HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (216 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
  • 197
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás Értékeld a témát: -----

#3871 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 11. 12:53

Ma megelozott egy streetraceres takony. Majdnem szabalyosan, jobbrol, kerekparuton, ahogy ezek a nyikhajok szoktak, elottem tomott sor, ergo eselye nem volt bejonni. De becsapdazta magat, mert egy masik, hasonlo buzi parkolt a kerekparuton, ergo sajna megallni kenyszerult, mert senki nem engedte meg, igy buntibol visszament a sor vegere. :D
Az nevet utoljára, aki először üt.

#3872 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 12:55

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 12:53

Nem kell akkorát fékezni 1-re vagy 2-re, amennyinél tényleg meg lehet rendesen nézni.

a-a-a ne kanyarodj el :) Kitárgyaltuk, hogy NEM a jól belátható átkelőkről van szó, ahol amúgy is felesleges lassítani, mert jó előre átláthatod a helyzetet.

#3873 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 12:55

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 10:38

Na ezzel teljesen egyetértek. (és hogy őszinte legyek, minden személyeskedés nélkül, akik ezeket ellenzik, azok még nemis voltak ilyenen)

Nincs ebben semmi meglepő. Ha ellenzem, akkor minimum nem veszek részt rajta. :)

#3874 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 12:56

Idézet: leslie - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 12:53

Ma megelozott egy streetraceres takony. Majdnem szabalyosan, jobbrol, kerekparuton, ahogy ezek a nyikhajok szoktak, elottem tomott sor, ergo eselye nem volt bejonni. De becsapdazta magat, mert egy masik, hasonlo buzi parkolt a kerekparuton, ergo sajna megallni kenyszerult, mert senki nem engedte meg, igy buntibol visszament a sor vegere. :D

És miből gondolod, hogy streetraceres takony volt? Rá volt írva, vagy csak gyorsan, és szabálytalanul ment?
Illetve miből gondolod egyből, hogy minden gyorshajtó szabálytalankodó streetraceres kell legyen? :) Általánosítasz.

#3875 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 12:56

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 12:55

a-a-a ne kanyarodj el :) Kitárgyaltuk, hogy NEM a jól belátható átkelőkről van szó, ahol amúgy is felesleges lassítani, mert jó előre átláthatod a helyzetet.

Most vagy te nem érted, vagy én. Én a beláthatatlanokról beszélek. Vagy arról NEM kellene? Vagymi?? :think:

#3876 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 01. 11. 12:59

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 12:56

És miből gondolod, hogy streetraceres takony volt? Rá volt írva, vagy csak gyorsan, és szabálytalanul ment?
Illetve miből gondolod egyből, hogy minden gyorshajtó szabálytalankodó streetraceres kell legyen? :) Általánosítasz.

A matrica általában ott szokott lenni, és ez, plusz a viselkedés a közúton bőven elég...
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#3877 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 13:00

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 12:56

Most vagy te nem érted, vagy én. Én a beláthatatlanokról beszélek. Vagy arról NEM kellene? Vagymi?? :think:

Te irtad, hogy "amennyinél tényleg meg lehet rendesen nézni". Most akkor beláthatatlan, vagy rendesen meg lehet nézni?:) Tudom, sarkítás, de ha én beláthatatlanról beszélek, akkor az olyan, amit közelről sem látsz be, meg messziről sem. Ehhez meg vagy megállsz TELJESEN közvetlen előtte, vagy áthúzol. Utóbbi esetben merült fel a kérdés, hogy mit számít a 30/50? :)

#3878 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 11. 13:02

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 12:37

Szerintem meg nincs igaza "Lamexnek" és lehet, hogy Te ismered, meg piszok jóba vagy vele, de én nem és őszintén szólva kicsit már zavar, hogy állandóan oktatni próbál a bölcsnek hitt megjegyzéseivel!

