HWSW Informatikai Kerekasztal: Bankok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (90 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bankok Értékeld a témát: -----

#1261 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 01. 12. 10:39

Üzenet megtekintéseIdézet: FakeJack - Dátum: 2011. 01. 12. 02:10

Jahno: nem bazdmeg, loptam. :angry: :laugh: Adozott minden egyes forint, bizonyithatoan. Nem sumakolni akarok, csak az itthoninal biztosabb helyen tudni a penzem. fram: kosz, megnezem.

Az országos betétbiztosítás alapban lévő pénz garantálja a betétek egyebek visszafizetését maximum 100.000 Euroig.

http://www.oba.hu/in...?m=news&aid=530

Most a napokban a Jógazda Takarékszövetkezet csődbe ment, és a PSZÁF felfüggesztette, az OBA megkezdte a kártalanítást. Az OBA-ban a hvg információ szerint 80 milliárd forint van.

http://kartalanitas....showtext&aid=59

A Jógazdánál az átlagos betétösszeg 1,5 millió Ft volt.

Szerkesztette: Kory 2011. 01. 12. 10:43 -kor

#1262 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 12. 12:23

Nem tudjátok, hogy az alábbi szempontok alapján hol lehetne a legjobb feltételekkel számlát nyitni? Ingyenes számlavezetés, minimális kártyadíj, stb...

-Havi megtakarítás jellegű összeg érkezik rá, de fizetés nem.
-Max csoportos beszedési megbízás. Kp felvét, utalgatás nem vagy csak alig.
-Elektronikus számlacsomag legyen benne (online bank)
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#1263 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 12. 13:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2011. 01. 12. 12:23

Nem tudjátok, hogy az alábbi szempontok alapján hol lehetne a legjobb feltételekkel számlát nyitni? Ingyenes számlavezetés, minimális kártyadíj, stb...

-Havi megtakarítás jellegű összeg érkezik rá, de fizetés nem.
-Max csoportos beszedési megbízás. Kp felvét, utalgatás nem vagy csak alig.
-Elektronikus számlacsomag legyen benne (online bank)

Axa?
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#1264 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 13. 16:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Harlequin - Dátum: 2011. 01. 12. 13:04

Jaja, ilyenre gondoltam. Köszi! :)

Szer: Azért ha valaki tud még hasonlót... Összehasonlításképpen :)

Szerkesztette: Zsul 2011. 01. 13. 16:38 -kor

#1265 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 13. 16:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2011. 01. 13. 16:34

Jaja, ilyenre gondoltam. Köszi! :)

Szer: Azért ha valaki tud még hasonlót... Összehasonlításképpen :)

PSZÁF összehasonlító.
www.radioQ.hu

#1266 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 13. 17:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Harlequin - Dátum: 2011. 01. 13. 16:59

Nincs több kérdésem, hibátlan válasz :Đ Most adnék egy KCS-t ha lehetne, plusz meghívlak pár sörre ha legközelebb erre jártok :)

#1267 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 13. 22:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2011. 01. 13. 17:45

Nincs több kérdésem, hibátlan válasz :Đ Most adnék egy KCS-t ha lehetne, plusz meghívlak pár sörre ha legközelebb erre jártok :)

Felírtam ;)
www.radioQ.hu

#1268 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 20. 12:56

http://index.hu/gazd...lehet_rosszabb/

#1269 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 09. 10:51

Kicsit felhozom a topicot ...

ma kaptam 3 levelet a Raiffeisen-től...

az első levélben, ami 08.02.-én kelteztek, értesítenek arról, hogy a 08.01.-én számlára terhelt éves kártyadíj be nem fizetése miatt jogosultak a szerződést felmondani.

a második levélben, ami szintén 08.02.-én kelteztek,a tartozás kezelését átadják a Butár Gazdasági Szolgáltató kft.-nek, mint behajtónak, továbbá az adatokat átadják a Központi Hitelinformációs Rendszer (KHR) felé.

a harmadik levélben, amit 08.03.-án kelteztek, felszólítanak arra, hogy a bank jogi útra terelheti a dolgot, amennyiben a bank követelést nem teljesítem.

