenet megtekintéseIdézet: vipi - Dátum: 2011. 04. 20. 13:45

Ez talált.
Mi kimossuk a ruhát, téged meg összeraknak 2 műtéttel.
Nehogy már azért ne dohányozz, a bebaszott síelő meg azért ne igyon, hogy ne legyenek ilyenek. ezzel együtt lehet élni.

idióta önérzetes dohányosnak lenni meg még inkább. :)

Oszt' a sorozatgyilkosokról meg nem is beszéltünk mekkora taplók...

Kérlek, ess neki újra, ezt a stílust nagyon nem kedveljük mi itt.
Ha nem sikerül feldolgozni, nem kell postolni és olvasni.
Sértegetőzésbe ne menjünk bele, mert ott valaki sírni fog, arról nem beszélve, hogy egy feka purdéj értelmi szintjét fogod súrolni. De te ugye, ennél értelmesebb vagy?

#2492 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 20. 14:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2011. 04. 20. 14:08

:box: :strong:

Kábé. :laugh:
Csak az a különbség, hogy én ezt nem így gondolom, ellenben valakinek legurult az asztalról.

#2493 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 14:13

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2011. 04. 20. 15:09

Ha nem sikerül feldolgozni, nem kell postolni és olvasni.
Sértegetőzésbe ne menjünk bele, mert ott valaki sírni fog, arról nem beszélve, hogy egy feka purdéj értelmi szintjét fogod súrolni. De te ugye, ennél értelmesebb vagy?

Kemeny vagy csoki. :cool:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#2494 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 20. 14:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 04. 20. 14:13

Kemeny vagy csoki. :cool:

Az effajta postoktól hízott fel a topik 125 oldalra, igaz Frau Svárcmüller?

Szerkesztette: norb 2011. 04. 20. 14:19 -kor

#2495 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 14:20

Azt hittem, hogy a nethuszárok már kihaltak/felnőttek, de nem.

#2496 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 20. 14:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2011. 04. 20. 14:20

Azt hittem, hogy a nethuszárok már kihaltak/felnőttek, de nem.

Osztom a tapasztalatod.

Szerkesztette: norb 2011. 04. 20. 14:22 -kor

#2497 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 14:23

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2011. 04. 20. 15:19

Az effajta postoktól hízott fel a topik 125 oldalra, igaz Frau Svárcmüller?

Ha te mondod sánta. Inkabb szivj el egy cigit.
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#2498 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 14:26

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2011. 04. 20. 15:09

Mire a tobbesszam? Tok egyedul kuzdesz itt mindenki ellen. :) (egy orult az autopalyan? hiszen mind szembe jon!)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2499 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 20. 14:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 04. 20. 14:23

Ha te mondod sánta. Inkabb szivj el egy cigit.

Nem lehet, mert itt van Vipi és zavarja a cigifüst. Belemegy a csillagszemébe.

Inkább letakarítom a notimat, mert összefröcsögtétek. :D

#2500 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 20. 14:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2011. 04. 20. 14:26

Mire a tobbesszam? Tok egyedul kuzdesz itt mindenki ellen. :) (egy orult az autopalyan? hiszen mind szembe jon!)

Samott

Jah bocs. Ha ez a színvonal a mérce, akkor essünk neki újra a kérdésnek. :) Beszélgethetünk virágnyelven is, ha azt TI jobban megértitek, ha már TITEKET többesszámban nem zavar az effajta megnyilvánulás és didyman is belemegy a kedvetekért. :)
Autópályás őrült volt pár mostanság, természetesen mind alkesz, még véletlenül sem dohányzott egyik sem. :)

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.