HWSW Informatikai Kerekasztal: Megasztár!!! Giga-csillag? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megasztár!!! Giga-csillag? Értékeld a témát: -----

#481 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 25. 15:52

Mivel nincs tv-m, ezért a Korridor-on szoktam megnézni másnap a műsort. Most fejeztem be az aktuálisat:

Iványi Angelika - olyan szinten zavaró volt az orrhang, hogy kénytelen voltam lehúzni az erősítőt, minden mást háttérbe szorított, nem tudtam figyelni. Irritált.

Bálint Ádám - II. Csonka Pici, táncos-komikus utánérzés.

Studencz Katalin - egyszerhallgatós, hümmögős, nem nagyon tetszős.

Botos Tamás - fiúzenekar.

Bartók Eszter - szélesszájú kisbéka, aki emiatt nem meri kinyitni a száját. Ha csak hallom, abszolút befutó. A válogatón sokkal jobb volt.

Katona Éva - semmi nyomot nem hagyott, nem is emléxem, mit művelt.

Gájer Bálint - Az index.hu-t olvastam közben, annyira nem kötött le.

Földi Veronika - semmi nyomot nem hagyott, nem is emléxem, mit művelt.

Cselovszky Rozina - jó volt. Úgy-ahogy.

Szívós Győző - ezt most elrontotta, ettől függetlenül nálam nagyon jó a srác.

Lehet anyázni...

Szerkesztette: *Iguana* 2004. 11. 25. 15:53 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#482 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 25. 17:28

Idézet: Crybaby - Dátum: 2004. nov. 25., csütörtök - 14:02

Szerintem ilyen komoly vádakat, hogy ez meg az hamis volt nem lehet kijelenteni, ugyanis ne mvoltál ott, nem hallottad élőben.
TV-ben elés sokminden nem úgy jön le ahogy.

Jajj, már megint ilyet írsz! :omg: Nem tudom, honnan veszel ilyen csacskaságot.

Idézet

A gitáros leányzó egy elbűvölő személyiség, és annyira egyedi volt mind a zenéje, mind a hangszíne hogy mindneképp márcsak kíváncsiságból is tovább juttattam volna mit kezd a többi feladattal.
.

Elbukik. Tipikusan ő is olyan, hogy a gitárt nem szabad kivenni a kezéből. Énekelje csak az elvont dalait a maga "alternative nation" stílusában, de mást... El nem tudom képzelni, amint rock-ot, jazz-t, musical-t stb. énekel.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#483 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 25. 17:31

Idézet: freeone - Dátum: 2004. nov. 25., csütörtök - 14:05

Tényleg érdekes amit a sráccal műveltek. amúgy mi bajotok vele? elég jól énekelt, a mezőny 90%-ánál jobban-függetlenül attól, hogy amúgy a szám nem éppen kedvencem.

Mert mindent összevetve semmi különös nincsen benne.

Idézet

Sörrobit mag inkább hagyjuk, szó szerint túljátszotta magát. attól, hogy spárgázik a színpadon, meg jó rekedtül énekel egy számot amit nem is úgy kellene, +még a zsűrinek is magyarázkodik, még nem kell szeretnem, ugye?

Persze, hogy nem. Csak respektálni, hogy ő az a mezőnyben, aki színvonalas produkciót nyújt (mégha most nem is jól döntött).

#484 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 25. 17:32

Idézet: freeone - Dátum: 2004. nov. 25., csütörtök - 14:08

Ja, és majd elfelejtettem: Bartók Eszter  :respect: -mondta apukája hogy jól sikerült az elődöntő,...

Ezek szerint te személyes érintettség okán vagy így elájulva a leányzótól?

Esetleg más miatt? Komolyan érdekel.

#485 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 25. 17:34

Idézet: *Iguana* - Dátum: 2004. nov. 25., csütörtök - 15:52

Mivel nincs tv-m, ezért a Korridor-on szoktam megnézni másnap a műsort. Most fejeztem be az aktuálisat:

[...]

Lehet anyázni...

ANYÁM!!!  :eek: Milyen jól összefoglaltad a lényeget! :respect: 

#486 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 25. 19:31

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. nov. 25., csütörtök - 18:32

Ezek szerint te személyes érintettség okán vagy így elájulva a leányzótól?

Esetleg más miatt? Komolyan érdekel.

