Elküldve: 2004. 08. 26. 11:44
Most hallom, olvasom, hogy Annus Adriánt ismét mintavételre akarják kötelezni.
Ugyan miért, mijen jogon, mijen okból.
Athénban adott mintát, a verseny előtt, és után is. Ezt ellenőrizték. A minta negatív. Pont. Az ügy lezárva. Újabb ellenőrzésre sem ok, sem jog.
Mert ha okot és jogot keresünk, akkor ugyan az amerikai, kínai és egyéb nemzetbeli sportolókkal is megteszik? Őket is azzal fenyegetik, hogy elveszik az érmüket? Egy ismételten leírom NEGATÍV eredménnyel záruló ellenőrzés után!!!!
Akkor miért ez az újabb cécó.
Felteszem a kérdést. Az a bizonyos WADA vagy mi a szösz. Meddig mehet el egy sportoló zaklatásában. Mert ez már zaklatás. Rágalmazás. És mint olyan, büntetendő cselekedet. Nem a sportéletben, hanem az életben. Ezt minden jogrendszer üldözi, és bünteti.
Azon a címen, hogy valaki doppingol, és lehet, hogy más is doppingol? Ebben az esetben egy olyan sportoló, akit már egyszer ellenőriztek, teljesen jogtalan ilyen herrcehurcának kitenni.
Hol van most a nagytiszteletű NOB alelnökünk? Miért nem áll ki a sportoló mellett?
Nem akar, vagy nem mer? Vagy egyszerűen lesz@..ja. Vagy ami még rosszabb, egyetért az ellenőrökkel.
Fazeka esetéről csak annyit.
Bárki. Ismétlem bárki hozható olyan szituációba, hogy azt mondja ebből elég, ezt már tovább nem tűröm, és végetvet a cirkusznak, a nélkül, hogy végiggondolná, hogy ezen tette milyen következmnyekkel jár. Függetlenül attól, hogy tiszta vagy sem.
Amit hallottam, abból azt szűrtem le, hogy az ellenőrök, akik a mintavételnél jelen voltak, egy ellenőrzés után, továbbra is piszkálták a sportolót. Nem hagytak neki nyugalmat, pihenési lehetőséget. Ezek után már tegye fel mindenkinek magának a kérdést, meddig tűrte volna az eljárást. Ö kb 3 óra hosszat tűrte.
Továbbá. A távozáson kívül lett volna még más lehetőség is. Elhangzott, hogy egy klinikára is elvihették volna, ahol ellenőrzött körülmények között pihenhetett volna a sportoló. Ihatott, ehetett, és alhatott volna, majd produkálhatta volna a megfelelő menyniségű mintát.
Kérdem én ezt miért nem tették meg?
Egyszerű a válasz. Úgy gondolták, hogy fogtak egy csalót. Igaz, ezt semmi nem támasztotta alá, de Ők a mindenható ellenőr urak, úgy gondolták. Innen már egyenes az út ahhoz, hogy Ők úgy gondolták, hogy bármire joguk van, és éltek is, jelen esetben erőssen visszaéltek eme vélt vagy valós jogukkal.
Szerintem nincs joguk egy ember, emberi jogait megsérteni, bármilyen jogokkal is rendelkeznek. Erre senkinek nincs joga!!!