08.01 - Éves számladíj terhelés ...
08.02 - "... lejárt tartozását többszöri felszólítás ellenére a mai napig nem rendezte ... Bank jogosulttá vált a szerződés felmondására ..."
08.02 - " ... lejárt tartozsának kezelését a Bank a mai napon átadta egy követeléskezeléssel foglalkozó társaság részére ..."
08.03 - "A Bank élve az Általános Üzleti Feltételek 20.2 pontjában meghatározott jogával, az Önnel kötött szerződést felmondja"

most még gondolkozok, hogy milyen úton-módon csapjam őket pofán, csak sajnos a devizaszámlát szerettem volna megtartani, de ezek után ennél a banknál biztos hogy nem fogom.

Magyarország, én így szeretlek!

-C0pp3rM!n3-

Szerkesztette: Coppermine 2011. 08. 09. 10:51 -kor

#1270 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 09. 14:25

Unicredit nem rossz dolog, ha sokat jarkalsz europaban. Az osszes automatajukbol ingyen vehetsz fel penzt. :) Ismerosoknek eddig jol jott, ha pl. erre jartak, stb.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#1271 Felhasználó inaktív   thomasfox 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 09. 23:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Coppermine - Dátum: 2011. 08. 09. 11:51

Jaaa hogy Banki butaságok ??? :D
Kezdjünk.
Ezelött x évvel-talán 2 ? - jött sms az otp től h a személyi kölcsöömből fenmaradó 2-3 ezer forintot sziveskedjek befizetni.Oks.Elfelejtettem dolgoztam éjjel nappal,kiment a fejemből.Utána 2 hétre küldtek mégeggyt h irgum burgum lesz.Nah bementem befizettem a számlámra 20 ezret,h ezzel már legyenek el kis ideig.Ne zaklassuk egymást.stb stb
A számlát megtartottam,kitudja mikor fog kelleni.... -aztán kelett utaltammagamnak magán nyugdij befizetést ? plussz néha kelett ott forintnak pörögni ehez ahoz.
Persze megjött a papir az otp től h adosságom ezzel megszunt stb stb.
Tavasszal én be vmi miatt az OTP be.Mondtam ha már ott vagyok nézzünk rá a számlámra,nem szeretek sms eket kapni.
Mondja a kishölgy h a számlám zárolva van,szte!!! BAR listás vagyok
:D Mondom az érdekes mert a munkám öööö típusa miatt hitelt még véletlenül sem vehettem volna fel,az elmúlt pár évben.
De ő nem tudja mi ez Biztos !! BAR lista mi rosszat követtem el...?
:D Mondom sokat de nem a bankvilágban..sajna..
Lekértük a központi nem tudom honnan az igazolást h mi ez a tiltás.Levél megjön semmiröl soha nem voltam letiltva.Tulajdonképpenvelem kapcsolatban semmien banki tranzació még csak nem is történt :) -Kártya visszaélés lakás hitel személyi hitel stb stb stb-aki látott iet az tudja..
Mondom akkor most mivan?Az a bizonyos kishölgy -aki már nagyon unta a problémámat-montta ő nem tudja de levagyok tiltva biztos elkövettem vmit de ő ezt nem tudja megnézni...
Könyvelőmel eggyeztetek..ő sem tudja mi lehet ez.DE!! és ez nagyon fontos!! mert ÉN itt hibáztam ugyan menjek be a számlavezető fiókomhoz probálkozzak ott mi ez a nagy tiltás.
HÁt igen itt kelett volna kezdenem és nem az első otp ben ami hozzám közel volt.
Bementem,3 an neki álltak nyomozni mi ez az egész,A mögöttem lévő bácsi kicsit kiakadt amikor min.3 órára igénybe vettem a 2 ügyintézőt meg a főnöküket :) -> szép kis paksaméta lett belőlem.
Ééééés lőn a megoldás kiderült!!!!!!!!! h amikor kifizettem a megmaradt személyi kölcsömömböl azt a pár ezer ft-ot ,s megjött a levél h nem áll fen köztünk semmien tartozás,a levél alján ott volt-és tényleg :$ - h vmi kezelés költség fenmaradt.40 mondom negyven!! forint.
Kérdésem...mi a pi**ért nem tudták azt a negyven forintot,levonni a számlámból amikor azon khm :) ennek a többszöröse is megfordult?...
2. kérdésem ezt,miért nem tudta az a bizonyos kishölgy a lakásomhoz közeli OTP ben kideriteni..... ? miért csak a számla vezető fikókomban szolgálltak ki korrekt módon...?
3. kérdésem miért kelett ehez több hét kideriteni még igyis.A paksaméta ami rólam készült maga többet ért mint 40 küvecs.
Láttam :D van vagy 2 újjnyi vastag.......

