HWSW Informatikai Kerekasztal: Living in America - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Living in America Értékeld a témát: -----

#241 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 06. 15:36

Idézet: AndrewBoy - Dátum: 2007. dec. 6., csütörtök - 16:19

Diznizni nem, az elég volt:) Bár Orlando az world és nem land, de akkor sem;) Ott is uneversal van ha jól rémlik az ua mint LA, szal kimaradna. Nagyon úgy néz ki hogy miami és környéke az a pihizős fetrengős oldal, keysekre el akarok menni mindenképpen és az kilövő állomást is meg akarom nézni.
Kuba viszont kifejezetten jó ötlet, kérdés, hogy van -e valami hajó amivel át lehet menni, ha papírilag rendben vagyunk?

Végülis én úgy tervezném, hogy nem közvetlen miamiba megyünk hanem nyc és onnan lemegyünk dc-n keresztül floridába. és akkor útba lehet mindent ejteni, persze erre kell három hét.

de majd meglássuk, viszont repjegyet asszem ideje már mostanság foglalni hogy ócsó legyen:)

asszem beváltjuk anyuék lufthansa pontjait is  :cool:  :p

En ErFranccal voltam, BP-PAR-MIA, nem ajanlom (franciaknal allandoan vetkozotetni akartak, volt hogy uvegfolyoson allitottak falhoz, es szet akartak szedni a cipom, a gepen meg nem mukodott az ules hatradontes, es eleg szukos is volt, 3-4 soronkent volt 1-1 kepcsoves beegett/kisult monitor, pffff)

Kell lennie valamilyen lehetosegnek atemenni valami szervezett ut keretein belul Kubaba (habar biztos nem vagyok benne, nem tudom mennyire vannak haragban egymassal), de vsz. sokkal olcsobb, mint itthonrol...
Mar csak abbol kiindulva is, hogy orrba szajba lattam 300$ -os akcios hirdeteseket a Bahamakra (esetleg lehet azt is erdemes megnezni)...

3 het, ha pihenni is akarsz szerintem legalabb kell...
Keysen legalabb egy hosszu hetveget erdemes eltolteni, Miamirol tul sokat nem tudok mondani, esetleg 1-1 Heat meg Dolphin meccset erdemes megnezni, kornyeken esti kiruccanasnak a Lasolas bulis hely, passz... (belso reszen a feher homokos part nekem nagyon bejott, es meg a pelikanok is jeleznek, ha capa jonne, es ott delfin is volt a strandkozlebe :)), engem erdekel a csillagaszat, de az urkozpont inkabb gyerekeknek van tervezve ugy vettem eszre...

Nem tudom mikor mesz, de az unnepek kornyeki jegyek alt. dragabbak (hacsak nem akciozik valaki nagyon)...

u.i.
esetleg, ha erdekel a buvarkodas, FLbol Mexicoba voltak ismerosok, es dicsertek nagyon (tudom, az mar azert odebb van)

Szerkesztette: Vertigo 2007. 12. 06. 15:47 -kor

#242 Felhasználó inaktív   AndrewBoy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 06. 20:34

nyárra tervezzük, ill inkább június, ha nem jön közbe egy baba;) LA-be két hétre mentünk, ennyire votl szabi, igazából nagyon jó volt, tíz év után nagyon jól éreztem magam és minden emlék előjött;) LA pörgős, de santa monicán bármikor lehet lazítani, vagy kiugrani malibuba, santa barbara is egy köpésre van. a baj alapvetően az hogy azt szeretem, ott voltam, ismerem, a két hét nem volt elég, akarom még és még ;) ha megyünk akkor most mindenképpen 3 hét, kevesebb nem lehet, mert ha már ott van az ember akkor ki kell használni.

