HWSW Informatikai Kerekasztal: Megasztár!!! Giga-csillag? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megasztár!!! Giga-csillag? Értékeld a témát: -----

#1501 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 24. 10:28

Idézet: Dzsano - Dátum: 2005. nov. 24., csütörtök - 10:24

Hi!

Másik helyen összefoglalt vélemény: ezekből senkit, az előző csapatból kellene még 2 embert továbbengedni. :D Van benne valami.

Akkor ezexerint nem hallottad Póka Angélát :cool:
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#1502 Felhasználó inaktív   begbie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 11:14

Valahogy úgy vagyok  Póka Angélával, mint Hornai Anitával voltam a múlt héten... Ő már egy annyira kész előadó, hogy szerintem hiba is volt bejuttatni a 12-be....
Egészen biztos vagyok benne, hogy felfigyeltek rá már így is és nyugodtan össze tudna hozni egy olyan zenekart, amilyet szeretne... ehelyett mindenféle más műfajban kell majd "bohóckodnia".... na mindegy, lehet, hogy megoldja nagyon jól és még jobban fog tetszeni...
Soma általában tele van előítélettel és baromságokat mond, most viszont azzal beletrafált, hogy ehhez nincs mit hozzátenni, akár ülhetne ő is a zsűriben :)
A másik továbbjutóval kapcsolatban nekem is torresdani utánérzetem van.... van a srácnak egyfajta hangja, ami nem is túl erős szerintem, mégis számtalanszor fogjuk hallani a zsűritől, hogy mennyire tel volt energiával, mennyire fentasztikus volt, ahogy élt a színpadon stb... dehát kell a sok sms a sikítozó tinilányoktól is :)
Az ikerkérdésről: érdekes helyzet, lehet, ha fordított a dalválasztás, akkor a másik srác lett volna a jobb, annyira egyformák :)

ja, és a fiatal srácról... én már a bemutatkozó filmben, a második mondata után mondtam a csajomnak, hogy ő meg Gáspár Laci junior....  :cool:

#1503 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 27. 12:03

Póka Angélától rókázni tudnék. Nem az énekléssel van a baj, hanem hogy hol a mellét fogdossa, hol maga alá nyúl a nagy átélésben. Gusztustalan.

A továbbjutó srác szerintem jó volt, korrektül "nyomta", de nem volt fülsértő. Még mindíg inkább ő mint 8 roma, akik felbuzdultak a korábbi megasztárokon.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#1504 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 10. 17:52

Köszönöm szépen a tv2-nek, hogy a 4. elődöntőtől fizethetek, ha meg akarom nézni a neten. :fuck:
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#1505 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 10. 18:13

Tilcsák be!  :bringa:
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#1506 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 10. 18:30

Idézet: *Iguana* - Dátum: 2005. dec. 10., szombat - 18:52

Köszönöm szépen a tv2-nek, hogy a 4. elődöntőtől fizethetek, ha meg akarom nézni a neten. :fuck:

Eh. :(

Egyre gusztustalanabbak ezek a kereskedelmi okádékok. :(

#1507 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 10. 18:43

Idézet: Etele - Dátum: 2005. dec. 10., szombat - 19:30

Eh. :(

Egyre gusztustalanabbak ezek a kereskedelmi okádékok. :(

Győzike show, bajkeverők... után még csodálkozol valamin? :D
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#1508 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 10. 20:41

Jogos. :D

#1509 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 10. 20:47

Idézet: Etele - Dátum: 2005. dec. 10., szombat - 20:41

Jogos. :D

Én azt hittem, hogy leboritom a monitort az asztalról. :doom:
Még szerencse, hogy a kollegám felvette videóra, mert élőben nem tudtam nézni. Ezeknek az anyaszomorító tv2-söknek nem elég az a kurva sok reklám a műsor közbe, még ebből is a pénz kell. Menjenek a picsába!!  :mad:

Egyébként egyetértek a mostani 4. elődöntő továbbjutóival. Igazából ez a két produkció volt igazán értékelhető. Ugylátszik az 1. elődöntő egy kicsit elkényeztetett bennünket, mert azóta se volt olyan jó felhozatal.
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#1510 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 10. 23:16

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2005. dec. 10., szombat - 20:47

Én azt hittem, hogy leboritom a monitort az asztalról. :doom:
Még szerencse, hogy a kollegám felvette videóra, mert élőben nem tudtam nézni. Ezeknek az anyaszomorító tv2-söknek nem elég az a kurva sok reklám a műsor közbe, még ebből is a pénz kell. Menjenek a picsába!!  :mad:

Egyébként egyetértek a mostani 4. elődöntő továbbjutóival. Igazából ez a két produkció volt igazán értékelhető. Ugylátszik az 1. elődöntő egy kicsit elkényeztetett bennünket, mert azóta se volt olyan jó felhozatal.

Nem tudom, a hajós lány szvsz kevésbé volt jó mint a Jamiroquai-t éneklő srác, aki vigaszágas lett. Budai Laura nagy csalódás volt, a válogatón látottak alapján jobbra számítottam. Viszont ami miatt pély most az egyszer a szívembe lopta magát: volt mersze a kockaszájú lánynak megmondani, hogy egyszerűen hamis volt(ami igaz is, borzalmas volt).
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#1511 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 10. 23:19

Ja, és még valami: nemrég idei versenyző rokonától (és olyan embertől akiben megbízom) hallottam vissza a pély-nél való befizetés lehetőségét. :think:

#1512 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 10. 23:45

Idézet: freeone - Dátum: 2005. dec. 10., szombat - 23:19

Ja, és még valami: nemrég idei versenyző rokonától (és olyan embertől akiben megbízom) hallottam vissza a pély-nél való befizetés lehetőségét. :think:

Félinformációkat ne közöljünk kéremszépen!

