Idézet: fram - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 11:31
Figy, igaza van LameXnek, most te is felestél a fára és megpróbálod befőtt létedre eltenni a nagymamát.
Tudod, a graffiti is illegál alapból. Hiába nem látja senki, mert egy "ipari úton van, amerre nem jár senki", attól még az. Úgyanúgy a streetracingnek is van ez az adrenalinfokozó összetevője, h illegál. Fél szemmel a versenyt nézed, félig azt, h jönnek-e a zsaruk lekapcsolt lámpával. Ha jönnek, akkor sipirc mindenkinek, spriccel szét a társaság. És ez a feeling oda, ha körbekerítés, biztosítás, stb.
Úgyhogy ne rinyálj itt nekem, h szemét zsaruk, ménem engedik, mikor egyszerűen arról van szó, h kevesek voltatok, simán eltettek befőttnek benneteket, pedig még semmi sem történt.
Ui: egy streetracert az kárpótol az ilyenekért, ha úgy sikerül futamot összehozni, h a rendőrök besz@pják és nem tudják megakadályozni, akármennyire akarják.
Ha odajönnek és azt mondják, ma legyen gyereknap, 1 órát játszadozhattok, az már nem az igazi. Ne sasolja a rendőr, ki gyorsulgat. Azt' majd elővesz állandóan, h "biza te is ott voltál, ne mondd azt, h nem tudod miről van szó".
Szerintem meg nincs igaza "Lamexnek" és lehet, hogy Te ismered, meg piszok jóba vagy vele, de én nem és őszintén szólva kicsit már zavar, hogy állandóan oktatni próbál a bölcsnek hitt megjegyzéseivel!
Én igaz, hogy csak egy éve fórumozok, de megszerettem, és a vitákat is szeretem, függetlenül attól hányan értenek velem egyet, pl Koryval a DieselvsBenzin topikba, vagy Tibisszel és Carmageddonnal jót vitáztunk, kölcsönös tisztelettel, nem pedig odavetettünk egymásnak egy fölényeskedő mondatot azt akkor jó van!
Miért kell átfordulni mindig ilyen "elteszlek befőttnek" meg hasonló lenéző dolgokba belemennie valakinek nem értem? Nem értünk egyet és kész, elmondjuk érveinket és aztán abbahagyjuk, mert nem tudjuk egymást ,meggyőzni, de legalább egy másik nézettel is találkoztunk, és el fogunk gondolkodni azon is! Ebbe semmi kivetnivaló nincs! Elnézést az offért!
On:
Senki se kényszerít, hogy odamenj a gyorsulós banzájokra el lehet kerülni és akkor tuti nem lesz bajod, de a városi randalírozókat nem lehet elkerülni!