HWSW Informatikai Kerekasztal: Ma egy éve történt... Terrortámadás Amerika ellen! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (107 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ma egy éve történt... Terrortámadás Amerika ellen! Értékeld a témát: -----

#1661 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 11. 13:59

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. szept. 11., hétfő - 14:30

Rosszul. A Pentagon felépítése miatt eleve nem így akartak beleszállni valószínűleg, hanem sokkal meredekebben, fentről. Mert azt ők is tudhattták, hogy egy oldalról érkező becsapódás az épület sajátos felépítése miatt nem fogja megrongálni az egészet, a körkörös folyosórendszerek és az egymástól elmozdulni képes falrészek - mint utólag kiderült - kiválóan terítették szét és tompították le pecsapódás erejét. Bármilyen hihetetlen, ez egy rossz célzás volt, de valószínűleg a pilóták nem kamikaze akcióra kaptak kiképzést - meredek zuhanást nem tudtak volna kontrollálni ekkora géppel, lezuhantak volna fenébe -, hanem leszállni tanultak meg valamelyest. Nem a gép által közvetlenül elérhető pusztításra ment ki a dolog, hanem a becsapódás nyomán a szétkenődő gépből távozó égő üzemanyaggal akarták beteríteni belülről az épületet - a tornyoknál is a teljes emeleteket szétégető, szétfröccsenő üzemanyag volt, ami rögtön látványosan átvágta megát a tornyok teljes szerkezetén. A Pentagonban sokkal többen haltak volna meg, ha az üzemenyag nagyobb területen terül szét egy meredekebb szögben érkező, felülről történő becsapódás során, ha az épület nagyobb részén freccsen szét és okoz azonnal megfékezhetetlen tüzeket.

Mindennek ellenére értelmes embernek tartalak.

De a Pentagonhoz nem összeesküvés-elmélet gyártók kellenek, hanem vakok, és vakon hívők, valamint megvezethetők.
Ha oda valóban beesik egy utasszállító, az nem csak a füvet nyírja a kertben, hanem némi káoszt is okozott volna a közeli utakon.
Szemtanúk százai állítják, hogy egy alacsonyan szálló repülő... vagy nem?
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#1662 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 11. 14:01

Idézet: csozsi - Dátum: 2006. szept. 11., hétfő - 13:59

:nevet: :Đ  (bocs  :) )
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#1663 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 11. 14:02

Tegyuk helyukre a dolgokat - 9/11 hoaxok

Samott

Szerkesztette: Samott 2006. 09. 11. 14:09 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1664 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 11. 14:08

Idézet: csozsi - Dátum: 2006. szept. 11., hétfő - 14:59

Szívesen viszonoznám ezt, de sajna egyre nehezebben megy. Mindegy, bújjad csak az amatőrök által összerakott fostalicska-oldalakat, véletlenül se próbálj önállóan gondolkodni - pedig nem fáj ám, csak ha sokáig nem űzöd, akkor valóban nehéz lehet újra elkezdeni. Olvasd el a szakemberek véleményét az esetről - tudom, bizonyára az egész világon mindenütt megfélemlítették, megvették őket  :o .

#1665 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 11. 14:35

Hvg: Szeptember 11-e legendái

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1666 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 09. 11. 14:43

Idézet: Samott - Dátum: 2006. szept. 11., hétfő - 14:02

Azért ez egy kicsit durva. Legalább az 5-éves évfordulóra legyél tekintettel, és halasztanád későbbre a jónak egyáltalán nem mondható linkjeidet!  :(

#1667 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 11. 14:49

Idézet: Basic - Dátum: 2006. szept. 11., hétfő - 15:43

Azért ez egy kicsit durva. Legalább az 5-éves évfordulóra legyél tekintettel, és halasztanád későbbre a jónak egyáltalán nem mondható linkjeidet!  :(

Nem teljesen ertem a kifakadasodat... most aktualis, es sok tevhitet, hazugsagot lehet eloszlatni/cafolni az uggyel kapcsolatban.

Samott

#1668 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 11. 14:52

Idézet: Basic - Dátum: 2006. szept. 11., hétfő - 15:43

:confused:
Miről beszélsz? Mi az ami illetlenebb ebben ma, mint tegnap vagy holnap? Az évfordulóhoz hozzátartozik az évek során kialakult hoaxok, elméletek sokasága ugyanúgy, mint a kegyeletteljes emlékezés és az álszent okoskodók megjátszott pátosza.

#1669 Felhasználó inaktív   Thas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 11. 14:53

Idézet: Basic - Dátum: 2006. szept. 10., vasárnap - 22:53

Elnézést, ha megszakítom eme emelt szintű társalgást, amit látom már elég régen követtetek el, csak visszakanyarodva az eredeti témához: holnap van szeptember 11., most néztem meg az United 93-at...
...teljesen letaglózott a film... :rolleyes:
Látta valaki a filmet?

Én láttam. Bevallom azt vártam hogy valami nagyon hazafias, "mi vagyunk a jófiúk, ők meg a  gonosz terroristák" filmet fogok látni, de ehhez képest pozitivan csalódtam. Kifejezetten jó filmnek tartom.

Üdv.: Thas

#1670 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 11. 16:07

Idézet: csozsi - Dátum: 2006. szept. 11., hétfő - 14:59

De a Pentagonhoz nem összeesküvés-elmélet gyártók kellenek, hanem vakok, és vakon hívők, valamint megvezethetők.
Ha oda valóban beesik egy utasszállító, az nem csak a füvet nyírja a kertben, hanem némi káoszt is okozott volna a közeli utakon.
Szemtanúk százai állítják, hogy egy alacsonyan szálló repülő... vagy nem?

