HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (216 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás Értékeld a témát: -----

#101 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 09. 15. 15:36

idézet:
Ezt írta tRebroN:

Én oldalam te oldalad az hogy ki-kinek az oldalán áll hmm ez nem háboru hanem eszmecsere ha igy fogod fel az a te dolgod és téged minősítnem engem, egyébként senkit nem hülyéztem le igy téged se tisztelt forumozó!

tRebroN

[ 2003. szeptember 15.: tRebroN szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Mindenképpen szeretném teljesen külön kezelni a te vezetési stílusidat a sajátométól, ezért írtam a két oldalt.
Az pedig, hogy senkit sem hülyéztél le, kicsit erős kifejezés, mert szerinted mindenki zakkant aki betartja a sebességhatárokat, és a 60-as táblánál közel 60-al megy nem?

#102 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 15:42

idézet:
Ezt írta tRebroN:

Sok sikert én másodikra mentem át elméleten, elsőre 11 hibám volt, másodikra asszem 6 a képesekre különösen figyelj oda. Még egyszer sok szerencsét és hajrá!!

tRebroN
[/quote]

Köszi, ezzel igazoltad is mekkora ász vagy! Lehet, hogy akkor is a zárovonal és a sebességkorlátozó táblákkal volt a legtöbb bajod, és hiányoztál akkor is amikor a beláthatattlan útszakaszban történő előzést tanították!
Szörnyű, hogy ilyen felelőtlen emberek vannak, és még be is vallják! :(

Bocsi mindenkitől az off-ért, de a családomba is történt már hasonló baleset egy felelőtlen sofőr miatt, és az illető örökre tolószékbe kényszerült. Természetesen a vétkes egy karcolás nélkül úszta meg az egészet. :(

#103 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 15:49

idézet:
Ezt írta Tibisz:

"Egyébként az igazság az, hogy sokkal veszélyesebbek a kalapos öregnénik akik a kormány küllői közül nézik az utat mint egy közepesen tapasztalt, de a sebességkorlátokat némileg semmibevevő fiatal srác(a reflexei jobbak, jobban meg tudja ítélni a helyzeteket, jobban lát...)!"

Ez a némileg semmibevevő fiatal aki miatt most kiborult a bili, saját bevallása szerint 100%-osan túllépte a megengedett sebességet!

Kíváncsi lennék ilyen elnéző lenné akkor is, ha családtagod esetleg rokonod egy ilyen "hú de májer gyerek" miatt meghalna!

Véleményem szerint: aki versenyezni akar és nyomni a gázt, az menjen versenypályára, vagy oda ahol senki sincs, és nem okozhat kárt másba!

Miért is borít ki ennyire: mert a forgalomba nem csak egy autó van, és senkit sem tartok arra érdemesnek, hogy döntsön a családom esetleg az én életemről, pusztán vagizásbó! :mad:
[/quote]

Nagyanyámat elütötte egy ilyen gyerek este esős időben lefele jött a kapi úton (elég meredek lejtő) és a zebrán átkelő Nagyimat elcsapta! 3 évig szenvedett miatta, majd meghalt! Így tudom, hogy milyen hidd el!

És értem amit mondasz, sőt iagazad is van, de mindig is voltak és lesznek ilyen emberek ez ellen nem tudsz semmit se tenni, kivéve annyit hogy óvatosságra inted azt, akivel kapcsolatba kerűlsz én most pl ezt tettem, nem jelenthetem fel a rendőrségénél, nem tudom követni és ellenőrizni, hogy mit csinál, meg egyébkként is ki vagyok én ahhoz, hogy bármiben is megszóljam az ő vezetését! De tudjátok mit nem is kell, mert előbb-utóbb mindenki kijavitja hibáit tanulva saját kárán!
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#104 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 15:50

