HWSW Informatikai Kerekasztal: Living in America - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Living in America Értékeld a témát: -----

#111 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 05. 25. 07:30

Up...

Eltelt bo ket honap... mennyi minden tortent ezalatt!

Ugyan foleg sajat 'tyuksz@ros' eletemmel vagyok elfoglalva, a mertektelen penzkeresessel :D (ismet emelest akarok! jon a nyaralas!:)), de azert az esemenyek elkepesztoek... miota kirobbant a fogolybotrany, rengeteg dolog kiderult errol az eddig sem tul szimpi kormanyzatrol...

Most mar tenyleg kivancsi vagyok, mi lesz novemberben: fel tud-e tapaszkodni Bush & Co. Ltd. ;)  lassan haromdollaros uzemanyag es a sorozatos iraki botranyok utan?
Nem is beszelve az ezek mogott rejtozo, a The New Yorker mult het hetfoi szamaban - erre: http://www.newyorker.../?040524fa_fact - kita'lalt Special Access Programrol, amely mindefele formaban uszkve 30 even at csodalatosan funkcionalt. Funkcionalt, irom, mert mi jo Rummynk mint mindent, ezt IS elb@szta: a titkos, melyen 'fedett' harcteri-hirszerzesi muveletek legutolso, Copper Green ill. hasonlo hangzatos fedoneven emlegetett akcioja egy szep kover, hangos csorompoles kisereteben letepte a fuggonyt es a vilag ele tarta habtestet... ha mar habtest: fogalmazhatnank ugy is, hogy in flagranti - Copper Green elvtars eppen egy lesittelt, felreszeg iraki karpitossal tisztogatja sz@ros valagat, hogy az immaron kozkinccse valt kepek hangulatahoz ('gyomorforgato') huek maradjunk...

Szoval ez itten a helyzet es ma - tegnap - este fellow Bush beszedet mondott... ah... majd folytatom, ha vki vmi ertelmeset reagalt, inkabb most elgurulok aludni.  :)

#112 Felhasználó inaktív   Ednacska 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 25. 08:34

Hi....kicsit kivancsikodnek. A helyzet a kovetkezo: januartol szakmai gyakorlatra kell mennem, es nem szeretnem eppen Magyarorszagon eltolteni ezt a fel evet. Amerikaba mennek, de egyenlore semmit nem tudok arrol hogy ott a szakmaisokat megis hogy kezelik, egyaltalan az egesz muvelet hogy megy. Marketing es HR-t tanulok, ezzel mit lehet ott kezdeni? Az angol tudasommal nincs gond, mert angol suliban jarok (International Business School).Elore is koszi szepen!
Thank God I'm a VIP!!!!

#113 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 05. 26. 06:04

Idézet: Ednacska - Dátum: 2004. máj. 25, kedd - 3:34

Hi....kicsit kivancsikodnek. A helyzet a kovetkezo: januartol szakmai gyakorlatra kell mennem, es nem szeretnem eppen Magyarorszagon eltolteni ezt a fel evet. Amerikaba mennek, de egyenlore semmit nem tudok arrol hogy ott a szakmaisokat megis hogy kezelik, egyaltalan az egesz muvelet hogy megy. Marketing es HR-t tanulok, ezzel mit lehet ott kezdeni? Az angol tudasommal nincs gond, mert angol suliban jarok (International Business School).Elore is koszi szepen!

Mit szeretnel tehat?
Internship?

Azokat jellemzoen ingyen alkalmazzak a cegek, pontosabban koltsegteritesert (utazas, esetleg etkezes is), de fizut nem kapnak.

Azaz a szallast magadnak kellene allni - az meg pl itt (NYC) nem olcso: ha pl Manhattanbe jarsz melozni, akkor egy oranyi tavolsagra is cirka $3-400 plusz rezsi egy szoba... es akkor ugye napi 2 ora metro avagy busz...

Kozelebb meg tobb; en 20-30 percre vagyok az irodatol (door-to-door), de itt mar $700 korul megy ugyanez.

Errefele keresgelj amugy, ez a legjobb INGYENES es orszagos bboard: http://www.craigslist.org/

PS: Marketing HR? Hudsont lehet veluk rekeszteni...  hirdesd magadat a craigslisten, az nem kerul semmibe ill. ott keresgelj...

