idézet:
Ezt írta mocsi:
Azt hittem nincs helyszini, mert az egyenlo a zsebbe.[/quote]
Csekket kapot, amin a helyszini bírság szerepel mint büntiforma. Van 30 napja, hogy befizesse.
Gyorshajtás
Elküldve: 2003. 09. 17. 08:14
Ne menj előttem, mert nem követlek.
Mellettem se menj.
CSAK HAGYJ A FRANCBA BÉKÉN!
Elküldve: 2003. 09. 17. 08:18
idézet:
Ezt írta Nevl:
Ha bukója van, nem lett volna probléma! Elméletileg 50 köbceniig nem igazán kérik a jogsit! abiztosítás már nagyobb gáz, de az adás-vételivel sem kellett volna túl sokat vacakolni![/quote]
Általában nem is szokták szivatni, de most tanonc rendőr is volt, így meg kellet mutatni a frankót.
Mi is úsztunk már meg olyat, hogy ketten egy robogón ( 70 kbc-s ) bukó és egyébb iratok hiányával, ráadásúl még be is voltunk italozva rendesen! És csak annyit mondtak, hogy ejnye!![]()
Mellettem se menj.
Elküldve: 2003. 09. 17. 08:20
Miért nem lehetek ilyenkor ott, hogy elmagyarázzam a gyerekeknek, hogy apuci egy balf@sz, és ha egy mód van rá, ne tanuljanak meg tőle semmit? Aztán az ország nagy KRESZ-tesztjén meg mindenki megbukik...nem a TV-belire gondoltam, hanem az utakra...
[ 2003. szeptember 17.: Jim DiGriz szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 09. 17. 09:31
idézet:
Ezt írta tRebroN:
Hát most erre azt tudom mondani hogy nekem közel nincs mercédesz vagy bmw szintü autom egy fordom van limuzin és kényelmes. Nem is vágyom mercire megmondom neked a frankot egy az hogy szerintem inkább státusz szimbolum itthon a másik hogy drága és én nem vagyok kimondottan gazdag ugy mond egyátalán nem. Pedig lennék szivesen azt elhiheted.
Mivel nekem elsőkerekes az autom ezért elég kiszámitható de én már gyurok egy összkerekesre mert az a megtestesült biztonság főleg télen és nekem az minden pénzt megér főleg ha majd lesz családom akkor meg pláne. Kicsit többet fogyaszt na bumm. A másik meg hogy néha nem árt kivinni a gépet valami elhagyatott helyre ahová a madarakba is csak hálni jár a lélek és ott probálgatni az autot főleg hogy most jön a hó én már tudok egy két helyet ha esetleg érdekel a dolog és pesti is vagy akkor eljöhetsz szivesen látunk most tervezünk venni egy ladát hogy lehessen csuszkálni nekeresd falván a pusztán télen a hóban.
Én is kivánok neked hasonlóan balasetmentes közlekedést!
tRebroN[/quote]
Qrva fárasztó Téged olvasni... nem ismered az írásjeleket (vessző)? Sorry![]()
Elküldve: 2003. 09. 17. 12:12
idézet:
Ezt írta omega81:
Qrva fárasztó Téged olvasni... nem ismered az írásjeleket (vessző)? Sorry[/quote]
Bocs, fentebb azért teremtettek le, mert szerkesztgetem a hozzászólásokat! Majd jobban figyelek rá ezután becs szó!![]()
Fáraszto engem olvasni, de egyben üdítő is nem ?![]()
![]()
tRebroN
Elküldve: 2003. 09. 17. 13:36
idézet:
Ezt írta tRebroN:
Bocs, fentebb azért teremtettek le, mert szerkesztgetem a hozzászólásokat! Majd jobban figyelek rá ezután becs szó!![]()
![]()
tRebroN[/quote]
A kis üldözött!![]()
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2003. 09. 17. 13:39
idézet:
Ezt írta Tomik@:
Ne is mond!
Tegnap jött velem szembe 1 ilyen 1 szűk utcában(ahol 2irányú a forgalom)
Néni jön 20-30al én szembe vele,de a buxa csak a házakat nézi a bal oldali ablakon keresztül,én meg a fékpedált besüllyesztettem a padlólemezbe,mert hiába villogtam rá,ő csak jött,jött és jött.
