HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (216 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 195
  • 196
  • 197
  • 198
  • 199
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás Értékeld a témát: -----

#3911 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 01. 11. 14:08

Idézet: leslie - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 14:03

UAZ jó gép, azt nagyon sajnálnám megtörni. A Trabival pont az volt a poén, hogy könnyü, állat jól gyorsul 50-ig, és ki nem szarja le, ha meg van húzva. És a tulajt tényleg nem érdekelte. Ha vki húzta rá, akkor az is tekerte rá a kormányt. :)

Csak az a gond, hogy a Trabi nem tud kárt tenni egy autóban. Ilyen célra inkább egy szakadt Zsiguli a célravezető. :)
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#3912 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 11. 14:10

Idézet: leslie - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 13:07

Félreértesz, nekem épp még azokkal sincs bajom, akik ipari területen gyorsulnak, uis télleg jobb, mintha narkóznának. Most abba nem megyek bele, hogy felelőtlenség, másra nézve, nem magukra.
Nekem azok nem jönnek be, akik pofátlanok. Ennyi. Ha vki gyorsan megy, és szabályosan megelőz, akkor még le is húzodom, ha tudok, mert siet. De az ilyen jobbról, bringaúton, (ja, ködöt nem is említettem, pedig az is volt rendesen) meg pl piros lámpánál szembesávban, sort kielőzve, az első kocsi elé keresztben beálló arcokkal van bajom. Őket vhogy nem tudom tolerálni, de biztos az én egyéni hülyeségem ez. :)
Még egyszer, akinem nem inge... Lehet normálisan is sietni. Persze, szabálytalanul. :)

na a tolakodókat szabálytalankodókat én is utálom (a normális gyorshajtókat kivéve azokkal nincs bajom)  :) azokat én sem engedem be :)
BMW POWAAAAA de akkor miért van az avataromon Skodaaaa? :D

#3913 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 14:11

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 13:58

Nekem többet ér a saját magam és a többi közlekedő biztonsága, mint hogy megleckéztessek egy ilyet. Egyébként is rendszeresen azt látom, hogy három lámpa múlva még mindig csak két autóval jár előttem. Ilyenkor mosolygot egyet, hogy mennyit és a kínlódása. Persze az örömöm nem teljes, mert tudom, hogy közben sokakat veszélyeztet. Ráadásul hiába...

Ugyanez van, amikor a csóka cikázik a sávok közt a Hungárián. Igaz, ezek nem érdekelnek, mert inkább forgalmatlanabb utakon megyek többet, csak ne kelljen dugóznom.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#3914 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 14:13

multkor az üllőin bentről kifelé a klinikáknál gyorsultam lámpától egy új turbos saab ellen srácoknak elkentem a száját utána mondta a srác hogy sajna automata a gépe de azért jót mentünk és senki sem halt meg :) kozben volt rendőri felügyelet is mert a szélső sávba az éppen igazoltató motoros rendőrök végig nézték az eseményt majd visszaforultak a szabálytalanul parkoló suzukishoz :D

ui.: szurkoltam is hogy ne jöjjenek utánam :D

#3915 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 14:13

Idézet: Konor - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 14:07

hűű béjemwém van sötét ablak meg brummogós kipuff akkor én is sztrítrészeres takony vagyok? :D

ja és még fiatalnak érzem magam :D

Nem tudom, ki mondta, vagy hol olvastam: Nagy kocsival már lehet lassan is menni. :)

Egyébként nem feltétlen. A fenti pofátlanokat taknyozom. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#3916 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 14:14

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 13:50

Miért érzem úgy, hogy te nem olvasol, hanem reagálsz :rolleyes: Most így frappánsan visszakérdeznék, hogy éééés te hol olvastad, hogy én ilyet báááármikoris írtam volna?    :D  ;)

Bocs, ha félreértelmeztelek:

Idézet: Leslie

Ma megelozott egy streetraceres takony. Majdnem szabalyosan, jobbrol, kerekparuton, ahogy ezek a nyikhajok szoktak, elottem tomott sor, ergo eselye nem volt bejonni.

