idézet:
Sziasztok azt szeretném megtudni, hogy mejiket érdemes megvenni? Őszintén szólva most egy abit mx200-as van és nincs vele semmi bajom csk kell vennem hejette eggyet.Vagy esetleg tudnátok valamit ajánlani ebben az árkategoriában.[/quote]
MuszáJ 2., avagy bosszantó helyesírási hibák + nyelvhasználat az interneten
Elküldve: 2003. 06. 09. 22:39
Elküldve: 2003. 06. 09. 23:49
idézet:
Talán egy picit magas csak. Értem ezalatt ha túlépi a 60C-fokot. Ha idáig nem fagyott akkor nincs probléma (talán nyáron lessz)...
Ekkora hőleadású(~72W) Athlonál gondoskodni kell a ház rendes szellőzéséről...[/quote]
Elküldve: 2003. 06. 27. 11:45
idézet:
Helo. Nekem 3. napon jöttek ki. Azt mondták hogy 1 re jönnek erre jöt a csávó reggel 2-ra. Beálította a winfost, az internetmegosztást(!) magától, ingyen! Én is Dialcom ADSL Bridget kaptam! a bridgbe a kábel kb15 méter hosszú. Nekem UTP crosslink kábel van a kártyához. [/quote]
Nem tudom, engem izgat egy kicsit, hogy vajh ezek az emberek így is gondolkodnak, vagy csak valami akadály van az agyuk és a kezük közt...
Elküldve: 2003. 06. 27. 12:19
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Nem tudom, engem izgat egy kicsit, hogy vajh ezek az emberek így is gondolkodnak, vagy csak valami akadály van az agyuk és a kezük közt...[/quote]
Szerintem nincs ott semmi akadály, egyenesen folyik...
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2003. 06. 27. 12:25
idézet:
Ezt írta lameXpert:
Szerintem nincs ott semmi akadály, egyenesen folyik...[/quote]
Az bizony szomorú...
Elküldve: 2003. 06. 30. 09:54
'Ellenőrizze most, hogy a chello az Ön címén. Ha igen, a chellot itt és most.'
Ez engem kísértetiesen emlékeztet a klasszikus 'kínai játék használati utasításá'-ra ('ha játszásiból igen, akkor kisujj közé fogva föl le smirglizve', stb...)
Elküldve: 2003. 07. 01. 06:22
idézet:
juhii na azt olvastam hogy ehhez adnak 3d szemcsit ez igaz??[/quote]
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2003. 07. 02. 16:56
idézet:
Jojó lehet igy is értelmezni.
De gondolj már bele.Kérdezte rev:végtelen.
Jó gondolj bele mészmész..és soha nem lesz vége(-és most nem ismétlödö utról van szó-)nem valoszinü ezt meg tudjuk oldani értelmezhetö szinten.És most ne legyen szo arról,hogy nem tudol elegendö nagy sebességgel haladni a fejletlen technika miatt.
Azért arra kiváncsi lennék hogy oldanák meg egy másik bolygora teleportálását
Télleg CybStorm , az ilyen dolgok következnek majd a tudat után... [/quote]
Anyám
Tudat... Hofinak igaza volt, a lét határozza meg a tudatot: ha megiszod a lét, a tudat elszáll.
[ 2003. július 02.: Flynn szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 07. 04. 09:07
idézet:
Ennek a procinak a legnagyobb MHz-ü a belső busza. Gondolom ez a hőkibocsájtásában is van különbsés [/quote]
Én is akarok nagyobb Mhz-eket a gépembe!
(Jól ragoztam?)
Elküldve: 2003. 07. 04. 09:27
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
A figura adatainál az áll, hogy tanuló, de ez nem mentség a következőre:
Én is akarok nagyobb Mhz-eket a gépembe!
(Jól ragoztam?)[/quote]
Túl![]()
Elküldve: 2003. 07. 04. 09:31
idézet:
Ezt írta lameXpert:
Túl[/quote]
Mhz-ket a megfejtés? Az olyan esetlenül néz ki!![]()
Elküldve: 2003. 07. 04. 09:34
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Mhz-ket a megfejtés? Az olyan esetlenül néz ki![/quote]
Nem, jól ragoztad, csak túl....![]()
Elküldve: 2003. 07. 04. 09:36
idézet:
Ezt írta lameXpert:
Nem, jól ragoztad, csak túl....[/quote]
:confused: ->![]()
Elküldve: 2003. 07. 18. 18:44
'Téma: Pirates of caribien magyarítás '
Mindez úgy, hogy a 15 legaktuálisabb topic közt ott lebegett a hivatalos topic, aminek a nevében helyesen le volt írva ez a bonyolult szókapcsolat (Pirates Of The Caribbean).
Elküldve: 2003. 07. 19. 10:44
Elküldve: 2003. 07. 19. 10:48
idézet:
Ezt írta Flynn:
Ide beírhatnám Bianca baby összes hozzászólását. Most már ott tartok, hogy egyszerűen átugrom a commentjeit.[/quote]
"bianca baby" német születésü és ha te tudsz úgy németül mint én magyarúl, szólhadsz megint.
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 07. 19. 11:00
idézet:
Ezt írta Flynn:
Ide beírhatnám Bianca baby összes hozzászólását. Most már ott tartok, hogy egyszerűen átugrom a commentjeit.[/quote]
Előbb klikk az adataira!![]()
Elküldve: 2003. 07. 19. 11:01
idézet:
Ezt írta bianca:
"bianca baby" német születésü és ha te tudsz úgy németül mint én magyarúl, szólhadsz megint.
![]()
[/quote]
Nem mindenki "ismer".![]()
Elküldve: 2003. 07. 19. 11:04
idézet:
...de komoly 3-4 másodperces késések is előfordúlnak.[/quote]
Dulokfulok hogyha ijet látok!
SF
[ 2003. július 19.: Sasfióka szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 07. 19. 11:07
idézet:
Ezt írta Georgo, a dékán:
Nem mindenki "ismer".[/quote]
igen, nem haragszom érte, csak boszant, hogy ha megszólnak anelkül, hogy megnészik a profílt. Ez gyenge.
![]()
![]()
![]()