HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (216 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 212
  • 213
  • 214
  • 215
  • 216
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás Értékeld a témát: -----

#4251 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 13. 10:48

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. jan. 13., csütörtök - 10:45

És tényleg. Ha visszaolvasol a nyár elejéig, látod, hogy én is sírtam egy sort egy hasonló sofőrön.

Ennél mégjobb, aki nagy ívben balra kanyarodik, de úgy, hogy nem a saját lámpáját figyeli, hanem a keresztbemenő forgalomét, és amint meglátja, hogy az vált, kilő, hogy még a szembeforgalom indulása előtt balra tudjon kanyarodni. Nehogymá végig kelljen várnia a szemből jövő sort bekanyarodás előtt, az legalább 20-25mp lenne.  :omg:

#4252 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 13. 10:50

Idézet: Konor - Dátum: 2005. jan. 13., csütörtök - 10:45

csak nem valami tömeg autó ?

mert az ilyen megérdemelné hogy valaki megszabadítsa a fogaitól

Neked meg végképp nem merem megmondani, hogy milyen autó volt... ;) :D

#4253 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 13. 10:50

Idézet: BigBear - Dátum: 2005. jan. 13., csütörtök - 9:46

Remélem egyszer úthenger alá fut az ilyen! :mad:  :reklamacio:  :box2:  :doom:

vagy szemböl a kamion alá  :doom:
BMW POWAAAAA de akkor miért van az avataromon Skodaaaa? :D

#4254 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 13. 10:51

Idézet: L - Dátum: 2005. jan. 13., csütörtök - 1:07

Tehát a sok hülye gyalogos nemhogy nem világít, de még az utat sem egyenesíti ki.  :D

Nem, a sok hülye gyalogos nem félti eléggé a szaros kis életét és nem gondolkodik! :D :D (szal, ok, hogy ha elcsapom én vagyok a hibás, de legalább menjen át egy olyan részen, ahol látom, hogy átvánszorog, illetve haladjon gyorsabban.

Idézet

Szabad járdáról nem vitázom, ez ténykérdés. Nézz körül, s látni fogod. Legszebb a Fillér utca végig, kétoldalt, a többi helyen csak időszakos.

A Fillér utcában ritkán járok, így biztos igazad van, viszont a legtöbb utcában azért elég hely van a gyalogosoknak (pl Bimbó út, hátsó részein végig), a Vöröstorony utcában (ott lakom) mindig elférnek a gyalogosok.

Idézet

A Kapyn is mentem le a szembejövő forgalommal szemben éjszaka. Persze időszakos meghülyülésből a járdán kétoldalt álló autók miatt. Stb...
Az első kérdésedre csak annyit: kivilágítatlan úton 50-60-al városban szűk kanyargós utcán... Szóval kitől is van? 

Nem szűk kanyargós utcán mentem, hanem egy 2X2 sávos úton!
Azért a Kapy-n (főleg a felső részén, ahol ugye 2X2 sáv van, elviekben, amiből 1-et mindig lefoglalnak a parkoló kocsik) elég jó teljesítmény átmenni a szembejövő sávba... ha az alsó részén haladsz, ahol csak 1X1 sáv van, akkor talán ok, mert ott szokott néhány okoska parkolni próbálni, de én ott tuti nem játszanám a Sumachert, mert az alsó kanyarokban eszméletlen, hogy miket csinálnak az emberek.

Idézet

:offtopic: Ott lennének az agaraim?  :omg:

Már ki is preparáltam őket a falamra :D :respect:
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#4255 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 13. 10:52

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. jan. 13., csütörtök - 9:50

Neked meg végképp nem merem megmondani, hogy milyen autó volt... ;) :D

:D :D :D :D
várjá kitalálom BMW? :D esetleg piros? :) biztosíthatllak nem én voltam  :)

#4256 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 13. 10:52

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. jan. 13., csütörtök - 11:40

Szerintetek mit érdemel az az ember, aki a zebránál álló furgont megelőzi, majdnem elüti azt az iskolás gyereket, akit a furgon épp átengedett, majd a közeli lámpához érve beáll a jobbra kanyarodó sávba, ahonnan a piros jelzés ellenére kilő, mert az egyenesen haladóknak zöldre vált a lámpa és ő is egyenesen akart menni, csak nem volt hajlandó a helyes sávban a sor végére állni. Ha például az ilyet egy termetesebb autós, vagy bárki kiráncigálná az autójából és szájon verné párszor, az helyes lenne? Ma egy ilyen szitut láttam, de sajnos nem verte senki pofán a kis köcsögöt. És direkt nem írom, hogy milyen autóval volt, mert nem szeretném ha valaki azt hinné, hogy szerintem minden ilyen autót tulajdonló olyan, mint a kis takonyarcú ma reggel.