Idézet: MisterY

És az jó nekem, ha "csak" egy mezei motoros volt, aki saját és mások testi épségét és járműveit veszélyeztetve, jobbról, szabálytalanul előzget? :rolleyes:

Idézet: jrpryv

Úgy tudom, hogy a legújabb KRESZ szerint lehet jobbról előzni :rolleyes:

Idézet: MisterY

Hol olvastad a KRESZ-ben, hogy két forgalmi sáv között vagy a forgalmi okok (pl lámpa) miatt megálló autókat lehet szabályosan lehet jobbról-balról előzgetni, és eléjük - másokat veszélyeztetve - bevágni?

Szerintem ÍGY szabálytalan jobbról előzni. Az én olvasatom alapján szerinted nem az. Erre kérdeztem volna rá. De nem vetted a lapot.

#3917 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 14:15

Idézet: leslie - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 13:37

Én sem, semmi áron nem engedek az ilyennek. Inkább megtöröm a kocsim, de az ilyen taknyokat tuti nem engedem be magam ele. Eddíg még levették ezt a viselkedés módot, nem kellett megtörnöm az autót, bár volt, hogy csak pár centim múlott. Haver a büntető Trabijával anno még rájuk is rántotta a kormányt. :)

Detto, én pl autopályán az agresszívkódónak, vagy ha valaki bárhol elkezd tolakodni, meg rámjönni, akkor megvillantom a féklámpát :) Nem fékzem ki (nagyon), nehogy belémjöjjön, de azért a szar csak hűljön ki benne. :)

#3918 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 14:16

Idézet: Konor - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 14:13

ui.: szurkoltam is hogy ne jöjjenek utánam :D

Általában az ilyen autót tulajdonlók után nem mernek.

#3919 Felhasználó inaktív   keton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 14:17

Idézet: leslie - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 14:13

Nem tudom, ki mondta, vagy hol olvastam: Nagy kocsival már lehet lassan is menni. :)

Én biztos írtam ilyet, de szerintem nem én találtam ki :) Hungária: tegnap este is volt egy cikázós versenyző, én szépen 70-nel páholyból figyeltem az eseményeket... nem tudott meglépni. Mire jó ez :confused:  :think:

#3920 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 14:21

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 15:14

Bocs, ha félreértelmeztelek:

Szerintem ÍGY szabálytalan jobbról előzni. Az én olvasatom alapján szerinted nem az. Erre kérdeztem volna rá. De nem vetted a lapot.

Hát de amit tőlem beidéztél, az nem az egész idézetem, hanem az első mondat belőle. Utána folytattam, hogy a szabálytalan és mérhetetlenül pofátlan az az, hogy mindezt a bicikliúton teszi.  :)
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#3921 Felhasználó inaktív   keton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 14:22

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 14:15

Detto, én pl autopályán az agresszívkódónak, vagy ha valaki bárhol elkezd tolakodni, meg rámjönni, akkor megvillantom a féklámpát :) Nem fékzem ki (nagyon), nehogy belémjöjjön, de azért a szar csak hűljön ki benne. :)

Hmm... én vagy lehúzódom, vagy magam is rálépek a gázpedálra. Úgysem én fogom megnevelni...

