HWSW Informatikai Kerekasztal: Dopping a sportban - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (47 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dopping a sportban Értékeld a témát: -----

#321 Felhasználó inaktív   tocsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 27. 16:00

Idézet: tolvaly - Dátum: 2004. aug. 27., péntek - 15:53

EZT MOST KAPTAM ! :D

Itt van máris a kenyai rúdugró esete, akitől tegnap vették el az
> aranyát. A sportoló nem volt hajlandó együttműködni az ellenőrökkel,
> amikor bejelentették neki, hogy a szakszerű doppingvizsgálathoz
> tizenöt liter vért kell adnia.

Áhhh!

NoVa már megmondta jól: az üdvözítő megoldás az, hogy boncolásnak vetik alá a sportolókat, és ha nem találnka semmit, poszthumusz megkapják az érmet. Ez a legtisztább megoldás. :D

#322 Felhasználó inaktív   tocsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 27. 16:02

Idézet: leslie - Dátum: 2004. aug. 27., péntek - 16:01

Erőemelő haverok is mesélnek, nem véletlen mondom, hogy aki ott van az élsportban, pláne elöl végez, az tuti, hogy tele van cuccal. De nem tud mit csinálni, ha nyerni akar. Vagy azt akarják, hogy nyerjen...
Csak sok itt is a naív, aki azt hiszi, hogy szerencsés genetikával is lehet ma nyerni. :D Olyan X1.5-őt számít emelésben a koksz, nyilván ez máshol is így van.

Én a kajak-kenuban bízom. Régen is meg tudtuk verni a kikokszolt NDK-s egységeket (hírvivőjük Brigit Fischer, szerencsére volt nálam hányózacskó, mikor az arcát láttam), mert szerencsére evezés-technikailag nagyon jók vagyunk. Nagyon remélem, hogy a nagy edzésmunka áll csak az eredmények mögött és nem koksz. De lehet, hogy csak naív vagyok.

Szerkesztette: tocsa 2004. 08. 27. 16:03 -kor

#323 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 27. 16:06

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2004. aug. 27., péntek - 16:51

Ez honnan?

Ott van! Forras:NS
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#324 Felhasználó inaktív   tocsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 27. 16:36

Itt egy link
http://www.nemzetisp....php?cikk=60410

"Legújabb értesüléseink szerint amennyiben egy az olimpián részt vevő ország három különböző sportágban (nem versenyszámban, hanem sportágban) szereplő öt sportolóját doppingvétségen érik, akkor az adott országot a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) kizárhatja a játékokról. Jelen állapotban öt ügy (Fazekas Róbert és Annus Adrián atlétikában, míg Kecskés Zoltán, Gyurkovics Ferenc és Kovács Zoltán súlyemelésben) már összegyűlt, így ezért is nagyon bízunk abban, hogy újabb kínos eset nem fordul elő Athénban. Azt hozzá kell tennünk, hogy az említett öt sportoló közül egyelőre csak kettőt marasztaltak el pozitív doppingteszt produkálása miatt."

Ez rosszabb, mint egy rémálom. Rosszabb, mint egy rémálom.

Egy kis gikszer:
Az nem megnyugtató, hogy "csak" kettőnek lett pozitív a doppingtesztje. Mert az idézet szerint a szabály pont nem erről szól, hanem doppingvétségről, és az elégtelen mennyiségű minta is az. Tehát van három sportágunk, öt doppingvétségünk. Lehet csomagolni, jönni haza?

Ha ez megtörténik, deface-elem a NOB és a WADA site-ot. Hát az a .........

Szerkesztette: tocsa 2004. 08. 27. 16:37 -kor

#325 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 27. 16:40

Idézet: tocsa - Dátum: 2004. aug. 27., péntek - 17:36

Ha ez megtörténik, deface-elem a NOB és a WADA site-ot. Hát az a .........

Ugyan, fanatikus Magyar öngyilkos-sportrajongómerénylők lepik el Athént.

Szerkesztette: -NoVa- 2004. 08. 27. 16:41 -kor

...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#326 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 27. 17:06

Idézet

Olympic Doping Tests Confirm Kostas Kederis Is Pregnant
Athens, Greece (NewsHax wire)

The ugly doping scandal involving Greece's two top Olympic athletes, Kostas Kederis and Ekaterini Thanou, came to a surprise conclusion yesterday as drug tests based upon blood samples provided by Kederis indicate that he is not only totally drug free, but is also 4 months pregnant.

A visibly surprised Kederis announced he will name his child "Dianabol," after the legendary Greek God of strength and power.

The sprinting duo handed over two sealed vials containing blood samples in a brown manila envelope an hour into their hearing with the International Olympic disciplinary committee, thus effectively re-establishing their right to run in the Olympic Games following the negative results of the tests.

"We ofer our apologies to Kostas Kederis and our hearty congratulations for his new bundle of joy," said the presiding ajudicator of the preliminary IOC hearing into alleged doping by the Greek medal winners.