de elég képlékeny a dolog, az LA túrát 1 hét alatt terveztem meg, kitaláltam menjünk oda, nekem volt vízumom, asszony megkapta 3 nap alatt ;) neten foglaltam mindent, nagyon jól sikerült. lehet tervezni sem kell, de a baj az hogy floridában fingom nincs hogy mi hol van, la-t ismerem mint pestet  :Đ

és akkor hogy én is valamit, malévval mentünk, az nyc - la asszem united volt, bár nem rémlik már, biztos hogy nem delta. aki kint vezet, figyeljen oda, nincs jobbra tarts!!! freewayen csont nélkül előz jobbrol a 45 tonnás teherautó jobbról 80mphval. és ami még fincsi, bambák, jobb sáv szűkül, mindenki bemegy és beenged mindenkit, persze nem a végén hanem már a szűkülésnél, sort végig előzöd és lazán beengednek, na ezt itthon próbálnád meg a ligetnél az m3asra való felkanyarodásnál  :cool:

LA-ben nem tud valaki valami jó állást? élnék kint megint, de mostmár akár 40 évet is  :up:

Szerkesztette: AndrewBoy 2007. 12. 06. 20:37 -kor

#243 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 06. 20:57

Idézet: AndrewBoy - Dátum: 2007. dec. 6., csütörtök - 20:34

...és ami még fincsi, bambák, jobb sáv szűkül, mindenki bemegy és beenged mindenkit, persze nem a végén hanem már a szűkülésnél, sort végig előzöd és lazán beengednek, na ezt itthon próbálnád meg a ligetnél az m3asra való felkanyarodásnál  :cool:
...

Ezt jó, hogy nem a gyorshajtás topikban írtad, besírtak volna a rendmániások  :Đ
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#244 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 06. 21:53

Idézet: JonesC - Dátum: 2007. dec. 6., csütörtök - 20:57

Ezt jó, hogy nem a gyorshajtás topikban írtad, besírtak volna a rendmániások  :Đ

:offtopic:

...akik itt is olvasgathatnak... :D

#245 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 07. 20:16

Idézet: AndrewBoy - Dátum: 2007. dec. 6., csütörtök - 16:19

Diznizni nem, az elég volt:) Bár Orlando az world és nem land, de akkor sem;) Ott is uneversal van ha jól rémlik az ua mint LA, szal kimaradna. Nagyon úgy néz ki hogy miami és környéke az a pihizős fetrengős oldal, keysekre el akarok menni mindenképpen és az kilövő állomást is meg akarom nézni.
Kuba viszont kifejezetten jó ötlet, kérdés, hogy van -e valami hajó amivel át lehet menni, ha papírilag rendben vagyunk?

Végülis én úgy tervezném, hogy nem közvetlen miamiba megyünk hanem nyc és onnan lemegyünk dc-n keresztül floridába. és akkor útba lehet mindent ejteni, persze erre kell három hét.

de majd meglássuk, viszont repjegyet asszem ideje már mostanság foglalni hogy ócsó legyen:)

asszem beváltjuk anyuék lufthansa pontjait is  :cool:  :p

Lufthansat nem komálom, eddig 4x repültem velük, és mindegyik gépen volt legalább egy buzi stewart aki sanda pillantásokat vetett rám :Đ , de a Delta is szorosan követi őket ilyen szempontból, annak meg a gépei elég elhasználtak, legalábbis a 767-esek. Alitalia viszont teljesen korrekt, ott tényleg jó nők az utaskísérők, viszont 4 alkalomból 1x se tudtak pontosan elindulni, de legalább olcsó, és tiszta.
így hamarabb megtalálsz:
MSN: gaborszi@msn.com

#246 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 07. 21:30

Idézet: Syner - Dátum: 2007. dec. 7., péntek - 21:16

Lufthansat nem komálom, eddig 4x repültem velük, és mindegyik gépen volt legalább egy buzi stewart aki sanda pillantásokat vetett rám :Đ ...

:offtopic:  sry!

