Idézet: Coppermine - Dátum: 2011. 08. 09. 11:51
Kicsit felhozom a topicot ...
Jaaa hogy Banki butaságok ???

Kezdjünk.
Ezelött x évvel-talán 2 ? - jött sms az otp től h a személyi kölcsöömből fenmaradó 2-3 ezer forintot sziveskedjek befizetni.Oks.Elfelejtettem dolgoztam éjjel nappal,kiment a fejemből.Utána 2 hétre küldtek mégeggyt h irgum burgum lesz.Nah bementem befizettem a számlámra 20 ezret,h ezzel már legyenek el kis ideig.Ne zaklassuk egymást.stb stb
A számlát megtartottam,kitudja mikor fog kelleni.... -aztán kelett utaltammagamnak magán nyugdij befizetést ? plussz néha kelett ott forintnak pörögni ehez ahoz.
Persze megjött a papir az otp től h adosságom ezzel megszunt stb stb.
Tavasszal én be vmi miatt az OTP be.Mondtam ha már ott vagyok nézzünk rá a számlámra,nem szeretek sms eket kapni.
Mondja a kishölgy h a számlám zárolva van,szte!!! BAR listás vagyok

Mondom az érdekes mert a munkám öööö típusa miatt hitelt még véletlenül sem vehettem volna fel,az elmúlt pár évben.
De ő nem tudja mi ez Biztos !! BAR lista mi rosszat követtem el...?

Mondom sokat de nem a bankvilágban..sajna..
Lekértük a központi nem tudom honnan az igazolást h mi ez a tiltás.Levél megjön semmiröl soha nem voltam letiltva.Tulajdonképpenvelem kapcsolatban semmien banki tranzació még csak nem is történt

-Kártya visszaélés lakás hitel személyi hitel stb stb stb-aki látott iet az tudja..
Mondom akkor most mivan?Az a bizonyos kishölgy -aki már nagyon unta a problémámat-montta ő nem tudja de levagyok tiltva biztos elkövettem vmit de ő ezt nem tudja megnézni...
Könyvelőmel eggyeztetek..ő sem tudja mi lehet ez.DE!! és ez nagyon fontos!!
mert ÉN itt hibáztam ugyan menjek be a számlavezető fiókomhoz probálkozzak ott mi ez a nagy tiltás.
HÁt igen itt kelett volna kezdenem és nem az első otp ben ami hozzám közel volt.
Bementem,3 an neki álltak nyomozni mi ez az egész,A mögöttem lévő bácsi kicsit kiakadt amikor min.3 órára igénybe vettem a 2 ügyintézőt meg a főnöküket

-> szép kis paksaméta lett belőlem.
Ééééés lőn a megoldás kiderült!!!!!!!!! h amikor kifizettem a megmaradt személyi kölcsömömböl azt a pár ezer ft-ot ,s megjött a levél h nem áll fen köztünk semmien tartozás,a levél alján ott volt-és tényleg :$ - h vmi kezelés költség fenmaradt.40 mondom negyven!! forint.
Kérdésem...mi a pi**ért nem tudták azt a negyven forintot,levonni a számlámból amikor azon khm

ennek a többszöröse is megfordult?...
2. kérdésem ezt,miért nem tudta az a bizonyos kishölgy a lakásomhoz közeli OTP ben kideriteni..... ? miért csak a számla vezető fikókomban szolgálltak ki korrekt módon...?
3. kérdésem miért kelett ehez több hét kideriteni még igyis.A paksaméta ami rólam készült maga többet ért mint 40 küvecs.
Láttam

van vagy 2 újjnyi vastag.......
Természetesen kaptam egy ujjabb levelet,minap, h az OTP eltekint a 40 forint kifizetésétől....