Thanou's blood sample also came back negative, though not as joyfully as Kederis's results. Thanou's tests indicated that despite appearing sober and healthy, she had a blood alcohol content of .22 and suffered from advanced rheumatism and cataracts. Not being against Olympic rules however, the alcohol level was not taken into consideration and Thanou was also reinstated to compete once more.

Both sprinters faced two-year bans for evading doping tests by rapidly running away at the sight of anyone in a white coat in the Olympic village. Embarrased that they widely reported the two athletes were suspected of doping, the IOC has sought to shift the blame elsewhere and added a request to the IAAF to take action, including possible sanctions, against, "all other persons and organisations who may have contributed to the spread of the alleged doping rumors."

While their cases will now be considered closed by the International Association of Athletics Federations at a council meeting later tomorrow, the scandal isn't completely over yet. "We will now need to ask the question of whether Kederis should compete as a male or a female" an IAAF spokesman said.

¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#327 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 27. 18:57

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. aug. 27., péntek - 15:56

Ha ott ül akkor írjátok már le, hogy lehet csalni. Szerintem nem csak engem érdekel!

Hozzászólás egy másik fórumból:

Idézet

A pisilés technikája a következő:
Beoperálnak a hugyhólyagja alá/mellé egy másik hólyagot, amit a hugycsőbe vezetnek ki. Ez egy szeleppel rendelkezik, ami a hasfal megnyomására kinyílik, és a bőrön át befecskendezett tiszta vizelet kifolyik. Ezért kell felemelt karral pisilni. És azért hagyta ott Fazekas a vizsgálatot, mert már annyit ivott, hogy tényleg nagyon kellett pisilnie és igazából persze nem akart.
A 25 milliliter úgy jöhetett össze, hogy egy óvatlan pillanatban valahogyan ki tudta nyitni a szelepet, de aztán már jobban figyeltek rá.
Ha Annus most nem hajlandó mintát adni, az magáért beszél.
A többi versenyen korántsem olyan szigorú a vizsgálat, mint az olimpián, ezért úszhatták meg eddig.
Rettentően sajnálom és el vagyok képedve, de ez van.
Ugyanez a helyzet a súlyemelőnkkel is...

Tárgyi tudástól nem elhomályosított éleslátással tekintek a világra.

#328 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 27. 19:07

Idézet: tocsa - Dátum: 2004. aug. 27., péntek - 17:02

Én a kajak-kenuban bízom. Régen is meg tudtuk verni a kikokszolt NDK-s egységeket (hírvivőjük Brigit Fischer, szerencsére volt nálam hányózacskó, mikor az arcát láttam), mert szerencsére evezés-technikailag nagyon jók vagyunk. Nagyon remélem, hogy a nagy edzésmunka áll csak az eredmények mögött és nem koksz. De lehet, hogy csak naív vagyok.

Egy szoval sem mondtam sehol, hogy csak a koksz szamit. Azt azert nyomjak, mert mindenki nyomja, es ha vki nem nyomja, akkor mar ki sem kerul. Ettol fuggetlenul ugy edzenek, mint az allat, tonkre is mennek bele...
Az nevet utoljára, aki először üt.

#329 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 27. 19:29

Idézet: Miki2 - Dátum: 2004. aug. 27., péntek - 19:57

ne haragudj de ez nekem elegge sci-fin hangzik.. vagy ez mar konkretan bizonyitott ez a masik holyagos cucc?  :omg:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#330 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 27. 19:31

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2004. aug. 27., péntek - 20:29

ne haragudj de ez nekem elegge sci-fin hangzik.. vagy ez mar konkretan bizonyitott ez a masik holyagos cucc?  :omg:

Nem sokkal misztikusabb, mint egy szilikonmell, vagy egy pénisznagyobbítás. A szervátültetésekhez képest kifejezetten kismiskának tűnik. :think:
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#331 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 27. 19:36

Idézet: Studi - Dátum: 2004. aug. 27., péntek - 20:31

Nem sokkal misztikusabb, mint egy szilikonmell, vagy egy pénisznagyobbítás. A szervátültetésekhez képest kifejezetten kismiskának tűnik. :think:

azert a kettot nem kene egy kalap ala venni az esztetikai muteteket ezzel.  a scifit ugy ertettem, hogy aki megcsinal egy ilyen plusz holyagos kombot, az tenyleg.. ahh nem is talalok szavakat..

#332 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 27. 19:43

Segitek: barmit megtesz azert, hogy nyerjen.