A) Honda
B) Audi

Szerintem :D
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#4257 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 13. 10:53

A francba a 3. tippem lett volna :D
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#4258 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 13. 10:53

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jan. 13., csütörtök - 10:52

A) Honda
B) Audi

Szerintem :D

Azért a Mercedest, a Passatot és az Astra G-t is fel lehetne sorolni. Ezektől félek. Tudom, sztereotípia, de egyben tapasztalat is.

#4259 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 13. 10:54

Idézet: Targa - Dátum: 2005. jan. 13., csütörtök - 9:42

Ha nincs zebra, akkor ott megy át a gyalog, ahol akar.

20-30 méterrel lejjebb volt egy zebra, 3 gyalogost engedtem át rajta!

#4260 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 13. 10:55

Idézet: Konor - Dátum: 2005. jan. 13., csütörtök - 10:52

:D :D :D :D
várjá kitalálom BMW? :D esetleg piros? :) biztosíthatllak nem én voltam  :)

Neeeem, X5-ös volt és fekete. :)

#4261 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 13. 11:02

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. jan. 13., csütörtök - 10:40

Szerintetek mit érdemel az az ember, aki a zebránál álló furgont megelőzi, majdnem elüti azt az iskolás gyereket, akit a furgon épp átengedett, majd a közeli lámpához érve beáll a jobbra kanyarodó sávba, ahonnan a piros jelzés ellenére kilő, mert az egyenesen haladóknak zöldre vált a lámpa és ő is egyenesen akart menni, csak nem volt hajlandó a helyes sávban a sor végére állni. Ha például az ilyet egy termetesebb autós, vagy bárki kiráncigálná az autójából és szájon verné párszor, az helyes lenne? Ma egy ilyen szitut láttam, de sajnos nem verte senki pofán a kis köcsögöt. És direkt nem írom, hogy milyen autóval volt, mert nem szeretném ha valaki azt hinné, hogy szerintem minden ilyen autót tulajdonló olyan, mint a kis takonyarcú ma reggel.

Nem tudom min lepődünk meg... ma reggel ülök a buszon, az kikanyarodik a megállóhelyéről és megpróbál beállni a balra kanyarodó sávba, erre egy muki majdnem telibe trafálta a kicsit ferdén álló busz oldalát... azt hittem lehidalok... nagy kék, és mozog mit nem lehet észrevenni rajta.
Másik kedvencem az volt, amikor a törkvészi úton jöttem, szépen besorolnék az egyenesen menő sávba (a gábor áron utca kereszteződésénél), épp odaérnék a lámpához, majd a kanyarodó sávban a nő fogja és mikor mellé érek rámrántja a kormányt, mert meggondolta magát.

#4262 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 13. 11:04

Hálistennek, visszatértünk a jó öreg topikhoz... szabadon ki lehet engedni, ... Megjöttünk, itthon vagyunk. Jó dagonyázást. :)

Nem kell érvelni, nem kell gondolkodni... az olyan  :offtopic:
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#4263 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 13. 11:04

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. jan. 13., csütörtök - 11:53

Azért a Mercedest, a Passatot és az Astra G-t is fel lehetne sorolni. Ezektől félek. Tudom, sztereotípia, de egyben tapasztalat is.

Merciiiis? Én úgy tapasztaltam, hogy azok nyugisabbak (nyilván nem az öreg csotrogányokra kell gondolni, amiket, már bárki megtud fizetni). Engem mindhárom ekerült ezek közül, bár Astra-G-ből majdnem annyi rohangál az utakon, mint szuszkából, szal mondjuk annak van szórása, de én nem találtam aztsem jellemzőnek.

Az én személyes tapasztalatom szerint az Audisok vezetnek a legpatkányabbul.... de nagyon-nagyon, bármelyik általatok "strítrészingesnek" titulált takonypóc Hondás elbújhat mellettük. Mondjuk lehet, hogy pont azért, mert a maffiózók között jelenleg az Audi a menő (a 90-es évek első felében a  Pajero volt, meg a terepjárók, később a bálna merci, mostmeg az S8-as).

#4264 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 13. 11:06

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. jan. 13., csütörtök - 10:53

Seat. (Vérükben a versengés, b.sszák meg.) Tudom, buta általánosítás, de egyben tapasztalat is.