idézet:
Ezt írta mocsi:
Nos ma reggel engem is elkaptak hogy 110-el mentem az M3-as bevezeto szakaszan 80 helyett. :( A feluljaro egyik felen allt a feher Skoda, a masik felen egy Takarito gep miatt nem tudtak leinteni.
Szinten "szuz" vagyok meg, szol akkor most mire szamithatok es mit kellene tennem legalisan? Illegalis ajanlatok maganba :D
[/quote]
Arrafelé úgy látszik sokszor vannak. Engem a legvégén fotóztak, a felüljáró előtt. A buzeránsok beálltak az 50-es tábla után pár méterrel, kb 70-el mentem. Másfél hete volt de még nem kaptam semmit.
Pár nap múlva megint láttam őket ugyanott, akkor már óvatosabb voltam. Korábban fel se tűnt hogy ott van egy 50-es tábla.

#105 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 15:53

idézet:
Ezt írta Tibisz:

Köszi, ezzel igazoltad is mekkora ász vagy! Lehet, hogy akkor is a zárovonal és a sebességkorlátozó táblákkal volt a legtöbb bajod, és hiányoztál akkor is amikor a beláthatattlan útszakaszban történő előzést tanították!

Bocsi mindenkitől az off-ért, de a családomba is történt már hasonló baleset egy felelőtlen sofőr miatt, és az illető örökre tolószékbe kényszerült. Természetesen a vétkes egy karcolás nélkül úszta meg az egészet. :(
[/quote]

Megértem az érzelmi töltésedet, de ez egy kcsit erős volt. Szinte mindegy, hogy hanyadszorra mentél át a kresszen, van egy ismerősöm a srác 3-ra ment át és úgy vezet mintha beletervezték volna az autóba, soha semmilyen balesete nem volt betart mindent, ami betartható és még ha gyorsan is megy vigyáz és óvatos!

Szerintem egy kicsit kezdünk átmenni anyázásba, ezt nem kéne!

#106 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 15:53

idézet:
Ezt írta Nevl:

Nagyanyámat elütötte egy ilyen gyerek este esős időben lefele jött a kapi úton (elég meredek lejtő) és a zebrán átkelő Nagyimat elcsapta! 3 évig szenvedett miatta, majd meghalt! Így tudom, hogy milyen hidd el!

És értem amit mondasz, sőt iagazad is van, de mindig is voltak és lesznek ilyen emberek ez ellen nem tudsz semmit se tenni, kivéve annyit hogy óvatosságra inted azt, akivel kapcsolatba kerűlsz én most pl ezt tettem, nem jelenthetem fel a rendőrségénél, nem tudom követni és ellenőrizni, hogy mit csinál, meg egyébkként is ki vagyok én ahhoz, hogy bármiben is megszóljam az ő vezetését! De tudjátok mit nem is kell, mert előbb-utóbb mindenki kijavitja hibáit tanulva saját kárán!
[/quote]

Szerintem, ha többen közöljük vele, hogy mekkora felelősség is a vezetés, és hogy nem véletlenül vannak a táblák akkor talán belátja még az első komolyabb balesete előtt, hogy igen másképp is lehet vezetni.

Miért is: mert hiába cikázik valaki esetleg egy zsúfolt úton, esetleg előzget. A következő falunál, lámpánál úgyis utoléred. Akkor meg mi értelme van?

#107 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 15:55

idézet:
Ezt írta Nevl:

Megértem az érzelmi töltésedet, de ez egy kcsit erős volt. Szinte mindegy, hogy hanyadszorra mentél át a kresszen, van egy ismerősöm a srác 3-ra ment át és úgy vezet mintha beletervezték volna az autóba, soha semmilyen balesete nem volt betart mindent, ami betartható és még ha gyorsan is megy vigyáz és óvatos!

Szerintem egy kicsit kezdünk átmenni anyázásba, ezt nem kéne!
[/quote]

Már írtam, hogy részemről ennyi, de amit leírtam, azt most is úgy gondolom, és nem kezdem el kiszerkeszgetni, mint egyesek! :rolleyes:

#108 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 15:56

idézet:
Ezt írta Tibisz:

Miért is: mert hiába cikázik valaki esetleg egy zsúfolt úton, esetleg előzget. A következő falunál, lámpánál úgyis utoléred. Akkor meg mi értelme van?
[/quote]

Na mondjuk ez igaz! Szoktam is röhögni az ilyen eseteken!

