az a baj, hogy vannak emberek, akik fekete-fehernek latjak a vilagot. (Zsivaagoo, remelem nem rontja a vilagkepedet otthon szines TV!

) en abban is erzem az erettsegemet, hogy mar nem gondolkodom igy, pedig ifjukoromban igencsak hajlamos voltam ra. de ugy tunik ez megsem lesz jo merce az erettsegre.
(tovabba, mielott belevagnek egy metodikai megjegyzes: nem szep, hogy kirekeszted a noket, Biancat hova rakod, mennyire szoros a toke?? mint ahogy nem szep, hogy a 20 alattiakat sem engeded be, vagy a 45 felettieket. no meg kimaradt 5 ev kozeprol.. persze ugy nehezebb lett volna ket konkret, jol elkulonulo csoportra bontani, ertem en! csak ugye pont ez a baj..)
tehat azert valaszolok erre a blodsegre, hogy lasd, ezek nem igy mukodnek! nincs ket ilyen csoport, es nem csak azert, mert mar tobben jeleztek, hogy "nem stimmel", valoszinuleg azert, mert az egyik altalad megjelolt csoportba tartoznak, es megis a masik csoportnak jelolt velemenyt tekintik magukra igaznak. na, tehat:
Idézet: Zsivaagoo - Dátum: 2006. máj. 16., kedd - 10:47
Az utóbbi néhány oldalt többször átolvasva a következő (kissé empírikus) statisztikai következtetésre jutottam:
az empirikus az tapasztalaton alapulo. Neked eletkorral, elettapasztalattal kapcsolatban ilyened nem volt, nem is lehetett. nevezzuk neven: "kisse fantazmagorikus".
Idézet
- 30-45 közötti korosztály (Drummaster, *Macika*, én, ...) és
- 20-25 közötti korosztály (bogdan, Fec, Netmaster, .....)
sajnos en a masik csoportban vagyok.

ezek utan jelolom, hogy mi igaz ram, es mi nem:
Idézet
A 20-25 közötti korosztály képviselői jelen esetben egyetemi/főiskolai hallgatók.
reszben igaz(!)
Idézet
Koruk miatt már katonának sem kellett elmenniük,
igaz, bar nem a korom miatt. (nem akartam, es ki is beckeltem.)
Idézet
az oktatási intézmény meleg kebelén, azaz egyfajta burokban/elefántcsonttoronyban vannak, onnét pislognak ki a világra. Gyakorlatilag mindenfajta élettapasztalat nélkül.
mar a koromnal fogva sem lehet igaz.
Idézet
Kész, felnőtt embernek/férfinek majd a végzésük után, és amikor már dolgoztak néhány évet tekinthetők csak.
talan 7-8 eve lehetek teljesen onellato, es mar van sajat lakasom. (nem dicsekveskent, csak mert ugy hiszem a sajat elet epitese szempontjabol fontos lepcsofok.) onellatas: 3-4 fajta, teljesen kulonfele munkakbol es osztondijakbol. (mikor mibol.)
Idézet
A 30-45 közötti korosztály javarészt felnőtt, diplomás, több éve dolgozó
igaz(!)
Idézet
és családos, gyermeket nevelő férfiakból áll.
csalados, de gyermekem nincs.
Idézet
A nagykorúvá nyilvánítás óta (18.-ik születésnap) már 10-25 év élettapasztalatot gyűjtöttek. Már kialakult emberek, saját biztosan rögzült értékrenddel és életszemlélettel.
ugye ez csak kormegkotes, tehat trivialisan igaz.
latszik, hogy engem nehez lesz beskatujazni igy, ezen a modon! nem illenek ram ezek a sablonok, amiket Te annyira kedvelsz. sajnalom.
a 6 evesen pelenkazas, meg csaladi ebed fozeshez meg szukseges egy bizonyos csalad. ha mas nem a pelenkazashoz kell kisebbik testver. nekem nincs. akkor most en bunko vagyok, mert nem pelenkaztam a batyam? :Đ no meg irod, hogy Teged fizikai munkara neveltek. derek. engem meg szellemire. es akkor most mi van? nem kene ezeket ide, mert nem sok ertelme van, en ugy latom!