#4265 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 13. 11:08

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jan. 13., csütörtök - 11:04

Merciiiis? Én úgy tapasztaltam, hogy azok nyugisabbak (nyilván nem az öreg csotrogányokra kell gondolni, amiket, már bárki megtud fizetni). Engem mindhárom ekerült ezek közül, bár Astra-G-ből majdnem annyi rohangál az utakon, mint szuszkából, szal mondjuk annak van szórása, de én nem találtam aztsem jellemzőnek.

Az én személyes tapasztalatom szerint az Audisok vezetnek a legpatkányabbul.... de nagyon-nagyon, bármelyik általatok "strítrészingesnek" titulált takonypóc Hondás elbújhat mellettük. Mondjuk lehet, hogy pont azért, mert a maffiózók között jelenleg az Audi a menő (a 90-es évek első felében a  Pajero volt, meg a terepjárók, később a bálna merci, mostmeg az S8-as).

Hát, őszintén szólva felénk a Merciket nem igazán kímélik. Sőt, elég rapszodikusak. Egy BMW-ről legalább tudom, hogy annak jó esélye van arra, hogy ezt-azt csinál. Na de amikor egy kalapos idős úr érzi maga alatt az E430-at? Számítasz rá? Szerintem nem...

Astra G: nem véletlenül kapta a fehér Astra a "cégautó" gúnynevet...

#4266 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 13. 11:12

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. jan. 13., csütörtök - 9:55

Neeeem, X5-ös volt és fekete. :)

akinek pénze van nem feltétlen udvarias és jómodorú az IQról meg már ne is beszéljünk :) ezeket nem lehet pénzért kapni :) csak autót

amikor én vagyok az utakon nálam ugyan ezt a suzuki stift opel asztma és a fiatoknál tapasztalom legtöbbször persze a többi autó is szokott csak azokat ritkábban látom:)

a legritkábban tapasztalom a következő márkáknál ford/volvo a többi autós a kettő között van

az olcsó autóba álltalába fiataloknál a drágábbakba meg olyan 30-50éves korig, legalább is ezt látom

no persze vannak kívételek
*

* ez saját tapasztalat nem hivatalos statisztika ebből mindenki vonja le amit akar

Szerkesztette: Konor 2005. 01. 13. 11:12 -kor

#4267 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 13. 11:15

Idézet: Konor - Dátum: 2005. jan. 13., csütörtök - 11:12

a legritkábban tapasztalom a következő márkáknál ford/volvo a többi autós a kettő között van

Gyakorló fordosként nem akartam ezt mondani, köszönöm, hogy megtetted helyettem. Ezért szeretem én is a fordosokat... tegnap is három fordos is beengedte a trolit, amin jöttem hazafelé. :) Sőt, a márkatársakat én is beengedem (általában ők is engem), ilyenkor egy mosoly meg egy intés majdnem mindig van. Mint egy nagy család. :)

Persze fekete bárányok ebben a családban is akadnak szép számmal.

#4268 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 13. 11:27

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. jan. 13., csütörtök - 11:15

Gyakorló fordosként nem akartam ezt mondani, köszönöm, hogy megtetted helyettem. Ezért szeretem én is a fordosokat... tegnap is három fordos is beengedte a trolit, amin jöttem hazafelé. :) Sőt, a márkatársakat én is beengedem (általában ők is engem), ilyenkor egy mosoly meg egy intés majdnem mindig van. Mint egy nagy család. :)

Persze fekete bárányok ebben a családban is akadnak szép számmal.

:respect: egész családom fordos :)

#4269 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 13. 11:35

Idézet: Nevl - Dátum: 2005. jan. 13., csütörtök - 11:27

:respect: egész családom fordos :)

Ha minden igaz, az enyém is az lesz pár éven belül. ;)

#4270 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 13. 11:35

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. jan. 13., csütörtök - 10:17

Jaj most jössz nekem mindjárt az árvízkárosultakkal is mi? pffff :rolleyes:
Az hogy a bunkó nyugdíjasnak csak akkor adom át a helyem ha KÉRI, abból te még semmi másra nem kell hogy levond a téves következtetéseidet.

Árvízkárosultak? :confused:

Én sem sokat gondolkodom, hogy az 5cm vastagon kikent, szőrmebundás, miniszoknyás "kisnyugdíjasnak" átadjam-e a helyem a félig üres buszon, csak azért mert ő a jobb oldalon a második sorban belül akar ülni.

Viszont ugyanúgy gondolkodás nélkül átadom a helyem nekik is, ha nincs máshol hely.

Téma megosztása:

• (216 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 212
  • 213
  • 214
  • 215
  • 216
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.