HWSW Informatikai Kerekasztal: Menjen el mindenki szavazni !!! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Menjen el mindenki szavazni !!! Értékeld a témát: -----

#241 Felhasználó inaktív   Abel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2002. 10. 24. 11:57

idézet:
Ezt írta Gandalf:
Szépöcsém, Orbánéknak 4 éve volt rá, medgyesy-nek kicsit több..
Medgyessy bankár, Viktorod meg jogász ha jól tudom (ezért is forgatja a szót oly jól)...
[/quote]

Tehát komolyan elhiszed hogy MP 12 év alatt (több ideje nemigen volt) teljesen legális úton szerzett több milliárdos vagyont (ami teljesen véletlenül a felesége nevén van, nehogy be kelljen vallani. Neki "csak" haszonélvezeti joga van rá.. :p)

Tényleg érdekel hogy te ezt elhiszed-e, vagy csak "nem érdekel"..

#242 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 12:04

idézet:
Ezt írta Abel:
Ezt addig mondogatták amíg te is elhitted? Azért egy diktatúrához jóval több kell, mint a tömegek támogatása. Egyszerűen nem értem hogyan képzelhetik egyébként normális emberek hogy Orbán komolyan diktatúrát akart, ellentétben a jelenlegi kormánnyal, akik viszont már kiszolgáltak egy diktatúrát, sőt, a legfelsőbb vezetői voltak. Fura hogy Kövért szidjátok, és meg sem fordul a fejetekben hogy mi is volt Lendvai Ildikó foglalkozása Kádár alatt.. Mellesleg a magyar média 90%-a teljes mellszélességgel a liberális oldal mellett áll - így is elég nehéz lenne diktatúrát kialakítani - még ha a jobboldal akarná is (De nem. Miért akarnák??).

Ha ezt megtennék akkor elvesztenék a jelenlegi szavazóbázisuk legnagyobb részét, cserébe lefaraghatnának az mszptől néhány százalékot. Bár kedves jelenlegi vezetőinket úgy látszik nem zavarja hogy a Fidesz szétesésével jó eséllyel életre hívhatnak egy 20% körüli támogatottságú, valóban szélsőjobb pártot. Talán ez is a cél, meglenne a mindenkori főellenség. :p
[/quote]

A vegere eloszor: attolodtak jobbra, eredmeny ket db. elvesztett valasztas. Akkor szerintem csinaljak tovabb ugyanigy :p 10% a MIEP-tol atjott 20% atment az MSZPSZDSZ-hez.

Thatcher igazad volt :D Danke.

Diktaturak mindegyike szemelyi kultuszbol nott ki ha nem tudnad. A sajot az elejen nem tamogatta pl. Lenint sem... Sot Sztalin sem volt komolyan tamogatva, amig szepen tele nem lett minden az O kepevel amint Magyajevat fogja. Azt te is elismered, hogy eros balvanyt csinaltak belole. Mint irtam helyes abban a tekintetben, hogy kell egy peldakep, kell egy vezeto. De meg szerencse, hogy a sajto szabad es nem csak mellette all. Szivbol uuuuuuuttaltam a 80-as evek TV-jeben az allando Partvezetok tomjenezeset, ugyanezt katuk mult idoszakban csak St. Orban V.-t tomjenezte nehany elfogult ado. Akkor is gyuloltem azt, most is utalom. Anarchy in Hungary!!! :D
Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

#243 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 12:05

idézet:
Ezt írta Blackman790817, kapjabeakileTGzett:

Ez tetszett. :D

Bocs az előbbiért csak aszittem te is...
[/quote]

Pedig nem szep dolog. :(

#244 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 12:13

idézet:
Ezt írta PeterW3:
Na de kárnak vitatkozom úgysem értitek, a kommunizmus egy olyan betegség amit csak eröszakkal lehet kiverni az emberböl olyan mint egy szekta!!!!!Az eröszakrol meg mar reges reg lekestunk!Ezt meg Antallék idejen kellett volna megcsinalni ha kell feladva bekes rendszervaltast!!!!A kommunista partvezereket fel kellett volna akasztani mint azt a nacikkal csinaltak a nurnbergi per utan!!!!!Vagy mint szalasiekat!!!![/quote]

Nah, ha már ugyis csabai vagy, gyere várlak..
De komolyan...
Melyik hely lenne a megfelelö??
A gandalf nevet pedik megkérnélek ne használd ezentúl, szényen rám nézve :D
"Ha vágyaink lovak lennének, térdig járnánk a lószarban :)"

