Idézet: AndrewBoy - Dátum: 2007. dec. 6., csütörtök - 16:19
Kuba viszont kifejezetten jó ötlet, kérdés, hogy van -e valami hajó amivel át lehet menni, ha papírilag rendben vagyunk?
Végülis én úgy tervezném, hogy nem közvetlen miamiba megyünk hanem nyc és onnan lemegyünk dc-n keresztül floridába. és akkor útba lehet mindent ejteni, persze erre kell három hét.
de majd meglássuk, viszont repjegyet asszem ideje már mostanság foglalni hogy ócsó legyen:)
asszem beváltjuk anyuék lufthansa pontjait is
En ErFranccal voltam, BP-PAR-MIA, nem ajanlom (franciaknal allandoan vetkozotetni akartak, volt hogy uvegfolyoson allitottak falhoz, es szet akartak szedni a cipom, a gepen meg nem mukodott az ules hatradontes, es eleg szukos is volt, 3-4 soronkent volt 1-1 kepcsoves beegett/kisult monitor, pffff)
Kell lennie valamilyen lehetosegnek atemenni valami szervezett ut keretein belul Kubaba (habar biztos nem vagyok benne, nem tudom mennyire vannak haragban egymassal), de vsz. sokkal olcsobb, mint itthonrol...
Mar csak abbol kiindulva is, hogy orrba szajba lattam 300$ -os akcios hirdeteseket a Bahamakra (esetleg lehet azt is erdemes megnezni)...
3 het, ha pihenni is akarsz szerintem legalabb kell...
Keysen legalabb egy hosszu hetveget erdemes eltolteni, Miamirol tul sokat nem tudok mondani, esetleg 1-1 Heat meg Dolphin meccset erdemes megnezni, kornyeken esti kiruccanasnak a Lasolas bulis hely, passz... (belso reszen a feher homokos part nekem nagyon bejott, es meg a pelikanok is jeleznek, ha capa jonne, es ott delfin is volt a strandkozlebe
Nem tudom mikor mesz, de az unnepek kornyeki jegyek alt. dragabbak (hacsak nem akciozik valaki nagyon)...
u.i.
esetleg, ha erdekel a buvarkodas, FLbol Mexicoba voltak ismerosok, es dicsertek nagyon (tudom, az mar azert odebb van)
Szerkesztette: Vertigo 2007. 12. 06. 15:47 -kor

Súgó
A téma zárva.