idézet:
Ezt írta barbra:
- Hogy hívják a pozitiv gondolkodást egy szóval?
- shankey!
[/quote]
Nem tudom, említettem-e már, de igen rokonszenves teremtés vagy! Imádom azokat, akik nekem tetsző dolgokat mondanak rólam. Mindenki más úúúútálok!! (Ez nem igaz, de jól hangzott.)
Dohányzás: pro és kontra
Elküldve: 2002. 08. 29. 18:13
Elküldve: 2002. 08. 29. 18:28
idézet:
Ezt írta Degeczi:
ez nem erv
ilyen alapon szabadon lehetne lopni is, hiszen hol van az egy gyilkossaghoz
az ado es alkohol mar erdekesebb kerdes
leginkabb annak kapcsan, h pl a marihuana nem okoz ilyen fizikai fuggoseget, de a karos hatasai sem ernek fol egyik cikkel sem
viszont nem ilyen jol adozhato es ez mar eleg a tiltashoz[/quote]
asszem nyitok egy legalize it topicot
Elküldve: 2002. 08. 29. 18:58
idézet:
Ezt írta shankey:
Nem tudom, említettem-e már, de igen rokonszenves teremtés vagy! Imádom azokat, akik nekem tetsző dolgokat mondanak rólam. Mindenki más úúúútálok!! (Ez nem igaz, de jól hangzott.)[/quote]
![]()
Letéptem ezt a hanga szálat...
Elküldve: 2002. 08. 29. 19:03
idézet:
Ezt írta barbra:
[/quote]
Na, most félreérthető voltam. Kellemetlen, ha így sikerül, de előfordul. Szóval, az nem igaz, hogy alapból utálom azokat, akik nincsenek jó véleménnyel rólam. A többi o.k.
Elküldve: 2002. 08. 29. 19:08
Idézet
Elküldve: 2002. 08. 29. 22:36
idézet:
Ezt írta Balheredobálós NeverGone, és tökei:
Na ilyenkor van úgy, hogy no komment...[/quote]
Yes, I do, too.![]()
Elküldve: 2002. 08. 30. 08:04
idézet:
Ezt írta barbra:
Yes, I do, too.[/quote]
So do I
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2002. 08. 30. 10:42
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
What do you all do?[/quote]
Nothing, but we do it very well.
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2002. 08. 30. 11:26
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
And why?[/quote]
Miért fájna?![]()
Elküldve: 2002. 08. 30. 12:04
De most komolyra fordítva a szót, mi volt a problemo shankey hozzászólásával? Jó, nem használt smiley-t, de utána írta, hogy nem mondta komolyan. A többit priviben beszéltétek meg, hogy ennyire nem értem?
Elküldve: 2002. 08. 30. 12:23
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Nekem egyre inkább why...
De most komolyra fordítva a szót, mi volt a problemo shankey hozzászólásával? Jó, nem használt smiley-t, de utána írta, hogy nem mondta komolyan. A többit priviben beszéltétek meg, hogy ennyire nem értem?[/quote]
Lehet, hogy a bagó teszi?![]()
Elküldve: 2002. 08. 30. 12:35
Lehet, hogy a hiánya
Elküldve: 2002. 08. 30. 16:52
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Lehet, hogy a hiánya... ugyanis ma sem gyujtottam még rá... ellenben kávét már ittam, és ezért az agyamnak vágnia kellene... mégsem teszi.
[/quote]
Tudtad, hogy a kávé hatásának van egy felfutásos görbéje, aztán egy meredeken zuhanó hatása?... Hahóóóó, hol vagy?!
![]()
Elküldve: 2002. 08. 30. 19:26
Idézet
Elküldve: 2002. 08. 30. 20:21
idézet:
Ezt írta barbra:
Tudtad, hogy a kávé hatásának van egy felfutásos görbéje, aztán egy meredeken zuhanó hatása?... Hahóóóó, hol vagy?!
[/quote]
Ezek szerint megvolt a zuhanás.....
Elküldve: 2002. 08. 31. 12:08
Elküldve: 2002. 08. 31. 22:12
Egy jó cigi egy nehéz nap után... életmentő...
Idézet

Súgó
A téma zárva.