Ezen sz@rra rohogtem magam, mert epp dumlgatok csajszival, aki iment mondta, hogy msn-en bejelentkezett egy ismerose... Nos a vicces csak az az egeszbe, hogy az "ismeros" epp stewart es hat nem epp hete... khm... szoval ertitek ;)

#247 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 17. 21:51

Akkor maradjunk kicsit a repulo temanal. Mult heten mentem az USA-ba Air France-al es hat ize... ahogy muvelt kollega fentebb is irta (+elvesztettek Parizsban a csomagunkat), Visszafele sikerult ezt is alulmulni. Elmeletileg KLM-el jottunk, ami gyakorlatban Northwest Airlinest jelentett es ilyen rettenetesen szar szuk geppel en meg nem utaztam (Boeing 757-200). Mit javasoltok? Ezen a heten Swiss lesz, ha nem javaslok jobbat. Lehetne meg Lufi, de azon en is lattam mar erdekes stewartot, meg a gepeik is eleg oldschoolok. Delta nem nyero, mert repterek kozott kene utazni. BA-el eddig szetszoptam magam, felejtos. Marad az Alitalia. Esetleg egyeb tipp?

Hogy on is legyek: Eszak-keleten voltam, Kanada alatt nem sokkal egy hetet (es most megyek vissza kicsit hosszabb idore) munka ugyben. Sajnos joforman csak egy repteret, egy irodat es egy hotelt lattam eddig. Az emberek viszont rendesek, udvariasak es kulturaltak voltak. Erdekelte oket Magyarorszag (nagyjabol be is tudtak loni, hogy hol van) es nem voltak elszallva maguktol. Benyomasok szavakban: minden nagy (a nok is), megalomania, muanyag izu etelek/italok, jo levego (kvazi videken voltam, egy nagyvarostol 30 km-re), minosegi termekek, kenyelem, mindenhova kocsival mennek, furcsan neznek a dohanyosokra, olcso pia (pl. 1,75L-es Jameson), szabalyok merev betartasa (szemelyi nelkul 30 evesen sem kapsz sort), hideg. Osszessegeben azert jol erzem ott magam, de nem telepednek le.

Szerkesztette: FakeJack 2008. 03. 17. 22:07 -kor

#248 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 18. 09:33

Idézet: FakeJack - Dátum: 2008. márc. 17., hétfő - 22:51

Akkor maradjunk kicsit a repulo temanal. Mult heten mentem az USA-ba Air France-al es hat ize... ahogy muvelt kollega fentebb is irta (+elvesztettek Parizsban a csomagunkat), Visszafele sikerult ezt is alulmulni. Elmeletileg KLM-el jottunk, ami gyakorlatban Northwest Airlinest jelentett es ilyen rettenetesen szar szuk geppel en meg nem utaztam (Boeing 757-200). Mit javasoltok? Ezen a heten Swiss lesz, ha nem javaslok jobbat. Lehetne meg Lufi, de azon en is lattam mar erdekes stewartot, meg a gepeik is eleg oldschoolok. Delta nem nyero, mert repterek kozott kene utazni. BA-el eddig szetszoptam magam, felejtos. Marad az Alitalia. Esetleg egyeb tipp?

Hogy on is legyek: Eszak-keleten voltam, Kanada alatt nem sokkal egy hetet (es most megyek vissza kicsit hosszabb idore) munka ugyben. Sajnos joforman csak egy repteret, egy irodat es egy hotelt lattam eddig. Az emberek viszont rendesek, udvariasak es kulturaltak voltak. Erdekelte oket Magyarorszag (nagyjabol be is tudtak loni, hogy hol van) es nem voltak elszallva maguktol. Benyomasok szavakban: minden nagy (a nok is), megalomania, muanyag izu etelek/italok, jo levego (kvazi videken voltam, egy nagyvarostol 30 km-re), minosegi termekek, kenyelem, mindenhova kocsival mennek, furcsan neznek a dohanyosokra, olcso pia (pl. 1,75L-es Jameson), szabalyok merev betartasa (szemelyi nelkul 30 evesen sem kapsz sort), hideg. Osszessegeben azert jol erzem ott magam, de nem telepednek le.

