HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (216 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 190
  • 191
  • 192
  • 193
  • 194
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás Értékeld a témát: -----

#3811 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 11. 10:54

Idézet: Kory - Dátum: 2005. jan. 10., hétfő - 18:28

Szerintem vezessen mindenki úgy, ahogy akar.

Gyorshajtás szempontjából pedig amennyit a pénztárcája megenged.

Csak ne veszélyeztessen közben másokat. Ennyi lenne talán az alapszabály.  :think:

Na erről van szó!  :up:
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#3812 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 10:49

Azt azért beláthatod, hogy ezek nemigazán fedik le a teljes gyorsulni kívánó lakosságot. A Hungaroring is tele van, muszály illegálisan is rendezniük versenyeket (mondjuk éncsak 2 helyről tudok). Szóval a lényeg, hogy kevés.

Akkor ez ellen tegyetek, ne a törvény szídjátok! ;)

#3813 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 10:52

Júj. Azért ez elég erőteljes sarkítás (vagy nem ezt utálod? :think: )

Ez miért sarkítás? Szerinted nincs így?

#3814 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 01. 11. 10:55

Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 10:42

Hát igen, aki nem azt csinálja, amit én akarok, az mind rugalmatlan. De én aztán nagyon rugalmas vagyok, főleg, ha mindenki azt csinálja, amit én akarok. :)

Brilliáns logika.

:respect: :respect:
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#3815 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 10:55

Azt azért beláthatod, hogy ezek nemigazán fedik le a teljes gyorsulni kívánó lakosságot. A Hungaroring is tele van, muszály illegálisan is rendezniük versenyeket (mondjuk éncsak 2 helyről tudok). Szóval a lényeg, hogy kevés.

Van egy csomó reptér ami kiadja a kifutóját, ugye a Totalcar is Thökölön vagy hol veszi fel az adásai nagy részét, vagy most lett nemrégiben kész Vecsésnél vagy Táborflvánál egy új pálya, szóval gyorsulási versenyre van hely, csak erre pénzt is kell áldozni, nemcsak a tyuningra.
Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

#3816 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 10:56

Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 10:42

Hát igen, aki nem azt csinálja, amit én akarok, az mind rugalmatlan. De én aztán nagyon rugalmas vagyok, főleg, ha mindenki azt csinálja, amit én akarok. :)

Brilliáns logika.

De abban semmi kivetnivaló nincs, hogy ha nem egyezik a véleményem valakivel, akkor valamilyen bölcs megjegyzést tegyek rá, mert hát, hogy képzeli az illető, hogy olyanokat gondol, amit én nem! ;)

#3817 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 10:57

Ki kényszeríti őket? :think:

#3818 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 10:59

Idézet: mocsi - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 10:55

Van egy csomó reptér ami kiadja a kifutóját, ugye a Totalcar is Thökölön vagy hol veszi fel az adásai nagy részét, vagy most lett nemrégiben kész Vecsésnél vagy Táborflvánál egy új pálya, szóval gyorsulási versenyre van hely, csak erre pénzt is kell áldozni, nemcsak a tyuningra.

Ott a pont! Arra van pénz, hogy kipufogót vegyenek a buzukira, gumit füstöljenek, gyorsuljanak ott, ahol épp vannak. De hogy kultúráltan elautózzanak ezért egy lezárt pályára, az már nem megy. :think:

#3819 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 10:59

Idézet: Tibisz - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 11:54

Akkor ez ellen tegyetek, ne a törvény szídjátok! ;)

Hát de mit lehet itt tenni azon kívül, hogy olyan helyre mennek, ahol nincs senki és semmi a közelben és levan zárva az út.
Én sohasem gyorsultam (nemigen van hozzá megfelelő járgányom), de jó műsor és fogalmam sincs, hogy minek ez a hisztéria. Lehet, hogy mindenkit, aki bőszen tiltakozik ellene elkéne vinni egy ilyenre, még azis lehet, hogy rákapna az ízére és törszvendég lenne, sőt magais ott füstölné a gumikat  :D
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#3820 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 11:01

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 10:59

Hát de mit lehet itt tenni azon kívül, hogy olyan helyre mennek, ahol nincs senki és semmi a közelben és levan zárva az út.
Én sohasem gyorsultam (nemigen van hozzá megfelelő járgányom), de jó műsor és fogalmam sincs, hogy minek ez a hisztéria. Lehet, hogy mindenkit, aki bőszen tiltakozik ellene elkéne vinni egy ilyenre, még azis lehet, hogy rákapna az ízére és törszvendég lenne, sőt magais ott füstölné a gumikat  :D

Álljatok össze, és béreljetek egy nem annyira ismert magánterületet! Mindenre én adja ötletet? :D

#3821 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 11:02

Idézet: Tibisz - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 11:54

Ez miért sarkítás? Szerinted nincs így?

Hát ilyen alapon elítélhetnéd a szánkózókatis a Normafánál (ugyebár mindíg ott áll egy mentőautó és olyan nincs, hogy legalább 1-2 nyilt törés ne lenne), merthisz őkis a "te zsebedből veszik ki a pénzt", ergó rádis tartozik és ennyi erővel az ellen is lehetne tiltakozni, sőt belehetne tiltani a szánkózást magát :) (szándékosan vettem szélsőséges példát)

#3822 Felhasználó inaktív   BigBear 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 11:02

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 10:27

Júj. Azért ez az ésszerűség elvén teszik ki a táblákat, meg testület összeül egy kissé erős számomra. Millió példát tudok neked mondani, ahol tökéletesen ésszerűtlenül, indokolatlanul vannak kitéve táblák. Hogycsak egyet említsek, 8-as út, Székesfehérvárra bevezető része. Kiválló minőségű 2x 2 sávos út, sehol semmi "veszélyt" jelentő dolog és 50 a megengedett. Hát ez mindent, csak nem az ésszerűséget tükrözi. Ez csak egy példa volt, de millió ilyen van szerte az országban és másra nem szolgál, minthogy a rendőrök kaszálhassanak.

