HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (216 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   tRebroN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 09. 15. 14:39

idézet:
Ezt írta joe39:

nem tudom, autózol, vagy motorozol, de ma a 33-ason láttam este 9 körül poroszló és besenyőtelek között egy kb 100 méteren szétszóródott motorost...
a helyszínt elhagyva, az m3-asig nem előzött senki, és mindenki tartotta a 80 km/h-t. (vajon miért?)
péntek éjjel ugyanitt, csak bt határában egy golf volt az árokban. mögötte egy másik, és erősen vakaróztak, hogy mit is kéne tenni. (szvsz nem itt kéne versenyezni...)
[/quote]

Arról nem én tehetek hogy vannak olyan faszok akik csak viszik az autot de nem tudnak vezetni tisztába kell lenni a kocsidnak a tulajdonságaival azt hogy mire képes miután megszereztem a jogosítványt én elmentem egy tanfolyamra (ismerős segitett hogy kit kell keresni és hol mert nem tudtam csak sejtettem hogy létezik ilyen) ahol a klf. vészhelyzetetket tanultok korrigálni vizátfolyás kézifékkel valo segités csapatás gázzal kanyarodás megtanították az egyes hajtás típusu kocsik vezetését meg ilyenek ezen felül télen tanultam vezetni és télen is tettem le a jogsit direkt mert hoban lehet a legjobban a vészhelyzetetkre felkészülni, vezettem első hátsó és összkerekes kocsit is.
Ami a sebesség korlátot illeti ha mennek a többiek én is megyek nem fogom a forgalmat feltartani avval hogy ha a 60-as táblánál mindenki átzuz 90-nel akkor én is ennyi. Ezt nekem nyugodtam rojátok fel hibának hisz ha ezt teszed akkor neked nem sok fogalmad van a közlekedésről. Egy határt soha nem lépek át nem kézizek meg büvészkedem az utakon nem csapatok (ugye első kerekes kocsim van avval elég nehéz is) nem vágok át sávokba az oktatom meg is jegyezte mindig hogy milyen jol vezetek nyugodtam elengedett a vizsgára pl.., vizsgán a vizsgabiztos egész ut alatt meg se rebbent beültünk el vezttem a kocsit ahova kellet azt vissza köszönjük szépen átment aláírás viszlát. Ez persze nem jelent semmit de nekem is még nagyon sok mindent kell tanulnom ahhoz hogy elmondhassam magamrol ugy ahogy jol vezetek persze ez csak évek mulva lesz addig is balasetmentes közlekedést mindenkinek!!

tRebroN

#82 Felhasználó inaktív   tRebroN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 14:44

idézet:
Ezt írta Nevl:

Nem azt mondja (tuk), hogy ha meglátsz egy táblát taposs a fékbe, hanem azt, hogy nem kell a saját felelőtlenségedből kofolyólag másokat veszélyeztetned!
És az, hogy belátható az út, nappal van meg elhagyatott a környék semmit sem jelent. Egyik ismerős család 2 tagja egy ilyen úton halt meg, amikor kiugrott eléjük egy vaddisznó az útra!
[/quote]

Én nem tudom kit veszélyeztettem evvel hogy szemből senki én meg messze elkerültem őket balról egy jol belátható uton nappal na mindegy!

Az állatos historia éjszaka történt ?

szombatom a 4-es uton odafelé volt egy szarvas keresztben igaz a mögöttem levő elött ment át de tábla jelezte is hogy szarvas veszély és ut mellett sik terület én mivel sürün nézem a vissza pillantoba tisztán láttam az egészet. Persze sok mulik iylenkor at adott szituácioban.
Az ismerősöd családtagjainak részvétem sajnálom a dolgot!

tRebroN

#83 Felhasználó inaktív   Rx7 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 14:48

idézet:
Ezt írta Tibisz:

Ez így van! Budapesten is simán el lehet úgy járni, hogy rendőrt nem is látsz. Engem 4 év után most első alkalommal állítottak meg igazoltatásra, és ami a legszebb, hogy nem Pesten, hanem Fonyódon! ;)
Tudniillik, hogy évente 12e km-ert megyek, melyből 10e csak Pest, és környéke.
[/quote]

Milyen kocsid van?
New see one up road?

