HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (216 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás Értékeld a témát: -----

#741 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 14. 10:19

hja, biztosan sokan emlékeznek pl indexes fórumokról Mogorvára: igazán defenzív volt és nem száguldozó, de amikor egy teherautót előzött, az lesodorta az útról, neki egy fának - ennyi egy élet

#742 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 10:20

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 9:16

Te csak annyit mondtál, hogy: "valaki annyira béna, hogy telibe kap egy fát, kocsit, falat ". Nem csak béna/elbambult/rutintalan ember szenved balesetet, még mindig ott az a párszáz / párezer potencionális másik autó, amiben épp ülhet részeg, drogos, vagy öngyilkos vezető, aki rádrántja a kormányt, vagy épp most derül ki, hogy allergiás vagy a darázscsípésre, mert beszáll az ablakon egy, és már annyi öntudatod nem marad, hogy lassíts... Végtelen lehetőségek tárháza, amiből még csak választani sem kell, jönnek maguktól.

:respect:  :respect:  :respect:

#743 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 06. 14. 10:25

Idézet: MisterY - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 10:46

nálad viszont úgy látom az ismételgetlés az egyetlen érvelési módszer.  :reklamacio:

Igen, óvodásoknak kényszerüen alkalmazott módszer. Hátha egyszer mégis rádöbben, hogy az nem hangya, hanem betü. :p
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#744 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 10:30

Idézet: MisterY - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 10:17

Mint ahogy semmi nem tiltja, hogy a városi forgalomban 20-szal menjen valaki, mégis dugót tud okozni egyetlen autós is.

Neked van jogosítványod?  :eek:  :eek:  :eek:

Idézet

(5) Nem szabad a járművel indokolatlanul olyan lassan haladni, hogy az a forgalmat akadályozza.

#745 Felhasználó inaktív   zsber 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 10:33

Idézet: Degeczi - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 11:19

hja, biztosan sokan emlékeznek pl indexes fórumokról Mogorvára: igazán defenzív volt és nem száguldozó, de amikor egy teherautót előzött, az lesodorta az útról, neki egy fának - ennyi egy élet

:(
Én elég paranoid módon vezetek, mióta egy friss jogsis kiscsaj olyan 110-nél rámhúzta a kormányt miközben előztem, index, hátranézés nem kell, azt biztos csak b...szogatásból mondta az oktató. Szerencsésen megúsztam, félig lesodródtam az útról és  fékezés közben a patka meg az aszfalt eltérő tapadása miatt, kicsit befordultam, szerencsére, akkor már nem mentem gyorsan, különben biztos beleborulok az árokba. Így egy kis koccanással megúsztam. Aztán felajánlottam, ha gondolja intézzük el zsebre, ne a biztosítón keresztül. Elmentünk egy szervízbe, mondtak egy árat (25 e Ft index csere,meg fényezés), utána ideadta a pénzt, de volt pofája megkérdezni, hogy nem vágom-e át.

#746 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 10:33

Idézet: Carmaged - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 11:30

Neked van jogosítványod?  :eek:  :eek:  :eek:

Idézet

(5) Nem szabad a járművel indokolatlanul olyan lassan haladni, hogy az a forgalmat akadályozza.

Ha én törékeny porcelánt vagy egy még törékenyebb nagymamát szállítok, akkor lehet, hogy nem indokolatlan a lassú közlekedés.

De az is lehet, hogy egyszerűen egy lassújárművet vezetek.

:sandor:

Szerkesztette: MisterY 2004. 06. 14. 10:36 -kor

#747 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 10:39

Idézet: zsber - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 10:43

Ja te is biztos kitartod izomból, mint leslie.

30-at irtam... En kb 3x erosebb vagyok egy atlag utcai jarokelonel... Ez nem mellveregetes, puszta teny, amit minden nap leszurhetek a konditeremben.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#748 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 10:41

Idézet: Targa - Dátum: 2004. jún. 13., vasárnap - 1:03

Ha lehet, akkor inkább hagy ne....

teljesen jogos, nem gondoltam át ebből a szempontból.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#749 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 10:46

Pesten napkozben meg ossze is tennem a ket kezem egyes helyeken, ha folyamatosan 20km/h-val lehetne kozlekedni a dugo helyett.
Persze, bolond, aki beall a dugoba, sztem ha vki jol tud vezetni, az ismeri is a varost. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#750 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 10:52

Idézet: MisterY - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 11:33

Ha én törékeny porcelánt vagy egy még törékenyebb nagymamát szállítok, akkor lehet, hogy nem indokolatlan a lassú közlekedés.

De az is lehet, hogy egyszerűen egy lassújárművet vezetek.

:sandor:

Lassú jármű: nem indokolatlanul lassú.