Szó nincs személyes érintettségről, az apukáját ismerem(egy iskola igazgatója ahol rendszert építettünk) meg a családi gépet szervizeltem. a lányt egyszer láttam, nem tetszik(mármint nőként nem jön be), de ahogy énekel, az tetszik. Olyan kellemes. Nem világrengető, nem is "sztárzene", de jó hallgatni.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#487 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 26. 02:30

Én csak neten tudtam megnézni, meló közben ment háttérnek, de szerintem szörnyű volt. Valamiért a számok 90%-át borzasztónak hallotam. Hamisnak, nyávogónak, pedig ha már én is annak hallom akkor ott komoly baj lehet.
Volt olyan szám amit rettenetesnek ítéltem, a zsűri mégis agyondícsérte. Ami pedig elviselhető volt azt leszólták.
Nem értem miért mondják pár embernek, hogy rossz számválasztás, amikor megvan, hogy mit kell énekelniük. Ugyanez a ruhaválasztásra is vonatkozik.
A zsűri se mindig objektív. Sok esetben olyan embert szólnak le akik náluk jobb (ez inkább az első szériára igaz).
Barna annyira irritál, hogy remélem egy gitáros majd a fején veri szét a hangszerét. :) Olyan tudálékos, átszellemült, álszent fejjel tud nézni, hogy szerintem ezt gyakorolja. Próbál nagyon okosnak tűnni és a többi zsűritaggal egy szintre kapaszkodni, de úgyis csak a "jaguááár sápáppppáápirarirarammm tübi düdi dibi"" gyerek lesz.
Soma a szokásos szövegeket mondja.
Settenkedő nagyrészt a kinézetre megy. Akitől kemányedik a cerka az nála jó.
A másik két zsűritag még hagyján.

Ez a műsor már csak arról szól, hogy keresünk egy eladható embert, akinek azért egy nagyon kicsi hangja is van. Garantálom, hogy a nyertes lemeze bukás lesz, senki se lesz rá kíváncsi.

Igazán most értékelődnek fel az első szériában szereplő emberek. Eddig nem sokan ütik meg azt a mércét.

#488 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 26. 07:41

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2004. nov. 25., csütörtök - 15:28

Őt itt csak dícsértük, én is, és kifejezetten aranyos szép lány szerintem.

ja, a kanadás lunya?
én a másikra gondoltam, a kanadás nem teccet, fúj
ezt a mondatot akkor visszvonom ;)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#489 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 26. 07:43

Iguana , jelentkezz a zsűribe, végre lenne egy objektív arc is ;)

:reszeg:

#490 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 26. 07:57

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2004. nov. 26., péntek - 7:43

Iguana , jelentkezz a zsűribe, végre lenne egy objektív arc is ;)

:reszeg:

Levágattam a hajam, már nem mutatok jól a képernyőn.  :oops:
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#491 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 26. 08:38

amúgyse ;)
de mondjuk a pély barnánál meg a sománál így is ezerszer jobban festenél :D

#492 Felhasználó inaktív   Crybaby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 26. 10:44

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. nov. 25., csütörtök - 16:28

Jajj, már megint ilyet írsz! :omg: Nem tudom, honnan veszel ilyen csacskaságot.

Elbukik. Tipikusan ő is olyan, hogy a gitárt nem szabad kivenni a kezéből. Énekelje csak az elvont dalait a maga "alternative nation" stílusában, de mást... El nem tudom képzelni, amint rock-ot, jazz-t, musical-t stb. énekel.

De pont te nyomod ezeket a sok esetben nagyzolós dumákat hogy ez így volt szar, úgy volt szar, mikor mikor elfogadom a család 72 cm-es tv-jén nézted  a kezedben a söröddel és csóváltad a fejed, hogy ez milyen borzaztó, közben a gyerekeknek dicsekedve a régi szép időkbe te milyen jól nyomtad ;)

Pont neked kellene tudnod, hogy más élőben és más TV-ből nézve, szóval kategórikusan kijelenteni egy Tv adás szerint hogy ilyen, meg olyan hamis volt, nem tartom túl objektív véleménynek.