#109 Felhasználó inaktív   tRebroN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 16:08

idézet:
Ezt írta Tibisz:

[/quote]

Azt hogy mennyire tudsz egy elméleti dolgot meg hogy mennyire tudod alkalmazni a mindennapokban és két dolog és nem egy ezt tudnod kellene hisz vezetsz.
Azt hogy én milyen ász vagyok: én ilyet soha nem állítottam és nem is fogok (viszont megint csak durrogtatasz ahelyett hogy konstruktívan állnál a dologhoz), de igen is a vészhelyzeteket egy bizonyos szintig le lehet kezelni és különbőző hajtásu autok igen is eltérő vezetési stílust igényelnek arrol nem tehetek hogy ezzel a ténnyel nem vagy tisztában. Abban igazad van hogy ha összkerekes kocsid van nem leszel jobb vezető és igen a téli gumi használata szerintem is fontos de szvsz de csak durrugtatsz a semmibe és néha találsz én viszont tapasztalatbol beszélek. Azt hogy meg nem sikerült elsőre a vizsga senkit nem érdekel legyen meg azt kész ugyse azon mulik hogymit tudsz elméletben hanem hogy a gyakorlatban hogy teljesítesz! persze a kettő kapcsolatban van egymással de nem annyira szorosan mint ahogyan te azt elképzeled!
Ami meg a szerkesztgetéseket illeti előfordul hogy félre gépelek vagy esetleg ha nem rakok ki egy vesszőt vagy kimarad egy szó más értelme lesz a szövegnek. Ezt el akarom kerülni ha ez neked gáz akkor gáz erre nem tudok mit mondani.

tRebroN

#110 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 16:10

idézet:
Ezt írta tRebroN:
Jó a téma engem kapott már le a szerv igaz hivatalosan csak március közepe óta vezetek de azota már nem is számolom hogy hányszor igazoltattak meg van két gyorshajtás egyéb szabálysértéssel kombinálva pl elözésben lévő autot előztem zárovonal átlépés meg ilyenek.
Első áffér az a 6-os ut pest felé százhalombattai lejtő 60-as tábla 148-cal + zárovonal átlépés 10k huf csekk + 1 pont mivel első volt ezért megusztam ennyivel.
Második épp tegnap 4-es ut kunmadaras felé 60-as tábla 112 vagy 132 már nem igazán emlékszem, ez komolyabb volt mert itt megelőztem egy kamiont ami épp egy polákot előzött plusz zárovonal átlépés kereszteződés elött és szembe kanyarodósávban fértem el, de szerencsére semmi nem volt 10 percet dumáltam a motoros rendörrel és elengedett.
Mondta hogy még le kell zsíroznia a kollégáival de megoldja eltépte a feljelentést azt bekurta az árokba és lelépett.
A tapasztalat az hogy a rendőr is csak ember igazábol akkor érdemes sokat dumálni ha nagyon áthágtad a dolgokat 50-es tábla mondjuk 61 km na bumm fizetsz azt mész tovább nem érdemes dumálni mert szarik rá olyankor kell dumálni ha a jogsi ugrana az már gáz!

tRebroN
[/quote]Az ilyentől venném el azonnali hatállyal a jogsit és soha nem is adnám vissza. És még mellé min. 50k-100k-s büntit is.