#3922 Felhasználó inaktív   BigBear 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 14:31

Idézet: leslie - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 14:03

UAZ jó gép, azt nagyon sajnálnám megtörni. A Trabival pont az volt a poén, hogy könnyü, állat jól gyorsul 50-ig, és ki nem szarja le, ha meg van húzva. És a tulajt tényleg nem érdekelte. Ha vki húzta rá, akkor az is tekerte rá a kormányt. :)

Hát, az az igazság, hogy egyrészt az nem az én Uazom volt, másrészt pedig azt simán lehetett vasrúddal meg kalapáccsal egyengetni. Ami ugye a mai műanyagautókról nem mondható el.  :evil2:
42

#3923 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 14:35

Idézet: Kory - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 13:16

Általában az ilyen autót tulajdonlók után nem mernek.

ez egy régi szakadt 20éves (19)  kis bömös nem az bálnamerci kategória ami után ne mernének menni :)
mikor megvettem a kocsim 2hétre rá már ki is szedtek gyorshajtásért :D :D :D

#3924 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 14:39

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 11:45

Most akkor itt én nem értek valamit. Szerinted miért rendeznek gyorsulási versenyeket? Lehet, hogy rosszul értelmeztem, de itt azt állítod, hogy azért szeretik, mert illegális. Igenám, de akkor miért van tele a Hungaroring? És egyáltalán szerinted mi a teendő? Mindent megtenni a legalizálásáért, úgyértem minél több legális lehetőséget biztosítani neki, vagy egyszerűen "rájukszállni", hogy elmenjen tőle a kedvük? (komolyan érdekel, hogy te mit csinálnál, nem kötözködésből kérdezem)

Mondjuk úgy, h félreérted :)

Az a tudat, h illegális, az egyébként is felfokozott hangulatra (gyorsulás) még rátesz egy lapáttal.

Lehet sziklát mászni biztosítással és biztosítás nélkül is. Szerinted melyik fog nagyobb (siker)élményt nyújtani?

Teendő? A felgyülemlett energiát/feszültséget valahol le kell vezetni. Ki így, ki úgy, de levezeti vhogy.
Ezt nem lehet kiírtani az emberekből. Maximum az eszközök/módszerek/utak változnak.

Ui: Majd el felejtettem: ha mindenki gyalog vagy kerékpárral járna dolgozni és minden nap szétdolgozná magát fizikai melóban, akkor már nem vágyna másra, max. beszélgetni a haverokkal egy hideg sör mellett. (Fizikai melón nehéz fizikai munkát értek). De a gépek korában ez illúzó csupán, naivitás lenne, ha én vagy bárki azt gondolná, h ebbe az irányba kell gondolkodni.

Szerkesztette: fram 2005. 01. 11. 14:43 -kor

Ciciman is on borda

#3925 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 14:42

Idézet: Konor - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 14:10

...a normális gyorshajtók...

Na ezt nem értem. :think:

To all: Nem értem, nem értem. Most az, hogy valakinek BMW-je, vagy SAAB 9000 turboja, vagy akármije van, mért elég ahhoz, hogy mindenáron kamikazét kelljen játszani a zsúfolt belvárosban? Nekem ezelőtt 10 évvel volt egy Lancia Delta HF Integrale 2000-es turbo verdám, váltakozó első-hátsó meghajtás nyomaték elosztással, elöl Thorsen difikkel, stb. Még manapság is megenném vele reggelire a kihaénnem-verdák nagy részét. Mégis, akkoriban sem éreztem késztetést arra, hogy mindenkit lenyomjak, pedig már akkor is jócskán rohangáltak a sufnituning 318-as BMW-k csíknapszemüveges nyálakkal a nyusziszőrös volán mögött. De mégsem. Mondjuk azért azt aláírom, hogy volt respektje az Intgrale-omnak, nem nagyon szívóztak, de amikor igen, akkor pont azt imádtam, hogy a csákó a pirosnál 7000-en járatta verdát, de látszott, hogy a kompresszió 10 alatt van, meg a főtengelyszimmering is kehes, meg hogy legalább annyi olajat eléget, mint benzint, de TERMÉSZETESEN az elmaradhatatlan sportkipufogó az van, szóval a csákó pörgette és remegett az izgalomtól, aztán sárgánál ott hagyott 2000 Ft-ot az aszfalton, én meg szép komótosan elindultam és folyt a könnyem a röhögéstől, hogy a csákó nem látszik a kékesfekete füsttől. Aztán 10 másodperc múlva a következő lámpánál szépen megint begurultam mellé és kezdődött megint... :D

#3926 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 14:44

Idézet: fram - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 15:39

Mondjuk úgy, h félreérted :)

Lehet sziklát mászni biztosítással és biztosítás nélkül is. Szerinted melyik fog nagyobb (siker)élményt nyújtani?