#245 Felhasználó inaktív   Abel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 12:14

idézet:
Ezt írta mocsi:
Diktaturak mindegyike szemelyi kultuszbol nott ki ha nem tudnad. A sajot az elejen nem tamogatta pl. Lenint sem... Sot Sztalin sem volt komolyan tamogatva, amig szepen tele nem lett minden az O kepevel amint Magyajevat fogja. Azt te is elismered, hogy eros balvanyt csinaltak belole. Mint irtam helyes abban a tekintetben, hogy kell egy peldakep, kell egy vezeto.[/quote]

Pontosan. De korántsem minden vezetőből lesz diktátor, és én erre Orbánnál minimális esélyt sem láttam. Persze ijesztegni lehet vele, főleg ha másik oldal nem tud kiállítani egyetlen karizmatikus vezetőt sem. :p

idézet:

De meg szerencse, hogy a sajto szabad es nem csak mellette all. Szivbol uuuuuuuttaltam a 80-as evek TV-jeben az allando Partvezetok tomjenezeset, ugyanezt katuk mult idoszakban csak St. Orban V.-t tomjenezte nehany elfogult ado. Akkor is gyuloltem azt, most is utalom. Anarchy in Hungary!!! :D[/quote]

Érdekes.. nekem úgy rémlik a 80as években a jelenlegi vezetőink tömjénezték egymást és leninelvtársat :p

#246 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 12:19

idézet:
Ezt írta Abel:

Úgy látszik ez neked kimaradt :)

[/quote]

Dehogy, de apám maszek volt a mult rendszerben, ugyhogy rudom mit érnek a szerzödések és mik a valóságtartalmuk ilyen ügyben, ráadásul jogi végzetsségü a fidesz vezérkar ez ne feledjük :)

Engem nem izgat se az Orbán vagyona se a Medgyessy-é, ha te vagy én ott ülnénk valszeg ugyanezeket a dolgokat megtennék szvsz...

Ha már itt tartunk, miböl volt egyáltalán 60 milliójuk a belvárosi lakás megvételére?? Mikor viktorunk soha nem dolgozott a felesége sem nagyon szvsz :)
Már azt is szép összehozni ilyen kevés idö alatt...

Te meg inkább a HWSW DC hubon lehetnél legalább ennyire aktiv :D

[ 2002. október 24.: Gandalf szerkesztette a hozzászólást ]

#247 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 12:23

idézet:
Ezt írta Abel:

Érdekes.. nekem úgy rémlik a 80as években a jelenlegi vezetőink tömjénezték egymást és leninelvtársat :p
[/quote]

Rosszul rémlik...

#248 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 12:33

idézet:
Ezt írta Gandalf:
...a felesége sem nagyon szvsz :)
[/quote]

A felesége tanított Gödöllőn, az egyetemen. Jogi tanszék, tanársegéd v. adjunktus volt, míg el nem ment az (eddig) utolsó GYES-re. Úgy tudom, utána nem ment vissza melózni.

Bár ha az ura így szaggatja az istrángot (ti. ennyit jár be melózni), lehet, hogy visszakényszerül a katedrára :)

#249 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 12:33

idézet:
Ezt írta Gandalf:

Rosszul rémlik...
[/quote]

Ja elhitte amit irt a LAP (MN ;) ). A stilus ugyanaz volt akkor, ugyanazokat a kacifantos kulsosegeket hasznaltak, csak mas neveket es mas celokat dicsoitenek. Erdekes dolog hogy egyik miniszterelnoknek sem volt ennyi (penze) kazettaja, melyre BigBrother szeruen minden percet kamerera vetette. Ha pl. ez nem szemelyi ondicsoites akkor mi az?

#250 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 12:34

még egy próbálkozás a levéláradat megállítására (ne foglalkozzatok velem, ez még csak a 3. próbálkozás - talán 1x abbamarad :) )

Fleet
Konfig: AMD Phenom II X4 955, Gigabyte 970A-UD3, Corsair Dominator DDR3 8-8-8-24 8 GiB (2x4), Gigabyte Radeon GV-R9270XOC-2GD 2 GiB DDR5, NEC MultiSync EA222WMe monitor, Samsung SH-222AL/RSMS DVD-író, Thermaltake Armor A60 ház, FSP Aurum 600W táp, Logitech C510 webcam, Windows 10 Pro en_US x64, WASD V2 billentyűzet (Cherry MX Green), SteelSeries Rival 300 egér, SteelSeries Siberia V2 White headset

#251 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 12:35

idézet:
Ezt írta satriani:

A felesége tanított Gödöllőn, az egyetemen. Jogi tanszék, tanársegéd v. adjunktus volt, míg el nem ment az (eddig) utolsó GYES-re. Úgy tudom, utána nem ment vissza melózni.