Szerkesztette: T2k 2004. 05. 26. 06:06 -kor

#114 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 26. 06:17

Idézet: T2k - Dátum: 2004. máj. 26, szerda - 7:04

...Azaz a szallast magadnak kellene allni - az meg pl itt (NYC) nem olcso: ha pl Manhattanbe jarsz melozni, akkor egy oranyi tavolsagra is cirka $3-400 plusz rezsi egy szoba... es akkor ugye napi 2 ora metro avagy busz...

Kozelebb meg tobb; en 20-30 percre vagyok az irodatol (door-to-door), de itt mar $700 korul megy ugyanez....

:eek: A mostani fizum íppeg elég lenne a Manhattan-től 2 órára levő szállásom biztosításához... hát ilyen jó itt a fizetés...

#115 Felhasználó inaktív   Ednacska 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 26. 08:35

Koszi az infot... :respect:
ez nem lesz konnyu, de majd ugyes lany leszek....that's all  :D
Thank God I'm a VIP!!!!

#116 Felhasználó inaktív   kokler 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 28. 19:23

Mar megbocsass T2k,hogy ilyen tiszteletlenul szolok!
Te NEM ezert mentel oda,ahol vagy?
Hogy elkerulhesd ezt a filinget?!
Elvtars!aki nem ert egyet velunk,az ellenseg!
A politika egy Csinnbumm Cirkusz/Te talan tudod,hogy ez mi volt!/
Es benne MI vagyunk a bohocok!
Rohejes,amikor felfedezi az ember,hogy MINDKET oldal UGYANAZOKKAL terminusokkal operal...
Es KIVALOAN egzisztal!!!
Es a sok bamba barom habzo szajjal acsarkodik...
/Es a HATALOM lathatatlan marad.../
Skizo rulez!
Forumlako

#117 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 02. 09:27

Idézet: T2k - Dátum: 2004. máj. 25., kedd - 8:30

Up...

Eltelt bo ket honap... mennyi minden tortent ezalatt!

Ugyan foleg sajat 'tyuksz@ros' eletemmel vagyok elfoglalva, a mertektelen penzkeresessel :D (ismet emelest akarok! jon a nyaralas!:)), de azert az esemenyek elkepesztoek... miota kirobbant a fogolybotrany, rengeteg dolog kiderult errol az eddig sem tul szimpi kormanyzatrol...

Most mar tenyleg kivancsi vagyok, mi lesz novemberben: fel tud-e tapaszkodni Bush & Co. Ltd. ;)  lassan haromdollaros uzemanyag es a sorozatos iraki botranyok utan?
Nem is beszelve az ezek mogott rejtozo, a The New Yorker mult het hetfoi szamaban - erre: ...

Bocs, hogy így belekérdezek, de kinn mik a hírek a választás várható kimeneteléről????
A Washington Post-ot szoktam neten olvasgatni és úgy látom, hogy Bush még továbbra is eléggé ott van a szeren.
Mondjuk a 3$-os üzemanyag még újdonság, 2 éve, amikor kinn voltam, még 1,6 környékén mozgott, ha emlékezetem nem csal és már az se tetszett az amerikaknak... nem semmi.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#118 Felhasználó inaktív   Ghilette 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 02. 13:04

Érdemben én se tudok sokat hozzászólni a topichoz. Sokakhoz hasonlóan én is kimennék pár hónapra ide-oda. A kortárs kaliforniai építészet érdekelne, dehát itthon ugye használhatatlan az eltérő klíma miatt. Azért sok apróságot levon az ember így látatlanban is...
Persze osztom azok véleményét, hogy innen nem lehet kritizálni. Mi se foglalkozunk az indiaiakkal, vagy afganisztánnal.
A világrendőr szerepük mondjuk nekem se tetszik, de biztos vagyok benne, hogy pár év múlva sokkal egységesebb lesz Yrp. Vagy csak hiú reményeket fűzök a tagsághoz? :cool: Elvégre ha jobban élünk, ha a lélekszám nem is, de a felvevőpiac még jobban bővül.
. . . a n y t h i n g

#119 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 02. 17:22

én voltam már kint 4x, meg kanadában 1x, és ezek alapján azt mondom, hogy bármikor kimennék, és kint is maradnék.
(persze ez nem azt jelenti, hogy biztos jól is érezném ott magam hosszútávon, és nem jönnék haza fél év után...)

az a tervem, hogy bejezem itthon a sulit és utána kimegyek. majd meglássuk...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#120 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 10:22

Idézet

A gazdaság helyzete erős kívánnivalókat hagy maga után, nem beszélve az Irakból érkező hírekről. Így Bushnak aligha van mit dicsekednie az elmúlt három és fél évben elért vívmányaival - maradt a terrorveszély miatti félelem kiaknázása, illetve az ellenfél lejáratása.