Mennyi? :Đ

#1513 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 16. 15:52

Idézet: Klarika aka pinhead - Dátum: 2005. dec. 10., szombat - 17:52

Köszönöm szépen a tv2-nek, hogy a 4. elődöntőtől fizethetek, ha meg akarom nézni a neten.

torrententald le ;P

#1514 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 16. 15:56

Idézet: blash - Dátum: 2005. dec. 16., péntek - 15:52

torrententald le ;P

Mostanra kettőt kérek.

Vasárnap?
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#1515 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 12. 16. 22:24

Idézet: klarika - Dátum: 2005. dec. 16., péntek - 15:56

Mostanra kettőt kérek.

Vasárnap?

Ehhh, es melyik ketto kell, bogarkam? Ke't legutolso? Vagy sze'p sorjaban az osszes?

Szerkesztette: blash 2005. 12. 16. 22:24 -kor

#1516 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 12. 25. 19:36

Nézitek a gálát?  :think:

Én kezdek rosszul lenni. Kezdetnek meggyilkolták egy újabb kedvenc dalomat (ez a műsor már rendszert csinál ebből). Kár volt!

Aztán a nulla hanggal rendelkező "rocker" srácot a zsűri agyondícséri, majd megjelenik a "meg nem értett zsenit" játszó kis 17 éves csaj (marha művészi nevet kapott szüleitől), és ...

Óh, hogy most mennyire igaza volt Somának. Ez a kiscsaj egy szürke kisegér, aki megjátsza az "altert, elvontat". Hiteltelenül. Mindegy, talán majd felnő és kinövi. :)
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#1517 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 20:38

Csak tudnám Te mi a faszér nézed, tavaly is ez ment végig....

Nekem amúgy tetszik a műsor.
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#1518 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 12. 25. 21:41

Idézet: Lauda - Dátum: 2005. dec. 25., vasárnap - 20:38

Csak tudnám Te mi a faszér nézed, tavaly is ez ment végig....

Kénytelen vagyok, mivel a nővérem nézi! :omg:

Idézet

Nekem amúgy tetszik a műsor.

Nekem meg nem. 1-2 énekes való oda, a többi egy nulla. Csak ugye utóbbit nem minden ember tudja megítélni. :)

(A stílusodra, a hangnemre azért figyelhetnél!)

Szerkesztette: Piftuka 2005. 12. 25. 21:44 -kor

"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#1519 Felhasználó inaktív   !!Áky!! 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 21:44

Nekem Szabó Eszter jön be de nagyon, tetszik a hangja, a stílusa.

:respect:
Ő lenne az:
Kép
Tauroid @ Twisting Nether ( Wheelchair Corporation )

#1520 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 23:07

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. dec. 25., vasárnap - 18:36

Nézitek a gálát?  :think:

Én kezdek rosszul lenni. Kezdetnek meggyilkolták egy újabb kedvenc dalomat (ez a műsor már rendszert csinál ebből). Kár volt!

Aztán a nulla hanggal rendelkező "rocker" srácot a zsűri agyondícséri, majd megjelenik a "meg nem értett zsenit" játszó kis 17 éves csaj (marha művészi nevet kapott szüleitől), és ...

Óh, hogy most mennyire igaza volt Somának. Ez a kiscsaj egy szürke kisegér, aki megjátsza az "altert, elvontat". Hiteltelenül. Mindegy, talán majd felnő és kinövi. :)

Én idén egyet sem láttam eddig.. (szerencsére :) )
Most leültem elé, mert a nővérem és barátnőm nézték.
Nagynehezen végigszenvedtem a bevezetőt, aztán következett az első énekes aki:
Egyszerűen borzalmas volt. Úgy beszélt, úgy viselkedett mint egy rossz b*zi. Ráadásul szar volt az produkció. Erre a zsűri: király, nagyon jó stb.
Jön a második, ez a fiatal csaj. Kedves arc, divatos (mai) kinézet, a hangja kellemes (nekem). Énektudását nem itélem meg mert nem értek hozzá. Tehát összeségében egy élvezhető produkció. Erre mindegyik lefikázza. Ráadásul olyan indokkal, hogy " ő ismeri ezt a dalt és blabla". Ez tényleg egy objektív indok?? ez egy érv?
Ezután feláltam és csináltam valami mást :) Még egyszer visszanéztem, akkor éppen a bejutott arcok énekeltek... Elég érdekesek voltak: egy ekis/kokós kinézetű srác, egy kisebbségi mert ugye nem maradhat ki, egy csaj akinek a sapkája az orráig lógott és valami egészen "érdekes" szólót adott elő stb...

u.i.:
Mellesleg ez a csaj egyáltalán nem akart "alterosan"(ha egyáltalán létezik még ilyen) kinézni. Mondjuk lehet ha majd idősebb leszek én is ilyeneket mondok a fiatalokra...

Szerkesztette: Capri 2005. 12. 25. 23:10 -kor

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.