Bár ha az ura így szaggatja az istrángot (ti. ennyit jár be melózni), lehet, hogy visszakényszerül a katedrára :)
[/quote]

Akkor en is tanar akarok lenni ott, mert az en fizumbol akkor vehetnek 60 millas lakast, meg telket, meg 70 ha szollot!! :D

#252 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 12:51

idézet:
Ezt írta mocsi:
Akkor en is tanar akarok lenni ott, mert az en fizumbol akkor vehetnek 60 millas lakast, meg telket, meg 70 ha szollot!! :D[/quote]

Én tanítok, hasonlóan közalkalmazottként. Ne tudd meg...

Szoloben egy l betu van :)

#253 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 13:00

idézet:
Ezt írta satriani:

Én tanítok, hasonlóan közalkalmazottként. Ne tudd meg...

Szoloben egy l betu van :)
[/quote]

Szollosiben ketto :) de nalad inkabb az a baj, hogy nem ott nem azon a katedran tanitasz.

[ 2002. október 24.: mocsi szerkesztette a hozzászólást ]

#254 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 13:13

idézet:
Ezt írta satriani:
Megpróbálnának beszervezni a háromszázharminchármas csoportba, hogy jelents a kisfiadról, kvékel vagy anrílezik?[/quote]
Ezt hivjak most "polgari kor"-nek, vagy tevedek?

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2002. 10. 24. 15:19

idézet:
Ezt írta PeterW3:

A jobboldal nagyreszt a baloldali médiatulsuly miatt bukott meg(na persze egy kis "kékcédula" is kellett hozzá) tavasszal!Most pedig az MSZP-nek rohadtul bejött ez a demagóg, népbutito politikája!50%-os béremelést igert lett belole max:15-20%!De az embereknek már az is elég volt hogy 10-15 ezer Ft-tal többet vittek haza csak arra nem szamitanak ami majd ez utan jön!
[/quote]

Na eddig tartott a cérnám.
Elmész te a jó kurva anyádba !
Mit gondolsz, te szarházi, mindenki olyan seggfej, mint te, hogy nem tud számolni ?
A 10-15 ezer az legtöbb esetben 20-25 !
Nekem összesen 7-et jelentett, mert nem vagyok közalk.
Épeszű embert nem lehet pénzzel elcsábítani, csak az ilyen faszokat, mint te !

Elküldve: 2002. 10. 24. 15:21

idézet:
Ezt írta PeterW3:
Na de kárnak vitatkozom úgysem értitek, a kommunizmus egy olyan betegség amit csak eröszakkal lehet kiverni az emberböl olyan mint egy szekta!!!!!Az eröszakrol meg mar reges reg lekestunk!Ezt meg Antallék idejen kellett volna megcsinalni ha kell feladva bekes rendszervaltast!!!!A kommunista partvezereket fel kellett volna akasztani mint azt a nacikkal csinaltak a nurnbergi per utan!!!!!Vagy mint szalasiekat!!!![/quote]

Az ilyen takonnyal kell kezdeni, mint te.

Elküldve: 2002. 10. 24. 15:23

idézet:
Ezt írta PeterW3:

Mondjar mar lecci egy par olyan embert a fideszben aki VEZETO BEOSZTASBAN MSZMP titkar volt!!!!A masik oldalrol kapasbol tudok vagy 10 et!Pokorni pedig mit mondjon a valasztasok utan?!Azt hogy "hát a MIÉP sajnos nem jutott be pedig én szerettem volna"?Ezt kellett mondania hogy a media ne szalljon ra mert nekik mar egy arpadsavos zaszlo is eleg hogy ugyet csinaljanak belole!Pedig hisz ha a MIEP bejut a jobboldal alakit kormanyt!Biztos rohadtul oruhetett neki hogy nem igy tortent!Az meg hogy szegeny apjat eroszakkal beszerveztek nem o tehet rola!!!
[/quote]

A szopós kövér lászló, a KISZ Központi Bizottságának volt a tagja vagy pótt-tagja. Az ugye nem ua., mint egy iskolában a KISZ-titkár...

Elküldve: 2002. 10. 24. 15:25

idézet:
Ezt írta PeterW3:
egyépként meg húzok aludni[/quote]

A nagy magyarságoddal már vagy 5.* írod le kibaszott helytelenül : egyépként.
Egyébként.

#259 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 15:26

idézet:
Ezt írta Dj.Kakukk, akinek csak 2 gépe műxik:
...[/quote]

Ezt most miert kellett? Ritka nagy okorseg volt. :(

#260 Felhasználó inaktív   Abel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 15:28

Kakukk ez szánalmas volt..

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12