#84 Felhasználó inaktív   tRebroN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 14:49

idézet:
Ezt írta Nevl:

Nem akarok kötöszködni, de nem gondolod, hogy jó lenne leszokni a sebességkorlát kétszeresével menésnek meg a záróvonalon előző járművet előzésnek? Mert ez hatalmas poén, amig egyszer nem jön szembe egy kamion (ahol te járnál meglehetősen rosszul), egy másik autó (ahol mindketten elég szépet szívnátok) ne adj isten egy vagy több gyalogos? Szerintem itt nem vagyok egyedül, ha azt mondom, hogy én is szeretem a sebességet, de ez nem azt jelenti, hogy tömegbaleseteket vagy gondatlanságból elkövetett emberöléseket szeretnék elkövetni azért mert éppen viszketett a jobb lábam a gázpedálon! Uygebár azt mindenki tudja nyomni, de megállni már sokkal kevesebben! :(
[/quote]

Most nem irom már le mégegyszer ugyan azokat amiket elmondtam, hogy balesetet okozni fogok-e nem tudom hisz nem csak rajtam mulik az egész, az, hogy nyomni a gázt és nem tudsz megállni erre azt tudom mondani hogy tisztában kell lenni magaddal és a kocsiddal és csak biztosra menni ha jött volna egy kamion akkor vissza huzodok és kész ennyi se igy se ugy nem veszélyeztettem vagy veszélyeztettem volna senkit!

tRebroN

#85 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 14:51

idézet:
Ezt írta tRebroN:

Én nem tudom kit veszélyeztettem evvel hogy szemből senki én meg messze elkerültem őket balról egy jol belátható uton nappal na mindegy!

Az állatos historia éjszaka történt ?

szombatom a 4-es uton odafelé volt egy szarvas keresztben igaz a mögöttem levő elött ment át de tábla jelezte is hogy szarvas veszély és ut mellett sik terület én mivel sürün nézem a vissza pillantoba tisztán láttam az egészet. Persze sok mulik iylenkor at adott szituácioban.
Az ismerősöd családtagjainak részvétem sajnálom a dolgot!

tRebroN
[/quote]

Fényes nappal!!! A vicc mellette az, hogy nem volt tábla!
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#86 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 14:51

idézet:
Ezt írta MASTER+:

Milyen kocsid van?
[/quote]

Német.

#87 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 14:55

idézet:
Ezt írta tRebroN:

Most nem irom már le mégegyszer ugyan azokat amiket elmondtam, hogy balesetet okozni fogok-e nem tudom hisz nem csak rajtam mulik az egész, az, hogy nyomni a gázt és nem tudsz megállni erre azt tudom mondani hogy tisztában kell lenni magaddal és a kocsiddal és csak biztosra menni ha jött volna egy kamion akkor vissza huzodok és kész ennyi se igy se ugy nem veszélyeztettem vagy veszélyeztettem volna senkit!

tRebroN
[/quote]

Na igen, az is közre játszik, hogy sokan nemismerik autóik tulajdonságait és azt hiszik, hogy azért mert egy merciben, vagy valami hasonló autóban ülnek már vezetni is tudnak (szerintem mindannyian hallottunk a nemrég történt mercédeszes balesetről).
Azt meg sosem tudhatod, hogy mikor veszélyeztetsz valakit és mikor nem, akármennyire is úgy érzed, de nem látsz át mindent és ez sokszor a hibák és vagy karambolok oka!

De remélem, hogy tényeg vigyázol mellette és nem fogsz sohasem balesetbe kerűlni/ne adj Isten, okozni, (ezt nem azért mondom, mert buznyák hajlamaim vannak, csak a jóakarat vezérel).

#88 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 15:00

idézet:
Ezt írta tRebroN:

Nem tudom hogy miota és mit vezetsz de más egy polákban egy trabant és más egy nyugati kocsiban az más kérdés hogy tök mindegy mibe ülsz igy is ugyis meghalsz ilyen sebességnél nem veszélyeztettem senkit ezzel hisz belátható volt az ut ráadásul nappal volt tiszta idő és egy kurva hosszu egyenes a 4-es uton!
Szerintem egyátalán nem felelőtlenség, az az amikor kanyarba belekezdesz egy előzésbe és nem látsz be vagy este mész reflektor nélkül a tök sötétben jo hogy lefordulsz az árokba hisz tompitottal jo ha 70 méter látsz előre. Refivel kell menni amikor szembe jön valaki természetesen lekapcsolod.
A másik ha jön egy 60 vagy 80 -as tábla nem fogok pánikszerüen a fékbe ugyrani ezáltal a mögöttem levő vészfékre kényszeríteni én nemtudom miota vezetsz én ugy 10-11 éves korom ota igaz mindennap csak a jogsi ota vezetek de elötte is igaz csak városban és kis távokat de volt nappal éjszaka egyaránt soha semmilyen körülmények között nem okoztam vagy nem kényszeritettem senkit vészfékezésre vagy nem teremtettem kétes szituáciot egyszerüen szeretek temposan vezetni de nem szálguldozok pl.: a hatos uton majd jövőnyáron ugy juliusban nézdmeg a hatvanas táblát hogy mennyire nem látni a növényzet miatt persze ez nem kifogás csak tény!