Tehát nagyon rugalmas vagyok, mert mindenkinek megengedem, hogy ugyanazt mondja, amit én... mert különben nagyon zavar, hogy mást mond.
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#3879 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 13:03

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 13:00

Te irtad, hogy "amennyinél tényleg meg lehet rendesen nézni". Most akkor beláthatatlan, vagy rendesen meg lehet nézni?:) Tudom, sarkítás, de ha én beláthatatlanról beszélek, akkor az olyan, amit közelről sem látsz be, meg messziről sem. Ehhez meg vagy megállsz TELJESEN közvetlen előtte, vagy áthúzol. Utóbbi esetben merült fel a kérdés, hogy mit számít a 30/50? :)

Ahm.

Nem tudok korrektül válaszolni, mert ez nekem nonszensz eset.

#3880 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 11. 13:03

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 13:00

És különben sincs sapka rajta...
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#3881 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 13:03

Idézet: leslie - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 12:53

Na az ilyet én sem engedem be soha! ;)

#3882 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 13:05

Idézet: Studi - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 12:59

A matrica általában ott szokott lenni, és ez, plusz a viselkedés a közúton bőven elég...

És gondolom aki tud hegedűn játszani az mind cigány, mi? :D :D :D

(Btw ilyen matricát nem láttam még, ez gondolom tipikusan a sportdobos wagonR+-okon van, mert ezt a tescoban lehet kapni :D)

#3883 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 13:05

Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 13:02

Tehát nagyon rugalmas vagyok, mert mindenkinek megengedem, hogy ugyanazt mondja, amit én... mert különben nagyon zavar, hogy mást mond.

"és a vitákat is szeretem, függetlenül attól hányan értenek velem egyet, pl Koryval a DieselvsBenzin topikba, vagy Tibisszel és Carmageddonnal jót vitáztunk, kölcsönös tisztelettel, nem pedig odavetettünk egymásnak egy fölényeskedő mondatot azt akkor jó van! "

#3884 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 13:06

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 13:03

Na az ilyet én sem engedem be soha! ;)

Két ..... egy pár.

Mi meg szívunk, mert a ti koccanásotok miatt áll a forgalom az úton. :(

#3885 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 13:09

Idézet: Studi - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 13:06

Két ..... egy pár.

Sőt figy, én még autópályán sem engedem el azt aki villogtat hátulról 175-nél!

Csak azért szivrohamot ne kapj a nagy hüledezésben a szarsorsod közepedte :D :D :D Eszem megáll micsoda álszent emberek vannak.

#3886 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 11. 13:10

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 13:05

"és a vitákat is szeretem, függetlenül attól hányan értenek velem egyet, pl Koryval a DieselvsBenzin topikba, vagy Tibisszel és Carmageddonnal jót vitáztunk, kölcsönös tisztelettel, nem pedig odavetettünk egymásnak egy fölényeskedő mondatot azt akkor jó van! "

Tudod, vitának nem azt nevezik, amikor fújod a magadét, mindegy mit is válaszolnak :)

A kölcsönös tiszteletet pedig nem csak követelni kell, meg is lehet adni. Előkeressem "kölcsönös tiszteleted" jegyeit?
¤

#3887 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 13:11

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 13:09

Sőt figy, én még autópályán sem engedem el azt aki villogtat hátulról 175-nél!

Gondolom komoly lelki traumát okozna. :(

#3888 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 13:17

Idézet: leslie - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 13:53

Egyrészről  :D  :D  :D  Énis imádom szopatni az ilyeneket. Másrészről hagyuk már ezt a megbélyegzősdit....
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#3889 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 13:20

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 12:56

Rá volt írva, vagy csak gyorsan, és szabálytalanul ment?

És az jó nekem, ha "csak" egy mezei motoros volt, aki saját és mások testi épségét és járműveit veszélyeztetve, jobbról, szabálytalanul előzget? :rolleyes:

#3890 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 13:23

Idézet: Studi - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 14:06

Két ..... egy pár.

Ezesetben enged be az összes ilyen pofátlankodót és közben mondogasd magadban, hogy nahát ezek a sztrítrészingesek  :D
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

Téma megosztása:

• (216 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
  • 197
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.