idézet:
Ezt írta NeoPampalini:
Dohányzás: pro és kontra
A kávét sem értem, minek isszák, amíg ittam (a seregben) csak a pulzusom lett tőle szaporább, de ugyanolyan jól el tudtam aludni utána
[/quote]
Ja, és ráadásul ha hozzászoksz, akkor már csak azért kell innod, hogy ne aludj el, pedig ha soha nem is ittál volna, akkor nem is lennél álmos![]()
![]()
Dohányzás: pro és kontra
Elküldve: 2002. 09. 20. 15:13
Elküldve: 2002. 09. 20. 15:48
idézet:
Ezt írta NeoPampalini:
A kávét sem értem, minek isszák, amíg ittam (a seregben) csak a pulzusom lett tőle szaporább, de ugyanolyan jól el tudtam aludni utána
[/quote]
le is fogok szokni róla. csersavas izé
meg sokaknak stimulálószer. nekem aztán nem. egy szikra élénkítő hatása nincs rám. most van egy nagy zacskó neszkuvikomamúgy íze van a kávénak. bár csak egyetlen fajta nescafét vagyok képes meginni, a többit és a főzött kávét nem, mert rossz az íze. s ha legalább a fele (ideális: 80-90%) nem tej és cukor, akkor megint nem műx...
nem iszom ám mindennap és semmi függésem nincs tőle. nem hat rám. csak íze van.
offolok, zavar valakit? szerintem kevésbé, mint engem a cigifüst...
Elküldve: 2002. 09. 23. 09:06
... ja, és inkább teapárti vagyok, abból is lehet ilyen szemkinyitósat csinálni... 5-6-x filter egy csészébe... hatékony tud lenni...
Elküldve: 2002. 09. 23. 10:27
Elküldve: 2002. 09. 23. 12:34
Elküldve: 2002. 09. 23. 13:14
Elküldve: 2002. 09. 25. 08:15
Szerintem 10 éppen rászokó emberből 6-7 tuti nem szokna rá, ha csak az erősebb cigi lenne kapható. Mert szinte divat lett, hogy akkor kezdjük egy kis bikafing extra-szuper Light-tal, és az idő múlásával menjünk egyre feljebb...
Ettől függetlenül, én még dohányzom...
Idézet
Elküldve: 2002. 09. 25. 13:23
idézet:
Ezt írta GNR:
Lehet, hogy már volt róla szó, de a teában TÖBB koffein van, mint a kávéban...[/quote]
Egész pontosan nem koffein, hanem tein van benne aminek ugyanolyan a hatása
Elküldve: 2002. 09. 25. 14:22
Elküldve: 2002. 09. 25. 14:36
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Hehe... én valahogy úgy vagyok a light cigikkel, ahogy anno a cowboyok lehettek a vaktölténnyel...'persze, dörren, füstöl, de amúgy semmi értelme...'[/quote]
Na ez meg a másik... Mindent, vagy semmit...![]()
Idézet
Elküldve: 2002. 09. 26. 08:24
... na de a lényeg, hogy ugyanazt éreztem, mint amikor pl. Bret Easton Ellis Glamorama c. könyvét olvastam... minden szereplő cigizett, és az ember nagyon elkezd vágyni egy szál után... és ilyenkor megállni, na az jó dolog. Ettől nem válik szokássá...
Elküldve: 2002. 09. 26. 09:03
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Jaja... tegnap sok-sok év után újra megnéztem a 'Ford Fairlane kalandjai' című filmet (sponsored by DivX)... egyrészt végre tudom, honnan ered egy fórumtársunk aláírása, amin mindig elvigyorodtam (' Clint Eastwood bek@phatja! Hooo....'), másrészt nagyon megkívántam egy cigit... harmadrészt végre kezdem megtanulni a Zippo kinyitásának azt a nagyon ravasz műveletét, ahogy pl. ő csinálja... no meg könnyesre röhögtem magam, de ez már off...
