HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (216 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás Értékeld a témát: -----

#3601 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 08. 14:11

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jan. 8., szombat - 14:06

Az igen :)

Ha nem vagy benn ~7.30ra a központban, hatalmasat fogsz szívni a duó miatt, ami 10 perc alatt kialakul.
Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

#3602 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 08. 14:16

Idézet: mocsi - Dátum: 2005. jan. 8., szombat - 15:11

Ha nem vagy benn ~7.30ra a központban, hatalmasat fogsz szívni a duó miatt, ami 10 perc alatt kialakul.

Aha. Jó tudni. Mondjuk én ebben annyira nem vagyok járatos, de az tény, hogy 10 perc alatt simán összejöhet egy dugó.  :rolleyes:
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#3603 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 01. 08. 18:03

Visszatérve az eredeti témához:

Egerben kicsit siettem (aki ismeri Mátyás kirról jöttem be Líceumig)

Végig 80-85-90, beálltam a Lici parkolóba (tudni kell, hogy körbe kell menni egy épületen, amihez először bekanyarodsz egy utcáról, majd taxiállomás, parkoló, sétálóutca, belső parkoló), megálltam és csodálkoztam, hogy 1-2 másodperccel később megállt közvetlen mögöttem egy Fiat Ducato...

Mondom, hogy került ez ide, amikor kiba* gyorsan jöttem még bent is... Aztán brrr brrr brrr... hangból és a kiszálló rohamrendőr egyenruhás bácsikból gyorsan kikövetkeztettem, hogy hogyan.

A kérdés annyi volt, hogy mióta jönnek mögöttem. (Hátra nem nagyon néztem, mert elég volt a belvárosban arra koncentrálni, hogy se gyalogost ne üssek el, se ne ragadjak be másik kocsi mögé)

Aztán mikor elsorolták, hogy hány rózsaszín és hány teljesen piros lámpán mentem át, és hogy mennyivel jöttek mögöttem úgy, hogy nem értek utól, akkor bevillant, hogy kicsit korábban két kamion között nem tudtam elmenni, mert valami nagy fehér beállt közéjük (ők voltak)...

A történet szerencsés kimenetelű volt, mert kiderült, hogy a fősulin a rendezvényeinken ők is őriznek védenek és volt HÖKös ismerősük. Persze mondták, hogy nexTime v. ha most nem derül ki a közös pont, akkor jogsi évre ugrott volna, meg fizethettem volna kb 50k-t....

Csak a rend kedvéért: Gyorshajtás, 2-5 piros lámpa (jóindulat függő), gyalogos veszélyeztetés, elsőbségadás elmulasztása

Nem szoktam ilyet csinálni, de akkor fel voltam pörögve és siettem egy tv interjúra is... tanultam belőle  :rolleyes:
chill,
aDoayen

#3604 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 08. 18:13

Idézet: aDannyBoy - Dátum: 2005. jan. 8., szombat - 19:03

Visszatérve az eredeti témához:

Egerben kicsit siettem (aki ismeri Mátyás kirról jöttem be Líceumig)

Végig 80-85-90, beálltam a Lici parkolóba (tudni kell, hogy körbe kell menni egy épületen, amihez először bekanyarodsz egy utcáról, majd taxiállomás, parkoló, sétálóutca, belső parkoló), megálltam és csodálkoztam, hogy 1-2 másodperccel később megállt közvetlen mögöttem egy Fiat Ducato...

Mondom, hogy került ez ide, amikor kiba* gyorsan jöttem még bent is... Aztán brrr brrr brrr... hangból és a kiszálló rohamrendőr egyenruhás bácsikból gyorsan kikövetkeztettem, hogy hogyan.

A kérdés annyi volt, hogy mióta jönnek mögöttem. (Hátra nem nagyon néztem, mert elég volt a belvárosban arra koncentrálni, hogy se gyalogost ne üssek el, se ne ragadjak be másik kocsi mögé)

Aztán mikor elsorolták, hogy hány rózsaszín és hány teljesen piros lámpán mentem át, és hogy mennyivel jöttek mögöttem úgy, hogy nem értek utól, akkor bevillant, hogy kicsit korábban két kamion között nem tudtam elmenni, mert valami nagy fehér beállt közéjük (ők voltak)...