pontosan merre voltál?
én tavaly fogtam magam, beültem az autóba és felmentem a kanadai határhoz, az Erie-tótól a határelválasztó csatornarendszer mellett mentem át Detroiton, onnan meg fel a Huron tó partján északra
eszmélelten szép vidék, és ahol még nincs nyílt víz végig át lehet látni Kanadába

a gépen meg ne bánkódj, a Jumbo sem kényelmesebb, illetve igen, a farok tövében, ahol már csak két ülés van, ott nagyott lehet aludni, ha az ablak mellett ülsz :D  én már rutinból mindíg oda kérem a beszállót
Alitalia nem rossz, egyszer repültem velük BP-Milánó-NY-Chicago vonalon, meg ugyanígy vissza, teljesen korrekt volt, és olcsó, igaz, hogy NY-ban lekéstem a csatlakozást mert dugó volt a JFK-n, de fizették a hotelszobát a Ramada Plazaban másnapig.

Szerkesztette: Syner 2008. 03. 18. 09:51 -kor

így hamarabb megtalálsz:
MSN: gaborszi@msn.com

#249 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 20. 00:50

Massachusetts allam. A vegen Delta lett, legalabb latom NYC-t felulrol (es nem kell a repterek kozott utazni). :)

#250 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 20. 07:49

Alitáliaval ahanyszor mentem (meg ismerosi korbe) mindig elhagytak vmi csomagot (rossz helyre kuldtek el, Párizs helyett Rómába)
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#251 Felhasználó inaktív   AndrewBoy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 29. 23:47

Idézet: charlie - Dátum: 2008. márc. 20., csütörtök - 8:49

Alitáliaval ahanyszor mentem (meg ismerosi korbe) mindig elhagytak vmi csomagot (rossz helyre kuldtek el, Párizs helyett Rómába)

alitaliaval tobbszor voltam nycbe, nem volt sosem gondom, 2000-ben viszont milanoban 16 orat kellett varni mert a kapitany rosszul lett felszallas elott es nem volt mas pilota, illetve az osszes utana levo gep overbooked volt. ezenkivul mas bajom nem volt.

mostansag a csomag elkavaras teljesen normalis az usaban, minden csomagot konkretan tobbszor atvilagitanak, ha nem azzal a geppel megy amivel mi, akkor megy a kovetkezovel. Ezert preferalom en az EU atszallast es a vege mindig legyen a konkret repulos uticel az usaban. Igaz igy pl egy LA frankfurtbol 12 ora ami turistan nem a legjobb. De mivel nem volt hely, ezert odaadtak a businesst ;P szoval jo volt;D visszafele meg la-nyc-milano-bp volt.

most hogy 200 a dollar azert mar kicsit draganak tunik az usa megint. 150 koruli dollarnal orom volt rendelgetni kintrol a dolgokat. amugy most a florida elmaradt koltozes/felujjitas miatt. jovore mindenkeppen szeretnenk. de lehet la lesz belole, legalabb hazamehetek megint.

#252 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 30. 08:04

Idézet: AndrewBoy - Dátum: 2008. okt. 30., csütörtök - 0:47

alitaliaval tobbszor voltam nycbe, nem volt sosem gondom, 2000-ben viszont milanoban 16 orat kellett varni mert a kapitany rosszul lett felszallas elott es nem volt mas pilota, illetve az osszes utana levo gep overbooked volt. ezenkivul mas bajom nem volt.

mostansag a csomag elkavaras teljesen normalis az usaban, minden csomagot konkretan tobbszor atvilagitanak, ha nem azzal a geppel megy amivel mi, akkor megy a kovetkezovel. Ezert preferalom en az EU atszallast es a vege mindig legyen a konkret repulos uticel az usaban. Igaz igy pl egy LA frankfurtbol 12 ora ami turistan nem a legjobb. De mivel nem volt hely, ezert odaadtak a businesst ;P szoval jo volt;D visszafele meg la-nyc-milano-bp volt.