Az meg hogy ki mire fogja vinni, ki hol vérzik el, megint más kérdés, de előre eldönteni hogy Bartók Eszter  ki fog esni (egyszer biztos) ez sem túl szimpatikus hangvételű, szerintem ;)

Ha mindneki megértené hogy itt olyan embert keresnek, akiből "Megasztárt" vagyis megcsinált és eladható "sztárt" akarnak csinálni, akinek mind hangban , mind színpadi képben meg kell felelniük az elvárásnak, ezáltal nem elsődleges a hangja a lényeg, akkor nem lenne annyi felháborodás.
Konfig #2:
IWill XP333-R; XP 1700@1633Mhz 1.55V,Zalman NB47j; Spire Whisperrock IV ; 512MB Corsair VS PC3200 DDR;  Inno 6600GT 128MB AGP; Samsung 80GB 7200 RPM ATA-133 ; IBM DTLA 75MB 7200 RPM , Pioneer 110D DVD-RW, Pioneer 120S DVD , Benq 937s+ , Chieftec 360W , Jazz 9902 ,  XP Prof Hun SP2
Szorgos népünk győzni fog! ;)

#493 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 26. 10:57

Idézet: Crybaby - Dátum: 2004. nov. 26., péntek - 10:44

De pont te nyomod ezeket a sok esetben nagyzolós dumákat hogy ez így volt szar, úgy volt szar, mikor mikor elfogadom a család 72 cm-es tv-jén nézted  a kezedben a söröddel és csóváltad a fejed, hogy ez milyen borzaztó, közben a gyerekeknek dicsekedve a régi szép időkbe te milyen jól nyomtad ;)

Nem nyert.

Idézet

Pont neked kellene tudnod, hogy más élőben és más TV-ből nézve, szóval kategórikusan kijelenteni egy Tv adás szerint hogy ilyen, meg olyan hamis volt, nem tartom túl objektív véleménynek.

Baromság. Nekem is van felvételem videókazettán. Visszanézva ugyanazt meghallom, amit anno ott élőben énekeltem/játszottam. Ekkora hülyeséget ne mondjál már, hogy Tv-n keresztül nem hallod meg, ha hamis, vagy rossz a produkció. Vagy tőlem mondj nyugodtan, csak akkor ne csodálkozz azon, ha körberöhögnek.

Idézet

Az meg hogy ki mire fogja vinni, ki hol vérzik el, megint más kérdés, de előre eldönteni hogy Bartók Eszter  ki fog esni (egyszer biztos) ez sem túl szimpatikus hangvételű, szerintem ;)

Ha mindneki megértené hogy itt olyan embert keresnek, akiből "Megasztárt" vagyis megcsinált és eladható "sztárt" akarnak csinálni, akinek mind hangban , mind színpadi képben meg kell felelniük az elvárásnak, ezáltal nem elsődleges a hangja a lényeg, akkor nem lenne annyi felháborodás.

A kettő egyébként (megcsinált sztár és hang) nem zárja ki egymást. Én pedig nagyon is jól tudom, hogy így megy. Írtam is.

Ugyanakkor az a Bartók Eszter úgy énekel ahogy. Márpedig egy az összeszorított fogú, agyonhajlítgatós, affektáló stílus jó lehet az ő "alternative nation" előadásaihoz, de más zenei stílusokban elbukik, mert egészen egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy így előad normálisan más stílusú dalokat.
Mint anno az Edmund. Tom Jones-os bőgetés megy neki, aztán annyi. Megölte az összes számot azzal, hogy Tom Jones paródiát csinált belőlük.
Bírtól Eszter ezen énekléséhez maximum egy Sinéad O'Connor nótát tudnék elképzelni, de hát utóbbinak "picit" jobb hangja van. Egy picit. :)

Aztán lehet, hogy tud másképp is énekelni, csak annak igen kicsi valószínűségét látom, mert a Csillagdalt is így énekelte. Szerintem így fogja nyomni végig.

#494 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 26. 12:00

akinek nincs botfüle, TV-n is ugyanúgy hallja a hamisságot szerintem....

#495 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 26. 12:09

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2004. nov. 26., péntek - 12:00

akinek nincs botfüle, TV-n is ugyanúgy hallja a hamisságot szerintem....

Nekem botfülem van. Mégis hallom néha. Igaz, az már nagyon hamis lehet :)

Szerkesztette: DzsiAr 2004. 11. 26. 12:10 -kor

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#496 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 26. 12:31

nekem a fülem jó, csak hangom nincs:-)
bár éneket taníthatnék alsóban ;)

#497 Felhasználó inaktív   Crybaby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 26. 13:04

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. nov. 26., péntek - 9:57

Nem nyert.

Baromság. Nekem is van felvételem videókazettán. Visszanézva ugyanazt meghallom, amit anno ott élőben énekeltem/játszottam. Ekkora hülyeséget ne mondjál már, hogy Tv-n keresztül nem hallod meg, ha hamis, vagy rossz a produkció. Vagy tőlem mondj nyugodtan, csak akkor ne csodálkozz azon, ha körberöhögnek.

