HWSW Informatikai Kerekasztal: Living in America - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Living in America Értékeld a témát: -----

#221 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 03. 09:12

Idézet: luckystar - Dátum: 2007. nov. 30., péntek - 15:36

Ez durva... :eek:  :omg:  :Đ  :Đ
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#222 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 03. 09:22

Idézet: luckystar - Dátum: 2007. nov. 30., péntek - 15:36

Szerintem meg a legparasztabb blogger széles e világon.

A seriff nekem tetszik, gondolom nem véletlenül választották meg 3x is.
Na persze aki a kissé militáns Arizonában tankkal megy kampányolni, az fél sikert máris bezsebelhet... :D

#223 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 03. 09:27

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. dec. 3., hétfő - 10:22

Szerintem meg a legparasztabb blogger széles e világon.

A seriff nekem tetszik, gondolom nem véletlenül választották meg 3x is.
Na persze aki a kissé militáns Arizonában tankkal megy kampányolni, az fél sikert máris bezsebelhet... :D

szerintem is jó fej, én mindenesetre 3x meggondolnám, hogy bűnözzek-e a környéken újra :Đ
milyen szép is lenne kis országunk, hogyha kihajtanák itt is őket festeni, meg utat építeni
így hamarabb megtalálsz:
MSN: gaborszi@msn.com

#224 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 03. 09:33

Idézet: Syner - Dátum: 2007. dec. 3., hétfő - 9:27

szerintem is jó fej, én mindenesetre 3x meggondolnám, hogy bűnözzek-e a környéken újra :Đ
milyen szép is lenne kis országunk, hogyha kihajtanák itt is őket festeni, meg utat építeni

Annyi pedáltekerős lenne, hogy Paksot félig leállíthatnák... :D

#225 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 03. 11:36

egy dologban nem vagyok biztos. ha egy tizenéves gyerek füvezik egy kicsit, elkapják, hónapokig szemetet szed a többi rabbal láncra verve stb, akkor nem biztos hogy megacélosodott lélekkel fogja megállapítani, hogy igen, a drog rossz, hibáztam, megkaptam a büntetésemet, minden kerek, hanem inkább baromi frusztráltan valami olyasmit, hogy nagyon utálom a k*ög rendőröket. (az iskolai lövöldőzőkben is volt némi frusztráció, ha  jól emlékszem) (ja, az élet elején az sem előny, ha rabruhában a többiekhez láncolva látnak, mint egy rablógyilkost) (Mo.n nem biztos hogy jó, ha profi bűnözőkkel töltesz el hónapokat vagy éveket, gondolom ott sincs ez másképp)

szóval az arányok szvsz nincsenek ott egészen rendben :think:
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#226 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 03. 11:41

Na legalább megvan az úticél azoknak akiknek Magyarország nem elég liberális.  :Đ

Mondjuk pl szemetet szedni az út szélén itt is kihordhatnák a rabokat, legalább többet lennének levegőn  :cool:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#227 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 03. 11:43

Idézet: qnadam - Dátum: 2007. dec. 3., hétfő - 11:36

egy dologban nem vagyok biztos. ha egy tizenéves gyerek füvezik egy kicsit, elkapják, hónapokig szemetet szed a többi rabbal láncra verve stb, akkor nem biztos hogy megacélosodott lélekkel fogja megállapítani, hogy igen, a drog rossz, hibáztam, megkaptam a büntetésemet, minden kerek, hanem inkább baromi frusztráltan valami olyasmit, hogy nagyon utálom a k*ög rendőröket. (az iskolai lövöldőzőkben is volt némi frusztráció, ha  jól emlékszem) (ja, az élet elején az sem előny, ha rabruhában a többiekhez láncolva látnak, mint egy rablógyilkost) (Mo.n nem biztos hogy jó, ha profi bűnözőkkel töltesz el hónapokat vagy éveket, gondolom ott sincs ez másképp)

szóval az arányok szvsz nincsenek ott egészen rendben :think:

Jaja, tipikus akadémia.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#228 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 03. 11:45

Idézet: qnadam - Dátum: 2007. dec. 3., hétfő - 11:36

...ha egy tizenéves gyerek füvezik egy kicsit, elkapják, hónapokig szemetet szed a többi rabbal láncra verve...