Mellesleg én nem szoktam gyorsan menni,csak vigyázok,hogy ne lustuljon be az autó
[ 2003. szeptember 17.: Tomik@ szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
![]()
Asszem 2 hete történt, hogy apámmal mentünk itt Budán valahol és egy Audi TT-ment előttünk, kitalálhatjátok, szőke buxa ült benne! Nekiáll balra indexelni majd bekanyarodik jobbra, a vele szembe egyirányú utcába, biztos összetévesztette a behajtani tilos táblát a szoliszalon kiírásával!
Elküldve: 2003. 09. 17. 13:40
idézet:
Ezt írta Scytam:
Általában nem is szokták szivatni, de most tanonc rendőr is volt, így meg kellet mutatni a frankót.
Mi is úsztunk már meg olyat, hogy ketten egy robogón ( 70 kbc-s ) bukó és egyébb iratok hiányával, ráadásúl még be is voltunk italozva rendesen! És csak annyit mondtak, hogy ejnye![/quote]
Én jól megvágtalak volna titeket, sőt fegyház!![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 09. 17. 13:43
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Múltkorában két percig folyamatosan anyáztam..egy nagy kereszteződésben nem működött a lámpa, szépen megyek egyenesen, enyém az elsőbbség, békés negyvennel haladok át (óvatosan). Szemből balra kanyarodó sor (3 autó) békésen indexel, hirtelen Vectrás apuka a második helyről (kiccsalád a kocsiban, persze) úgy gondolja, hogy ugyan a sor elején álló autó bőszen jelez, hogy fordulna, valójában nem is akar menni, és ezért szépen elkezd kikanyarodni. 5 méterre tőle én, aki így már épp szembejön vele. Persze, valami ösztön megsúghatta neki, hogy ez így nem elsz jó, úgyhogy ugyanazzal a lendülettel vissza is sorolt, de megpróbálta! Miért?
Miért nem lehetek ilyenkor ott, hogy elmagyarázzam a gyerekeknek, hogy apuci egy balf@sz, és ha egy mód van rá, ne tanuljanak meg tőle semmit? Aztán az ország nagy KRESZ-tesztjén meg mindenki megbukik...nem a TV-belire gondoltam, hanem az utakra...![]()
[ 2003. szeptember 17.: Jim DiGriz szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Mi meg a Margit-hídon mentünk át csak szépen kényelmesen 60-al és mellettünk jött egy autó benne apu és hátul a két gyerek! A hídfőnél egy kisebb sor állt, így apám fékez, majd mivel a sor megindult gázt ad, de mit veszünk észre, hogy a csórika lassítás közben bevág elénk! Na mondanom sem kell satufék apám részéről! Komolyan mondom, ha nem ragáll úgy apám, ahogy tette a csórikát meg a 2 gyereket még most is a Dunában keresgélnék!
Elküldve: 2003. 09. 18. 06:27
idézet:
Ezt írta tRebroN:
![]()
tRebroN[/quote]
Kétségtelenül![]()
Elküldve: 2003. 09. 18. 11:53
És van benne valami.
A múltkor szeretett 6-os főforgalmi úton haladva egyszercsak azt vesszük észre, hogy szembe jön egy kamion és ezerrel dudál (a mi sávunkban!!!) na mondanom sem kell, hogy ütő megáll
Nem tagadom, hogy mi mindig szabályosan közlekedünk. (Az osztrák rendőrök kimondottan szeretnek
Sajnos szerény hazánkban csak az előbbit értik meg, az utóbbival egyre kevesebben foglalkoznak.
Igaz magyar embernek panaszra semmi oka
SF
Elküldve: 2003. 09. 18. 13:17
idézet:
Ezt írta Sasfióka:
Ladás papa (a kalapos úr kategória) szerintem észre sem vette, hogy jön mellette egy kamion, és ugyan már be kéne engednie... [/quote]
Ennek nem úgy kéne működnie, hogy csak akkor kezdek előzésbe, ha azt biztonságosan be is tudom fejezni? Szvsz a szembejövőket a töltésre leszorítván nem ebbe a kategóriába tartozik. Itt a kamionos volt a balf@sz.
