HWSW Informatikai Kerekasztal: Living in America - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Living in America Értékeld a témát: -----

#201 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 29. 23:55

Idézet: Capri - Dátum: 2007. nov. 29., csütörtök - 23:40

Ha már itt tartunk akkor mondjatok már egy (szerintetek) hiteles forrást? Mert a hírtv,persze eltekintve jópár műsorától, nekem jónak tűnik. (Mondjuk TV-t csak ritkán látok:) )

Nem létezik olyan. Tévéből sok dolgot megtudhatsz, de az igazságot ritkán.
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#202 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 30. 00:10

Idézet: JonesC - Dátum: 2007. nov. 29., csütörtök - 23:47

Jaj.  :eek:

Azt mondtad ott a rendőrök betűre betartják a törvényt, gondoltam akkor ennek is benne kell lennie.

Szerkesztette: Lipton 2007. 11. 30. 00:11 -kor

#203 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 30. 00:13

Idézet: szabinar - Dátum: 2007. nov. 29., csütörtök - 18:44

Nem ugy van am ez mint anno az 56-os kivandorlok eseteben, mikor 2-3 evente kapott az ember levelet otthonrol...
Minden nap olvasom a hireket, vagy ez nem eleg, szemelyesen is ott kell dobalni a molotov koktelt minden tuntetesen ahhoz, hogy kepben legyek?

Remélem, csak egy óriásit túlozni akartál a "minden tüntetésen molotov" résszel. Ha nem, akkor te válaszoltad meg mindenki helyett, hogy mit jelent a sajtó... :)

#204 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 30. 00:20

Idézet: Lipton - Dátum: 2007. nov. 30., péntek - 0:10

Azt mondtad ott a rendőrök betűre betartják a törvényt, gondoltam akkor ennek is benne kell lennie.

Az, hogy a hátsó utcában, ahol senki sem látja, lever egyet a dealernek, és elveszi az óráját, az lehetséges. De hogy nyilvánosan, kamerák előtt nem fog jogtalanul viselkedni, az biztos. Ahogyan pl az igazoltatást is folyamatosan veszi a kamera a rendőrautóban, részben az ő, részben a másik fél védelmében. Azért hülyeségeket ne vegyünk már készpénznek. :smoker:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#205 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 30. 00:27

Idézet: Carmaged - Dátum: 2007. nov. 30., péntek - 0:13

Remélem, csak egy óriásit túlozni akartál a "minden tüntetésen molotov" résszel. Ha nem, akkor te válaszoltad meg mindenki helyett, hogy mit jelent a sajtó... :)

Ofc csak tulzas volt :D  Amugy meg, ti is tisztaban vagytok vele, hogy az internet es a forumok koraban teljesen mindegy mit hazudik a media, aki akarja es van ideje az mindig kepben van az aktualis esemenyeket illetoen.

Szerkesztette: szabinar 2007. 11. 30. 00:28 -kor

#206 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 30. 00:28

Idézet: JonesC - Dátum: 2007. nov. 30., péntek - 0:20

Az, hogy a hátsó utcában, ahol senki sem látja, lever egyet a dealernek, és elveszi az óráját, az lehetséges. De hogy nyilvánosan, kamerák előtt nem fog jogtalanul viselkedni, az biztos. Ahogyan pl az igazoltatást is folyamatosan veszi a kamera a rendőrautóban, részben az ő, részben a másik fél védelmében. Azért hülyeségeket ne vegyünk már készpénznek. :smoker:

Szóval az van nekik leírva, hogy ha nem látnak, akkor leverhetnek egyet. Értem. :p
Láttam ilyen verést a TV-ben, ahhoz pedig az kell, hogy kamerák előtt csinálja.
Tudom mit akarsz modani, csak nehogymár az legyen, hogy bezzeg az ottani rendőrök egytől egyig becsületes, jó emberek, akik csak tövényesen járnak el.
Pont a kamera miatt se mernek annyira szabálytalankodni, mert egyből ott lenne a bizonyíték.

#207 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 30. 00:34

Idézet: Lipton - Dátum: 2007. nov. 30., péntek - 0:28

Szóval az van nekik leírva, hogy ha nem látnak, akkor leverhetnek egyet. Értem. :p
Láttam ilyen verést a TV-ben, ahhoz pedig az kell, hogy kamerák előtt csinálja.
Tudom mit akarsz modani, csak nehogymár az legyen, hogy bezzeg az ottani rendőrök egytől egyig becsületes, jó emberek, akik csak tövényesen járnak el.
Pont a kamera miatt se mernek annyira szabálytalankodni, mert egyből ott lenne a bizonyíték.