Ez messzire vezetne, de valahol abban lehet az igazsag, hogy a tarsadalom mikent itel meg egyes tiltott dolgokat: olni, lopni vitathatatlanul bun, de pl. a fuvezest vagy a fajlcseret mar maskent iteli meg a tarsadalom (melynek egy igen komoly resze ezekben elkovetokent jelenik meg, megse erzi bunnek amit tesz).

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#229 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 03. 11:59

Idézet: Samott - Dátum: 2007. dec. 3., hétfő - 11:45

Ez messzire vezetne, de valahol abban lehet az igazsag, hogy a tarsadalom mikent itel meg egyes tiltott dolgokat: olni, lopni vitathatatlanul bun, de pl. a fuvezest vagy a fajlcseret mar maskent iteli meg a tarsadalom (melynek egy igen komoly resze ezekben elkovetokent jelenik meg, megse erzi bunnek amit tesz).

Samott

nem akartam belemenni a fű kérdésébe, írhattam volna fájlcserét vagy valami hasonló jellegűt is :) nem biztos hogy, jó az, ha valaki letölt 3 filmet, sőt vissza is tölti, amiért összezárják két hónapra komolyabb bűnözőkkel.

#230 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 03. 12:13

Idézet: qnadam - Dátum: 2007. dec. 3., hétfő - 11:59

nem akartam belemenni a fű kérdésébe, írhattam volna fájlcserét vagy valami hasonló jellegűt is :) nem biztos hogy, jó az, ha valaki letölt 3 filmet, sőt vissza is tölti, amiért összezárják két hónapra komolyabb bűnözőkkel.

Másik letöltővel mégsem zárhatják össze, mert kicserélik a trackercímeket egymással... :Đ

#231 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 03. 12:17

Jaja. Szerintem is jobb, ha megtanul zárat nyitni, meg biztonsági rendszereket hatástalanítani. Hamár a priusz miatt úgyis megnehezítik a munkába állását.  :rolleyes:

Idézet

#232 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 03. 12:26

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. dec. 3., hétfő - 12:13

Másik letöltővel mégsem zárhatják össze, mert kicserélik a trackercímeket egymással... :Đ

és ha elárulja őket a rablóbácsiknak? :D

#233 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 03. 12:54

Idézet: JonesC - Dátum: 2007. dec. 3., hétfő - 11:41

Na legalább megvan az úticél azoknak akiknek Magyarország nem elég liberális.  :Đ

Mondjuk pl szemetet szedni az út szélén itt is kihordhatnák a rabokat, legalább többet lennének levegőn  :cool:

Ugyanmár :) Nekünk olyan jól megy, hogy simán elbírja az állam az ingyenélő rabokat, nehogymár dolgozzanak :)
De abból is látszik, hogy jóléti állam van, mert mindenféle szívfájdalom nélkül elégetik/megsemmisítik az illegálisan behozott vagy tárolt ruhákat és élelmiszert még akkor is ha az tökéletesen fogyasztható állapotban van, tekintet nélkül arra is, hogy mekkora mennyiségről van szó és mennyi éhes szájat lehetne vele betömni, és mennyi fázó embert lehetne velük felöltöztetni. De nálunk bizonyára ilyenek nincsenek - hiszen jóléti állam van -, ezért is semmisítik meg  :cool:
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#234 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 03. 20:06

Question:

How do you tell the difference between a UK Police Officer,a South African Police Officer and an American Police Officer?

Answer:

Pose the following question:

You're walking down a deserted street with your wife and two small children.
Suddenly, a dangerous looking man with a huge knife comes around the corner, locks eyes with you, screams obscenities, and raises the knife and charges.

You are carrying a Glock 9mm, and you are an expert shot. You have mere seconds before he reaches you and your family.

What do you do?

UK Police Officer's Answer:

1) Well, that's not enough information to answer the question!

2) Does the man look poor or oppressed?

3) Have I ever done anything to him that would inspire him to attack?

4) Could we run away?

5) Could I possibly swing the gun like a club and knock the knife out of his hand?

6) What does the law say about this situation?