#333 Felhasználó inaktív   a t o s z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 27. 19:49

Idézet: Miki2 - Dátum: 2004. aug. 27., péntek - 19:57

Idézet

A pisilés technikája a következő:
Beoperálnak a hugyhólyagja alá/mellé egy másik hólyagot, amit a hugycsőbe vezetnek ki. Ez egy szeleppel rendelkezik, ami a hasfal megnyomására kinyílik, és a bőrön át befecskendezett tiszta vizelet kifolyik. Ezért kell felemelt karral pisilni. És azért hagyta ott Fazekas a vizsgálatot, mert már annyit ivott, hogy tényleg nagyon kellett pisilnie és igazából persze nem akart.
A 25 milliliter úgy jöhetett össze, hogy egy óvatlan pillanatban valahogyan ki tudta nyitni a szelepet, de aztán már jobban figyeltek rá.
Ha Annus most nem hajlandó mintát adni, az magáért beszél.
A többi versenyen korántsem olyan szigorú a vizsgálat, mint az olimpián, ezért úszhatták meg eddig.
Rettentően sajnálom és el vagyok képedve, de ez van.
Ugyanez a helyzet a súlyemelőnkkel is...

Detto ez a velemenyem...
Amugy meg, hogy seggbeturkaltak-e vagy sem...azt mond amit akar, tanu nincs ra, es szerintem a jegyzokonybe se veletlen nem kerult bele semmi, pro es kontra. Sajnos ez van.  :(

#334 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 27. 19:59

Szerintem ezt azért nem, mert elég könnyű megbukni vele. Esetleg bármikor probléma adódhat edzésen.... . Egy idegen test a szervezetben...... .

Ez az orvos egy teória gyártó barom (már elnézést), egyébként ellent is mond magának szerintem.

"Felemelt karok" de nem néznek oda egy pillanatra, pedig 3 figyelik, mer eccerre néznek félre, sőt kiszaladhat egy másik vizeletmintáért a sportoló ha kicsit több ideig néznek többen félre.Röhej.

Annus meg adott minimum 75ml vizeletet (neki megvolt a 75ml), biztos azért mert neki borzasztó hosszú a..... (lányok figyelem!!!) Nála nem volt semmi gond az ellenőrzés során, pedig többször ellenőrizték míg Athénban volt.

Ha van ma dopping az Olimpián, akkor az olyan országoknál lehet, akik doppingszerét a mai készülékek még nem tudják kimutatni. 

Szerkesztette: Macska 2004. 08. 27. 20:03 -kor

P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#335 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 27. 20:16

Idézet: leslie - Dátum: 2004. aug. 27., péntek - 20:43

Segitek: barmit megtesz azert, hogy nyerjen.

jo ez rendben van, ill nincs rendben. van egy atleta, akinek van jo esetben van 15 eve, hogy az elsportban maradandot alkosson. 30-32 eves korara abbahagyja az egeszet, es a szervezete romokban van. megeri?

#336 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 27. 20:19

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2004. aug. 27., péntek - 21:16

jo ez rendben van, ill nincs rendben. van egy atleta, akinek van jo esetben van 15 eve, hogy az elsportban maradandot alkosson. 30-32 eves korara abbahagyja az egeszet, es a szervezete romokban van. megeri?

Nem tud mast tenni. Mindenkinek erdeke agyoncuccolnia magat, kiveve neki. Ez is uzlet.

#337 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 27. 20:48

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2004. aug. 27., péntek - 20:29

Ez nem az én véleményem, csak idéztem az index fórumáról.
Mondjuk, gyakran látogatok oda, és ismerem a vélemény gazdáját (nickről). Sok témában megírja a frankót.

#338 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 27. 21:21

Egy ilyen operációnak azért marad valami nyoma nem? Heg vagy ilyesmi, ami már okod athat a gyanakodásra és a tüzetesebb kivizsgálásra. Ráadásul egy ilyet vizsgálatot utólag is meg lehet csinálni mert észrevehető nyomai maradnak a beavatkozásnak. Nem muszáj ott azonnal a helyszínen, simán lehet másnap a kórházban is.
Egy ilyen beépített hólyagot tényleg másodpercek alatt észrevesznek megfelelő gépekkel. Én voltam már olyan gépbe ami real time átvilágított, ott aztán tényleg egy másodperc és a doki megmondja, hogy mi nem való oda.
Tudom, hogy van olyan fanatikus aki vállalkozik ilyen műtétre, de hogy a magyar csapatban 3 ilyen is lenne azt nem hiszem. Sokmindent bevállal egy férfi, de azt nehezen hogy a himbilimbit megműtsék.

#339 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 27. 21:28

Én arra próbáltam rávilágítani, hogy nem sokkal bonyolultab, veszélyesebb a dolog, mint egy szilikonimplantátum. A beavatkozás nyomait egy szilikonmellnél sem könnyű észrevenni, nemhogy a nemiszervet körülvevő szőrzet alatt.
Azt pedig, hogy hárman figyelték nem lehet úgy érteni, hogy mindhárman tétlenül bámulták Fazekar répáját négy órán keresztül. Nyilván ők is jártak wc-n, mert nekik azt lehet. Vagy enni, vagy valami. De nem tudják folyamatosan bámulni a pacienst.
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#340 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 27. 21:33

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. aug. 27., péntek - 22:21

Sokmindent bevállal egy férfi, de azt nehezen hogy a himbilimbit megműtsék.

Ez feljebb lehet, valahol a vakbél környékén

Téma megosztása:

• (47 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.