HWSW Informatikai Kerekasztal: Ma egy éve történt... Terrortámadás Amerika ellen! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (107 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ma egy éve történt... Terrortámadás Amerika ellen! Értékeld a témát: -----

#1461 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 14. 08:45

Idézet: guga - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 8:39

Csak úgy lehet biztonságot teremteni, ha minden egyes embert nyomon lehet követni. S minek fogják azt majd nevezni?

Nem akarom tudni :( ... Nehogy 'má Orwell-nek legyen igaza... :omg:
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#1462 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 08:52

Idézet: guga - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 9:39

Szabadságharc? Mégis mivel, fakarddal  atomhatalmak ellen :confused:

Vietnam-ban sikerült. Lehet hogy kínai meg orosz segítséggel, lehet hogy rossz eszme szolgálatában, de a félkatonai alakulatokba szervezett rizstermelő parasztok végül elűzték az atomhatalmat. Az szabadságharc volt. Pályaudvaron robbantani pedig bűncselekmény. Ennyi.

#1463 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 08:58

Idézet: Samott - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 6:50

Ertem, tehat ha valakit szajonvagok mert evek ota pofon vag ha ugy tartja kedve, akkor o is hivatkozhat erre... komoly erv. Talan abba kene hagyni a raketazast, meg elengedni azt a ket nyomorult katonat, hogy tenyleg ne hivatkozhassanak erre. Tudom az en hibam, de valahogy elfogadhatobb modszer a celzott likvidalas (ezt hivod te allami terrorizmusnak), mint az eszetlen buszrobbantas. Az egyik oldal a masik vezerkarat probalja "ritkitani", a masik oldal valogatas nelkul gyilkol... mi lenne ha ok is megprobalnanak politikusokra meg katonai vezetokre vadaszni, es beken hagynak az artatlan tobbseget? Vagy az tul maceras?

Samott

Csak ez nem egészen ilyen egyértelmű.

Hát, az úgy kezdődött, hogy a Béla visszaütött.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1464 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 09:00

Idézet: Basic - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 9:33

:up:
Végre egy normális ember, aki nem szűklátókörű!
:respect:

:offtopic:

Neked egyetlen mérce van a szűklátókörüségre, hogy a mondanivalója alátámasztja a véleményedet, vagy ellentétes vele.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1465 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 08. 14. 09:25

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 9:00

:offtopic:

Neked egyetlen mérce van a szűklátókörüségre, hogy a mondanivalója alátámasztja a véleményedet, vagy ellentétes vele.

Tévedsz.  Én csak annak örültem, hogy végre rajtam kívül is egészséges értelemmel, pont hogy nem szűklátókörűséggel (gondolok itt az állandó zsidózásra) szemléli a dolgokat.
Én direkt minden vallási, dolgot félre téve jutottam erre a mostani álláspontomra és egy kicsit megpróbáltam beleképzelni magamat mindkét fél helyzetébe. Nem tehetek róla, de ez a magán véleményem. A többségnek sajnos nem ez. Vagy nem látják, v. nem is akarják meglátni a valóságot, de ez természetesen mindenkinek szíve joga.  :respect:
Ahogyan az is, joga hogy hangot/írást adjon a véleményének, akár nem tetszésének v. tetszésének. Ne vitasd ezt el én tőlem sem! Ok?  :smoker:

#1466 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 09:32

Idézet: Basic - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 10:25

Tévedsz.  Én csak annak örültem, hogy végre rajtam kívül is egészséges értelemmel, pont hogy nem szűklátókörűséggel (gondolok itt az állandó zsidózásra) szemléli a dolgokat.

:rolleyes:  :omg:  :Đ
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1467 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 09:35

Idézet: Basic - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 9:25

:rolleyes: 
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#1468 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 09:41

Idézet: Basic - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 10:25

Én direkt minden vallási, dolgot félre téve jutottam erre a mostani álláspontomra és egy kicsit megpróbáltam beleképzelni magamat mindkét fél helyzetébe. Nem tehetek róla, de ez a magán véleményem. A többségnek sajnos nem ez. Vagy nem látják, v. nem is akarják meglátni a valóságot, de ez természetesen mindenkinek szíve joga.  :respect:
Ahogyan az is, joga hogy hangot/írást adjon a véleményének, akár nem tetszésének v. tetszésének. Ne vitasd ezt el én tőlem sem! Ok?  :smoker:

Miközben beszélsz az egészséges értelemről, amit a magadénak tartasz nem árulnád el, hogy hol próbáltam elvitatni tőled, vagy mástól a hozzászólás jogát? Itt te vagy az aki kijelented a valamiről kialakított véleményedet, mint megkérdőjelezhetetlen igazságot, és mondod a véleményeddel ellentétes véleménnyel rendelkező emberekre, hogy szűklátókörüek. Gratulálok.

Idézet

#1469 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 09:59

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 9:52

... Pályaudvaron robbantani pedig bűncselekmény. Ennyi.

És szállodában?  :think:

Mert pl. az Irgun leghírhedtebb tette az a Dávid Király Hotelben történt. Vagy az még belefér a "szabadságharcba"?

