Idézet: Kory - Dátum: 2008. júl. 14., hétfő - 15:40
A külső pénz az szerintem tök általános minden banknál. Én pl. ma fogok ez ügyben intézkedni, annyit már tudok, hogy sajnos kell hozzá nyitni egy Unicredites folyószámlát (249 Ft), mivel a kamatot azon írják jóvá, illetve arról történik a lekötés (előbb rá kell rakni a pénzt a folyószámlára, majd lekötni).
Vagy maradok a K&H-nál, mert van egy "köszönet betét" programjuk (a régi ügyfeleknek is magasabb kamat), az rám vonatkozva: BUBOR - 1,2% (5 millió felett BUBOR - 0,70 %). S nem lehet kamatveszteség nélkül megbontani. Szerintem rosszabb.

https://www.khb.hu/portal/page?_pageid=243,...&_schema=PORTAL
Ugye jól látom, hogy most a 2 havi BUBOR olyan 8,47% körül áll?
Ha találsz valami jót, engem is érdekel

A rugalmas dolog az extra - unicredtinél, nagyon nem szokás.
A 249Ft /hó az 3eft /év az pár tized százalékot elvisz (persze összegtől függően).
Ersténél nem akciósan 1 év, semmi megkötés, 8.38%. 1x lehet kivenni belőle. Ehhez is kell számla.
Vagy nem meglévő ügyfélnek, 6hónapos, 8.5%, nincs megkötés. Szintén számláról. Ez online bankszámlával, kártya nélkül 0huf/hó.
A kh-s nem tűnik jónak; főleg, hogy ők nagyon kavarnak apróságokkal. (pl. chf hitelnél nem a két meglévő árfolyamukon megy a törlesztés, hanem van egy speckó képletük amivel számolják - ettől hülyét kaptam..)
Szerkesztette: pgyafi 2008. 07. 14. 15:27 -kor