Idézet: Crybaby - Dátum: 2004. április 7, szerda - 20:12
Szerintem hacsak nemvoltál ott a helyszínen és hallottad a saját füleddel, akkor nem lehet egyenesen kijelenteni hogy itt meg ott hamis volt valamelyik.
Tv-ben amúgyis hála a szar erősítésnek/hangostásnak sokszor igen furcsa hangok jöttek ám ki.
Az hogy te kit ítélsz meg úgy hogy ott volt-e a helye a döntőben vagy sem az megint nem sokat jelent, mindannyian különbőzőek vagyunk, különböző ízléssel.
Ennyi erővel énsem értem Ibolya hogyan juthatott el a végsőkig, hisz szerintem ő volt egy nagy 0.
Nekem abszolút nem jött be a a "4Non Blonds"-os hangja, de ha még ettől el is tekintek mivel ez elég szubjektív, akkor még mindig ottvan a flegmasága/lustasága hogy képtelen megtanulni a szöveget (most utoljára is belerontott, kissé lemaradt a szövegről) és az a kiejtése az valami katasztrfa.
Pedig csak azt hittem hogy az angolhoz nincs érzéke és ezért énekelt sok helyen érthetetlen fonetikai halandzsát, de sokszor magyarul sem értettem mit próbál énekelni. Örülök hogy Soma végre megmondta a frankót, hogy bizony ott az artilukálással is gondok vannak.
Nekem amúgy hangban a Schmidt Barbaráé jött be a legjobban, viszont Schmidt Vera volt szerintem a legtisztább hangú. Rajtuk kívűl a Laci,Zoli és Leslie, Evelyn hangja is bejött és Vera előtt is megemelem a képzeletbeli kalapom. Nálam ők lettek volna a befutók.
Ha még emlékszik valaki Feuerstein Rékára (Sophie Ellis-Bextor: Another Day) számát énekelte, na neki is bőven a döntőben lett volna a helye.
Ibolyának szinte nem volt háttere a nevelőotthonon kívül, így az a csoda, hogyy nem eresztette el magát jobban néha.
kikupálódik/kikupálják.
Schmidt Verát szívesen hallgattam én is, főleg a saját dalait.
Soma igen elfogult volt, Evelynet pártfogolta, neki soha nem szólt az artikulálásról.
pedig lett volna mit, de hát más égtáj szülötte, egész tűrhetően beszél magyarul, bár ha azt a k**** pílszinget kivette volna a nyelvéből, akkor talán érthetőbb lett volna.
hiába foglalkozik 13 éve zenével, az ének nem neki való. még angolul sem.
Laci, Zoli, Leslie rendben van. ha megtanulnak angolul, és értik is, amit előadnak, jók/jobbak lesznek.
de ez a többségre igaz, angol tudás nélkül kellett tanulni/előadni angol dalokat, több-kevesebb sikerrel.
a hangosításról csak annyit, hogy a Pierrot is beszólt telefonon, amikor nem ült a zsüriben, hogy bizony másképp hallatszik otthon a tv elől, mint a "koncert-fílingben", és akkor ő is hallotta, hogy kilóg a lóláb.
mellesleg lassan 40 éve foglalkozom hangrögzítéssel, élőzenét ellenőrizve, hogy alkalmas-e előadásra (nem stúdiótechnikával) mert a hamis hang nem attól hamis, hogy jó-e az erősítés, vagy sem.
kb 10 évig énekeltem, a hangszeres zenéhez is volt egy pici közöm, és a fülem nem mp3-on nevelkedett.

Súgó
A téma zárva.