Idézet

#1470 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 10:31

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 9:41

Miközben beszélsz az egészséges értelemről, amit a magadénak tartasz nem árulnád el, hogy hol próbáltam elvitatni tőled, vagy mástól a hozzászólás jogát? Itt te vagy az aki kijelented a valamiről kialakított véleményedet, mint megkérdőjelezhetetlen igazságot, és mondod a véleményeddel ellentétes véleménnyel rendelkező emberekre, hogy szűklátókörüek. Gratulálok.

Akkor úgy írom: értelmes, inteligens ember nem zsidózik, cigányozik, négerezik stb. hanem átgondolja józan paraszti ésszel a történeseket, és ezekután mérlegelve a valóságot leírja v. nem írja le a véleményét. Nem pedig zsigerből: zsidózik! Nem tudom vágod-e már mire gondolok?

#1471 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 10:39

Idézet: Basic - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 11:31

Akkor úgy írom: értelmes, inteligens ember nem zsidózik, cigányozik, négerezik stb. hanem átgondolja józan paraszti ésszel a történeseket, és ezekután mérlegelve a valóságot leírja v. nem írja le a véleményét. Nem pedig zsigerből: zsidózik! Nem tudom vágod-e már mire gondolok?

Azt hogy te mire gondolsz, azt értem. Csak egy a bökkenő, hogy senki sem zsidózott zsigerből. Az, hogy te miről hiszed azt, hogy valóság, az a te dolgod. Az a probléma, hogy te a történésekből csak azt veszed figyelembe ami ahhoz kell, hogy alátámassza a véleményedet, de azért az igazság letéteményesének tartod magad.

Idézet

#1472 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 10:42

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 10:39

Azt hogy te mire gondolsz, azt értem. Csak egy a bökkenő, hogy senki sem zsidózott zsigerből. Az, hogy te miről hiszed azt, hogy valóság, az a te dolgod. Az a probléma, hogy te a történésekből csak azt veszed figyelembe ami ahhoz kell, hogy alátámassza a véleményedet, de azért az igazság letéteményesének tartod magad.

:offtopic: :(  :omg:

#1473 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 11:05

Idézet: Basic - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 11:42

:offtopic: :(  :omg:

Hadd gratuláljak ehhez a hozzászólásodhoz is.

De hogy ne maradjunk mondanivaló nélkül, egy kis idézet a másik teljesen más témájú topikból is:

Idézet

Valaki, ha bármibe fog az kudarcra van itélve, de ők még a sivatagból is paradicsomot hoznak létre! Nem érdekes? Isten megigérte nekik, hogy megáldja őket.

Ugye mielőtt ezt postoltad, utánanéztél, hogy honnan veszik ehhez a vizet? Vagy Isten áldása teszi termővé a földet ott, ahol gazdálkodnak?

Idézet

#1474 Felhasználó inaktív   Yorg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 11:12

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 9:59

És szállodában?  :think:

Mert pl. az Irgun leghírhedtebb tette az a Dávid Király Hotelben történt. Vagy az még belefér a "szabadságharcba"?

Az épületben volt a brit katonai főparancsnokság, az volt a célpont, nem a szállóvendégek.
A robbantást fél órával előre bejelentették telefonon.

#1475 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 11:13

ne izguljatok mi is kihoznánk mindent a sivatagból ha kapnánk évi huszonmilliárd USD-t csakúgy.... :Đ
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#1476 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 11:27

Idézet: Yorg - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 12:12

Az épületben volt a brit katonai főparancsnokság, az volt a célpont, nem a szállóvendégek.
A robbantást fél órával előre bejelentették telefonon.

Ühm. Akkor nem is baj, hogy meghalt 91 ember, ugye? Vagy, amennyiben előtte telefonál az ember, akkor az olyan mintha csuriban lenne?

Idézet

#1477 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 08. 14. 11:53

Basic, legyél kedves kissé szűkmarkúbban osztogatni a személyeskedő jelzőket és visszaterelődni a vita síkjára a cséphadarás mezejéről!

#1478 Felhasználó inaktív   Yorg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 11:55

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 11:27

Ühm. Akkor nem is baj, hogy meghalt 91 ember, ugye? Vagy, amennyiben előtte telefonál az ember, akkor az olyan mintha csuriban lenne?

De baj, de nem az emberek voltak a célpont, hanem az iratok.
Máig nem tudni, miért nem ürítették ki az épületet az angolok.

#1479 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 11:57

Idézet: Yorg - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 12:55

De baj, de nem az emberek voltak a célpont, hanem az iratok.
Máig nem tudni, miért nem ürítették ki az épületet az angolok.

Ja, az Irgun sose embereket támadott. :confused:  Azért ezt te sem gondolod komolyan.

Idézet

#1480 Felhasználó inaktív   Yorg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 12:03

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 11:57

Ja, az Irgun sose embereket támadott. :confused:  Azért ezt te sem gondolod komolyan.

Ebben az esetben nem. Akkor miért figyelmeztettek?

Katonák voltak a célpontjai más esetekben, nem civilek.

Téma megosztása:

• (107 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.