idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Imhol a 'Paksi Endre Meg 5 Seduxen Koherenciavetélkedő' egyik döntőse:
[/quote]
Jujj... :confused:![]()
![]()
MuszáJ 2., avagy bosszantó helyesírási hibák + nyelvhasználat az interneten
Elküldve: 2003. 09. 08. 18:32
Elküldve: 2003. 09. 11. 14:53
Valami azt súgja, hogy akkoriban az MS még nem maga fordította az oprendszereit...
Elküldve: 2003. 09. 19. 12:30
idézet:
Ha cel333ad van,ne várd ki.Ha 2,4Pa/2GHz XP,akkor várd ki,megéri!
AThlonXPt,szerintem,2200+t pl,jól húzható,vagy Bartont,ami szimopbb. P4ből max D1 steppingesek, de még jó 60at kivesz a zsebeddől, dettó teljesítménxy:Jó D1es 3,6ig,jó 2200+os, 2,4-2,5.
AMD.[/quote]
Hihetetlen... :o
Elküldve: 2003. 09. 30. 10:03
idézet:
Tudok menni procikat válogati-de csak ránézésre, gépbe nem tudom!
Halottam lyasmikrő, hogy a számokból lehet klátni azt,hogy melyik modelből lett lefokozva.Konkrétan a 2200+osokkal kacérkodom,ami 2800+ból lett lefokozva,az már határeset ...
Tudnátok segíteni?[/quote]
Elküldve: 2003. 09. 30. 12:18
idézet:
Ezt írta Satriani:
Elképesztő, nagyon termékeny a fazon...
[/quote]
Te most szörnyülködni vagy élvezkedni jársz erre?![]()
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2003. 09. 30. 14:11
idézet:
Ezt írta lameXpert:
Te most szörnyülködni vagy élvezkedni jársz erre?[/quote]
Épp tegnap meséltem Öcsémnek "példabeszédként"az originál sztorit...
Nem is tudom. Egyszerűen "báncsa" a szemem.
Elküldve: 2003. 09. 30. 14:53
idézet:
Ezt írta Satriani:
Épp tegnap meséltem Öcsémnek "példabeszédként"az originál sztorit...
Nem is tudom. Egyszerűen "báncsa" a szemem.[/quote]
![]()
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2003. 10. 01. 15:10
1. Belépéskor egy kis ablak fogad, amiben kitölthetem a megfelelő mezőket az adataimmal, kapok hírlevelet, és nyerhetek egy házat (mármint Chieftecet). Az egyik mező kitöltése azonban nem sikerült...valószínűleg meg kéne kérdeznem anyuékat, ugyanis a 'Working title', azaz 'Munkacím' infot csak ők tudnák megadni
2. A ház szerelési útmutatójában többször is találok ilyesmiket: 'Screw 3.5" FDD driver. '. Én is amondó vagyok, inkább a pendrive-ot kell propagálni, a floppy már ódivatú
Elküldve: 2003. 10. 01. 15:33
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
'Screw 3.5" FDD driver. '[/quote]
Inkább egy szőkét...
Elküldve: 2003. 10. 01. 19:17
idézet:
Ezt írta shankey:
Az a vicc, hogy Móricz nem jól írta meg! Neköm van érzéköm hozzá, arrafelé való vagyok.[/quote]
Látszik, én is. Ezzel szoktam a látogatókat elkápráztatni: "Ögyé könyeret möggyee, oszt ha nem kő, tödd ee, majd mögöszöd röggee!" Első reakció: ezt most magyarul is légyszíves. Második reakció: hosszú, kitartó, rekeszizomlázba torkolló nevetés.![]()
![]()
Bocs az OFFért
Elküldve: 2003. 10. 05. 21:44
idézet:
hát sok cikkezés volt itt énis leírom hogy hogy jártam egy táppal. Vettem vmi mittudomén milyen házat korábban, benne táppal, nem nagyon nézegettem milyen táp van benn, összeraktam ment. Analóg kis vacak netem volt aztán lett ISDN. Hazaérek, szerelők addigra beszerelték. a modem egy olyan lett ami külső lehet rá két analóg telcsit is tenni igy nem kellett emeletre isdn telcsi. Na gépbe bedug usb-vel telepít gép látja ok. Net bejelentkezik/ne rohadt lassan, nem megy visszadob, elfogadja jelszót de nem megy, tel ügyfélszolgálatra netre, este 10-től éjjel háromig telkonferencia axeleroval, rendesek voltak de nem tudtak segíteni, vége az lett hogy matáv hibabejelentés, vonalvizsgálat. Addig is probálkoztam. Na gondoltam még megkérdek vmit axeleróstól, gép ugye ment én meg addig ugy kérdeztem őket hogy mobilrol, ne zavarjon a drót. Na de akkor a rendes telcsit kaptam fel és a tárcsahang helyett sssrcccsrscsssrrrccsrrrscccsrscccccccc sercegés, mi a pi***csa gondoltam télleg rossz a vonal, de kezdtem gyanút is fogni. Igen kéne földelt dugalj,amibe gépet dugjuk ez jogos. Gép kikapcs; tiszta tárcsahang, bekapcs éktelen sercegés. Kirohan mühely más nem volt közelben, vízvezetékkel gépház földel, zaj megszünik. És vettem egy másik tápot mett amugy is csak 230w volt annál nem serceg földelés se kell(oké kéne). Franc tudja persze annak a külső modemnek külön adapterje van amit ugyanoda dugok mint gépet, hogy akkor ez analog külső modemnél miért nem volt lehet gondolkodni. Egyébként ez a táp is istentudja milyen,(azona....) de háromszor olyan nehéz mint a régi, annak a belseje tragédia. Azóta kiprobáltam kiváncsiságbol néhány ilyen olcsó házban tápot mind ezt csinálta. [/quote]
Isten hozott a klubban...