Akkor félreértettem  :)  :respect:

Szerintem amelyik sikerül :D
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#3927 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 14:47

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 15:42

To all: Nem értem, nem értem. Most az, hogy valakinek BMW-je, vagy SAAB 9000 turboja, vagy akármije van, mért elég ahhoz, hogy mindenáron kamikazét kelljen játszani a zsúfolt belvárosban? Nekem ezelőtt 10 évvel volt egy Lancia Delta HF Integrale 2000-es turbo verdám, váltakozó első-hátsó meghajtás nyomaték elosztással, elöl Thorsen difikkel, stb. Még manapság is megenném vele reggelire a kihaénnem-verdák nagy részét. Mégis, akkoriban sem éreztem késztetést arra, hogy mindenkit lenyomjak, pedig már akkor is jócskán rohangáltak a sufnituning 318-as BMW-k csíknapszemüveges nyálakkal a nyusziszőrös volán mögött. De mégsem. Mondjuk azért azt aláírom, hogy volt respektje az Intgrale-omnak, nem nagyon szívóztak, de amikor igen, akkor pont azt imádtam, hogy a csákó a pirosnál 7000-en járatta verdát, de látszott, hogy a kompresszió 10 alatt van, meg a főtengelyszimmering is kehes, meg hogy legalább annyi olajat eléget, mint benzint, de TERMÉSZETESEN az elmaradhatatlan sportkipufogó az van, szóval a csákó pörgette és remegett az izgalomtól, aztán sárgánál ott hagyott 2000 Ft-ot az aszfalton, én meg szép komótosan elindultam és folyt a könnyem a röhögéstől, hogy a csákó nem látszik a kékesfekete füsttől. Aztán 10 másodperc múlva a következő lámpánál szépen megint begurultam mellé és kezdődött megint... :D

Én azt szeretem, amikor elkanyarodok jobbra, mertha mellém áll nem látja, hogy én jobbra indexelek. Ilyenkor néha még átis nézek, hogy froclizzam, aztán, mikor padlógázzal indul én finoman elkanyarodok jobbra és szétröhögöm az agyam  :D

#3928 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 14:51

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 14:44

Szerintem amelyik sikerül :D

Ha föl tudtál jutni a sziklafal tetejére, akkor nem volt szükség a biztosítókötélre :)

A mazzagnak akkor fogsz örülni, ha hibáztál és ha nem lett volna ott, akkor az az életedbe kerül (15 m fölött erre minden esélyed megvan), így viszont megmentett.
Ciciman is on borda

#3929 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 01. 11. 14:56

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 14:42

:nevet2:

Az Apádra ütök című film jutott eszembe, mikor mennek hazafelé. :nevet:
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#3930 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 15:00

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 14:47

Én azt szeretem, amikor elkanyarodok jobbra, mertha mellém áll nem látja, hogy én jobbra indexelek. Ilyenkor néha még átis nézek, hogy froclizzam, aztán, mikor padlógázzal indul én finoman elkanyarodok jobbra és szétröhögöm az agyam  :D

Én ilyenkor egy közepesen erős gázfröccsel is szoktam hergelni azokat, akikről lerí, hogy ők itt milyen marha haragosan le fognak engem gyorsulni. Utána meg kárörvendő vigyor. :D Kövezzetek meg érte.

Téma megosztása:

• (216 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 195
  • 196
  • 197
  • 198
  • 199
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.