7) Does the Glock have appropriate safety built into it?

8) Why am I carrying a loaded gun anyway, and what kind of message does this send to society and to my children?

9) Is it possible he'd be happy with just killing me?

10) Does he definitely want to kill me, or would he be content just to wound me?

11) If I were to grab his knees and hold on, could my family get away while he was stabbing me?

12) Should I call 9-9-9?

13) Why is this street so deserted?

14) We need to raise taxes, have a paint-and-weed day and make this a happier, healthier street that would discourage such behaviour?

15) If I raise my gun and he turns and runs away; do I get blamed when he falls over running away, knocks his head and kills himself?

16) If I shoot him, and lose the court case, does he have the opportunity to sue me, cost me my job, my credibility and I will lose my family home?

----------------------------------------------------------------------

South African Officer's Answer:

1) BANG!

----------------------------------------------------------------------

American Officer's Answer:

1) BANG! BANG! BANG! BANG! BANG! BANG! BANG! BANG! BANG!
BANG! BANG! BANG! BANG! BANG! BANG! BANG! BANG! BANG!

Click....(sounds of reloading)

BANG! BANG! BANG! BANG! BANG! BANG! BANG!

BANG!!!!!!!!!!!

Click.

Daughter: “Nice grouping, Dad! Were those the Winchester Silver Tips?''

#235 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 03. 23:51

Idézet: JonesC - Dátum: 2007. dec. 3., hétfő - 12:17

Jaja. Szerintem is jobb, ha megtanul zárat nyitni, meg biztonsági rendszereket hatástalanítani. Hamár a priusz miatt úgyis megnehezítik a munkába állását.  :rolleyes:

:up:  :up:  :up:

#236 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 03. 23:55

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2007. dec. 3., hétfő - 20:06

...
Daughter: “Nice grouping, Dad! Were those the Winchester Silver Tips?''

:nevet: Amugy kb igaz, legalabbis ami a UK oldalat illeti.

A hazai palya monnyuk kimaradt:

Hungarian police officer: Huhh... Ize... leforditana valaki a kerdest???

Szerkesztette: szabinar 2007. 12. 04. 00:00 -kor

#237 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 04. 23:30

Idézet: szabinar - Dátum: 2007. dec. 3., hétfő - 22:55

:nevet: Amugy kb igaz, legalabbis ami a UK oldalat illeti.

A hazai palya monnyuk kimaradt:

Hungarian police officer: Huhh... Ize... leforditana valaki a kerdest???

Vagy az utolsó pillanatban elmosolyadna a támadó és a rendőr is és pacsiznának egyet a régi emlékek miatt.....

#238 Felhasználó inaktív   AndrewBoy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 06. 13:39

van itten valaki aki keleti parton lakozik? mondjuk floridában? :)

nyugati part foreva' meg imádom, meg asszony is beleszeretett los angelesbe, de jövőre lehet miamit néznénk meg, ny, dc, és környéke már ismert (nekem), de florida még nem volt sosem :)

mit érdemes ott megnézni? la-be most 2 hét nem volt elég, bár persze ismertem mindent, nem utikönyv szerint jártunk. ha tudtok jó programokat javasolni akkor miami, ha nem akkor la megint  :Đ

#239 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 06. 15:08

Idézet: AndrewBoy - Dátum: 2007. dec. 6., csütörtök - 14:39

van itten valaki aki keleti parton lakozik? mondjuk floridában? :)

nyugati part foreva' meg imádom, meg asszony is beleszeretett los angelesbe, de jövőre lehet miamit néznénk meg, ny, dc, és környéke már ismert (nekem), de florida még nem volt sosem :)

mit érdemes ott megnézni? la-be most 2 hét nem volt elég, bár persze ismertem mindent, nem utikönyv szerint jártunk. ha tudtok jó programokat javasolni akkor miami, ha nem akkor la megint  :Đ

Igaz en itthoni vagyok, de anno azon a  reszen voltam "nyaralni" (oszolni, de mondjuk nem vagyok maszkalos, inkabb pihizos tipus, azert irok 1-2 sort)...