#111 Felhasználó inaktív   tRebroN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 16:17

idézet:
Ezt írta Nevl:

[/quote]

hmm na igen Kapy ut multkor kora délután negyedik voltam a sorban a tetőn átlibbentünk a lámpán mivel zöldre váltott és elindultunk a lefelé van egy zebra még a nagy bal kanyar előtt asszem van egy utca is ott nyugdijas mamika nem is néz csak lelép az utrol octaviás aki első volt akkorát fékezett azt hittem nem tud megállni abs nem volt mert csikorgott persze velem együtt az egész sor fékezett én még kerültem is egy kicsit hogy biztos ami biztos ne ütközzek, ezzel most nem azt akarom kihozni hogy a nagyid tehet rola csak az hogy emberek vagyunk és mindenki hibázhat és hogy az éremnek két oldala van!

tRebroN

#112 Felhasználó inaktív   tRebroN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 16:20

idézet:
Ezt írta Sipi-:
Az ilyentől venném el azonnali hatállyal a jogsit és soha nem is adnám vissza. És még mellé min. 50k-100k-s büntit is.[/quote]

Ezért az jár a törvény szerint! Jol látod a helyzetet! Rendörrel mákom volt nem csodálkoztam volna ha elveszi pont azon volt a meglepődés hogy nem! Bünti maximális értéke 100rugó ilyenkor min 6hónapra veszik el a jogsit!

tRebroN

#113 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 16:21

idézet:
Ezt írta tRebroN:

Azt hogy mennyire tudsz egy elméleti dolgot meg hogy mennyire tudod alkalmazni a mindennapokban és két dolog és nem egy ezt tudnod kellene hisz vezetsz.
Azt hogy én milyen ász vagyok: én ilyet soha nem állítottam és nem is fogok (viszont megint csak durrogtatasz ahelyett hogy konstruktívan állnál a dologhoz), de igen is a vészhelyzeteket egy bizonyos szintig le lehet kezelni és különbőző hajtásu autok igen is eltérő vezetési stílust igényelnek arrol nem tehetek hogy ezzel a ténnyel nem vagy tisztában. Abban igazad van hogy ha összkerekes kocsid van nem leszel jobb vezető és igen a téli gumi használata szerintem is fontos de szvsz de csak durrugtatsz a semmibe és néha találsz én viszont tapasztalatbol beszélek. Azt hogy meg nem sikerült elsőre a vizsga senkit nem érdekel legyen meg azt kész ugyse azon mulik hogymit tudsz elméletben hanem hogy a gyakorlatban hogy teljesítesz! persze a kettő kapcsolatban van egymással de nem annyira szorosan mint ahogyan te azt elképzeled!
Ami meg a szerkesztgetéseket illeti előfordul hogy félre gépelek vagy esetleg ha nem rakok ki egy vesszőt vagy kimarad egy szó más értelme lesz a szövegnek. Ezt el akarom kerülni ha ez neked gáz akkor gáz erre nem tudok mit mondani.

tRebroN
[/quote]

off
Durrogtatásról:
" Tibisz: Biztonsághoz, nem kötelező a négykerék meghajtás. Egyszerűen kell venni téligumit, és be kell tartani a KRESZ-t, továbbá az útviszonyoknak megfelelően kell vezetni! Lehet, hogy ez új neked, de attól még, hogy 4 kerékmeghajtású autót veszel, a fizika továbbra is közbeszólhat."

Írtam én valahol, hogy rosszabb a menettulajdonsága egy 4x4-es autónak? Ha akarod szívesen eldiskurálhatunk az egyes meghajtások, illetve különböző motorok tulajdonságain.

KRESZ: neked teljesen mindegy így erről a továbbiakban veled kár is vitáznom! Szerencsére mi semmiben sem vagyunk egy véleményen, és ennek a leírtak alapján nagyon örülök!

A durrogtatás ha végigolvasod folyamatosan részedről van, mert nem ártana azokra a hozzászólásaimra is reagálnod amik esetleg kínosak lehetnek számodra: 2003. szeptember 15. 16:00, 2003. szeptember 15. 16:05, na ezekre nem mondtál semmit sem pedig elég sok mondanivalója volt mindekettő hozzászólásomnak.