[ 2003. szeptember 15.: tRebroN szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Figyu szerinted nem felelőtlenség belemenni olyankor előzésbe amikor nem látod be az utat, ráadásul mindezt este?!
Nagyon örülök, hogy én még nem találkoztam veled az úton ilyen helyzetben!
A helyzet veszélyességéről: pár napja jöttem haza a 7-es úton és Fehérvárat elhagyva jött egy kanyar, mivel nem volt senki sem előttem ezért nyugodtan mentem bele 100-al.
A kanyarból kijövet azt veszem észre, hogy bal oldalt 200 m-re egy kamion, velem szembe pedig egy Vectra száguldozik, aki villog, hogy fékezzek mert különben csattannánk. Jött egy radikálisabb fékezés 50-re, és így sikerült elkerülni a frontális karambolt.

Nem kívánom neked, hogy ilyenkor mit él át az ember!
Egyet viszont kérhetek tőled: attól, hogy te még felelőtlen vagy és veszélyeztetsz másokat még nem kell magadat hátba is veregetned, hogy milyen frankó gyerek is vagy, hogy szarsz mindenre is mindenkire és nyomod a gázpedált tövig! :mad:

#89 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 15:04

Helló-belló mindenkinek!
Én még nem csináltam semmilyen szabálytalankodást kocsival,gyorshajtást sem,ugyanis ma este 6 -ra megyek elméleti vizsgára ;)
Kéretik mindnekinek szurkolni nekem :)
Köszi!Aki szurkol,és sikerül,kap 1-1 KCS-t :D
Ui: most próbálom 5-ödjére (nem kinevetni :D )
Tehát 18:00kor szurkolni Nekem!
Kb este 9 kor megírom hogy mi volt!
Köszi mindenkinek!!!!!!!
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#90 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 15:05

idézet:
Ezt írta tRebroN:

Arról nem én tehetek hogy vannak olyan faszok akik csak viszik az autot de nem tudnak vezetni tisztába kell lenni a kocsidnak a tulajdonságaival azt hogy mire képes miután megszereztem a jogosítványt én elmentem egy tanfolyamra (ismerős segitett hogy kit kell keresni és hol mert nem tudtam csak sejtettem hogy létezik ilyen) ahol a klf. vészhelyzetetket tanultok korrigálni vizátfolyás kézifékkel valo segités csapatás gázzal kanyarodás megtanították az egyes hajtás típusu kocsik vezetését meg ilyenek ezen felül télen tanultam vezetni és télen is tettem le a jogsit direkt mert hoban lehet a legjobban a vészhelyzetetkre felkészülni, vezettem első hátsó és összkerekes kocsit is.
Ami a sebesség korlátot illeti ha mennek a többiek én is megyek nem fogom a forgalmat feltartani avval hogy ha a 60-as táblánál mindenki átzuz 90-nel akkor én is ennyi. Ezt nekem nyugodtam rojátok fel hibának hisz ha ezt teszed akkor neked nem sok fogalmad van a közlekedésről. Egy határt soha nem lépek át nem kézizek meg büvészkedem az utakon nem csapatok (ugye első kerekes kocsim van avval elég nehéz is) nem vágok át sávokba az oktatom meg is jegyezte mindig hogy milyen jol vezetek nyugodtam elengedett a vizsgára pl.., vizsgán a vizsgabiztos egész ut alatt meg se rebbent beültünk el vezttem a kocsit ahova kellet azt vissza köszönjük szépen átment aláírás viszlát. Ez persze nem jelent semmit de nekem is még nagyon sok mindent kell tanulnom ahhoz hogy elmondhassam magamrol ugy ahogy jol vezetek persze ez csak évek mulva lesz addig is balasetmentes közlekedést mindenkinek!!

tRebroN
[/quote]

Frankó gyerek vagy, de egyet tudnod kell: a trafipaxos képeket a rendőrség egyenként küldi a címre és nagyívben szarik rá, hogy ott mindenki 90-el ment, mikor volt egy 60-as tábla! :rolleyes:
Nem értem miért hiszed, hogy neked mindent szabad, mert szerinted jól vezetsz?!
Amit írsz a vizsgáról: nekem sem volt hibapontom a forgalmin, és akkor mi van, az még nem jelenti azt, hogy te vagy M. Sumi!

