[ 2002. szeptember 11.: Naszta szerkesztette a hozzászólást ]
Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2002. 09. 11. 17:35
idézet:
Ezt írta T2k:
Ritka nagy faszfej vagy te.
Menj at talan a masik topicba ezzel, te durung.[/quote]
Nem emlékszem hogy én anyáztalak téged, nem is foglak.Ez az én véleményem.
Ahogy látom te nagy USA barát vagy...te bajod.
Az már egy más kérdés hogy pl. az Izraeliek az USA tetemes közreműködésével, és fegyveres támogatásával irtják az arabokat...ők sem válogatnak, csak az nincs benne a hírekben, mert a "szabad világ" ezt nem teheti...
A másik hogy én az embereket sajnálom, és nem az eszmét amit igyekeznek lerombolni a terroristák.
A hozzászólásod egyébkét tipikus amerikai:elküldesz a gecibe ha más véleményen vagyok...atombombát nem akarsz dobni rám?
Részemről a vita itt le van zárva, mert nem megyek bele anyázásba valami hülye miatt.
Elküldve: 2002. 09. 11. 17:43
Elküldve: 2002. 09. 11. 17:46
idézet:
Ezt írta keselyuu:
Az már egy más kérdés hogy pl. az Izraeliek az USA tetemes közreműködésével, és fegyveres támogatásával irtják az arabokat...ők sem válogatnak, csak az nincs benne a hírekben, mert a "szabad világ" ezt nem teheti...[/quote]
Ez sajnos tényleg így van
Viszont: keselyuu: abban igazuk van, hogy nem pont a megemlékezős topicban kellene kifejteni a véleményünket.
[ 2002. szeptember 11.: Levente szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 09. 11. 17:52
idézet:
Ezt írta Levente:
Ez sajnos tényleg így van
Viszont: keselyuu: abban igazuk van, hogy nem pont a megemlékezős topicban kellene kifejteni a véleményünket.
[ 2002. szeptember 11.: Levente szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
OK elnézést a nem teljesen ideillő hozzászólásaimért.Sajnos ez is hozzátartozik a teljes képhez.
És itt van egy kép a legnagyobbakról:
![]()
Elküldve: 2002. 09. 11. 17:53
idézet:
Ezt írta keselyuu:
Nem emlékszem hogy én anyáztalak téged, nem is foglak.Ez az én véleményem...[/quote]
tudod, valahogy nem a gyászmisén szokás hangosan kitárgyalni, hogy alapjaiban azért a falu kurvája volt ez a gizi, nem nagy kár érte. nem azért mert erről nem lehet beszélni, hanem mert nem ez a helye.
minimális emberi inteligencia és csöppnyi empátia kérdése egész..
[ 2002. szeptember 11.: FCs szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 09. 11. 18:34
idézet:
Ezt írta FCs:
tudod, valahogy nem a gyászmisén szokás hangosan kitárgyalni, hogy alapjaiban azért a falu kurvája volt ez a gizi, nem nagy kár érte. nem azért mert erről nem lehet beszélni, hanem mert nem ez a helye.
minimális emberi inteligencia és csöppnyi empátia kérdése egész..
[ 2002. szeptember 11.: FCs szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Errol van szo.
Elküldve: 2002. 09. 11. 18:47
Elküldve: 2002. 09. 11. 18:50
idézet:
Ezt írta iljicSke:
Make Peace not War![/quote]
Make War - make money![]()
Elküldve: 2002. 09. 11. 18:52
Elküldve: 2002. 09. 11. 23:58
Elküldve: 2002. 09. 12. 00:31
idézet:
Ezt írta FCs:
tudod, valahogy nem a gyászmisén szokás hangosan kitárgyalni, hogy alapjaiban azért a falu kurvája volt ez a gizi, nem nagy kár érte. [/quote]
Csak nem biztos hogy nekünk gyászmisét kell tartanunk. Tudod nem tudom, az amerikaiak mikor emlékeznek meg a minket ért tragédiákról, (melyekben adott esetben ők is felelősek)...![]()
Félreértés ne essék: szörnyű, ami az ártatlan áldozatokat illeti (tényleg így gondolom), csak nem biztos, hogy nekem amerikáért kellene egy szál gyertyát gyújtanom.
Elküldve: 2002. 09. 12. 01:34
Elküldve: 2002. 09. 12. 01:36
idézet:
Ezt írta keselyuu:
Az már egy más kérdés hogy pl. az Izraeliek az USA tetemes közreműködésével, és fegyveres támogatásával irtják az arabokat...ők sem válogatnak, csak az nincs benne a hírekben, mert a "szabad világ" ezt nem teheti...
[/quote]
Bocs, azt hiszem, itt elírtál valamit: az arabok ölik az izraelieket - így gondoltad, nem?
Elküldve: 2002. 09. 12. 07:35
idézet:
Ezt írta mester:
Bocs, azt hiszem, itt elírtál valamit: az arabok ölik az izraelieket - így gondoltad, nem?[/quote]
Ebbe szvsz nem kéne most belemenni. De semmiképpen nem ezen a helyen.
üdv
R.
Elküldve: 2002. 09. 12. 08:15
idézet:
Ezt írta T2k:
Ritka nagy faszfej vagy te.
Menj at talan a masik topicba ezzel, te durung.[/quote]
Ezzel a beszólással te se leszel jobb. Normálisan is meg lehet fogalmazni ha valami nem tetszik. Ezt a kultúrát itthonról vitted ki vagy már ott ragadt rád?
Elküldve: 2002. 09. 12. 09:39
Elküldve: 2002. 09. 12. 10:51
idézet:
Ezt írta mester:
Bocs, azt hiszem, itt elírtál valamit: az arabok ölik az izraelieket - így gondoltad, nem?[/quote]
Ezt már valóban megvitattuk párszor - IMHO a közel-keleten mindenki írt mindenkit. És ennek így nem nagyon lesz vége.
Nem lehet olyan helyen országhatárokat húzni, ahol már (többségben) mások élnek.
Ez eddig még nem jött be sehol sem.
Üdv,
Daneel
Elküldve: 2002. 09. 12. 10:57