Feltűnt már neked azon a Fehérvár előtti útszakaszon az út oldalán az a sok nagy szögletes izé? Nos, azokat a fura nagy valamiket felénk lakásnak, lakóháznak stb. hívják. Az a rész lakóövezet. Semmi veszély ugye? :rolleyes:
Kétsávos út ide vagy oda, jogos az 50.
42

#3823 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 11:05

Idézet: mocsi - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 11:55

Ez már mondjuk igaz. Bár mondjuk erről inkább egy szervezőt kéne megkérdezni, hogy miért nem ott csinálják ezeket a versenyeket én azért ennyire nem vagyok benne a dologban.

#3824 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 11:08

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 11:02

Hát ilyen alapon elítélhetnéd a szánkózókatis a Normafánál (ugyebár mindíg ott áll egy mentőautó és olyan nincs, hogy legalább 1-2 nyilt törés ne lenne), merthisz őkis a "te zsebedből veszik ki a pénzt", ergó rádis tartozik és ennyi erővel az ellen is lehetne tiltakozni, sőt belehetne tiltani a szánkózást magát :) (szándékosan vettem szélsőséges példát)

Már bocs, de: 1. Nem ütközik törvénybe az illegásli szánkózás; 2. Nagyon kicsi az esélye annak, hogy emberi életek lennének veszélybe, mert a sérülések nem annyira súlyosak; 3. szánkozni sem lehet bárhol, ahogy gyorsulni sem!

#3825 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 11:09

Idézet: BigBear - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 12:02

Feltűnt már neked azon a Fehérvár előtti útszakaszon az út oldalán az a sok nagy szögletes izé? Nos, azokat a fura nagy valamiket felénk lakásnak, lakóháznak stb. hívják. Az a rész lakóövezet. Semmi veszély ugye? :rolleyes:
Kétsávos út ide vagy oda, jogos az 50.

Szerintem nem egyről beszélünk. Az amit te említesz most az az a rész, amikor Veszprém felé mész, dehát ott még a házakon kívül vasúti átjárók is vannak. De egyébként még ottis simán reális lenne a 70, hisz lámpás gyalogátkelők vannak, a gyalogos járda, meg vagy 5 méterre van az úttól, magyarul még véletlenülsem rohangálhat arra valaki. Én egyébként arról beszéltem, amikor lejösz az autópályáról és beérsz Székesfehérvár külterületére (vagy mondjuk az autópályára mész), ott sehol semmi.....

#3826 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 11:11

Idézet: Tibisz - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 12:08

Már bocs, de: 1. Nem ütközik törvénybe az illegásli szánkózás; 2. Nagyon kicsi az esélye annak, hogy emberi életek lennének veszélybe, mert a sérülések nem annyira súlyosak; 3. szánkozni sem lehet bárhol, ahogy gyorsulni sem!

1. Hát valami attól illegális, hogy törvénybe ütközik :D  ;) , egyébként értem, hogy mit mondasz, de ez akkorsem érv, érted
2. Sajnos nem egy haláleset volt ott :(
3. Mondjuk ezt nemtom énmég legalábbis nem találkoztam tiltással (hacsak nem sípályákon a sielők védelmében)  :rolleyes:

#3827 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 11:12

Idézet: Studi - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 8:50

:bolond: Szóval én zárjam rács mögé a gyerekemet, hogy te szabadnak érezd magad?
Hányszor mondjuk el, hogy teljesen mindegy, hogy ipari/nem ipari, városon kívüli/városon belüli út, ha a részeg arra mászik haza a kocsmából, akkor el fogod csapni, te beborulsz az árokba, mivel akkora Jani vagy, hogy neked még biztonsági öv sem kell, meg fogtok dögleni mindketten. Ezért nem szabad illegális gyorsulási versenyeket rendezni (többek között).

Egyébként gyorsulási verseny van a Hungaroringen, oda el kell menni, és kész. Ha ez kevés, rendezz másikat, a törvények betartásával.

És ha a részeg bemászik a hungaroringre?

#3828 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 11:14

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 11:11

1. Hát valami attól illegális, hogy törvénybe ütközik :D  ;) , egyébként értem, hogy mit mondasz, de ez akkorsem érv, érted
2. Sajnos nem egy haláleset volt ott :(
3. Mondjuk ezt nemtom énmég legalábbis nem találkoztam tiltással (hacsak nem sípályákon a sielők védelmében)  :rolleyes:

1. Szerinted mitől lesz vlami illegális? :D
2. Azért messze nem volt annyi haláleset egy évre vetítve szánkózásból, mint eszement versenyezgetésből, és főleg nem volt akkora kár! ;)
3. Olyan hegyi utakra gondolok ahol nem szabad se szánkózni, se sielni, nem feltétlenül Magyarországban kell gondolkoznod! :)

#3829 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 11:16

Idézet: Arp - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 11:12

Nem tud, mert ilyenkor lépnek "működésbe" a biztonsági szolgálat éber őrei, akik átadják az illetőt a szolgálatban lévő rendőröknek, akik szintén a helyszín biztosítására vannak kirendelve.

#3830 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 11:18

Idézet: Arp - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 11:12

Akkor
1. ő követ el törvénybe ütköző dolgot.
2. nem szoktak a részegek kerítést mászni, inkább  kialudják magukat a tövénél. :)

Téma megosztása:

• (216 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 190
  • 191
  • 192
  • 193
  • 194
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.