idézet:
Ezt írta leslie:
Akkor edzzel kicsit meg, ne csak gyurj. Egy kezemen meg tudnam szamolni, hogy az elmult 3 evben hany olyan het volt, amikor csak 3x voltam a teremben.
Edzes, es edzes kozotti kulonbsegekrol is beszelhetnek. Lehet lightosan csinalni, de lehet mindent beleadva, vegsokig kuzdeni.
Es ugye nem csak az izmok merete, hanem az izom minosege is szamit. Csak 43-mas a karom, megis bicepszre, amikor meg jo volt a csuklom, 65kg-al dolgoztam, 5*6-os szeriakat. Falhoz hattal dolve, h ne tudjak csalni. Persze, tudom, ez is irrealis, es koksz.
A 110kg-ba a konyvelo haver is belenyom, 78kg-os a srac, es 3 hetet volt most korhazba. Szoval, ez nem kunszt. :)Egyszeruen arrol van szo, h ha sokaig erolteted a nagy sulyokat, akkor hozzaszoksz. Ha nem, akkor elszorakozol, de eros sosem leszel.
De sztem ez off. Nincs szuksegem arra, hogy mas elott bizonygassam. Aki ismer, az tudja, hogy magamtol ertem el mindent. Es nem gyenge filing bealazni a sok agyonkokszolt divatmajmot a teremben, megnyugtathatlak.[/quote]
Kissé nagy arcod van, azért ebbe az irányba ne induljon el ez a beszélgetés! Azért még ne nézz le engem, mert nem nyomok, csak 110-et!!!Aláírom, hogy te erősebb vagy, de ez már sok. És a véleményem is tartom, hogy valamit tuti szedtél! EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM!!!
Dopping a sportban
Elküldve: 2003. 10. 21. 18:29
Elküldve: 2003. 10. 21. 18:45
idézet:
Ezt írta Kötschög:
Kissé nagy arcod van, azért ebbe az irányba ne induljon el ez a beszélgetés! Azért még ne nézz le engem, mert nem nyomok, csak 110-et!!!Aláírom, hogy te erősebb vagy, de ez már sok. És a véleményem is tartom, hogy valamit tuti szedtél! EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM!!![/quote]
idézet:
Ezt meg leslie:
De sztem ez off. Nincs szuksegem arra, hogy mas elott bizonygassam. Aki ismer, az tudja, hogy magamtol ertem el mindent. [/quote]
Nem értelek, ember.
Elküldve: 2003. 10. 21. 18:50
idézet:
Ezt írta Kötschög:
Kissé nagy arcod van, azért ebbe az irányba ne induljon el ez a beszélgetés! Azért még ne nézz le engem, mert nem nyomok, csak 110-et!!!Aláírom, hogy te erősebb vagy, de ez már sok. És a véleményem is tartom, hogy valamit tuti szedtél! EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM!!![/quote]
Ez is off, de én nem érzem hogy Leslie arca nagy lenne... és a 110 kilót te hoztad fel, mint érvet, akkor most miért kéred ki magadnak ha reagálnak rá??? Ne csúsztass, mert az nem szép dolog!
Ha az a véleményed, hogy szedett valamit, egészségedre, azért írkálunk ide hogy a gondolatainkat leírjuk és megosszuk másokkal (bár ez már határeset: "valamit tuti szedtél", írod, ezzel kvázi lehazugozod a másikat, és ugye ekkor már nem véleményt közölsz hanem sértegetsz...).
Bocsi, hogy beledumáltam, de ez meg az én véleményem.![]()
[ 2003. október 21.: Etele [aki néha Draco] szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 10. 21. 18:55
Elküldve: 2003. 10. 21. 19:17
idézet:
Ezt írta Etele [aki néha Draco]:
Ahogy látom Jim DiGriz-el most is egyezik a véleményünk (bár most meg ő előzött meg, a dög!![]()
).
[/quote]
Azért szép ezt egy félmondatból extrapolálni...
Elküldve: 2003. 10. 21. 19:40
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Azért szép ezt egy félmondatból extrapolálni...[/quote]
Miért, nem értesz egyet velem?![]()
![]()
Elküldve: 2003. 10. 21. 19:46
idézet:
Miért, nem értesz egyet velem?![]()
[/quote]
De, sőt, igényesebben is fogalmaztál, mint én... de ne offoljunk![]()
...
Elküldve: 2003. 10. 21. 19:49
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
De, sőt, igényesebben is fogalmaztál, mint én... de ne offoljunk![]()
...[/quote]
Most elpirultam...![]()
Na jó, off off.![]()
Elküldve: 2003. 10. 21. 19:52
idézet:
Most elpirultam...![]()
Na jó, off off.[/quote]
, off.
Elküldve: 2003. 10. 21. 19:59
szvsz aki annyit edz mint amennyit leslie ír az bele tud nyomnia a 190-be... igaz én nem "csak" gyurmáztam, hanem kiegészító tevékenység volt a kézilabda mellett(mindig tisztán), de tudom mit jelent csinálni valamit keményen.
most már csak lightosan gyúrogatok, de nem is lesz soha 190kg a maximumom... 110-120 kiló körül elégedett leszek, bár én 105-110kg vagyok.
"A pénz nem boldogít. De a hiánya sem"
Elküldve: 2003. 10. 21. 22:47
idézet:
Ezt írta Kötschög:
Es ha megsugom, h sajnos Csernobil ota gyogyszer-allergiam van?Te rizikoznal? Mert en inkabb nem. Igaz, 3-4 evente vagyok lazas, de akkor is csak hideg viz, meg lazcsillapito bogyokat sem szedek be.
