HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (216 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás Értékeld a témát: -----

#3401 Felhasználó inaktív   Ghilette 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 17. 18:23

Ma azt hiszem csak relatív gyorshajtás lesz a szuper, csúszásmentesített magyar utakon! A biztosítóknak a mai jó kis black day...
. . . a n y t h i n g

#3402 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 17. 19:24

Idézet: Ghilette - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 18:23

Ma azt hiszem csak relatív gyorshajtás lesz a szuper, csúszásmentesített magyar utakon! A biztosítóknak a mai jó kis black day...

Valakinek ilyesmi volt az alairasa:
Szeretek vezetni amikor leesik a ho, mert a mazsolak nem mernek kijonni, a verprofik meg mar az arokban vannak.
Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

#3403 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 19:30

Ez ma azért elég brutál volt: nem tudtam kiállni az utcára :eek:

#3404 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 19:45

Idézet: Satriani - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 19:30

Én meg fél órán keresztül vakartam a jeget az autóról. :( :(

#3405 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 19:45

Idézet: Satriani - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 19:30

Nekem simán sikerült, csak a nyakamba csöpögött az eső.
Ja, valószínűleg Te autóval próbáltad  :D
Én délután 1 körül jutottam ki az utcára, annyira nem volt vészes a helyzet.
Holnap reggel lesz jó, ha éjszaka szépen lefagy ami eddig esett.

Szerkesztette: Atti 2004. 12. 17. 19:47 -kor

WoT nick: Atti77

#3406 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 19:56

Tudnék egy-két sztorit mesélni a mai napról,  de nem teszem, mert nem tehetem. :Đ

Hálistennek' úgy néz ki, holnap már nem lesz akkora káosz felénk, mint ma volt... bár az éjszakai nulla fok előrejelzés elég tulzásnak tűnik, tekintve a fákon csonttá fagyott csapadékot... majd meglátjuk. :think:

;)

#3407 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 20:02

Idézet: Atti - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 19:45

Ja, valószínűleg Te autóval próbáltad  :D

Bizony. A garázsom a lakás mögött van, így meg kell kerülni a lakást ahhoz, hogy kimenj az utcára. Kicsit lejt a garázsbejáró - pont annyira tud ilyenkor csúszni, hogy 20 centin múlott, hogy neki nem csúsztam a lakás falának :eek: Ráadásul mivel Kedves autója szokott kívül állni, és ma (hála az Égnek) elvitték dolgozni, ezért az ő kocsijával mentem volna én el... Elég gázos lett volna, ha egyszer itthonhagyja a kocsiját, én meg neki is megyek vele egy falnak. Na, off befejezve :) Bár, annyira nem is off: amikor kiálltam a garázsból, nem az útviszonyoknak megfelelően vezettem - az egyes, csúsztatott kuplung, alapgáz, cirka 1-2 km/h sebesség gyorshajtásnak minősült.

#3408 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 20:05

Apropó... téligumitok van a verdá(i)tokon? :)
(Az enyémen nincs...)

#3409 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 20:10

Idézet: Omega - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 21:05

(Az enyémen nincs...)

Naná! Az enyémen 4 db Mischelin Alpin 2 figyel :cool:  Igaz, hogy 84 ropi volt akciósan, de nagyon jó, merem ajánlani mindenkinek.  :up:
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#3410 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 20:14

Idézet: mocsi - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 20:24

Valakinek ilyesmi volt az alairasa:
Szeretek vezetni amikor leesik a ho, mert a mazsolak nem mernek kijonni, a verprofik meg mar az arokban vannak.

Én alig vártam már az első havazós, ónosesős csúszós napot, pontosan a mazsolák miatt. Már a tököm tele volt azzal, hogy tele vannak az utak és ráadásul a 60%-uk nem mer 40-nél gyorsabban menni :eek: , de most végre "kitisztultak" az utak. Kb. harmadára csökkent a forgalom itt Pesten, ami már nagyon ráfért, mert az utóbbi hetekben totális káosz volt.  :mad:
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#3411 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 21:37

Jah apám kocsiján is Michelin Alpin figyel. Apám megvan vele elégedve, de hallottam róla szart is.

#3412 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 22:24

Idézet: lehella - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 21:37

Jah apám kocsiján is Michelin Alpin figyel. Apám megvan vele elégedve, de hallottam róla szart is.

Hehe, ezeket mindig szerettem. :) Mitől van egy ember megelégedve egy gumival? Amit a mindennapokban megtud róla, az a zajszintje, a menetkomfortja és odafigyelőknek az oldalkúszása, éles szituációban viszont nem tudja, hogy fog viselkedni, milyen a fékútja, aquaplaninggal hogy áll stb. Mert az, hogy nem úszott vele még fel sosem, az nem a gumit dícséri, hanem édesapád óvatosságát. :rolleyes:

#3413 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 22:46

Idézet: Carmaged - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 23:24

Hehe, ezeket mindig szerettem. :) Mitől van egy ember megelégedve egy gumival? Amit a mindennapokban megtud róla, az a zajszintje, a menetkomfortja és odafigyelőknek az oldalkúszása, éles szituációban viszont nem tudja, hogy fog viselkedni, milyen a fékútja, aquaplaninggal hogy áll stb. Mert az, hogy nem úszott vele még fel sosem, az nem a gumit dícséri, hanem édesapád óvatosságát. :rolleyes:

Az igaz, hogy az ayuaplanninget nehéz tesztelni az utcán, ezekben a dolgokba az ember sajna kénytelen a különböző újságok tesztereire hagyatkozni. Ugyanakkor a többit nagyonis lehet nézni, sőt kell is. Én mindenegyes garnitúra csere után "belövöm magamnak"  a gumit, hogy mekkora a féktáv, milyen a stabilitás, oldalvezetés (a zajszintjér pl. észre sem veszem :rolleyes: ) stb... Én szeretem tudni, hogy mit várhatok az autógumitól...

