HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (216 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • 193
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás Értékeld a témát: -----

#3801 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 11. 10:38

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 10:21

Csak az a baj, hogy erre nálunk nincs törvény, mert akárhol bele lehet kötni, mint ahogy teszitek ti is! Sajnos csak a rendőrök jóindulatán múlik, hogy engedik-e ezt ismerve meg ritka az a váltás amelyik elnézi! Félreértés ne essék én nem szoktam gyorsulni, ugyanis egy cliom van 1.4-es motorral, de szeretem nézni, meg legalább összejön a társaság! Szerintem ez akkor is ezerszer jobb dolog, mint a városban gyorshajtani, és aki még ezt is ellenzi azt tényleg csak sajnálni tudom, mert piszkos rugalmatlan lehet az élet minden területén!

Na ezzel teljesen egyetértek. (és hogy őszinte legyek, minden személyeskedés nélkül, akik ezeket ellenzik, azok még nemis voltak ilyenen)
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#3802 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 10:42

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 10:35

Ilyen logikával minek lassítani egy jobbkezes utcában vagy megállni a stopptáblánál, ha egy főutat keresztezel.  :omg:

Van aki nem is lassít.

#3803 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 11. 10:42

Hát igen, aki nem azt csinálja, amit én akarok, az mind rugalmatlan. De én aztán nagyon rugalmas vagyok, főleg, ha mindenki azt csinálja, amit én akarok. :)

Brilliáns logika.
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#3804 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 10:43

Idézet: Studi - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 10:50

teljesen mindegy, hogy ipari/nem ipari, városon kívüli/városon belüli út, ha a részeg arra mászik haza a kocsmából, akkor el fogod csapni, te beborulsz az árokba, mivel akkora Jani vagy, hogy neked még biztonsági öv sem kell, meg fogtok dögleni mindketten. Ezért nem szabad illegális gyorsulási versenyeket rendezni (többek között).

Egyébként gyorsulási verseny van a Hungaroringen, oda el kell menni, és kész. Ha ez kevés, rendezz másikat, a törvények betartásával.

Az ipari területeken nemigen szoktak kocsmák lenni :D

Hungaroringből, megcsak egy van az országban........ (még Budapesthez is kevés....)
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#3805 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 10:43

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 9:56

Figyu szerintem már bizonyítottad, hogy amúgy sem engednéd sehova, mert ugye a szórakozóhelyeken a drog, az utcán meg az őrült versenyzők, szóval mindegy! És amúgy nem személyeskedésnek szántam, mert nem is tudom van-e családod, általánosságban mondtam a kicsit túlontúl szabályokra esküvőkre!

Nem tudom jártál-e már Békéscsabán, de az Ipari úton nincs kocsma, nincs lakóépület, tehát részeg sincs! Valamint van egy kb 3km-es szakasza ahol még gyárépület sincs! Kizárt, hogy bárki odakerüljön, ha meg összetöröm magam, bár ez is lehetetlen, mert mint írtam én NEM szoktam gyorsulni akkor az az én dolgom és már megbocsáss, de senki ne szóljon bele!

Ha valakit elcsapsz, vagy kárt okozol, de ha még csak magadban is, már akkor sem CSAK a Te ügyed!
Többek között: ha megsérülsz akkor hívják a mentőket, akik általában értesítik a rendőröket is ilyen esetekben; ha nagyon összetörted az autódat, és van cascód akkor a biztosító el fogja rendelni az ügy kivizsgálást, így biztos, hogy fény derül a gyorsulásra, mert ők sem hülyék. A legszebb, hogy mindezt MI is fizetjük, hisz a mentők a rendőrök, és a biztosítók is belőlünk élnek, és egy esetleges balesettel feleslegesen terhelsz meg minket is, ezért nem tartozik csak Rád! Ezek fényébe, pedig ha mi is fizetünk mindent mint Te, akkor miért is mi tartsuk a gyerekeinket rács mögött, mikor a törvények is mellettünk állnak?  :rolleyes:

#3806 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 10:45

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 10:43

Az ipari területeken nemigen szoktak kocsmák lenni :D

Hungaroringből, megcsak egy van az országban........ (még Budapesthez is kevés....)

Ott van még a Rába-ring, és már elég sok helyen van pálya! ;)

Szerkesztette: Tibisz 2005. 01. 11. 10:48 -kor

#3807 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 10:46

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 11:42

Van aki nem is lassít.

Neis mond  :( már lassan megkell álnom egy egyszerű jobbkezesnél, hogy valami barom nem jön-e balról is...  Az anyámmal ezért szogktam ordítozni, elég sűrűn nézz be jobbkezeseket  :reklamacio:

#3808 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 10:49

Idézet: Tibisz - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 11:45

Ott van még a Rába-ring, és már elég sok helyen pl.: Győrben is van pálya! ;)

Azt azért beláthatod, hogy ezek nemigazán fedik le a teljes gyorsulni kívánó lakosságot. A Hungaroring is tele van, muszály illegálisan is rendezniük versenyeket (mondjuk éncsak 2 helyről tudok). Szóval a lényeg, hogy kevés.