Negatív rekordkísérlet

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#121 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 23:04

T2K ról ki mit tud?
http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#122 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 23:05

Ki lett tiltva. (Végleg)

Szerkesztette: Wyco 2004. 08. 26. 23:05 -kor

http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#123 Felhasználó inaktív   bbence 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 07. 17:29

Aki tudja T2k valamilyen elérhetőségét, ami működik is (PM, e-mail küldése nem úgy tűnik, hogy), az kérem küldje el nekem PM-ben vagy máshogy. :) Előre is köszöntem!
Debütáló albuma zenész barátomnak: http://brushy.meltingpot.hu - letölt, hallgat, élvez

#124 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 07. 17:51

Idézet: Wyco - Dátum: 2004. aug. 27., péntek - 0:05

Ki lett tiltva. (Végleg)

A miértet lehet tudni? (Akár PÜ-ben)
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#125 Felhasználó inaktív   Blackman790817 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 08. 16:39

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2004. szept. 7., kedd - 18:51

A miértet lehet tudni? (Akár PÜ-ben)

Ez mondjuk engem is érdekelne, persze, ha csak nem államtitok. ;)
Mit ér az erő, ha nincs Uralod?

#126 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 09. 19:16

Talán van valami köze ahhoz,hogy mindig is egy nagyképű hólyag volt,aki lekezelően és megalázóan bánt más fórumozókkal.

#127 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 09. 20:14

azért ez így erős túlzás.
sose ő kezdte, mindig provokálta valaki...

mellesleg ati témában elég sokat tud, és sokat segített mindenkinek...

ha jól emléxem a kitiltására az tette fel a pontot, amikor Krinyoval folytatott magánlevelezést, telefonszámot ilyesmit közzétett...

(mellesleg én nem teljesen értettem egyet a dologgal....)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#128 Felhasználó inaktív   BigBear 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 09. 21:53

Idézet: WiZARD - Dátum: 2004. szept. 9., csütörtök - 21:14

azért ez így erős túlzás.
sose ő kezdte, mindig provokálta valaki...

Khm... azért szemellenzőt le.
Tény, hogy sokat tudott ATI témában, de gyakorlatilag mindegy volt, mit szóltak hozzá, abból flame lett, lekezelően, undorító stílusban szólt mindenkihez.

(pl. x játék: ő:"Hát ez egy akkora fos, szar stb...." erre más:"nekem tetszik, szerintem egész jó"
erre ő:"jaj, mit tudszt te kis sz@rcsimbók...... 200 sorban
ugyanez hw témában: "Légy szíves, T2k, nem tudod, hogy xyz miért és hogy...?" erre ő: "Jaj, te kis &@#°#... (200 sorban ) még ezt se tudod, ki vagy te itt stb stb....)

Szóval hagyjuk ezt az őt provokálták hülyeséget... ATI témában voltak jó postjai, de nagy többségében undorító, alpári igazi sötét-főparaszt stílusban hülyézett mindenkit. Nem hiányzik.
42

#129 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 10. 08:26

Idézet: BigBear - Dátum: 2004. szept. 9., csütörtök - 22:53

Szóval hagyjuk ezt az őt provokálták hülyeséget... ATI témában voltak jó postjai, de nagy többségében undorító, alpári igazi sötét-főparaszt stílusban hülyézett mindenkit. Nem hiányzik.

Egyetértek. Nekem sem.

#130 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 10. 11:52

Pár kérdésem van... művészeti egyetemre készülök San Fransisco-ba. Tud valaki arról mesélni merrefelé érdemes lakást bérelni (esetleg diákszállás),ezek mennyibe kerülnek és alapból az élet mennyibe kerül kint?
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.