HWSW Informatikai Kerekasztal: PARAJELENSÉGEK, avagy "Az Igazság Odaát van !" - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PARAJELENSÉGEK, avagy "Az Igazság Odaát van !" Értékeld a témát: -----

#121 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 11. 10:19

Valamelyik este éreztem, ahogy a macskám felugrik az ágyamra, és ballag felém. Odanyúltam, hogy megsimogassam (épp olvastam), de nem volt ott semmi. Odanéztem, hogy mégis hol van, de azt kellett látnom, hogy a macska a szoba másik végében levő széken alszik. Kicsit megijedtem :)

#122 Guest_ottokar_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 10. 11. 11:05

"Valamelyik este éreztem, ahogy a macskám felugrik az ágyamra"

Ez a kulcsmondat. Most képzeld el hogy autót vezetsz és érzed hogy most kell bekanyarodni, igaz hogy ott épp egy házfal van. Ezért van az embernek több érzékszerve, és a mindig az aktuálisat kell használni.

#123 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 11:06

Szülővárosomban láttam olyan testvérpárt (osztálytársam ismerte őket), hogy meghalt az édesanyjuk, és másnapra mindketten megőszültek. tényleg, teljesen fehér volt a hajuk. Persze ez is lehet urban legend.
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#124 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 11:17

Idézet: ottokar - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 12:05

Ez a kulcsmondat. Most képzeld el hogy autót vezetsz és érzed hogy most kell bekanyarodni, igaz hogy ott épp egy házfal van. Ezért van az embernek több érzékszerve, és a mindig az aktuálisat kell használni.

Na igen, csakhogy a te példádban az egyetlen "érzés", hogy itt kell bekanyarodni, a macskák meg úgy ugranak föl egy ágyra, hogy először egy nagyobb "lökést" érzel a matracon, ahogy felugrik a földről az ágyra, aztán meg több apróbbat a paplanon, ahogy lépked feléd... :) És ez elég egyedi mozdulatsor, nem könnyű összekeverni mással.
De én nem formálok véleményt, leírtam a tényeket, találgatásba nem szívesen szoktam belemenni. 99%-ig biztos vagyok benne, hogy elaludtam egy pillanatra, vagy csak (elég fáradt voltam) hallucináltam, de az "egzotikusabb", hogy van egy szellemmacskám :nevet2:

#125 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 16:10

Én... Én ezt itt nem... mondhat--ooommmm, nem szabad! Nem-nem-nem!!! Nem mondhatom el!
(Gyorsan fogom, figyeljetek: tegnapmikoraludniakartam, mert a szándékmegvolt, de az álmosság nem, akkor történt, hogy mintha valaki cirógatta volna a kezemJUJJ, és mintha  a közelemben lett volna valaki, de nem láttamsenkit, felkapcsoltam a vilanyt, és huss, röpke szellőbevágta az ablakot, majdenm magam alá sz@rtam, JUJJ de rossz volt, nem mertem elaludni, mert akárhányszor lecsuktam a szemem, megint éreztem a cirógatást JUJJ)

Nna erre varrjatok gombot, nem---nem, nem, nem szabad, áááááááá...
Szklürcs. Szklüürccs. Flatty... Jönnek... NEEEEE!

Eleje vége pojén volt. A közepe nem. Micsináljak? Komolyan cirógatnak ejszakánként a szemetek, akármik is legyenek. Vagy csak az alkoholhiánytól van??? :D
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#126 Felhasználó inaktív   StormCaster1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 22:17

Egyszer megtörtént,hogy egy téglarakás mögött vikingeket láttunk a cimborámmal.Mire odaértünk,eltűntek...
Az alkohol nem oldja meg semmilyen problémádat...de az ásványvíz se...:)

capturetime(human.type(LIAR))[capturetime(dog.type(CRIPPLE))]

const NumOfDogExpoInBuda = 1;

#127 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 12. 00:24

Az igaz, hogy a fiatal kisgyerekek látják a szellemeket? Hogy ők még nyitottak az ilyenekre?
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#128 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 12. 06:09

Idézet: Dextrose - Dátum: 2005. okt. 12., szerda - 1:24

Az igaz, hogy a fiatal kisgyerekek látják a szellemeket? Hogy ők még nyitottak az ilyenekre?