Természetesen kaptam egy ujjabb levelet,minap, h az OTP eltekint a 40 forint kifizetésétől.... :)

#1272 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 09. 23:18

milyen úton-módon csapjam őket pofán

pées záef
Ciciman is on borda

#1273 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 10. 08:01

ma kaptam 3 levelet a Raiffeisen-től...

az első levélben, ami 08.02.-én kelteztek, értesítenek arról, hogy a 08.01.-én számlára terhelt éves kártyadíj be nem fizetése miatt jogosultak a szerződést felmondani.

a második levélben, ami szintén 08.02.-én kelteztek,a tartozás kezelését átadják a Butár Gazdasági Szolgáltató kft.-nek, mint behajtónak, továbbá az adatokat átadják a Központi Hitelinformációs Rendszer (KHR) felé.

a harmadik levélben, amit 08.03.-án kelteztek, felszólítanak arra, hogy a bank jogi útra terelheti a dolgot, amennyiben a bank követelést nem teljesítem.

08.01 - Éves számladíj terhelés ...
08.02 - "... lejárt tartozását többszöri felszólítás ellenére a mai napig nem rendezte ... Bank jogosulttá vált a szerződés felmondására ..."
08.02 - " ... lejárt tartozsának kezelését a Bank a mai napon átadta egy követeléskezeléssel foglalkozó társaság részére ..."
08.03 - "A Bank élve az Általános Üzleti Feltételek 20.2 pontjában meghatározott jogával, az Önnel kötött szerződést felmondja"

most még gondolkozok, hogy milyen úton-módon csapjam őket pofán, csak sajnos a devizaszámlát szerettem volna megtartani, de ezek után ennél a banknál biztos hogy nem fogom.

Magyarország, én így szeretlek!

-C0pp3rM!n3-

Menj be, ajánld fel, hogy NEM mész a PSZÁF-hoz és NEM fordulsz a sajtóhoz, ha ott helyben 1 óra alatt helyre teszik a dolgokat...
Ha nem, akkor mész. Bank sok van, jó anyagi helyzetben lévő ügyfél kevés...

Ja, és ami még fontos: kérdezd meg, hogy KONKRÉTAN KI A FELELŐS azért, hogy a KHR szabályolat be nem tartva (3 hónapja lejárt, legalább a minimálbért elérő tartozás) akarnak feltenni a listára. Ha kérdik, hogy miért kérded, mondd meg, hogy tudni szeretnéd, kit kell majd perelned, ha KHR listán lét miatt anyagi kár (meg nem kapott hitel, meglévő hitel kamat emelése, stb.) ér...

#1274 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 10. 12:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2011. 08. 10. 09:01

Menj be, ajánld fel, hogy NEM mész a PSZÁF-hoz és NEM fordulsz a sajtóhoz, ha ott helyben 1 óra alatt helyre teszik a dolgokat...
Ha nem, akkor mész. Bank sok van, jó anyagi helyzetben lévő ügyfél kevés...

Ja, és ami még fontos: kérdezd meg, hogy KONKRÉTAN KI A FELELŐS azért, hogy a KHR szabályolat be nem tartva (3 hónapja lejárt, legalább a minimálbért elérő tartozás) akarnak feltenni a listára. Ha kérdik, hogy miért kérded, mondd meg, hogy tudni szeretnéd, kit kell majd perelned, ha KHR listán lét miatt anyagi kár (meg nem kapott hitel, meglévő hitel kamat emelése, stb.) ér...

Bementem tegnap a szombathelyi fiókba, szépen húztam sorszámot, majd a lakossági folyószámlás ügyintézős kiscsaj elé toppanva elmeséltem röviden az esetet, majd eléjük raktam a 3 papírt.
Ő hümmögött egy sort, közben odajött a bankfiók vezető nő is, ő is összehúzott szemöldökkel nézte a dolgokat, majd mondtam nekik, hogy akkor panaszt tennék. készségesen odaadták a kitöltendő papírokat, majd írtam egy jó 2 oldalnyi panaszt.
Infóként azt kaptam, hogy nem szoktak így ilyen mértékben kapálózni, és hogy 15 napon belül kivizsgálva lesz a dolog, és értesítenek. Ezzel mosolyogva várták, hogy akkor majd én felállok a székből, és elköszönve távozok ...
Mire én kimondtam a varázsszót: "Hja és ezt a számlát most akkor szüntessük is meg".
Erre ők köbö mindketten :-o :blink: fejeket vágtak, de elég komolyan mondtam nekik, úgyhogy szerintem nem is akartak bepróbálkozni mindenféle okossággal.
Így a 08.01-én terhelt 16 eurós éves kártyahasználati díjtól eltekintettek, és a kártyán február óta keletkezett körülbelül 3 euró számlavezetési díjat befizettem, a hitelkártyát kettévágattam ott előttem, majd a szerződésfelbontásos papírokat aláírtam, és viszontlátás. Asszem egy jó ideig nem lesz Raiffeisenes számlám.