#3809 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 10:52

Idézet: Tibisz - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 11:43

Ha valakit elcsapsz, vagy kárt okozol, de ha még csak magadban is, már akkor sem CSAK a Te ügyed!
Többek között: ha megsérülsz akkor hívják a mentőket, akik általában értesítik a rendőröket is ilyen esetekben; ha nagyon összetörted az autódat, és van cascód akkor a biztosító el fogja rendelni az ügy kivizsgálást, így biztos, hogy fény derül a gyorsulásra, mert ők sem hülyék. A legszebb, hogy mindezt MI is fizetjük, hisz a mentők a rendőrök, és a biztosítók is belőlünk élnek, és egy esetleges balesettel feleslegesen terhelsz meg minket is, ezért nem tartozik csak Rád! Ezek fényébe, pedig ha mi is fizetünk mindent mint Te, akkor miért is mi tartsuk a gyerekeinket rács mögött, mikor a törvények is mellettünk állnak?  :rolleyes:

Júj. Azért ez elég erőteljes sarkítás (vagy nem ezt utálod? :think: )

#3810 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 10:53

Idézet: Tibisz - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 10:37

Én is ezt mondom, nem tudom miért engem idéztél?

Csak, mert kiemeltem még 1x :D
Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

#3811 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 10:54

Idézet: Kory - Dátum: 2005. jan. 10., hétfő - 18:28

Szerintem vezessen mindenki úgy, ahogy akar.

Gyorshajtás szempontjából pedig amennyit a pénztárcája megenged.

Csak ne veszélyeztessen közben másokat. Ennyi lenne talán az alapszabály.  :think:

Na erről van szó!  :up:

#3812 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 10:49

Azt azért beláthatod, hogy ezek nemigazán fedik le a teljes gyorsulni kívánó lakosságot. A Hungaroring is tele van, muszály illegálisan is rendezniük versenyeket (mondjuk éncsak 2 helyről tudok). Szóval a lényeg, hogy kevés.

Akkor ez ellen tegyetek, ne a törvény szídjátok! ;)

#3813 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 10:52

Júj. Azért ez elég erőteljes sarkítás (vagy nem ezt utálod? :think: )

Ez miért sarkítás? Szerinted nincs így?

#3814 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 10:55

Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 10:42

Hát igen, aki nem azt csinálja, amit én akarok, az mind rugalmatlan. De én aztán nagyon rugalmas vagyok, főleg, ha mindenki azt csinálja, amit én akarok. :)

Brilliáns logika.

:respect: :respect:
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#3815 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 10:55

Van egy csomó reptér ami kiadja a kifutóját, ugye a Totalcar is Thökölön vagy hol veszi fel az adásai nagy részét, vagy most lett nemrégiben kész Vecsésnél vagy Táborflvánál egy új pálya, szóval gyorsulási versenyre van hely, csak erre pénzt is kell áldozni, nemcsak a tyuningra.
Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

#3816 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 10:56

Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 10:42

Brilliáns logika.

De abban semmi kivetnivaló nincs, hogy ha nem egyezik a véleményem valakivel, akkor valamilyen bölcs megjegyzést tegyek rá, mert hát, hogy képzeli az illető, hogy olyanokat gondol, amit én nem! ;)

#3817 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 10:57

Ki kényszeríti őket? :think:

#3818 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 10:59

Idézet: mocsi - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 10:55

Van egy csomó reptér ami kiadja a kifutóját, ugye a Totalcar is Thökölön vagy hol veszi fel az adásai nagy részét, vagy most lett nemrégiben kész Vecsésnél vagy Táborflvánál egy új pálya, szóval gyorsulási versenyre van hely, csak erre pénzt is kell áldozni, nemcsak a tyuningra.

Ott a pont! Arra van pénz, hogy kipufogót vegyenek a buzukira, gumit füstöljenek, gyorsuljanak ott, ahol épp vannak. De hogy kultúráltan elautózzanak ezért egy lezárt pályára, az már nem megy. :think:

#3819 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 10:59

Idézet: Tibisz - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 11:54

Akkor ez ellen tegyetek, ne a törvény szídjátok! ;)

Hát de mit lehet itt tenni azon kívül, hogy olyan helyre mennek, ahol nincs senki és semmi a közelben és levan zárva az út.
Én sohasem gyorsultam (nemigen van hozzá megfelelő járgányom), de jó műsor és fogalmam sincs, hogy minek ez a hisztéria. Lehet, hogy mindenkit, aki bőszen tiltakozik ellene elkéne vinni egy ilyenre, még azis lehet, hogy rákapna az ízére és törszvendég lenne, sőt magais ott füstölné a gumikat  :D

#3820 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 11:01

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 10:59

Hát de mit lehet itt tenni azon kívül, hogy olyan helyre mennek, ahol nincs senki és semmi a közelben és levan zárva az út.
Én sohasem gyorsultam (nemigen van hozzá megfelelő járgányom), de jó műsor és fogalmam sincs, hogy minek ez a hisztéria. Lehet, hogy mindenkit, aki bőszen tiltakozik ellene elkéne vinni egy ilyenre, még azis lehet, hogy rákapna az ízére és törszvendég lenne, sőt magais ott füstölné a gumikat  :D

Álljatok össze, és béreljetek egy nem annyira ismert magánterületet! Mindenre én adja ötletet? :D

Téma megosztása:

• (216 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • 193
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.