Te csak és kizárólag azt teszed, ami a törvényekben le van írva?

Nem minősítettem az ottani rendőröket, csak azt mondtam, hogy nem hiszek benne, hogy látványosan, és bizonyíthatóan a törvények ellen tennének tömegesen.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#208 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 30. 00:36

A rendorallam / nem rendorallam kerdes szempontjabol nem az a lenyeges, hogy ott is kovetnek-e el visszaeleseket a rendorok, a valasz nyilvan igen. A kerdes az, hogy ott is megtehetik-e a buntetlenseg biztos tudataban, vagy ott egybol repul az allasabol ha kiderul valami stiki, nem pedig elkezdik gozerovel eltusolni?

#209 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 30. 00:51

Idézet: JonesC - Dátum: 2007. nov. 30., péntek - 0:34

Te csak és kizárólag azt teszed, ami a törvényekben le van írva?

Nem minősítettem az ottani rendőröket, csak azt mondtam, hogy nem hiszek benne, hogy látványosan, és bizonyíthatóan a törvények ellen tennének tömegesen.

Hogy jövök ide én? Nem vagyok rendőr.
Ha a tüntetésekre gondolsz, akkor nem mennék bele, mert nem sok köze van ehhez a témához.

#210 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 30. 01:01

Idézet: Lipton - Dátum: 2007. nov. 30., péntek - 0:51

Hogy jövök ide én? Nem vagyok rendőr.
Ha a tüntetésekre gondolsz, akkor nem mennék bele, mert nem sok köze van ehhez a témához.

Úgy, hogy ugyanabból az anyagból vagy, amiből a rendőr.

Úgy jön a témához, hogy amerikában, mint "rendőrállamban" kiadhat/végrehajthat -e törvénytelen parancsot a rendőr. És nem arra gondolok, hogy a pincében az egyik rendőr a másik utasítására fejbelövi a fekete bőrű bűnözőt.

Idézet

#211 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 30. 10:31

Idézet: JonesC - Dátum: 2007. nov. 30., péntek - 1:01

Úgy, hogy ugyanabból az anyagból vagy, amiből a rendőr.

Úgy jön a témához, hogy amerikában, mint "rendőrállamban" kiadhat/végrehajthat -e törvénytelen parancsot a rendőr. És nem arra gondolok, hogy a pincében az egyik rendőr a másik utasítására fejbelövi a fekete bőrű bűnözőt.

Nekem ehhez semmi közöm, mert nem vagyok rendőr, nem nekem kell betartatni a törvényt.
Az se mentség, hogy a rendőr is csak ember. Ezek szerint csak a látszat számít? Nyílvánosan, amikor baj lehet mindent szépen, de amikor nem látja senki, akkor lelőhetik? Vagy mi? :)
Továbbra se értem, hogy pontosan miről beszélsz. Nálunk mikor adtak ki törvénytelen parancsot? Mire gondolsz? A tüntetésekre gondolsz? Szerinted mit kell azokkal csinálni, akik rombolnak, felszedik a díszburkolatot, más civilek autóit megrongálják, felgyújtják, verik botokkal a rendőrsorfalat? Kint max azért nincs ilyen, mert simán benne van a pakliban, hogy kődobálás közben szépen lelövik. Nem gumilövedékkel, hanem simával. Ahhoz képest, hogy milyen balhék voltak, elég kevés súlyos sérülés történt szerintem.

#212 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 30. 10:48

Idézet: szabinar - Dátum: 2007. nov. 30., péntek - 0:27

Ofc csak tulzas volt :D  Amugy meg, ti is tisztaban vagytok vele, hogy az internet es a forumok koraban teljesen mindegy mit hazudik a media, aki akarja es van ideje az mindig kepben van az aktualis esemenyeket illetoen.