A történet szerencsés kimenetelű volt, mert kiderült, hogy a fősulin a rendezvényeinken ők is őriznek védenek és volt HÖKös ismerősük. Persze mondták, hogy nexTime v. ha most nem derül ki a közös pont, akkor jogsi évre ugrott volna, meg fizethettem volna kb 50k-t....

Csak a rend kedvéért: Gyorshajtás, 2-5 piros lámpa (jóindulat függő), gyalogos veszélyeztetés, elsőbségadás elmulasztása

Nem szoktam ilyet csinálni, de akkor fel voltam pörögve és siettem egy tv interjúra is... tanultam belőle  :rolleyes:

Hát igen ez finomkis szabálysértés sor :D Nincs véletlenül egy Taxi Marseille felirat a verdádon?  :D
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#3605 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 01. 08. 18:27

Nincs  :evil2:

de elgondolkodom majd rajta :D
chill,
aDoayen

#3606 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 09. 10:40

Kép

#3607 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 09. 10:54

Idézet: Omega - Dátum: 2005. jan. 9., vasárnap - 10:40

Kép

Hát ő tud gyorsan hajtani :D

#3608 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 01. 09. 11:11

Idézet: Omega - Dátum: 2005. jan. 9., vasárnap - 10:40

:respect:

Nagy kedvenceim a Taxi filmek! Meg kéne nézni az amerikai verziót is, csak úgy szörnyűlködésképp.
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#3609 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 09. 11:16

Idézet: Studi - Dátum: 2005. jan. 9., vasárnap - 12:11

:respect:

Nagy kedvenceim a Taxi filmek! Meg kéne nézni az amerikai verziót is, csak úgy szörnyűlködésképp.

Neis mond, eltudom képzelni.  :(  Döbbenetes egyébként, hogy az amcsik mennyire képtelenek akárcsak egy normális üldözéses jelenet készítéséhez. (nekem eddig a Ronin tetszett ebből a szempontból a legjobban)

#3610 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 09. 11:20

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jan. 9., vasárnap - 11:16

Neis mond, eltudom képzelni.  :(  Döbbenetes egyébként, hogy az amcsik mennyire képtelenek akárcsak egy normális üldözéses jelenet készítéséhez. (nekem eddig a Ronin tetszett ebből a szempontból a legjobban)

Ronin megakirály volt. :respect:

De pl a Szállítót már a franciák is egy kicsit eltúlozták, nekem sok volt a kameramozgás. :(

#3611 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 09. 11:21

Kicsit off de most megy az Amerika Taxi c. film. Az tök ugyanolyan mint a Taxi.... Szinte minden

#3612 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 09. 11:25

Idézet: Studi - Dátum: 2005. jan. 9., vasárnap - 11:20

Ronin megakirály volt. :respect:

De pl a Szállítót már a franciák is egy kicsit eltúlozták, nekem sok volt a kameramozgás. :(

A Ronin volt az egyik első film, ahol nem lassított környezettel vették fel az üldözéses jeleneteket. Lehet, hogy így olcsóbb volt. :D Meg jóval látványosabb is. ;)

#3613 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 09. 11:25

Idézet: lehella - Dátum: 2005. jan. 9., vasárnap - 12:21

Kicsit off de most megy az Amerika Taxi c. film. Az tök ugyanolyan mint a Taxi.... Szinte minden

Szinte..... :)

#3614 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 09. 11:27

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. jan. 9., vasárnap - 12:25

A Ronin volt az egyik első film, ahol nem lassított környezettel vették fel az üldözéses jeleneteket. Lehet, hogy így olcsóbb volt. :D Meg jóval látványosabb is. ;)

Hát látványosabb és teljesen élethű minden. Nagyon kemény jelenetek voltak benne.
Nálam az a csúcs :respect:

#3615 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 09. 11:27

Idézet: lehella - Dátum: 2005. jan. 9., vasárnap - 11:21

Holholhol? Hadd látom... :)

#3616 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 09. 23:50

Csak halkan jegyzem meg, hogy szerintem a valós életet nagyon külön kéne választani a kaszkadőrök fáradságos munkájával alkotott filmes autós jelenetektől.