Elküldve: 2003. 10. 06. 07:59
idézet:
Ezt írta KaRtBoY:
nem hwsw s, de ma megneztem a skulls 2 filmet, vki csinalt hozza feliratot, de hamar felhuztam rajta magam, az egy dolog hogy nem tud forditani, de hogy meg magyarul sem tud irni...jo jo nem kritizalom azt ami ingyen van, de [/quote]
Tudom, hogy picit régi a hozzászólás, de nem bírtam megállni, hogy ne válaszoljak rá.
Én gyári, boltban sok pénzért vásárolt DVD-n láttam a következő feliratrészletet:
"Selyt", mint az emberi test alkotóeleme....
Ez már picit durva!
Elküldve: 2003. 10. 07. 14:23
idézet:
Ezt írta egy feltehetően hibás billentyűzettel rendelkező nick:
Hello
Az hogy nincs versenyhelyzet az igaz is meg nemis magánszemélyeknek a Matáv vonala és hálózata marad talán a vállalati előfizetőknek van némi választási lehetősége de annak megvan az ára aillegális vagy nem illegális letöltésekről meg annyit hogy korlátozásnak meg nincs értelme én legalábbis sehol se hallottam olyat külföldön hogy ilyen lenne sőt inkább ennek az ellenkezője csak arról van szó hogy szerintem így is minnél több pénzt próbálnak kiszedni a zsebünkből a k*b@sz*tt Matáv és társai ha le akarsz tölteni fizess vazze kb ez a szint mondjuk meg lehet érteni azt is a szerzői jogokkal kapcsolatos vitákat de ennek is oka hogy miért nem vesz senki lehgális szoftvert vagy csak kevesen mert nagyon drága vajon miért lesz aranylemez egyből a Sims és társai ? Mert azt senki nem tölti le akinek kell az azt se tudja hogyí mi az a Net és a többi sz@r zenei művek de letöltés továbbra is lesz akár korláttal akár anélkül ennek bnem szabhatnakl hjatárt...
[/quote]
:o![]()
Elküldve: 2003. 10. 07. 14:35
idézet:
Ezt írta NeoPampalini:
:o[/quote]
Na de milyen gyorsan beír(hat)ta! Gondolj bele!![]()
![]()
Elküldve: 2003. 10. 07. 14:37
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Na de milyen gyorsan beír(hat)ta! Gondolj bele!![]()
[/quote]
Nem tud meghatniTán dísznek van ott a vessző és a pont gomb?? :confused:
![]()
Elküldve: 2003. 10. 07. 15:20
idézet:
Ezt írta NeoPampalini:
Nem tud meghatniTán dísznek van ott a vessző és a pont gomb?? :confused:
[/quote]
Szerintem az hitte, az a morzéhoz kell...![]()
Elküldve: 2003. 10. 07. 16:05
A jófej fórumozó én voltam, és azért rakom be ide a hibát, mert bosszant, és hogy mások röhöghessenek rajtam.
Elküldve: 2003. 10. 12. 15:47
Elküldve: 2003. 10. 12. 16:13
idézet:
Ezt írta NeoPampalini:
:o[/quote]
Avval számitva, hogy ide beleteszem rengetek hibák, amit írt a scrác helytelen, mert nálunk is vannal letöltesi kórlatok. Mindig attól függ, hol bejelenette az ember magát.
Söt, "illegalis letöltés", hm lol, már a szóbol ki lehet venni mivan vele.
Söt most egy törvényt az égetés ellen is csináltak: [url="http://"http://www.s-a-d.de/copyisright/gesetz.html"]http://www.s-a-d.de/...ght/gesetz.html[/url]
Sorry, nem akartam off lenni.
(a hibákom miatt lenészest, lasd a profilomat)
Elküldve: 2003. 10. 12. 17:10

Súgó
A téma zárva.