Szerintem kérdezz meg egy fiatal kisgyereket. :Đ

#129 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 12. 06:11

Idézet: debaj - Dátum: 2005. Oct. 11., Tuesday - 12:17

Na igen, csakhogy a te példádban az egyetlen "érzés", hogy itt kell bekanyarodni, a macskák meg úgy ugranak föl egy ágyra, hogy először egy nagyobb "lökést" érzel a matracon, ahogy felugrik a földről az ágyra, aztán meg több apróbbat a paplanon, ahogy lépked feléd... :) És ez elég egyedi mozdulatsor, nem könnyű összekeverni mással.
De én nem formálok véleményt, leírtam a tényeket, találgatásba nem szívesen szoktam belemenni. 99%-ig biztos vagyok benne, hogy elaludtam egy pillanatra, vagy csak (elég fáradt voltam) hallucináltam, de az "egzotikusabb", hogy van egy szellemmacskám :nevet2:

érdekes, ilyen velem is szokott történni. :)
JóSebesség

#130 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 12. 10:58

Idézet: debaj - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 11:19

Valamelyik este éreztem, ahogy a macskám felugrik az ágyamra, és ballag felém. Odanyúltam, hogy megsimogassam (épp olvastam), de nem volt ott semmi. Odanéztem, hogy mégis hol van, de azt kellett látnom, hogy a macska a szoba másik végében levő széken alszik. Kicsit megijedtem :)

Ha elszakadunk a fizikátol, teljesen megmagyarázná ezt az esetet az asztráltest elmélete. Hogy a testet alkotó szellem, vagyis maga az értelem, amely nem lehet fizikai akarva vagy akaratlanul olykor képes kijönni a testből.

Egy kis gyakorlással megtanulható az asztrálprojectió. Ilyenkor a szellem, kínai nevén chi, buddhista nevén csakra elszakad a testtől. Az aura ennek a körvonala. Számtalan külföldi és magyar beszámoló létezik. Egy konkrét módszert én is hallottam, hogyan lehet kilépni a tetből, szerintem mindenki meg tuná csinálni aki tud egy kicsit koncentrálni, mégse mertem még kipróbálni soha.

Mivel az állatok is gondolkodó lények, bennük is kell hogy legyen ilyen szellemük. Hülye szó ez rá, de nem tudok mást mondani. Előfordulhat hogy alvás közben kijöt a testéből. Állatoknál is akadnak ilyen esetek.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#131 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 12. 11:01

Idézet: StormCaster1 - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 23:17

Egyszer megtörtént,hogy egy téglarakás mögött vikingeket láttunk a cimborámmal.Mire odaértünk,eltűntek...

Gyaah  :eek: Ez komoly? Hogy néztek ki? Mit csináltak? Hogy tüntek el?

paranormal.hu

#132 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 12. 11:04

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 17:10

Én... Én ezt itt nem... mondhat--ooommmm, nem szabad! Nem-nem-nem!!! Nem mondhatom el!
(Gyorsan fogom, figyeljetek: tegnapmikoraludniakartam, mert a szándékmegvolt, de az álmosság nem, akkor történt, hogy mintha valaki cirógatta volna a kezemJUJJ, és mintha  a közelemben lett volna valaki, de nem láttamsenkit, felkapcsoltam a vilanyt, és huss, röpke szellőbevágta az ablakot, majdenm magam alá sz@rtam, JUJJ de rossz volt, nem mertem elaludni, mert akárhányszor lecsuktam a szemem, megint éreztem a cirógatást JUJJ)

Nna erre varrjatok gombot, nem---nem, nem, nem szabad, áááááááá...
Szklürcs. Szklüürccs. Flatty... Jönnek... NEEEEE!