#114 Felhasználó inaktív   tRebroN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 16:32

idézet:
Ezt írta Tibisz:

Figyu szerinted nem felelőtlenség belemenni olyankor előzésbe amikor nem látod be az utat, ráadásul mindezt este?!
Nagyon örülök, hogy én még nem találkoztam veled az úton ilyen helyzetben!
A helyzet veszélyességéről: pár napja jöttem haza a 7-es úton és Fehérvárat elhagyva jött egy kanyar, mivel nem volt senki sem előttem ezért nyugodtan mentem bele 100-al.
A kanyarból kijövet azt veszem észre, hogy bal oldalt 200 m-re egy kamion, velem szembe pedig egy Vectra száguldozik, aki villog, hogy fékezzek mert különben csattannánk. Jött egy radikálisabb fékezés 50-re, és így sikerült elkerülni a frontális karambolt.

Nem kívánom neked, hogy ilyenkor mit él át az ember!
Egyet viszont kérhetek tőled: attól, hogy te még felelőtlen vagy és veszélyeztetsz másokat még nem kell magadat hátba is veregetned, hogy milyen frankó gyerek is vagy, hogy szarsz mindenre is mindenkire és nyomod a gázpedált tövig! :mad:
[/quote]

De felelőtlenség belemenni előzésbe ha nem látod be az utat csak hogy én ilyet nem tettem és nem is állítottam
Ilyen helyzetben nem is fogsz velem találkozni az szinte biztos.
Volt szerencsém hasonló esethez mint neked a 7-es uton nekem a hatoson volt pest felé ráadásul este ugy hogy tudom miről beszélsz!
Hát szerintem meg nem vagyok felelőtlen aki miatt fékeztél az felelőtlen de én nem ő vagyok azért mert van jópár ilyen csóka nem kell mindjárt engem is hozzá hasonlítanod hisz nem ilyen vagyok.
Én soha nem is veregettem magam hátba hogy milyen frankó vagyok ilyet se irtam ez is téged minősít nem engem hisz valótlant állítasz, még hacsak ez egy szójárás is, és legfőképpen nem szarok mindenkire és nem nyomom állandóan a gázt még ha neked ez is jön le a mondandómból!

tRebroN

#115 Felhasználó inaktív   tRebroN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 16:40

idézet:
Ezt írta Tibisz:

Frankó gyerek vagy, de egyet tudnod kell: a trafipaxos képeket a rendőrség egyenként küldi a címre és nagyívben szarik rá, hogy ott mindenki 90-el ment, mikor volt egy 60-as tábla! :rolleyes:
Nem értem miért hiszed, hogy neked mindent szabad, mert szerinted jól vezetsz?!
Amit írsz a vizsgáról: nekem sem volt hibapontom a forgalmin, és akkor mi van, az még nem jelenti azt, hogy te vagy M. Sumi!
[/quote]

Frankó gyerek vagy: evvel megint csak fikázol és semmi értelme nincsenaz adott helyzetben!
Abban igazad hogy ha trafipaxolnak akkor küldik ki a büntiket és leszarják hogy ki mennyivel ment de a tömeges trafipax zsinorban nem gyakori az egyedi esetek sűrűbbek mint az ilyen tömeges szabálysértések!
Én egyátalán nem hiszem azt hogy nekem mindent lehet mint már irtam van egy határ amit nem lépek és nem is fogom átlépni soha senkinek a rovására nem követek vagy nem fogok el követni dolgokat, és nem állítottam olyat se hogy én jól vezetek csak azt hogy el lehet követni annak érdekeében bizonyos dolgokat hogy a vészhelyzetetket jobban kezeld mint korábban, és ezek után neked ez jön le hogy én vagyok a M. Schumi. Ez már tényleg elkeserítő!

tRebroN

#116 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 16:40

idézet:
Ezt írta tRebroN:

De felelőtlenség belemenni előzésbe ha nem látod be az utat csak hogy én ilyet nem tettem és nem is állítottam
Ilyen helyzetben nem is fogsz velem találkozni az szinte biztos.
Volt szerencsém hasonló esethez mint neked a 7-es uton nekem a hatoson volt pest felé ráadásul este ugy hogy tudom miről beszélsz!
Hát szerintem meg nem vagyok felelőtlen aki miatt fékeztél az felelőtlen de én nem ő vagyok azért mert van jópár ilyen csóka nem kell mindjárt engem is hozzá hasonlítanod hisz nem ilyen vagyok.
Én soha nem is veregettem magam hátba hogy milyen frankó vagyok ilyet se irtam ez is téged minősít nem engem hisz valótlant állítasz, még hacsak ez egy szójárás is, és legfőképpen nem szarok mindenkire és nem nyomom állandóan a gázt még ha neked ez is jön le a mondandómból!

tRebroN
[/quote]

Szerinted ebből a hozzászólásodból nem az jön le, hogy szarsz mindenkire, és ha kell akkor lefizeted a rendőrt, csak hogy megússzad?

"Jó a téma engem kapott már le a szerv igaz hivatalosan csak március közepe óta vezetek de azota már nem is számolom hogy hányszor igazoltattak meg van két gyorshajtás egyéb szabálysértéssel kombinálva pl elözésben lévő autot előztem zárovonal átlépés meg ilyenek.
Első áffér az a 6-os ut pest felé százhalombattai lejtő 60-as tábla 148-cal + zárovonal átlépés 10k huf csekk + 1 pont mivel első volt ezért megusztam ennyivel.
Második épp tegnap 4-es ut kunmadaras felé 60-as tábla 112 vagy 132 már nem igazán emlékszem, ez komolyabb volt mert itt megelőztem egy kamiont ami épp egy polákot előzött plusz zárovonal átlépés kereszteződés elött és szembe kanyarodósávban fértem el, de szerencsére semmi nem volt 10 percet dumáltam a motoros rendörrel és elengedett.
Mondta hogy még le kell zsíroznia a kollégáival de megoldja eltépte a feljelentést azt bekurta az árokba és lelépett.
A tapasztalat az hogy a rendőr is csak ember igazábol akkor érdemes sokat dumálni ha nagyon áthágtad a dolgokat 50-es tábla mondjuk 61 km na bumm fizetsz azt mész tovább nem érdemes dumálni mert szarik rá olyankor kell dumálni ha a jogsi ugrana az már gáz!
tRebroN "

Továbbá ezt nem te írtad?
Idézlek:"Szerintem egyátalán nem felelőtlenség, az az amikor kanyarba belekezdesz egy előzésbe és nem látsz be vagy este mész reflektor nélkül a tök sötétben jo hogy lefordulsz az árokba hisz tompitottal jo ha 70 méter látsz előre. Refivel kell menni amikor szembe jön valaki természetesen lekapcsolod."

Soha sem mondta, hogy te voltál a 7-esen, ezt nem tudom honnan vetted, de mindegy!

#117 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 16:47

idézet:
Ezt írta tRebroN:

Frankó gyerek vagy: evvel megint csak fikázol és semmi értelme nincsenaz adott helyzetben!
Abban igazad hogy ha trafipaxolnak akkor küldik ki a büntiket és leszarják hogy ki mennyivel ment de a tömeges trafipax zsinorban nem gyakori az egyedi esetek sűrűbbek mint az ilyen tömeges szabálysértések!
Én egyátalán nem hiszem azt hogy nekem mindent lehet mint már irtam van egy határ amit nem lépek és nem is fogom átlépni soha senkinek a rovására nem követek vagy nem fogok el követni dolgokat, és nem állítottam olyat se hogy én jól vezetek csak azt hogy el lehet követni annak érdekeében bizonyos dolgokat hogy a vészhelyzetetket jobban kezeld mint korábban, és ezek után neked ez jön le hogy én vagyok a M. Schumi. Ez már tényleg elkeserítő!

tRebroN
[/quote]

Olvasd vissza amiket írtál és meglátod, hogy ez jön le a soraidból. Azt remélem nem várod el senkitől sem, hogy miután TE írtad le:lekaptak a 60-as táblánál 148-al és átlépted még emellé a záróvonalat is, továbbá hármaselőzést nyomtál 60-as tábláná 112-vel, és megint volt záróvonal is, hogy ezek után mindenki ódákat zengjen a nevedről és megdicsérjünk téged kivételes vezetési malőjeid miatt.
Bocs, de csatlakozom az előttem szólóhoz és így már nem tekintheted fikázásnak: simán el kellett volna venni a jogsidat!