... na de a lényeg, hogy ugyanazt éreztem, mint amikor pl. Bret Easton Ellis Glamorama c. könyvét olvastam... minden szereplő cigizett, és az ember nagyon elkezd vágyni egy szál után... és ilyenkor megállni, na az jó dolog. Ettől nem válik szokássá...[/quote]
Hmmm... jó film, jó cigi...![]()
Idézet
Elküldve: 2002. 09. 26. 09:46
Elküldve: 2002. 09. 26. 13:24
Tetszik, hogy ilyen kulturaltan tudnak egymassal forumozni dohanyosok es nemdohanyosok. Nekem egesz addig nincs bajom a cigarettaval, amig valaki ugy szivja, hogy en nem erzem. Felhaborodok azon, amikor valaki megall mellettem 20 centire es az arcomba fujja a fustot, mintha ott sem lennek. Nem terjed annyira a figyelme, hogy eszrevegye: en nem dohanyzom, mert utalom a fustot. Ha pedig szolok, akkor neki all feljebb. Ilyen alapon a belgazok eregetese is elfogadhatobb lenne...
Pooh
Elküldve: 2002. 09. 26. 20:30
idézet:
Ezt írta Pooh:
Sziasztok!
Tetszik, hogy ilyen kulturaltan tudnak egymassal forumozni dohanyosok es nemdohanyosok. Nekem egesz addig nincs bajom a cigarettaval, amig valaki ugy szivja, hogy en nem erzem. Felhaborodok azon, amikor valaki megall mellettem 20 centire es az arcomba fujja a fustot, mintha ott sem lennek. Nem terjed annyira a figyelme, hogy eszrevegye: en nem dohanyzom, mert utalom a fustot. Ha pedig szolok, akkor neki all feljebb. Ilyen alapon a belgazok eregetese is elfogadhatobb lenne...
Pooh[/quote]
Tudod, ez kultúra kérdése... dohányosoktól és nemdohányosoktól egyaránt...
Akinek ez nincs meg... azt nagyon sajnálom...
Idézet
Elküldve: 2003. 11. 19. 16:21
idézet:
Ezt írta Balheredobálós NeverGone, és tökei:
Azt tudjátok, hogy 2003. január 1-től az EU-ban nem lesz Light cigaretta...? Szal várható, hogy nálunk sem lesz sokáig.[/quote]
Jo hogy felhoztatok ezt a topicot... ezt kijavitanam: A "Light" megjelolest tiltjak/tiltottak be, mert azt a teves erzetet sugallta hogy az ilyen cigarettak nem (vagy kevesbe) karosak az egeszsegre... a cigarettak ugyan olyan parameterekkel de "Light" megjeloles nelkul fogalmazhatoak.
Samott
Elküldve: 2003. 11. 19. 16:24
idézet:
Ezt írta Samott:
Jo hogy felhoztatok ezt a topicot... [/quote]
Nem kell álszerénykedni...
Elküldve: 2003. 11. 19. 16:31
--------------------------------------------------------------------------------
Ezt írta Litium:
Kitünő példa lassan a nem dohányosoknak kell megtanulniuk viselkedni...........
--------------------------------------------------------------------------------
Majd ha tüdőrákban nyögöd az utolsókat valamelyik rozsdás kórházi ágyon, más véleményen leszel. Az amerikai egészségbiztosítási rendszer kitűnő. A TB-hozzájárulás megállapítását évente kötelező orvosi vizsgálat előzi meg. Ha dohányzol, x-el többet fizetsz, iszol, akkor xx-el többet pengetsz le. A TB többek között az én pénzemből gyógyítgatja az önmaguk és mások egészségét rongáló alakokat. Remélem tisztában vagy vele, hogy a TB befizetések messze nem fedezik a sok rákos beteg kezelését, az alkoholisták májproblémáit, stb...
Itt folytathatjuk...
[ 2003. november 19.: Indy szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 11. 19. 16:36
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Nem kell álszerénykedni...[/quote]
Nem figyeltem, egy masik topicban volt a link...
Samott
Elküldve: 2003. 11. 19. 16:48
Tehát:
idézet:
Sziasztok!
Marketing órára egy előadást készítünk a dohánytermékek reklámozásával kapcsolatban. Szükségünk lenne a témával kapcsolatban minél több véleményre! Ha tehát van véleményetek a dologról, ne fogjátok magatokat vissza! Mindenféle érdekességet, az előadást színesítő adatot szívesen látunk!
Mindenkinek köszi előre is!
[/quote]
[ 2003. november 19.: Danikoka szerkesztette a hozzászólást ]
[ 2003. november 19.: Danikoka szerkesztette a hozzászólást ]

Súgó
A téma zárva.