HWSW Informatikai Kerekasztal: Dopping a sportban - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (47 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dopping a sportban Értékeld a témát: -----

#661 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 03. 12:55

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. szept. 3., péntek - 13:34

Kb 2 centi ment a pohárba, mégse mondták, hogy ez kevés és jöjjek vissza. Rendesen meg tudták vizsgálni.

Egy doppingvizsgálat ennél bonyolultabb kissé; több teszthez több minta kell. Egyes teszteket tudtommal úgysem lehet ugyanazon a mintán elvégezni, ezért kell szétválasztani a cuccot.

Mindenesetre egyes források szerint 25ml-rel is el lehetett volna végezni a szükséges teszteket, mások szerint nem.

SZERK: ugyanezt már leírták előttem, nem törlöm.

Szerkesztette: Satriani 2004. 09. 03. 12:56 -kor

#662 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 03. 12:56

Na amíg bénáztam Tano Cariddi leírta, amit én is.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#663 Felhasználó inaktív   Tano Cariddi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 03. 12:58

Idézet: Satriani - Dátum: 2004. szept. 3., péntek - 13:52

A manipuláció nem bizonyított, még a jegyzőkönyvben sem szerepelt semmi konkrét, csak ködösítés.

Mar megint nem erted... Termeszetesen szo nincs bizonyitott manipulaciorol. Arrol van szo, hogy a keves pisi miert szabalyellenes es miert nem fogadjak el. Ezt nem kell bizonyitani.

#664 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 03. 13:00

Idézet: Tano Cariddi - Dátum: 2004. szept. 3., péntek - 13:53

Te olvasol is, vagy csak irsz?
Azt kerdeztem, hogy miert feltetelezi Lipton, hogy a nevtelen level nelkul elneztek volna Fazekas szabalyserteset. Ennyi, Annusnak ehhez semmi koze.

Bizos volt a mosatani olimpiáén is több olyan eset amibe elvileg, szabály szereint bele lehetett volna kötni. Fentebb írták, hogy vált már ilyen eset is és akkor nem lett ekkora botrány.

Az igazságot mi soha nem fogjuk megtudni. ;)

#665 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 03. 13:04

Idézet: Tano Cariddi - Dátum: 2004. szept. 3., péntek - 13:53

Azt kerdeztem, hogy miert feltetelezi Lipton, hogy a nevtelen level nelkul elneztek volna Fazekas szabalyserteset. Ennyi, Annusnak ehhez semmi koze.

Miért ne lenne Annusnak köze hozzá? A névtelen levél a kiinduló motívuma az egész ügynek, ha nem esett volna le eddig, szűk két hét alatt. Nem is feltétlenül az a kérdés, hogy a levél nélkül elnézték volna a szabálytalanságot, inkább az: a levél nélkül talált volna valami szabálytalant az ellenőrzés? Nyuszika, sapka.

Annus pedig úgy is szorosan kapcsolódik az ügyhöz, hogy az ő ismételt vizsgálata (ami jól értesült források szerint is példa nélküli) erősen megkérdőjelezi a WADA/IOC részéről az elfogulatlanságot, a minimális toleranciát.

Másrészt nekem is rémlik Sydney-ből egy atléta hasonló esete - másnap pisilt, slussz. Bár fölösleges, utána fogok nézni.

#666 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 09. 03. 13:13

Annus mondott olyasmit(és van benne valami), hogyha utolsó napon van az ő száma akkor mi van? Békénhagyják? Nem veszik el az aranyát?
Ugyanis a NOB csak az Olympia idejére van isteni hatalommal megspékelve. Ezért is lehet az, hogy most Annus kijelentette, megtartja magának az aranyat és tojik rá, hogy azt vissza kéne adni. Nem őt büntetik meg, hanem a MOB-ot. :) Persze azt hozzáteszem, ha pénzbírság lesz belőle, az nem a mi pénzünkből lesz kifizetve? :think:

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#667 Felhasználó inaktív   Tano Cariddi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 03. 13:16

Idézet

Miért ne lenne Annusnak köze hozzá? A névtelen levél a kiinduló motívuma az egész ügynek, ha nem esett volna le eddig, szűk két hét alatt.

Nem a nevtelen levelnek nincs koze hozza (pont, hogy a nevtelen levelrol (is) beszelgettunk), hanem en kerdeztem valami Fazekasrol, o a valaszban Annusrol beszelt. Mondtam, hogy en Fazekasrol tudakozodtam, nem Annusrol. Ennyi. Csak nekem tunik ilyen egyszerunek?

Idézet

a levél nélkül talált volna valami szabálytalant az ellenőrzés?

Level nelkul nem tunt volna fol nekik, hogy Fazekas keveset pisilt? :)  :)
Lassuk be, nem kellett Sherlock Holmesnak lenni, hogy ezt eszrevegyek.

Idézet

Másrészt nekem is rémlik Sydney-ből egy atléta hasonló esete - másnap pisilt, slussz.

Szoulban meg meg nem kellett meztelenul pisilnie a versenyzoknek...

