Idézet: WEbshark - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 22:45
Kénytelen vagyok hozzászólni, mert az élet beleszólt.
A büdös bagó, amit nap mint nap szívtok, és mi is kénytelen szívnunk kell, sokszorosára növeli az érrendszeri betegségek kockázatát.
Mi lesz, ha egyszer infarktust/agyvérzést kaptok? Tudjátok mennyi fájdalmat okoztok ezzel a hozzátartozóitoknak??
Annyit tegyen meg minden hozzászóló, hogy csökkenti az adagját, az én/mások/családja/mindenki kedvéért. Vegyétek komolyan a rajta lévő feliratokat.
-------------------------------------------------------------
Mindenkit lebeszélek a cigi használatáról, úgyis 800 FT lesz nemsokára egy doboz.
szerinted aki evtizedek ota szivja a bagot, erdekli a felirat ami a dobozon van? nem hiszem. mondok egy sztorit: utaztam vhova vonattal IC nem dohanyzo szakasz. Az egesz ut arrol szolt, hogy volt egy f*sz, aki a dobozos sor melle elszivott ket doboz cigit a 3 oras uton.. hiaba szoltak neki az utasok, meg a kaller, semmi, a fule botjat nem mozgatta.. Aztan amikor, megerkeztem, haverok szova is tettek, hogy hejj de bago szagom van! na most amikor a szemem villant, mar nem is szoltak tobbet. aztan elmeseltem a szitut, csak ugy lestek.. 1 k***va bagos ember tonkreteszi tobb tucat ember utazasi idejet....
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....