-C0pp3rM!n3-

#1275 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 10. 14:14

:taps:
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#1276 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 10. 16:32

Üzenet megtekintéseIdézet: LightBringer - Dátum: 2011. 08. 09. 15:25

Unicredit nem rossz dolog, ha sokat jarkalsz europaban. Az osszes automatajukbol ingyen vehetsz fel penzt. :) Ismerosoknek eddig jol jott, ha pl. erre jartak, stb.

Én bármelyik banktól ingyen veszek fel pénzt bel- és külföldön egyaránt.
https://www.citibank...a-dijcsomag.htm

(Na jó külföldön csak kétszer/hó.)

Szerkesztette: Harlequin 2011. 08. 10. 16:35 -kor

www.radioQ.hu

#1277 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 28. 22:05

megjött a válasz a raiffeisentől, amiben ők úgy látják, hogy a bank helyesen járt el (a hangnem miatt elnézést kértek).
a héten lefénymásolom a 3 papírt amit küldtek plusz ezt amit most, és azt hiszem bemegyek a pszáf-hez, mert most így utánaolvasva nem hiszem hogy jogosan kezdtek el fenyegetőzni a behajtókkal meg a feketelistával...

-C0pp3rM!n3-

#1278 Felhasználó inaktív   Nowa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 30. 10:01

Kérdésem a következő: egy autóhiteltől szeretnénk megszabadulni, sajnos elég esélytelen, hogy lenne rá vevő, így marad a bank kedvezőtlen megoldása. A kocsit leadnánk, ahol kell, a fennmaradó különbözetet pedig fizetnénk a továbbiakban, ehhez kell vmi levelet írni, a kérdés, hogy ebben mi legyen tárgyként? Felmondás, megszüntetés, kiszállás, kérelem, vagy mi ez tulajdonképpen a szaknyelvben?
INSERT COIN(S)

#1279 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 30. 14:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Nowa - Dátum: 2011. 08. 30. 11:01

Kérdésem a következő: egy autóhiteltől szeretnénk megszabadulni, sajnos elég esélytelen, hogy lenne rá vevő, így marad a bank kedvezőtlen megoldása. A kocsit leadnánk, ahol kell, a fennmaradó különbözetet pedig fizetnénk a továbbiakban, ehhez kell vmi levelet írni, a kérdés, hogy ebben mi legyen tárgyként? Felmondás, megszüntetés, kiszállás, kérelem, vagy mi ez tulajdonképpen a szaknyelvben?

Arra figyelj, hogy nem az van-e a szerződésedben, hogy ilyenkor a különbözetet 8 napon belül, egy összegben kell befizessed.
Pl. 2 millával tartozol, 1 millát ér a kocsi, akkor 8 napon belül 1 millát ki kell köhögni.

Szerkesztette: A.J. Crowley 2011. 08. 30. 14:40 -kor

"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#1280 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 08. 31. 01:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Nowa - Dátum: 2011. 08. 30. 11:01

Kérdésem a következő: egy autóhiteltől szeretnénk megszabadulni, sajnos elég esélytelen, hogy lenne rá vevő, így marad a bank kedvezőtlen megoldása. A kocsit leadnánk, ahol kell, a fennmaradó különbözetet pedig fizetnénk a továbbiakban

Az nem fennmaradó különbözet lesz, hanem felértékelik az autót, ami számodra egy kedvezőtlenül alacsony összeg lesz, majd a fennmaradó összeget el kezdik behajtani, plusz eljárási illetékek, szerződésmódosítás, meg a többi. Én felénél lévő autómat kp. kifizettem, de még akkor is jóvaltöbb pénzt kértek, mint a fennmaradó törlesztés lett volna.

Ki van ez találva, bank nem autókereskedő, azzal már jólnem jársz, szóval óvatosan.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (90 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.