#91 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 15:07

idézet:
Ezt írta dani83:
Helló-belló mindenkinek!
Én még nem csináltam semmilyen szabálytalankodást kocsival,gyorshajtást sem,ugyanis ma este 6 -ra megyek elméleti vizsgára ;)
Köszi mindenkinek!!!!!!!
[/quote]

Én is háromszor voltam a 3 pontosokat ha megcsinálod nem lesz gáz.Sok sikert !!!

Ha esetleg nem sikerül szólj nekem vannak saját kresz szabályaim kiválóan működnek..

:D

#92 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 15:07

Szurkolunk, hajrá! Veled vagyunk!

Az én kritikámról azt még kell tudni, hogy jogsim sincs, mert nem tudtam elkezdeni, nem volt rá időm! :D

#93 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 15:08

idézet:
Ezt írta tRebroN:

tRebroN
[/quote]

Szerinted nem feltünő, hogy senki sem áll a te oldaladra, és senki sem támogat? Nem kéne ezen elgondolkoznod, mielőtt mindekit lehülyézel? :rolleyes:

#94 Felhasználó inaktív   tRebroN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 15:10

idézet:
Ezt írta Nevl:

Na igen, az is közre játszik, hogy sokan nemismerik autóik tulajdonságait és azt hiszik, hogy azért mert egy merciben, vagy valami hasonló autóban ülnek már vezetni is tudnak (szerintem mindannyian hallottunk a nemrég történt mercédeszes balesetről).
Azt meg sosem tudhatod, hogy mikor veszélyeztetsz valakit és mikor nem, akármennyire is úgy érzed, de nem látsz át mindent és ez sokszor a hibák és vagy karambolok oka!

De remélem, hogy tényeg vigyázol mellette és nem fogsz sohasem balesetbe kerűlni/ne adj Isten, okozni, (ezt nem azért mondom, mert buznyák hajlamaim vannak, csak a jóakarat vezérel).
[/quote]

Hát most erre azt tudom mondani hogy nekem közel nincs mercédesz vagy bmw szintü autom egy fordom van limuzin és kényelmes. Nem is vágyom mercire megmondom neked a frankot egy az hogy szerintem inkább státusz szimbolum itthon a másik hogy drága és én nem vagyok kimondottan gazdag ugy mond egyátalán nem. Pedig lennék szivesen azt elhiheted.
Mivel nekem elsőkerekes az autom ezért elég kiszámitható de én már gyurok egy összkerekesre mert az a megtestesült biztonság főleg télen és nekem az minden pénzt megér főleg ha majd lesz családom akkor meg pláne. Kicsit többet fogyaszt na bumm. A másik meg hogy néha nem árt kivinni a gépet valami elhagyatott helyre ahová a madarakba is csak hálni jár a lélek és ott probálgatni az autot főleg hogy most jön a hó én már tudok egy két helyet ha esetleg érdekel a dolog és pesti is vagy akkor eljöhetsz szivesen látunk most tervezünk venni egy ladát hogy lehessen csuszkálni nekeresd falván a pusztán télen a hóban.

Én is kivánok neked hasonlóan balasetmentes közlekedést!

tRebroN

#95 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 15:20

idézet:
Ezt írta tRebroN:

Hát most erre azt tudom mondani hogy nekem közel nincs mercédesz vagy bmw szintü autom egy fordom van limuzin és kényelmes. Nem is vágyom mercire megmondom neked a frankot egy az hogy szerintem inkább státusz szimbolum itthon a másik hogy drága és én nem vagyok kimondottan gazdag ugy mond egyátalán nem. Pedig lennék szivesen azt elhiheted.
Mivel nekem elsőkerekes az autom ezért elég kiszámitható de én már gyurok egy összkerekesre mert az a megtestesült biztonság főleg télen és nekem az minden pénzt megér főleg ha majd lesz családom akkor meg pláne. Kicsit többet fogyaszt na bumm. A másik meg hogy néha nem árt kivinni a gépet valami elhagyatott helyre ahová a madarakba is csak hálni jár a lélek és ott probálgatni az autot főleg hogy most jön a hó én már tudok egy két helyet ha esetleg érdekel a dolog és pesti is vagy akkor eljöhetsz szivesen látunk most tervezünk venni egy ladát hogy lehessen csuszkálni nekeresd falván a pusztán télen a hóban.

tRebroN
[/quote]

Biztonsághoz, nem kötelező a négykerék meghajtás. Egyszerűen kell venni téligumit, és be kell tartani a KRESZ-t, továbbá az útviszonyoknak megfelelően kell vezetni! Lehet, hogy ez új neked, de attól még, hogy 4 kerékmeghajtású autót veszel, a fizika továbbra is közbeszólhat.