Nem tagadom, filoztam rajta, h vmit kellene szedni. Ugye a gyogyszer alapbol kiesik, ugyanahoz a hatashoz, mint a szuri, sokkal nagyobb mellekhatas tartozik. De ha korbeneztem a teremben, mindig csak azt lattam, hogy amig volt anyag, addig fejlodtek, es utana visszaestek. Kozben meg nem allt fel, teli lett a bore pattanassal, aggressziv lett... Szoval ez nekem nem hianyzik. Elerek, amit magamtol elerek.
Egyebkent kerdezz meg egy 50kg-os embert az utcarol, hogy szerek nelkul bele lehet-e nyomni 110kg-ba. Es utana bizonygasd neki, hogy persze, hogy igen. Na, kb itt vagyunk most. A versenyszinthez kell cucc, nem annak a 66%-hoz...
Elküldve: 2003. 10. 21. 23:14
Mert amikor én kicsit intenzívebben nekifekszek a bodyzásnak (mondjuk egy évben 2x 2 hónapon át heti 4 edzés
Persze amikor (ez az általános azért) csak heti 2x edzek, nem kajálok semmi extrát, csak a jó kis házi koszt.(Mellette persze a kempo megy folyamatosan - aerob edzés ...
De most jön rám az évi 2 intenzív szakaszból az egyik, mint szakértőt megkereshetlek pár kérdéssel priviben a táplálékkiegészítőkkel kapcsolatban???
Ha nem, akkor sem haragszom.
[ 2003. október 22.: Etele [aki néha Draco] szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 10. 22. 07:24
idézet:
Ha már így elkanyarodtunk: de táplálékkiegészítőket szedsz azért, nem?[/quote]
Hat, assenemnagyon.Mondhatni mondjuk 2 eve abszolute nem. Legutobbi kreatin kuram kudarcba fulladt, mindig elfelejtettem bevenni, ugyhogy hagyom is a fenebe a dolgot.
Egyebkent volt, hogy havi 40 korul koltottem csak feherjere, de kulonosebb hatasa nem volt. Mostanaban maradok annal, hogy napi 1-2L tej, 4-5 tojas, sok kaja, lehetoleg olyan, amiben keves zsir, cukor van, inkabb sok feherje.![]()
Elküldve: 2003. 10. 22. 07:39
idézet:
nem kajálok semmi extrát, csak a jó kis házi koszt.[/quote]
Az nem valami fehérjedús, legalábbis nálunk...
Elküldve: 2003. 10. 22. 08:20
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Az nem valami fehérjedús, legalábbis nálunk...[/quote]
Nalunk igen, bar nem elegge.
Egyebkent hivatalosan, papir szerint testsulykg-kent 1.75g feherje kell gyurashoz. Tehat nekem kb 150g kellene naponta. Ez kb 4.5L tejcsi.![]()
Elküldve: 2003. 10. 22. 15:23
idézet:
Ezt írta leslie:
Nalunk igen, bar nem elegge.
Egyebkent hivatalosan, papir szerint testsulykg-kent 1.75g feherje kell gyurashoz. Tehat nekem kb 150g kellene naponta. Ez kb 4.5L tejcsi.[/quote]
De a tejcsiben sok a tejsav is, ami viszont roncsolja az izomszöveteket. Nem? :confused:
Lehet, hogy rosszul tudom...![]()
Elküldve: 2003. 10. 22. 15:47
Doppingolt a britek Európa-bajnok sprintere
...valamint hírben nem találom, de szó volt róla, hogy újravizsgálják az összes, Párizsban, a VB alatt levett vizeletmintát. Nem gyenge botrány van kialakulóban... Remélem, az IAAF elég tökös lesz ahhoz, hogy a lebukottakat kipenderítse.
Elküldve: 2003. 10. 22. 17:41
idézet:
Ezt írta Satriani:
[url="http://"http://index.hu/sport/bl/intern/ujcikk9295/"]Megbukott a doppingteszten az Inter csatára[/url]
Doppingolt a britek Európa-bajnok sprintere
...valamint hírben nem találom, de szó volt róla, hogy újravizsgálják az összes, Párizsban, a VB alatt levett vizeletmintát. Nem gyenge botrány van kialakulóban... Remélem, az IAAF elég tökös lesz ahhoz, hogy a lebukottakat kipenderítse.[/quote]
Köszi a két linket, az utóbbi valóban nagy ügy lesz!
Bár úgy is elfogják tusolni valahogy...![]()
Elküldve: 2003. 10. 22. 17:44
idézet:
"Most is a vegyészek által kitalált szer használatáról van szó. Ez is egy összeesküvés, mégpedig a kémikusok, az edzők és a versenyzők között. Ez nem egyszerű csalás, ez bűncselekmény, és a bűnösöknek ennek megfelelően kell majd felelniük tetteikért"[/quote]
Ha nem igazolódik be...![]()
Elküldve: 2003. 10. 22. 17:58
idézet:
Ezt írta GNR:
De a tejcsiben sok a tejsav is, ami viszont roncsolja az izomszöveteket. Nem? :confused:
Lehet, hogy rosszul tudom...[/quote]
Napi atlag 1, max 2L-t iszok. Hat, tolem roncsolja, ha nagyon akarja. Nem erdekel.![]()

Súgó
A téma zárva.