#3414 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 17. 22:55

Idézet: Omega - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 20:05

(Az enyémen nincs...)

Idézet

Az autók torlódnak, a csontok törnek
A káosz csak némileg enyhült, az utak síkosak
2004. december 17., péntek 16:53

Némileg enyhült a közlekedési káosz az országban, de többfelé torlódást okoznak a sérült, elakadt autók, és az M1-esen például hóesés nehezíti a forgalmat. Ahogy sötétedik, úgy hűl a levegő, és várható, hogy a most még nedves úttesteken is kialakul újra a jégréteg.

¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#3415 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 22:57

Idézet: Omega - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 20:05

(Az enyémen nincs...)

Nekem jobban bejott telen is a nyari, egy esetben jobb a teli, a friss hoban, ott szar a nyari gumi, de olyan meg ritkan van. Ezert is dontottem iden ugy, hogy a teli garniturat lennt hagyom a pinceben. Egyszeruen jobban csuszkalok a telivel, ez van.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#3416 Felhasználó inaktív   Examinator 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 22:58

Idézet: leslie - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 22:57

Nekem jobban bejott telen is a nyari, egy esetben jobb a teli, a friss hoban, ott szar a nyari gumi, de olyan meg ritkan van. Ezert is dontottem iden ugy, hogy a teli garniturat lennt hagyom a pinceben. Egyszeruen jobban csuszkalok a telivel, ez van.

:eek:

Core2 Duo E6600@3600; Asus P5W64 WS Pro; Team Xtreem 2x1GB 667@800MHz 3-3-3-8; MSI 7900GTO; Creative X-Fi; WD Raptor 150GB; WD 5000YS; NEC 4551A; Plextor PlexWriter Premium; FSP-460-60PFN; Antec P180; DELL 2405FPW 24"; Ilyama AS4314UTB 17"; Klipsch Promedia 5.1; diNovo Media Desktop Laser; Hauppauge WinTV USB2.

#3417 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 23:00

Idézet: leslie - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 23:57

őőőő erre egyetlen tanácsot tudok adni: normális téligumi ;) (Mischelin A2, Dunlop M3, Goodyear Ultragrip6, Pirelli snowcontrol, Continental ts 810)

#3418 Felhasználó inaktív   Examinator 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 23:03

Idézet: jrpryv - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 20:14

Én alig vártam már az első havazós, ónosesős csúszós napot, pontosan a mazsolák miatt. Már a tököm tele volt azzal, hogy tele vannak az utak és ráadásul a 60%-uk nem mer 40-nél gyorsabban menni :eek: , de most végre "kitisztultak" az utak. Kb. harmadára csökkent a forgalom itt Pesten, ami már nagyon ráfért, mert az utóbbi hetekben totális káosz volt.  :mad:

Ehhez képest az M3-n delelőtt Budapest irányába mindkét sávban összefüggő kocsisor vánszorgott, vagy éppen állt a balesetek miatt. :hemuveg:  :think:

Core2 Duo E6600@3600; Asus P5W64 WS Pro; Team Xtreem 2x1GB 667@800MHz 3-3-3-8; MSI 7900GTO; Creative X-Fi; WD Raptor 150GB; WD 5000YS; NEC 4551A; Plextor PlexWriter Premium; FSP-460-60PFN; Antec P180; DELL 2405FPW 24"; Ilyama AS4314UTB 17"; Klipsch Promedia 5.1; diNovo Media Desktop Laser; Hauppauge WinTV USB2.

#3419 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 23:07

Idézet: Examinator - Dátum: 2004. dec. 18., szombat - 0:03

Ehhez képest az M3-n delelőtt Budapest irányába mindkét sávban összefüggő kocsisor vánszorgott, vagy éppen állt a balesetek miatt. :hemuveg:  :think:

Ahogy mondod, délelött  :)  Majd hasonlítsd össze a jövö hétfői forgalmat az ehét hétfőivel (vagy akár a holnapit a mult szombatival).......

#3420 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 23:11

Idézet: jrpryv - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 23:00

őőőő erre egyetlen tanácsot tudok adni: normális téligumi ;) (Mischelin A2, Dunlop M3, Goodyear Ultragrip6, Pirelli snowcontrol, Continental ts 810)

Cegkocsi volt, tuti, h nem a legszarabb van. De mar gondoltam cserere, de ugye momentan a munkanelkulibol nem fussa. :D
Az nevet utoljára, aki először üt.

Téma megosztása:

• (216 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.