#96 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 15:25

idézet:
Ezt írta tRebroN:

tRebroN
[/quote]

Na erről még beszélünk! Egyébként Budán lakom!!!

Ez most mindenkinek szól: vissza az agarakkal, nem kell egymásnak esni ezért, van aki így, van aki úgy vezet és azt senki se mondja nekem, hogy nem szokott néha rájönni a mostjóazenenyomomagáztdetövig szindróma, ez mindenkivel megesik!
Nem kell elítélni valakit azért mert szeret gyorsan menni, sőt törje meg magát, akkor majd megtanulja, hogy nem kellene feltétlenül jasszolni a lóerőkkel, de ha már mást is veszélybe sodor/megsebesít az már más!!! (most nem utalok senkire, általánosságban beszélek)!

Egyébként az igazság az, hogy sokkal veszélyesebbek a kalapos öregnénik akik a kormány küllői közül nézik az utat mint egy közepesen tapasztalt, de a sebességkorlátokat némileg semmibevevő fiatal srác(a reflexei jobbak, jobban meg tudja ítélni a helyzeteket, jobban lát...)!

Én csak annyit mondok, hogy vigyázzatok magatokra és akkor másnak se lesz baja!

#97 Felhasználó inaktív   tRebroN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 15:28

idézet:
Ezt írta Tibisz:

Szerinted nem feltünő, hogy senki sem áll a te oldaladra, és senki sem támogat? Nem kéne ezen elgondolkoznod, mielőtt mindekit lehülyézel? :rolleyes:
[/quote]

Én oldalam te oldalad az hogy ki-kinek az oldalán áll hmm ez nem háboru hanem eszmecsere ha igy fogod fel az a te dolgod és téged minősítnem engem, egyébként senkit nem hülyéztem le igy téged se tisztelt forumozó!

tRebroN

#98 Felhasználó inaktív   tRebroN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 15:29

#99 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 15:31

idézet:
Ezt írta Nevl:

Na erről még beszélünk! Egyébként Budán lakom!!!

Ez most mindenkinek szól: vissza az agarakkal, nem kell egymásnak esni ezért, van aki így, van aki úgy vezet és azt senki se mondja nekem, hogy nem szokott néha rájönni a mostjóazenenyomomagáztdetövig szindróma, ez mindenkivel megesik!
Nem kell elítélni valakit azért mert szeret gyorsan menni, sőt törje meg magát, akkor majd megtanulja, hogy nem kellene feltétlenül jasszolni a lóerőkkel, de ha már mást is veszélybe sodor/megsebesít az már más!!! (most nem utalok senkire, általánosságban beszélek)!

Egyébként az igazság az, hogy sokkal veszélyesebbek a kalapos öregnénik akik a kormány küllői közül nézik az utat mint egy közepesen tapasztalt, de a sebességkorlátokat némileg semmibevevő fiatal srác(a reflexei jobbak, jobban meg tudja ítélni a helyzeteket, jobban lát...)!

Én csak annyit mondok, hogy vigyázzatok magatokra és akkor másnak se lesz baja!
[/quote]

"Egyébként az igazság az, hogy sokkal veszélyesebbek a kalapos öregnénik akik a kormány küllői közül nézik az utat mint egy közepesen tapasztalt, de a sebességkorlátokat némileg semmibevevő fiatal srác(a reflexei jobbak, jobban meg tudja ítélni a helyzeteket, jobban lát...)!"

Ez a némileg semmibevevő fiatal aki miatt most kiborult a bili, saját bevallása szerint 100%-osan túllépte a megengedett sebességet!

Kíváncsi lennék ilyen elnéző lenné akkor is, ha családtagod esetleg rokonod egy ilyen "hú de májer gyerek" miatt meghalna!

Véleményem szerint: aki versenyezni akar és nyomni a gázt, az menjen versenypályára, vagy oda ahol senki sincs, és nem okozhat kárt másba!

Miért is borít ki ennyire: mert a forgalomba nem csak egy autó van, és senkit sem tartok arra érdemesnek, hogy döntsön a családom esetleg az én életemről, pusztán vagizásbó! :mad:

#100 Felhasználó inaktív   tRebroN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 15:34

idézet:
Ezt írta dani83:
Helló-belló mindenkinek!
Köszi mindenkinek!!!!!!!
[/quote]

Sok sikert én másodikra mentem át elméleten, elsőre 11 hibám volt, másodikra asszem 6 a képesekre különösen figyelj oda. Még egyszer sok szerencsét és hajrá!!

tRebroN

Téma megosztása:

• (216 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.