Miamiba a repteren kivul csak este nezegettunk be (kis salsazgatas a baysideon), amugy Pompanon voltam.
Sajna mivel osszel bezarnak az akvariumok igy a delfin showt, es a veluk valo uszkalast kenytelen voltam kihagyni (next time, ezt is meg kell neznem), de voltunk az urallommasnal. Ezt foleg akkor ajanlamnam, ha van gyerkoc is veletek, felnottnek a monumentalis mereteken kivul azert nem egy katartikus elmeny (azert ha tul sok a szabadido azert megeri egyszer azt a harminc negyven dollart). Orlandonal "diznizhetsz", ha akarsz, meg mintha lattam volna valami filmstudios parkot is arrafele (talan paramount), ezekbe nem mentem be (bizti van aki mar jart ott, es tud majd ajanlani valamit)...

Beach tekinteteben nekem a Naplesi part tetszett a legjobban, az inklabb feher homokos, nem ugy mint a Miami kornyeki. Mostanaban viszont ismeroseim Islamoradara szoktak ra nagyon.

Viszont az egyik legfrankobb hely az Key-west... Halloween tajekan voltam pont ott, mindenfele erdekes "arc" volt akkor arrafele (tobb szervezet is akkor tartott ott gyulest, mint pl. valami papagajfejuek vagy mik...), ha az ember bulizni akar, akkor erdmes elmenni oda (persze persze, van egy rakas szivarvanyos hely is, de azert a heterok vannak tobbsegben)! Ahhoz kepest, hogy milyen "orultek" az ott levok (csajok piros lampanal a pucer segguket dugdostak ki a kocsi hatuljan :D), teljesen kulturaltan lehet szorakozni. Termeszetesen bementunk az ottani dizsikbe (egyikbol ki masikba be), voltunk sztrippbarba is (jo volt a musor, nem akartak lehuzni minket), megneztuk milyen belulrol egy valodi borgatyas hely (ebbol asszem nem csinalok rendszert), veletlenul meg valami kupiba is betevedtunk, ahol rogton 1feher 1keleti meg 1afro csaj jott ki (hmmm, micsoda valasztek, de aztan gyorsan elnezest kertunk, es kisetaltunk ;))

Diohejban igy ennyi lenne (mondtam hogy nem vagyok nagyon maszkalos) :)
Minden esetre, ha legkozelebb megint arra jarok, Key-westrol tuti atruccanok 1-2 napra Kubaba (mar ha megoldhato a vizum ugy), igy is tokre idegesito, hogy csak 90merfold valasztott el a fulledt salsas ejszakaktol (mondjuk a gyonyoru amigo csajok azert atusztak ;))

u.i.
sajna nem tudom mas allamokhoz hasonlitani a dolgot (meg csak FL-ben voltam), igy eleg szubjektiv az elmeny, es amiket tapasztaltam eleg nagy kulonbsegek lehetnek az allamok kozott (mar FLn belul is Miamibol felutazva Orlandohoz is nagy volt a difi), minden esetre ismeroseim azt mondjak, FL nyugdijas allam, nyugis, nem porgos... Itthonhoz, meg ugy alt. EUhoz kepest nekem is leginkabb a nyugalom tunt fel.

Szerkesztette: Vertigo 2007. 12. 06. 15:19 -kor

#240 Felhasználó inaktív   AndrewBoy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 06. 15:19

Diznizni nem, az elég volt:) Bár Orlando az world és nem land, de akkor sem;) Ott is uneversal van ha jól rémlik az ua mint LA, szal kimaradna. Nagyon úgy néz ki hogy miami és környéke az a pihizős fetrengős oldal, keysekre el akarok menni mindenképpen és az kilövő állomást is meg akarom nézni.
Kuba viszont kifejezetten jó ötlet, kérdés, hogy van -e valami hajó amivel át lehet menni, ha papírilag rendben vagyunk?

Végülis én úgy tervezném, hogy nem közvetlen miamiba megyünk hanem nyc és onnan lemegyünk dc-n keresztül floridába. és akkor útba lehet mindent ejteni, persze erre kell három hét.

de majd meglássuk, viszont repjegyet asszem ideje már mostanság foglalni hogy ócsó legyen:)

asszem beváltjuk anyuék lufthansa pontjait is  :cool:  :p

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.