idézet:
Ezt írta L:
Persze, de csak ha senkit és semmit nem zárnak be miatta(d).![]()
![]()
Én nem szívtam semmit ma sem, tralala...[/quote]
Paszív dohányosként "élveztem" egy futura mild nevezetű
szivart . Illata a vadcseresznye és/vagy narancsra emlékeztetett .
Dohányzás: pro és kontra
Elküldve: 2003. 12. 03. 18:22
Elküldve: 2003. 12. 04. 00:51
Azonban a népszerűsítése bűncselekmény
Elküldve: 2003. 12. 04. 04:08
idézet:
Ezt írta Kraken:
Ne félj, nincs olyan különös részi tényállás, hogy drogfogyasztással kérkedés, vagy drogfogyasztásról virágnyelven történő beszéd... LOL
Azonban a népszerűsítése bűncselekmény[/quote]
Olyan sincs, hogy hatósági közeg (tipikusan: rendőr)sajtótermékkel (tipikusan: újság, napilap) való illetése (tipikusan: verés), és annak minősített esete, mikor fenti cselekmény hivatalos helyen (bíróság, katonai ügyészség, stb.) történik. Meg is úszta az illető.
Fentebb a topikbezárástól féltem, tolvaly tud magára vigyázni, de a topik már nem olyan okos...
Lehellet megszegik
Elküldve: 2003. 12. 04. 10:10
Elküldve: 2003. 12. 05. 00:02
idézet:
Ezt írta turho:
Na és most csakazértis teszek egy önvallomást pro és kontra:
28 éves vagyok, 14 éves korom óta szívom, napi 1-1.5 doboz.
Kezdtem Szofival, majd jött egy időben Symphi, néha Pall Mall, majd Ínséges időkben néha biza' piaci bagó is. Kezdtem huszonforintos cigivel, és most ott tartok, hogy 3 éve piros Főnixmadarat szívok, perpill asszem 325 pénz egy doboz.
Nem örülök neki, hogy dohányzom, de mivel már beleugrani is nagy intenzitással ugrottam, nemigen tudok kiszabadulni a béklyóból. Nem is próbálkoznék a "kevesebbet szívok, napi max. 5 szálat szívok" projekttel, mert nem vagyok az a típus.
Az az én nagy bajom, hogy szeretek dohányozni. Megnyugtat. Tölti a fölös időt. ha nagyritkán iszom egykét sört, nem megy le cigi nélkül. melóhelyen is dohányzik 80 százelék. Szüleim közül anyám is "ette" a cigit, ergo nem volt egyértelmű ellenpéldám.
Pedig: Utálom a tényt, hogy bagó után büdös a pofám. Sárgul a fogkövem. Sokba kerül, egyre többe. Plusz a pótszerek: rágó, cukorka. Plussz c-vitamin /ha rámjön hogy ártalmas/
Ergo ha minden óvintézkedést megtesz valaki a bagózás mellett, akkor egész csinos összegbe kerül ez a "Hobby".
Szóval nagyon rossz szenvedély.
Bár sokszor segít ha feszült vagyok, illetve hízékonyságom miatt segít súlyom szintentartásában. Köztudott /és nálam működik is/ hogy aki dohányzik, az étvágytalanabb, és az ízeket sem érzi mindig objektíven.
Ja még egy: mostanában sem az egészségem miatt gondolok rá többször is, hogy egyik napról a másikra lerakom a cigit. Hanem a családom és magam szerényebb anyagi lehetőségei miatt. És én ráadásul ezt a primitív cigit szívom, ha ugyanezt betermelném "Marbi Lájtba" akkor a lakásrészletet sem tudnánk fizetni. Szóval ezért.
Bár az erős dohányos igénytelen állat, nem szomhjas, nem éhes, nem fázik: csak legyen nála egy-két doboz bagó, és gyújtószerszám[/quote]
Jé, ezt akár én is írhattam volna, majdnem minden stimmel benne...kivéve hogy én áttértem 1mg-s Szofira![]()
Elküldve: 2003. 12. 05. 04:21
idézet:
Ezt írta fLeSs:
ismét egy nap[/quote]
Ismét Egy Nap, Harcostársam!
Hogy bírod ki finom cigaretta, óóó füstölgő cigaretta nélkül? Szíííni kő, meraz yóóó... Vagy mégsem? Sokáig éljenek az elvonási tünetek, hejjj!
Na, felébredek és megyek futni a fagyba...
Lehellet megszegik
Elküldve: 2003. 12. 05. 12:04
idézet:
Ezt írta L:
Ismét Egy Nap, Harcostársam!