Én az egri fiatalembert minimálisan is a jogsi végleges bevonásával ismertem volna el, ilyen felelőtlen embereknek nincs helye a közutakon! Ha ott lettem volna és nem tapasztaltam volna az ilyenkor megfelelő intézkedést, akkor az eljáró járőrök jelvényszámának birtokában ment volna a jelentés. Aztán majd őrölnek a malmok.
El kell indulni 5-10 perccel hamarabb és akkor még csak az esélye sincs meg egy balf@sz puhatestűnek, hogy az autó elé ugorjon véletlenül (amint agyatlan és felelőtlen módon áthaladna a számára szabad - zöld - utat mutató zebrán) és az sofőrnek az élete végéig nyomja a lelkiismeretét (már ha rendelkezik ilyennel) egy ártatlan ember kivégzése.

Az a baj, hogy az ilyen agyatlanokban csak akkor tudatosul, hogy szabálysértést követett el sorozatosan, ha combosan megbüntette a rendőr, vagy ha megvan a baj. Egyéb esetben bocsánatos a bűn, feloldozza magát azzal, hogy nem lett belőle semmi, tehát meg sem történt.

Nem is óhajtok többet erről beszélni, mert csak felhúzom magamat.

Szerkesztette: *Macika* 2005. 01. 09. 23:54 -kor

Gondolkoztál már ma?

#3617 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 10. 01:21

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. jan. 9., vasárnap - 23:50

Nem is óhajtok többet erről beszélni, mert csak felhúzom magamat.

Nekem a szabályok betű szerinti betartatásáról a következő jut eszembe: Németeknél lehetett a járdán parkolni, párhuzamosan az úttesttel. Fönt is állt az autó, jött a polizist, derékszög elővesz. Ha oda tudja tenni függőlegesen az autó mellé úgy, h a vízszintes szára nem ütközik az autóba, akkor OK. 2 cm hiányzott. Már elő is került a büntetős füzetke.
Mondom +1x, az autó nem lógott be az úttest fölé.

És eszembe jut más is.

Olasz ismerős Szardínia szigetén született, de Milánóban él. Egyik nyáron hazalátogatott, vmi szabálytalanságot követett el. Rendőrök leállították. Rendszámból látták, h milánói. Úgy álltak hozzá, mint ahogy te jártál volna el Egerben. Mikor a személyit elkérve látták, h odavalósi, teljesen megváltozott a hozzáállásuk és ugyanúgy jártak el, mint az egri intézkedő rendőrök.

-------

Gondolom te sem adnál büntetőcédulát annak a szomszédodnak, aki a menetiránnyal szemben parkol. Mert ugye az sem szabályos (Ha egyirányú utcában laksz, akkor pechem van :Đ)
Ciciman is on borda

#3618 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 10. 09:11

Idézet: fram - Dátum: 2005. jan. 10., hétfő - 1:21

Gondolom te sem adnál büntetőcédulát annak a szomszédodnak, aki a menetiránnyal szemben parkol. Mert ugye az sem szabályos (Ha egyirányú utcában laksz, akkor pechem van :Đ)

Miért? Egyirányú utcában szabályos menetiránnyal szemben parkolni? :)

#3619 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 10. 09:18

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. jan. 9., vasárnap - 23:50

...és az sofőrnek az élete végéig nyomja a lelkiismeretét (már ha rendelkezik ilyennel) egy ártatlan ember kivégzése.

Sajnos sokan vannak, akinek nem lehet hajtani a lelkiismeretére. Mert nincs. Ha megbüntették volna, akkor köcsög rendőr. Ha lefizeti a rendőrt, akkor korrupt rendőr. Ha a lefizetésért is feljelenti a rendőr, akkor duplán köcsög rendőr. Ha megkeni utána a bürökratákat, akkor meg ő a májer csávó, aki megold minden problémát.

vicz:
Ügyvéd mondja: Ne haragudjon fiatalember, de nem vállalhatom az ügyét. A helyzetet ismerve, azt kellene bebizonyítanom, hogy a kerékpáros 150-nel hajtott be a kereszteződésbe, és a sarkon ülő fekete macska akadályozta magát a kilátásban.

Bár van ismerősöm, akit már többször is büntettek meg kerékpárral gyorhajtásért (lejtő + 40-es tábla) :D

#3620 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 10. 09:45

index.hu: Kökiről a reptérre BKV mínusszal

szerkeszt: ezt nem is ide akartam... :confused:

Szerkesztette: MisterY 2005. 01. 10. 10:35 -kor

Téma megosztása:

• (216 Oldal)
  • +
  • « Első