Eleje vége pojén volt. A közepe nem. Micsináljak? Komolyan cirógatnak ejszakánként a szemetek, akármik is legyenek. Vagy csak az alkoholhiánytól van??? :D

Szerintem próbálj meg nem félni tőle. Igaz, énis fosnék de inkább hagyjad és próbáld megtudni a dolog hátterét. Nyisd ki a szemed és figyeld kik azok...Meg kérdezd meg hogy mit akarnak.  :up:

paranormal.hu

#133 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 12. 14:18

Idézet: Dextrose - Dátum: 2005. okt. 12., szerda - 1:24

Erről én is hallottam, számos gyermekpszichológus, illetve pedagógus osztja ezt  tényt.
Állítólag gyerekrajzokban bukkan fel egy-két érdekes dolog, ezek elemzésekor, és pl. nagyon nehéz magyarázatot adni a topicban már említett jelenségre, azaz, h. a kisgyerekek miért rettegnek irracionálisan egyedül a sötét szobában. /én is iszonyatosan paragép voltam anno./
Néprajztanárnőm szerint a magyar népmesék "szörnyalakjai" -  vasorrú bába, lidérc, rézf@szú bagoly, etc.  - mind-mind valahogyan a kisgyermekek közvetítésével épültek be a folklórba.
Azt is hallottam, hogy ez a cucc csak egészen kicsi gyermekekre igaz, aztán "kinövik".
Ergo, lehet, hogy van benne valami, utánasasolok.

Szerkesztette: 7of9 2005. 10. 12. 14:19 -kor

"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#134 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 10. 12. 14:38

Nos ez egy igazi para jelenség :Đ

Kép

Amúgy én még nem láttam parajelenséget, bár már kergettek meg este a városligetben késes huligánok, na akkor paráztam rendesen, lehet ez volt a parajelenség? ;)

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#135 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 12. 14:42

Idézet: td - Dátum: 2005. okt. 12., szerda - 15:38

Nos ez egy igazi para jelenség :Đ

hüle.  :)
"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#136 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 12. 20:21

:up: :nevet2:

#137 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 12. 21:30

http://vatera.hu/ite...php?cod=3800461

#138 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 12. 22:00

Idézet: NeoPampalini - Dátum: 2005. okt. 12., szerda - 22:30

Na neeee...  :omg: :nevet2:

Látható, hogy a mikrohullámú sütő közelében erőteljes paranormális tevékenységet tapasztalhatunk:
http://img.vatera.hu/photos/langs/hu/17431...small_28a96.jpg

Ez valószínűleg annak tudható be, hogy a készülékben éppen egy földönkívüli szelleme süti a szalonnáját. :lol:

Imre bácsi egyéb termékei között található egyébként Geiger-Müller számláló is, gyanítható, hogy a Paranormális Tevékenységet Mérő Készülék ennek házilag továbbfejlesztett változata. :D

#139 Felhasználó inaktív   StormCaster1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 12. 22:15

Idézet: Dextrose - Dátum: 2005. okt. 12., szerda - 12:01

Gyaah  :eek: Ez komoly? Hogy néztek ki? Mit csináltak? Hogy tüntek el?

Szarvas sisak, láncing, kard, balta, láncos buzogány...és egyszer csak eltűntek...
Mint a kb 1.5 liter rövid kettőnk torkába :reszeg:  :alcohol:  :spirit:
Az alkohol nem oldja meg semmilyen problémádat...de az ásványvíz se...:)

capturetime(human.type(LIAR))[capturetime(dog.type(CRIPPLE))]

const NumOfDogExpoInBuda = 1;

#140 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 12. 23:11

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2005. okt. 12., szerda - 23:00

Imre bácsi egyéb termékei között található egyébként Geiger-Müller számláló is, gyanítható, hogy a Paranormális Tevékenységet Mérő Készülék ennek házilag továbbfejlesztett változata. :D

Hát elég para, hogy imre bácsi mikrója olyan mocskos, hogy bottal sem piszkálnám meg  :D

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.