Idézet: L - Dátum: 2005. jan. 13., csütörtök - 1:07
Tehát a sok hülye gyalogos nemhogy nem világít, de még az utat sem egyenesíti ki.
Nem, a sok hülye gyalogos nem félti eléggé a szaros kis életét és nem gondolkodik!

(szal, ok, hogy ha elcsapom én vagyok a hibás, de legalább menjen át egy olyan részen, ahol látom, hogy átvánszorog, illetve haladjon gyorsabban.
Idézet
Szabad járdáról nem vitázom, ez ténykérdés. Nézz körül, s látni fogod. Legszebb a Fillér utca végig, kétoldalt, a többi helyen csak időszakos.
A Fillér utcában ritkán járok, így biztos igazad van, viszont a legtöbb utcában azért elég hely van a gyalogosoknak (pl Bimbó út, hátsó részein végig), a Vöröstorony utcában (ott lakom) mindig elférnek a gyalogosok.
Idézet
A Kapyn is mentem le a szembejövő forgalommal szemben éjszaka. Persze időszakos meghülyülésből a járdán kétoldalt álló autók miatt. Stb...
Az első kérdésedre csak annyit: kivilágítatlan úton 50-60-al városban szűk kanyargós utcán... Szóval kitől is van?
Nem szűk kanyargós utcán mentem, hanem egy 2X2 sávos úton!
Azért a Kapy-n (főleg a felső részén, ahol ugye 2X2 sáv van, elviekben, amiből 1-et mindig lefoglalnak a parkoló kocsik) elég jó teljesítmény átmenni a szembejövő sávba... ha az alsó részén haladsz, ahol csak 1X1 sáv van, akkor talán ok, mert ott szokott néhány okoska parkolni próbálni, de én ott tuti nem játszanám a Sumachert, mert az alsó kanyarokban eszméletlen, hogy miket csinálnak az emberek.
Idézet

Ott lennének az agaraim?

Már ki is preparáltam őket a falamra