Hogy bírod ki finom cigaretta, óóó füstölgő cigaretta nélkül? Szíííni kő, meraz yóóó... Vagy mégsem? Sokáig éljenek az elvonási tünetek, hejjj!
Na, felébredek és megyek futni a fagyba...[/quote]Még bírom, a napjaim szó szerint szakaszokat prezentálnak a leszokásban. Pár szavas naplót vezetek![]()
Elküldve: 2003. 12. 05. 15:30
idézet:
Ezt írta fLeSs:
Még bírom, a napjaim szó szerint szakaszokat prezentálnak a leszokásban. Pár szavas naplót vezetek[/quote]
Le fognak szakadni a végtagjaid, mind a négy, szétmegy, felrobban a fejed. Ezek fognak történni, de ne törődj vele, mindez természetes. Néha még jó is. Holnap, ha megélem.
Lehellet megszegik
Elküldve: 2003. 12. 05. 18:20
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Létezik kis zsebhamutartó is. Egy kis szelence az egész, akkora, mint egy zsebóra. Praktikus valami.[/quote]
kaptam egy olyat fateromtól karácsonyrabár én vagyok az, aki jóformán nem is szív cigit...legfeljebb egy évben egy-két szálat.
a szivarhoz meg effektíve kicsi a hamutartó...bár utcán szivarozni még nem szoktam![]()
| Idézet (*Iguana*) |
| Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek. |
---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.
Elküldve: 2003. 12. 05. 19:06
idézet:
Ezt írta obersmith:
kaptam egy olyat fateromtól karácsonyrabár én vagyok az, aki jóformán nem is szív cigit...legfeljebb egy évben egy-két szálat.
a szivarhoz meg effektíve kicsi a hamutartó...bár utcán szivarozni még nem szoktam[/quote]
Közös ismerősünk (Chucky) is előbb vette meg a Zippoját, és utána szokott rá a cigire...szóval ne aggódj...
![]()
Elküldve: 2003. 12. 05. 20:17
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Közös ismerősünk (Chucky) is előbb vette meg a Zippoját, és utána szokott rá a cigire...szóval ne aggódj...
[/quote]
ROTFL![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
| Idézet (*Iguana*) |
| Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek. |
---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.
Elküldve: 2003. 12. 05. 20:27
Elküldve: 2003. 12. 05. 20:29
idézet:
Ezt írta rulla:
Én szeretek dohányozni.[/quote]
Én is.
Elküldve: 2003. 12. 05. 20:36
Azt nem tudom jointot mivel sodorjak, tisztan szetmarja a torkom-tudom, cigirol meg epp' leszokunk, ugye. Lehet, hogy kiprobalom teafuvel
Elküldve: 2003. 12. 05. 23:07
Lehellet megszegik
Elküldve: 2003. 12. 07. 13:50
[ 2003. december 07.: SomAti szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 12. 07. 13:53
idézet:
Ezt írta rulla:
Én szeretek dohányozni.[/quote]
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Én is.[/quote]
Nekem is ez jut eszembe minden nap, amióta leszokóban vagyok, de pont ez a lényeg, a pszichés függést kell legyőzni, mert nem a cigit szereted, csak nem mered elkezdeni a leszokást, ezért ezt beszéled be magadnak. Legalábbis nálam ez a helyzet.![]()
Elküldve: 2003. 12. 07. 22:47
idézet:
Ezt írta fLeSs:
Nekem is ez jut eszembe minden nap, amióta leszokóban vagyok, de pont ez a lényeg, a pszichés függést kell legyőzni, mert nem a cigit szereted, csak nem mered elkezdeni a leszokást, ezért ezt beszéled be magadnak. Legalábbis nálam ez a helyzet.[/quote]
Nálam nem (kopp-kopp). Egyetértek, amúgy, itt már csak az agyaddal küzdesz. Én még szeretem is a cigit...
![]()
Elküldve: 2003. 12. 07. 22:54
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
... itt már csak az agyaddal küzdesz. Én még szeretem is a cigit...[/quote]
A gond ott kezdődik, hogy a cigi is nagyon szereti az embert és nagyon nehezen hagyja ott. Ha valami jó nő lenne megérteném, de csak egy füstölgő bűzrúd (bocsánat, kiket ez zavar,de...) . Szakítani kell Vele! S ez a legrosszabb, se cigi, se más, csak az elvonás és a vágy... Majd csak jobb lesz!
Lehellet megszegik

Súgó
A téma zárva.