most hogy 200 a dollar azert mar kicsit draganak tunik az usa megint. 150 koruli dollarnal orom volt rendelgetni kintrol a dolgokat. amugy most a florida elmaradt koltozes/felujjitas miatt. jovore mindenkeppen szeretnenk. de lehet la lesz belole, legalabb hazamehetek megint.

aki viszonylag sokat utazik overszíz, az kipróbálhatja a szaudi/kuwaiti/dubai gépeket, azok nagyjából belesz@rnak a kerozin árakba, és nem akarnak +1 sor ülést betuszkolni a gépekbe. mondjuk a szagokat jól kell tűrni :)
Business as usual. We fucked up everything.

#253 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 30. 08:51

Idézet: perzecutor - Dátum: 2008. okt. 30., csütörtök - 8:04

aki viszonylag sokat utazik overszíz, az kipróbálhatja a szaudi/kuwaiti/dubai gépeket, azok nagyjából belesz@rnak a kerozin árakba, és nem akarnak +1 sor ülést betuszkolni a gépekbe. mondjuk a szagokat jól kell tűrni :)

Nalam ilyen szempontbol a szingapuri legitarsasag vitte a palmat. Csillagos otos volt, amit nyujtottak. A kenyelemrol csak annyit, hogy az economy class jobb volt, mint egyes tarsasagoknal a business.

#254 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 30. 10:27

Idézet: FakeJack - Dátum: 2008. okt. 30., csütörtök - 9:51

Nalam ilyen szempontbol a szingapuri legitarsasag vitte a palmat. Csillagos otos volt, amit nyujtottak. A kenyelemrol csak annyit, hogy az economy class jobb volt, mint egyes tarsasagoknal a business.

tényleg, egyszer már én is jöttem velük, de 'csak' Bécsig hozott, nemtom most már van-e direkt járata  Szingapurból  :)

#255 Felhasználó inaktív   BoGyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 30. 12:52

Idézet: FakeJack - Dátum: 2008. okt. 30., csütörtök - 9:51

Singapore Airlines-al már többször repültem és eddig őket találtam a legjobbnak. Szuper a gép, az étel, a kiszolgálás. A következő mondjuk a Quantas, de az étel nem a legjobb és minden stuard extra meleg.  :D

#256 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 30. 13:01

Idézet: BoGyesz - Dátum: 2008. okt. 30., csütörtök - 13:52

és minden stuard extra meleg.  :D

az még nem baj, csak a sztyuvik ne legyenek melegek :D
részemről legalábbis :)

#257 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 30. 13:03

Idézet: perzecutor - Dátum: 2008. okt. 30., csütörtök - 11:27

tényleg, egyszer már én is jöttem velük, de 'csak' Bécsig hozott, nemtom most már van-e direkt járata  Szingapurból  :)

tehát egyszerű a dolog, csaki Manilába szabad repülni... :smoker:  :respect:

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#258 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 30. 13:09

Idézet: Eleanor - Dátum: 2008. okt. 30., csütörtök - 14:03

tehát egyszerű a dolog, csaki Manilába szabad repülni...   :smoker:  :respect:

na vehetem elő a térképet, vagy inkább a viagrát...izé, cavintont. :D

#259 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 30. 13:19

Idézet: perzecutor - Dátum: 2008. okt. 30., csütörtök - 14:09

na vehetem elő a térképet, vagy inkább a viagrát...izé, cavintont. :D

Az egy jó dolog, mert ha elfelejtetted hova tetted,  ...hattyúk.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#260 Felhasználó inaktív   Nagy Zoltan Gabor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 10. 30. 15:37

Nem is láttam ezt a topikot.  :omg:

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12