Viszont az is igaz, hogy segíteni illik az előzésben lévőket is...
Mellettem se menj.
Elküldve: 2003. 09. 18. 21:14
idézet:
Ezt írta Scytam:
Ennek nem úgy kéne működnie, hogy csak akkor kezdek előzésbe, ha azt biztonságosan be is tudom fejezni? Szvsz a szembejövőket a töltésre leszorítván nem ebbe a kategóriába tartozik. Itt a kamionos volt a balf@sz.
Viszont az is igaz, hogy segíteni illik az előzésben lévőket is...[/quote]
Azon kívül, hogy a kamionos rendesen elnézte a dolgot, van olyan is, hogy minden lehetséges módon (akár fékezéssel is) segíteni kell az előzést végrehajtót a művelet befejezésében!
I cry when angels deserve to die"
/System Of A Down - Chop Suey!/
Elküldve: 2003. 09. 18. 21:21
idézet:
Ezt írta Csirke:
Azon kívül, hogy a kamionos rendesen elnézte a dolgot, van olyan is, hogy minden lehetséges módon (akár fékezéssel is) segíteni kell az előzést végrehajtót a művelet befejezésében![/quote]
Na ennel roszabb nincs, ugyanis mi van ha Te (akit eloznek) fekezel, mert szerinted az elozo jarmu be fog jonni eled, de aki eloz eszreveszi a hibat (un. ollo) es vissza akar menni?
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!
Elküldve: 2003. 09. 18. 21:25
idézet:
Ezt írta Sasfióka:
Igaz magyar embernek panaszra semmi okaAki járt már autóval Bulgáriában, urambocsá Törökországban Isztanbul utcáin, az tudja, hogy miről beszélek...
SF[/quote]
Na ezek mind uri vezetek a tavol keleti stilushoz kepest. Amit Indiaban, Indoneziaban es Thaifoldon tapasztaltam meg az en gyenge szivemnek is sok volt. Kepzelj el 2 savos utak keresztezodeset lampa nelkul egy 8 millas "kisvarosban". Adott 60-80 kereparos, 20-30 motoros, 10-12 auto, buszok es riksak (motorizaltak).... En nem mertem a riksabol kilogatni a kezem, mert szo szerint centimeterekre huztunk egy bazinagy kamion kozott.
Elküldve: 2003. 09. 19. 08:43
idézet:
Ezt írta mocsi:
Na ennel roszabb nincs, ugyanis mi van ha Te (akit eloznek) fekezel, mert szerinted az elozo jarmu be fog jonni eled, de aki eloz eszreveszi a hibat (un. ollo) es vissza akar menni?[/quote]
Amit írtam, azt a kresz mondja ki!
Ha odáig eljut az ember, hogy észreveszi, hogy segítség kell az előzést végrehajtónak (már ez sem rossz), szerintem akkor azt is észreveszi, ha az nem befejezni akarja az előzést, hanem megszakítani! (persze az élet mindenre rácáfol, nem véletlenül halnak meg olyan sokan)
I cry when angels deserve to die"
/System Of A Down - Chop Suey!/
Elküldve: 2003. 09. 19. 10:10
idézet:
Ezt írta Csirke:
(persze az élet mindenre rácáfol, nem véletlenül halnak meg olyan sokan)[/quote]
Igen, sok a vadbarom az utakon.![]()
Elküldve: 2003. 09. 19. 10:16
idézet:
Ezt írta mocsi:
....... En nem mertem a riksabol kilogatni a kezem, mert szo szerint centimeterekre huztunk egy bazinagy kamion kozott.[/quote]
![]()
![]()
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2003. 09. 19. 11:35
idézet:
Ezt írta Nevl:
A kis üldözött![/quote]
Jaja tiszta inkvizíció már csak jó kis kivégzés hiányzik!
tRebroN![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 09. 19. 11:38
idézet:
Ezt írta omega81:
Kétségtelenül[/quote]
Mondom én!!![]()
![]()
tRebroN

Súgó
A téma zárva.