Indokolatlan: közlekedési szempontból indokolatlan, nem a törékeny porcelán szempontjából. A nagymama meg remélem csak úgy jött. :D

#751 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 10:52

Idézet: Mikeee - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 10:16

Egyébként meg, amikor valaki miatt nem érem el a zöldet(pöcsöl, belefékez, nem tud elindulni) legszívesebben kiszállnék és kifizettetném vele azt a benzint, amit a lámpánál való állással elfogyasztok. Az idegeskedéssel járó életrövidülésről ne is beszéljünk!
Szóval vezessen mindenki dinamikusan , út és forgalomviszonyoknak megfelelően de könyörgöm aki csak pöcsölni tud az járjon busszal!! :reklamacio:  :respect:

pontosan.

legszörnyebb, amikor zöldnél ráfékez, hogy hátha piros lesz...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#752 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 10:56

Miért, miattatok soha senki sem maradt le a zöldről?

#753 Felhasználó inaktív   keton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 10:56

Idézet: Mikeee - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 10:24

Tehát az indokaim: - viszonylag lassú tempó

Nálam város=Butapest, itt a 70-80 is sűrűn előfordul (vagy az még lassú tempó?:)).

Idézet

- ötpercenként ki-beszállás

Budapest jellegéből adódóan nálam ez sem játszik, bár én öt percre is bekötöm magam.

Idézet

- komoly baleset esélye kicsi (Békéscsaba)

Budapest újfent...

Idézet

- kényelmetlen

Nem tudom, milyen autód van, én a Volvóban meg sem érzem, hogy be van kapcsolva az öv.

Persze tisztában vagyok vele, hogy nem foglak meggyőzni, csak gondoltam megmutatom a helyzetet az én szemszögemből is.

#754 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 06. 14. 10:59

Idézet: WiZARD - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 11:52

pontosan.

Idézet: WiZARD - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 11:41

....nem gondoltam át ebből a szempontból. 
sem.
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#755 Felhasználó inaktív   keton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 11:00

Idézet: WiZARD - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 11:52

Az ilyenektől mentsen meg az ég:) Bár én már nem idegesítem magam ezeken..., tényleg nem éri meg.

#756 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 11:04

Idézet: Carmaged - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 11:56

Miért, miattatok soha senki sem maradt le a zöldről?

nem jellemző, hogy full zöldnél fékezek, hogy hátha bepirosodik, inkább picit odalépek, hogy még átérjek...

#757 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 11:04

Idézet: Carmaged - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 11:52

Lassú jármű: nem indokolatlanul lassú.

Indokolatlan: közlekedési szempontból indokolatlan, nem a törékeny porcelán szempontjából. A nagymama meg remélem csak úgy jött. :D

Nem véletlen írtam egyiket sem.

Ha mondjuk költözködöm vagy egy beteg embert viszek, vagy csak olyan valakit, aki nem bírja az autót, akkor indokolt, ha lassan megyek és óvatosan gyorsulok-lassulok.

Szóval a nagymama sem csak úgy viccből jött, van olyan rokonom, aki annyira nem bírja a kocsit, hogy egy hirtelen fékezés, gáz vagy óvatlanabb kanyarvétel és takaríthatom az autót.

#758 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 06. 14. 11:08

Idézet: Degeczi - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 11:19

:(

#759 Felhasználó inaktív   zsber 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 11:09

Idézet: leslie - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 11:39

30-at irtam... En kb 3x erosebb vagyok egy atlag utcai jarokelonel... Ez nem mellveregetes, puszta teny, amit minden nap leszurhetek a konditeremben.

Jó, de Te 30 felett sem kötöd be magad  :) Egyébként azzal a kitartással csak óvatosan, mert aztán csak törnek az izületek. Meg amíg kitartod magad, addig esetleg tudnál kormányozi, fékezni is.

#760 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 11:13

Idézet: MisterY - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 12:04

Nem véletlen írtam egyiket sem.

Ha mondjuk költözködöm vagy egy beteg embert viszek, vagy csak olyan valakit, aki nem bírja az autót, akkor indokolt, ha lassan megyek és óvatosan gyorsulok-lassulok.

Szóval a nagymama sem csak úgy viccből jött, van olyan rokonom, aki annyira nem bírja a kocsit, hogy egy hirtelen fékezés, gáz vagy óvatlanabb kanyarvétel és takaríthatom az autót.

Megadom magam. Szerencsére az ilyen eset elég ritka (szerintem).

WiZARD és még aki lemarad a zöldről: ne mondjátok, hogy ti soha senkinek a haladását nem akadályoztátok némi bénázás ürügyén! Ilyen ember nincs. Innen kezdve pedig nem hinném, hogy bárkinek is lenne alapja leharapni a többiek fejét.

U.i.: mit jelent az, hogy miatta maradsz le a zöldről? Ha megy végig sebességhatáron és azért nem fér át, az korrekt. Ha indokolatlanul lelassít, az nem. Én például képes vagyok 30-cal végigmenni a vasúti átjáró előtti területen, hiszen szabály és nem ér meg annyit, hogy az ott elbújó rendőr megbüntessen. A forgalmat pedig nem akadályozom. Mégis villognak és dudálnak rám. Szerintetek jogosan?

Szerkesztette: Carmaged 2004. 06. 14. 11:20 -kor

Téma megosztása:

• (216 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.