A kezdetekben persze amikor lehetett, rágyújtottam, új volt az élmény... most utoljára péntek éjjel szívtam cigit, igaz, vasárnap délután vizipipáztunk egy barátommmal... van úgy, hogy egy hétig nem gyújtok rá, aztán egy este alatt egy doboz Davidoff Classic-et füstölök el... utána megint semmi. És élvezem... ha nem, egyből abbahagyom. Találkoztam már sráccal, aki dohányos volt, és mikor ezt elmondtam neki, nem hitte el. Váltig győzködött, hogy nem élvezhetem, mit lehet ezen élvezni? Hahaha... dohányosok, nesze...
Dohányzás: pro és kontra
Elküldve: 2002. 08. 28. 13:59
A kezdetekben persze amikor lehetett, rágyújtottam, új volt az élmény... most utoljára péntek éjjel szívtam cigit, igaz, vasárnap délután vizipipáztunk egy barátommmal... van úgy, hogy egy hétig nem gyújtok rá, aztán egy este alatt egy doboz Davidoff Classic-et füstölök el... utána megint semmi. És élvezem... ha nem, egyből abbahagyom. Találkoztam már sráccal, aki dohányos volt, és mikor ezt elmondtam neki, nem hitte el. Váltig győzködött, hogy nem élvezhetem, mit lehet ezen élvezni? Hahaha... dohányosok, nesze...
Elküldve: 2002. 08. 28. 14:02
s azt hiszem, ha valaki rendes ember, az dohányzóként sem fog merő kényelemből csikkeket dobálni és magasról tenni másokra.
Elküldve: 2002. 08. 28. 14:07
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
És élvezem... ha nem, egyből abbahagyom. Találkoztam már sráccal, aki dohányos volt, és mikor ezt elmondtam neki, nem hitte el. Váltig győzködött, hogy nem élvezhetem, mit lehet ezen élvezni? Hahaha... dohányosok, nesze...[/quote]
hja. ez a tragikus. amikor valaki elkezdi, mert azt látja másoktól, felvágásból, azt hiszi, hogy felnőtt vagy valami... aztán beleragad. nem jó neki, utálja, akár abba is akarja hagyni, utálja magát is, de nincs ereje kiszállni belőle... de ha csak egyszerűen rossznak érzi, de csinálja, az is tragikus.
Jim DiGriz, Te még a dohányzás kérdésében is szimpatikus vagy nekem, ami elég fura egy kijelentés tőlem, mint megrögzött antidohányzótól =)
Elküldve: 2002. 08. 28. 14:16
Elküldve: 2002. 08. 28. 16:21
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Köszönöm, Sir Shr. Mindig próbálok alkalmazkodni a beszélgetőpartnereimhez.[/quote]
Hmmmm, bocs az Lady ellen is tiltakozna (bár kevesebb joggal)
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2002. 08. 28. 16:33
idézet:
Ezt írta shr:
ilyen is van?))
az élvezetet nem igazán értem...[/quote]
Ellazít.
Nem csak a füves változat!
SzG
ps. hozzátenném, hogy én is csak ritkábban szoktam rágyújtani, hetente 3-4x max.
2. You'll be assigned to a mission a few'd qualify for... a mission a few would survive...
3. Nem vagy elég részeg, amíg a padlón nem keresel kapaszkodót...
Elküldve: 2002. 08. 28. 17:53
idézet:
Ezt írta barbra:
Én a természetes illatokat szeretem:[/quote]
Izzadt hónalj, zárt cipőben aszalódott láb szaga neked elég természetes?
Elküldve: 2002. 08. 28. 17:58
Elküldve: 2002. 08. 28. 18:11
Elküldve: 2002. 08. 28. 18:20
a szokasos nyavajak korhazi koltsege kozel nem egy szinten van pl a tudorakos betegek ellatasaeval
szerintem nem kerdes, h a tb koltsegei rovidebb elet mellett is magasabbak
ellenben az adobevetel valszeg meg magasabb
off: motoron miert kotelezo a bukosisak? ha vkit enelkul er baleset, akkor jo esellyel ugyis csak a temetesenek lesz koltsege, szemben azzal aki a sisakviseles miatt tuleli, de hetekig korhazban marad
Elküldve: 2002. 08. 28. 18:39
idézet:
Ezt írta shankey:
Izzadt hónalj, zárt cipőben aszalódott láb szaga neked elég természetes?[/quote]
Nem éppen erre gondoltam, de ha hozzátartozik egy férfihoz bizonyos helyzetekben, akkor igen.![]()
Letéptem ezt a hanga szálat...
Elküldve: 2002. 08. 28. 18:42
Majdnem egy orgazmus...
Idézet
Elküldve: 2002. 08. 28. 18:56
idézet:
Ezt írta Balheredobálós NeverGone, és tökei:
Most szívtam el egy jó szál cigit... nagyon jól esett...
Majdnem egy orgazmus...[/quote]
Megértem, de azért ne keverjük össze az élvezeteket! Ha már választani lehet...(ne)...
Elküldve: 2002. 08. 28. 19:55
idézet:
Ezt írta barbra:
Nem éppen erre gondoltam, de ha hozzátartozik egy férfihoz bizonyos helyzetekben, akkor igen.[/quote]
látom, nem hagyod magad =)
egyébként totál megértem, ha valaki csak természetes illatú egyént hajlandó elviselni az intimszférájában...
az izzadtság- és lábszag egy dolog, ha van, hát van, de pl otthon meg lehet tőle szabadulni igen könnyen. de a dohányzás nem muszáj. persze ha valaki olyan, hát olyan. tegye, de barbrának is joga van az ilyeneket első fokon kiszórni![]()
Elküldve: 2002. 08. 28. 20:06
de (nekem) kimondottan visszataszito ha a csokjanak is hamutarto ize van
Elküldve: 2002. 08. 29. 09:04
idézet:
Ezt írta LAMExPERT:
Hmmmm, bocs az Lady ellen is tiltakozna (bár kevesebb joggal)[/quote]
Jólvanna, olyan férfias névnek tűnt, mint pl. a Dömper, meg a RadiátorMea culpa... lassan már ezt kéne aláírásnak használnom
![]()
Elküldve: 2002. 08. 29. 09:08
idézet:
Ezt írta Balheredobálós NeverGone, és tökei:
Most szívtam el egy jó szál cigit... nagyon jól esett...
Majdnem egy orgazmus...[/quote]
Várok péntek estig... osztálytalálkozóm lesz... és egy hete annak, hogy nem gyujtottam rá ... cigire![]()
Elküldve: 2002. 08. 29. 09:15
Tegnap pl. [-Roter-] komát a MOHAA multi meccs közben azért lőtték le egyszer, mert lehamuzta a billentyűzetét és arra figyelt !
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2002. 08. 29. 09:19
100 HP.
Elküldve: 2002. 08. 29. 09:33
idézet:
Shr írta:
akad kedves ismerősöm is, aki csodálatos ember, csak éppen dohányzik.[/quote]
Ez kb. úgy hangzik, mintha a dohányosok bűnözők, vagy másodrangú emberek lennének.

Súgó
A téma zárva.