Még valami: sok szemtanú látta az alacsonyan elzúgó repülőgépet közel és távol. Az olyan név nélküli tanúvallomások, amik úgy szólnak, hogy "rakéta hangot hallottam" (mi az a rakéta hang?), szerinted többet érnek, mint azoké, akik látták magát repülőt? És ha nem a repülő volt, akkor mi? Alacsonyan szálló teherautó? Egymáshoz kötözött rakéták UFO-háton, csavarodott DNS-ű sumér-ősmagyarokkal? Saját maguk robbantottak egy bombát és az álcázott tűzoltókocsik locsolták szét a kerozint? És mi lett a repülőgéppel, amelynek pályáját rögzítték a polgári és katonai radarok, légtérfigyelők? Gondolom ezek hamis adatok, a gép nem is létezett, vagy lelőtték már korábban és minden logot meghamisítottak, a robbanást meg megjátszották, nem mellesleg kinyírva egy rakás emberüket. Vagy nem is, tudom már! A hiányzó repülő biztos úton van a Nibiru bolygó vagy a 60 éve kolonizált Mars felé a felrobbant űrsiklók személyzetével és Elvis Presley-vel a fedélzeten...

Véletlenül se nézz utáni a légikatasztrófák jellegzetességeinek, hogy milyen nyomot hagynak a nagy sebességgel falba rohanó járművek, hogy viselkednek a könnyű szerkezetes repülők és autók a becsapódáskor, hogy mit tártak fel, mit írnak a szakértők, mit diktál az elemi fizika.  :rolleyes:

#1671 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 09. 11. 16:23

Idézet: Thas - Dátum: 2006. szept. 11., hétfő - 14:53

Én láttam. Bevallom azt vártam hogy valami nagyon hazafias, "mi vagyunk a jófiúk, ők meg a  gonosz terroristák" filmet fogok látni, de ehhez képest pozitivan csalódtam. Kifejezetten jó filmnek tartom.

Én is tipikus amerikai filmet vártam, olyan -amerika mindig tökéletes, soha nem hibázik, mindig pont oda akar esni egy meteor, de mi mindent megoldunk- filmet vártam tőlük, ez helyett nagyon is önkritikus, és bemutatja, hogy valóban hibáztak, és rávilágít a problémákra.
Szóval nekem tényszerűnek, és hiteles tűnt a film.  :up:

Szerkesztette: Basic 2006. 09. 11. 16:27 -kor

#1672 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 11. 17:26

Idézet: Basic - Dátum: 2006. szept. 11., hétfő - 17:23

Szóval nekem tényszerűnek, és hiteles tűnt a film.  :up:

Amit ma este barki megtekinthet az rtl klubon...

Samott

#1673 Felhasználó inaktív   Thas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 11. 18:10

Idézet: Samott - Dátum: 2006. szept. 11., hétfő - 17:26

Én moziban láttam, és nem is bántam meg hogy nem a tévében néztem meg.

Bár az egyre jobban dühít hogy megveszem a mozijegyet és lassan annyi reklámot kell végignéznem az elején mint egy kereskedelmi tévében...  :reklamacio: De ez itt OFF...

#1674 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 11. 18:28

Nem ugyanarról a filmről beszéltek ám, csak g**i RTLKlub olyan magyar címet adott neki, hogy összekeverhető legyen a most vetített mozifilmmel.

#1675 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 11. 18:34

A Pentagon-nál megtalálták a feketedobozt?
Semper Fi

#1676 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 11. 18:36

Most a film+ -on is megy vmi wtc-s film, csak véletlenül kapcsoltam oda. Hátha érdekel vkit eme csoda.

Mégsem, ez csak a Rudiról szól  :D

Szerkesztette: Pikkolo 2006. 09. 11. 18:46 -kor

#1677 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 11. 18:47

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. szept. 11., hétfő - 19:28

Nem ugyanarról a filmről beszéltek ám, csak g**i RTLKlub olyan magyar címet adott neki, hogy összekeverhető legyen a most vetített mozifilmmel.

Uh, ezt nem tudtam... es tenyleg. K****g Rtl... :reklamacio:

Samott

#1678 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 11. 19:01

Idézet: joshua7 - Dátum: 2006. szept. 11., hétfő - 19:34

A Pentagon-nál megtalálták a feketedobozt?

Idézet

Az kevéssé zavarja az erre hivatkozókat, hogy többen is látták a Boeing 757-est a Pentagonhoz közeledni, és egy kivételével az összes rajta utazó személyt azonosították a romok között.

Idézet: Samott - Dátum: 2006. szept. 11., hétfő - 15:35

Gondolom ha a holttesteket megtalaltak, akkor a feketedoboz is elokerult...

Samott

#1679 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 11. 19:05

szép lista az összes, de olyanokat tárgyal amit eddig  tudtunk illetve kihagyta pl a kényesebbeket :a building 7 stb...

btw: szívesen vennék egy anti - loosechange2 filmet vagy oldalt :D

Szerkesztette: Asker 2006. 09. 11. 19:07 -kor

"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#1680 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 11. 19:11

Idézet: Asker - Dátum: 2006. szept. 11., hétfő - 20:05

szép lista az összes, de olyanokat tárgyal amit eddig  tudtunk illetve kihagyta pl a kényesebbeket :a building 7 stb...

btw: szívesen vennék egy anti - loosechange2 filmet vagy oldalt :D

Azt hittem ezeket a marhasagokat mar eppen elegszer kibeszeltuk, cafoltuk... olvass vissza, es ne kezd ujra.

Samott

Téma megosztása:

• (107 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.