#668 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 03. 13:17

Idézet: td - Dátum: 2004. szept. 3., péntek - 14:13

Annus mondott olyasmit(és van benne valami), hogyha utolsó napon van az ő száma akkor mi van? Békénhagyják? Nem veszik el az aranyát?
Ugyanis a NOB csak az Olympia idejére van isteni hatalommal megspékelve. Ezért is lehet az, hogy most Annus kijelentette, megtartja magának az aranyat és tojik rá, hogy azt vissza kéne adni. Nem őt büntetik meg, hanem a MOB-ot. :) Persze azt hozzáteszem, ha pénzbírság lesz belőle, az nem a mi pénzünkből lesz kifizetve? :think:

Annyi minden van a mi pénzünkből fizetve, hogy ez csak csepp a tengerben. Ha válaszani lehetne inkább ebbe a cseppbe toják a pénzt.
Ez az utolsó nap dolog tényleg érdekes kérdés. :)

#669 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 09. 03. 13:17

Idézet: Satriani - Dátum: 2004. szept. 3., péntek - 14:04

Másrészt nekem is rémlik Sydney-ből egy atléta hasonló esete - másnap pisilt, slussz. Bár fölösleges, utána fogok nézni.

Sydney-ben más volt a NOB elnök is. A mostani fazon :down:

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#670 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 03. 13:19

Idézet: Tano Cariddi - Dátum: 2004. szept. 3., péntek - 14:16

Nem a nevtelen levelnek nincs koze hozza (pont, hogy a nevtelen levelrol (is) beszelgettunk), hanem en kerdeztem valami Fazekasrol, o a valaszban Annusrol beszelt. Mondtam, hogy en Fazekasrol tudakozodtam, nem Annusrol. Ennyi. Csak nekem tunik ilyen egyszerunek?

Arra a kérdésre is válaszoltam. ;)

#671 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 03. 13:43

Mondtam, hogy en Fazekasrol tudakozodtam, nem Annusrol. Ennyi. Csak nekem tunik ilyen egyszerunek?

Egy ügyről beszélgetünk, úgy tudom, nem pedig egy emberről. (Leszállhatnál a magas lóról... Már többször kiderült, hogy az ex cathedra kijelentéseidre nincs cáfolat, sem ellenérv, úgyhogy semmi szükséged a fölényeskedésre.)

Level nelkul nem tunt volna fol nekik, hogy Fazekas keveset pisilt? :)  :)

Levél nélkül Fazekas kipréselt volna magából 75ml-t. Még mielőtt sokadszorra, szép finoman lehülyéznél, megismétlem: kipréselt volna.

Egyébként elmagyarázhatod, hogyan néz ki egy Bereg kit, teljesen mindegy, mennyit pisilt, ha a mintavétel sem volt szabályos. Ami ugye hasonlóképp nem bizonyított, mint a manipuláció, és a pozitív teszt megléte (by Reuters).

Szoulban meg meg nem kellett meztelenul pisilnie a versenyzoknek...

Tudom, hogy új az elnök, de a szabályozás nem változott azóta, csak az értelmezése. Akkor is szabálytalan volt a kevés minta, de lehetőséget biztosítottak arra, hogy a szabály mentén korrigáljanak.

#672 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 03. 14:47

http://www.nemzetisp....php?cikk=61050

#673 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 04. 20:59

Idézet

A NOB ma délelőtti nyilatkozata értelmében Fazekas és Annus után a harmadik magyar sportolónktól, Vörös Zsuzsától is elveszik az aranyérmet. A NOB azzal indokolta a döntését, hogy a sportoló lova nem tudta produkálni a szabályokban előírt 75 liter vizeletmintát." A vízilabdásoktól is lehet, hogy elveszik, mert 6 embernek a vizeletében megtalálták Csisztu Zsuzsa nyálát!

Idézet

Siet, mint Annus Adrián haza, mert felesége a kedvenc ételével várta, a WADAssal.

#674 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 04. 21:15

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. szept. 4., szombat - 21:59

ezt ugye viccnek szantad? mert az meg annak is rossz.  :omg:  :(
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#675 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 04. 21:52

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2004. szept. 4., szombat - 22:15

ezt ugye viccnek szantad? mert az meg annak is rossz.  :omg:  :(

Szerinteeeeeeeeeeeeeeeed? ;)

De tényleg az elmúlt hetek eseményeinek fényében kissé ízléstelen. :(
Bár én azért elmosolyodtam rajta, de csak azért, mert ilyen debil vagyok. :) :)

Szerkesztette: Etele 2004. 09. 04. 21:53 -kor

#676 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 04. 23:13

Ugyan már, fiúk! :p
Ha eddig olvastátok a topicot akkor tudjátok, hogy a sportolók mellett állok.

#677 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 05. 00:10

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. szept. 5., vasárnap - 0:13

Persze hogy tudom. :)

De egy ideig még ízléstelennek fognak hatni ezek a viccek, sajna. Bár ne hatnának annak - hiszen akkor tisztázódott volna az összes vitás eset... :(

#678 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 05. 00:29

persze, tudjuk. ettol fuggetlenul az elso reakciokat irtuk meg, es tovabbra sem tetszik.. :(
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#679 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 09. 05. 07:20

Hmm, ez egy diszkoszvetőnél kifejezetten zavaró tényező. Te vagy az oka, most már tudjuk. :p
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#680 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 05. 16:36

Ilyen alapon az összes anyósos, szőkenős, rendőrös, zsidó, stb vicc nagyon gustustalan. Mit szólnak hozzá szegény anyósok, szőkenők...

Téma megosztása:

• (47 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.