Egy fenet... honnet tajekozodsz? A nol vagy az mno forumabol? Mindjart ket kulonbozo Magyarorszag kepet latsz, es mindketto hazug. ;)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#213 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 30. 10:56

Idézet: Lipton - Dátum: 2007. nov. 30., péntek - 10:31

Nekem ehhez semmi közöm, mert nem vagyok rendőr, nem nekem kell betartatni a törvényt.
Az se mentség, hogy a rendőr is csak ember. Ezek szerint csak a látszat számít? Nyílvánosan, amikor baj lehet mindent szépen, de amikor nem látja senki, akkor lelőhetik? Vagy mi? :)
Továbbra se értem, hogy pontosan miről beszélsz. Nálunk mikor adtak ki törvénytelen parancsot? Mire gondolsz? A tüntetésekre gondolsz? Szerinted mit kell azokkal csinálni, akik rombolnak, felszedik a díszburkolatot, más civilek autóit megrongálják, felgyújtják, verik botokkal a rendőrsorfalat? Kint max azért nincs ilyen, mert simán benne van a pakliban, hogy kődobálás közben szépen lelövik. Nem gumilövedékkel, hanem simával. Ahhoz képest, hogy milyen balhék voltak, elég kevés súlyos sérülés történt szerintem.

Hogy mit kell tenni? Ottan van szépen sorokban rendezve a törvénykönyvekben. Azt kell tenni, nem ész nélkül idiótaságokat. Ennyi. Az elkövető törvényszegése nem jogosítja törvényszegésre a rendőrt. Azért vannak a rendőrnek pontosan leírt jogosítványai, és azért vannak parancsnokai, hogy minden pillanatban _törvényesen_ tudjon eljárni a törvényt megsértők ellen.

Kint (amerikában) azért nincs ilyen, mert hasonló helyzetben nem a rendőrséget, hanem a katonaságot kellene mozgósítani, ott ugyanis nem kövekkel mozdulnának az emberek.

Idézet

#214 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 30. 11:00

Ez a téma már elkanyarodott az eredetitől, máshol kéne folytatni.

#215 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 30. 11:21

Idézet: Lipton - Dátum: 2007. nov. 30., péntek - 11:00

Ez a téma már elkanyarodott az eredetitől, máshol kéne folytatni.

Nincs értelme folytatni. Nem nagyon lehet mit hozzáfűzni. De mint összehasonlítás nem volt végzetesen offtopik szvsz.

Idézet

#216 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 30. 14:10

Idézet: Mikeee - Dátum: 2007. nov. 29., csütörtök - 19:18

És ez van ma Magyarországon.

Kezdve azzal hogy fosnak a c*g*nyoktól, bűnözőktől, hogy kilószám tömik a zsebüket az autósoktól elvett kenőpénzekkel. Egyáltalán mondjál már valamit amiben nem a saját érdeküket nézik.
- Ellopják a biciklidet? széttárják a kezüket,
- kirabolnak? sajnáljuk nem tudunk mit tenni,
- ellopják a kocsidat? nem tudunk mit csinálni
- ellopják a telefonodat? meg se mozdulnak miatta

hova soroljam még?

Ismét kevered a rendőrt a rendőrséggel. A korrupt zsaru magányos hős, akkor is ha sok ilyen van. A saját érdekeit védő rendőrség ennél sokkal rosszabb. Az a rendőrtábornokok által irányított magánhadsereg. Délamerikai specialitás. Nálunk ilyenről szó sincs, a rendőrség ugyanúgy szétszabdalt a politika mentén mint minden más.
Amíg derék köztársasági elnökünk megmondhatja a rendőrségnek hogy hogyan lépjen fel a tüntetőkkel szemben, amíg a főkapitányok járnak pénzért bratyizni a politikusokhoz addig rendőrállamról ne is beszéljünk.

#217 Felhasználó inaktív   luckystar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 30. 15:36

A legparasztabb rendőr széles e világon...

Joseph M. Arpaio...

TOUGHEST SHERIFF IN AMERICA ON ILLEGAL IMMIGRATION...

Toughest Sheriff In America... (44m 48s)

#218 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 30. 15:46

Idézet: luckystar - Dátum: 2007. nov. 30., péntek - 16:36

Erről a fickóról volt már műsor valamelyik dokumentumfilmes adón.
Érdekes volt... :smoker:
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#219 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 01. 03:29

A topicnyiton kivul van itt valaki aki az USA-ban el?

#220 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 03. 09:08

Idézet: szabinar - Dátum: 2007. dec. 1., szombat - 4:29

A topicnyiton kivul van itt valaki aki az USA-ban el?

nem folyamatosan, de minden évben kint vagyok 3-4 hónapot
így hamarabb megtalálsz:
MSN: gaborszi@msn.com

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13