Iguana, pls ne személyeskedj. Megkérsz, hogy ne használjak ilyen szavakat, felhívod a figyelmemet egy kis intelligencia bevitelére és készséggel megteszem, elnézést is kérek Tőled. De ilyen reagálással nagy ívben lesajnálom, hogy mit érzel-ezt érted el. Igazán építő jellegű voltál, köszönöm. Sorry.
A többiektől elnézést a megnyilvánulás gusztusjellege miatt.
Én nem vagyok mulya, de nyilván én sem fogom meglincselni azt, aki elhajt a kérésemmel. ráhagyom és elviselem, ha elkezdek fulladni, arrébb megyek, rühellem az erőszakot. NoVa, sajnos az atapasztalatom, hogy mire találok olyan illetőt, aki ezt az apró szívességet megteszi, a fél utat megteszi a vonat. Műbalhét nem csapok, nem fulladok be minden kis füstfoszlányra és másnak is el kell viselnie ugyanúgy, mint nekem.
Etele, nem vagy bunkó!

Amiről Te beszélsz, azzal egyet értek. De Te az a fajta vagy, aki arrébb áll. Akkor lehet, hogy ez egy egyszemélyes felfogás. Nekem égne az arcom, ha ilyen körülmények között (teli vonat, láthatóan olyan emberekkel a kupéban, akik kényszerből ülnek oda) rágyújtanék úgy, hogy nem kérdezném körbe a fülkét. Ez az én meglátásomban annyira alapvető, mint az, hogy lehúzhatom-e az ablakot, nem zavar senkit az a hangerő, amivel zenét hallgatok, stb...
Vagy kimennék WCre, máshova. És találkoztam is ilyen emberrel, igazán meglepett, hogy megkérdezett és éppen aktuális állapotomban azt mondtam, hogy nyugodtan, mert a figyelmessége ennyit igazán megérdemel, hogy ne kelljen felállnia és odébb mennie.