#118 Felhasználó inaktív   tRebroN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 16:50

idézet:
Ezt írta Tibisz:

Szerinted ebből a hozzászólásodból nem az jön le, hogy szarsz mindenkire, és ha kell akkor lefizeted a rendőrt, csak hogy megússzad?

"Jó a téma engem kapott már le a szerv igaz hivatalosan csak március közepe óta vezetek de azota már nem is számolom hogy hányszor igazoltattak meg van két gyorshajtás egyéb szabálysértéssel kombinálva pl elözésben lévő autot előztem zárovonal átlépés meg ilyenek.
tRebroN "

Továbbá ezt nem te írtad?
Idézlek:"Szerintem egyátalán nem felelőtlenség, az az amikor kanyarba belekezdesz egy előzésbe és nem látsz be vagy este mész reflektor nélkül a tök sötétben jo hogy lefordulsz az árokba hisz tompitottal jo ha 70 méter látsz előre. Refivel kell menni amikor szembe jön valaki természetesen lekapcsolod."

Soha sem mondta, hogy te voltál a 7-esen, ezt nem tudom honnan vetted, de mindegy!
[/quote]

1. Neked ez jött le az hogy megvesztegetek egy rendőrt erről szó se volt hiszem ő volt az aki azt mondta hogy ezt le kell hogy zsírozzam a kollégákkal széttépte a lapot és eltüzött!

2. Ebbe tudod csak az a jó hogy kiragadsz egy részletet olvass vissza, hogy mire irtam, hogy nem felelőtlenség és értelmezd hisz ez egy viszont válasz na mindegy!

tRebroN

#119 Felhasználó inaktív   tRebroN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 16:52

idézet:
Ezt írta Tibisz:

Olvasd vissza amiket írtál és meglátod, hogy ez jön le a soraidból. Azt remélem nem várod el senkitől sem, hogy miután TE írtad le:lekaptak a 60-as táblánál 148-al és átlépted még emellé a záróvonalat is, továbbá hármaselőzést nyomtál 60-as tábláná 112-vel, és megint volt záróvonal is, hogy ezek után mindenki ódákat zengjen a nevedről és megdicsérjünk téged kivételes vezetési malőjeid miatt.
Bocs, de csatlakozom az előttem szólóhoz és így már nem tekintheted fikázásnak: simán el kellett volna venni a jogsidat!
[/quote]

igen el kellett volna hogy vegyék és én ezt be is ismertem plussz meg is lepődtem ezene de nem ez történt! Ha ez neked fáj akkor nem tudok mit csinálni!
Továbbá nem vártam el senkitől hogy odákat zengjen rólam csak a topic témájába illő hozzászolást tettem ennyi.

tRebroN
:)

[ 2003. szeptember 15.: tRebroN szerkesztette a hozzászólást ]

#120 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 16:58

idézet:
Ezt írta tRebroN:

1. Neked ez jött le az hogy megvesztegetek egy rendőrt erről szó se volt hiszem ő volt az aki azt mondta hogy ezt le kell hogy zsírozzam a kollégákkal széttépte a lapot és eltüzött!

2. Ebbe tudod csak az a jó hogy kiragadsz egy részletet olvass vissza, hogy mire irtam, hogy nem felelőtlenség és értelmezd hisz ez egy viszont válasz na mindegy!

tRebroN
[/quote]

1. Mind a kétszer mondták, hogy le kell, hogy fizesd őket nem? :rolleyes:
Légy oly kedves és ne engem nézz ennyire ostobának, köszi!
2.Én többször is elolvastam, nekem ez jött ki, de magyarázd el, hogy akkor ezt miként érteted?

Téma megosztása:

• (216 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.