A kettő egyébként (megcsinált sztár és hang) nem zárja ki egymást. Én pedig nagyon is jól tudom, hogy így megy. Írtam is.

Ugyanakkor az a Bartók Eszter úgy énekel ahogy. Márpedig egy az összeszorított fogú, agyonhajlítgatós, affektáló stílus jó lehet az ő "alternative nation" előadásaihoz, de más zenei stílusokban elbukik, mert egészen egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy így előad normálisan más stílusú dalokat.
Mint anno az Edmund. Tom Jones-os bőgetés megy neki, aztán annyi. Megölte az összes számot azzal, hogy Tom Jones paródiát csinált belőlük.
Bírtól Eszter ezen énekléséhez maximum egy Sinéad O'Connor nótát tudnék elképzelni, de hát utóbbinak "picit" jobb hangja van. Egy picit. :)

Aztán lehet, hogy tud másképp is énekelni, csak annak igen kicsi valószínűségét látom, mert a Csillagdalt is így énekelte. Szerintem így fogja nyomni végig.

Én nem  azt mondtam, hogy Tv felvételből nem lehet kihallani ha valami hamis, csak azt hogy nem biztos hogy ugyanazt hallod mint élőben.
Vagyis élőben lehet, hogy abszolút nem hamis csak a Tv képernyőjén keresztűl ez másképp jön le.

Persze hogy a megcsinált "sztár" és a jó hang nem zárja ki egymást, de ennek a kitételnek eddig egyetlen versenyző sem felelt meg maximálisan.

Bartók Eszter meg tényleg úgy énekel, ahogy tud, vagy ahogy jónak véli ahhoz a számnak megfelelően.
Míg nem hallotam mást énekelni én nem írom le. Ha meg tényleg csak ebben a stílusban tud énekelni,akkor meg megmatrad ennél a stílusnál, hisz minden stíusban seni sem lehet egyaránt jó.

Edmund is ahhoz képest hogy végig 1 féleképp énekelt, meddig bentmaradt már?

Ápropó, mik avélemények az eddig  megjelent MEGASZTÁR 1- albumairól?

Saját vélményem:
Tóth Veronika albuma borzasztó gyenge, végig azonos stílusú számok, azonos hangnemű és hangszínű éneklés, bugyuta szövegekkel. Úgy éreztem nemigen a részére készültek a dalok,illetve nem az ő stílusához.

Gáspár László:
eleinte 2 szám tetszett, de  többszöri végighallgatásra, több dalt is megkedveltem, abszolút hozzá illő dalokkal.

Oláh Ibolya albumát nem hallottam még, csak azt az 1 számot amihez már videóklipp is készült, de nemigen győzött meg.
Hozzátartozik, az is hogy nekem a hangszíne  abszolút nem jön be és nem is szimpi, nem is tudtam megérteni, hogy hogyan juthatott ennyire messzire a Megasztár 1-ben. Nekem ő az a versenyző aki inkább az eladhatóságával (honnan jött, színpadi lazaságával, megjelenésével) tudott idáig jutni mintsem a hangjával.
Persze tudom nem vagyunk egyformák, mindenkinek más és más tetszik, de véleményem szerint voltak nála sokkal jobb hangú énekesek is abban a mezőnyben de ez már egyéni szoc. problém ,)

Szabó Leslie albuma:
Na nekem ez nagyon bejött, már a válogatáson is nagyon tetszettek a dalai, melyről a műsor utáni koncerteken újra és újra tanúbizonyságott tett. Nagyon sok fellépésére elmentem párommal meghallgatni.
A kiadott lemezt meg profi munkának tartom, mind minőségében, mind dalaiban, mind szövegében.

Valószínű sokaknak viszont ez a fajta hangszín, stílus nem jön be, de ugye vannak akik nem szeretik Sting-et, Claptont és még sorolhatnám. SZámomra ez is felfoghatatlan ;)
Konfig #2:
IWill XP333-R; XP 1700@1633Mhz 1.55V,Zalman NB47j; Spire Whisperrock IV ; 512MB Corsair VS PC3200 DDR;  Inno 6600GT 128MB AGP; Samsung 80GB 7200 RPM ATA-133 ; IBM DTLA 75MB 7200 RPM , Pioneer 110D DVD-RW, Pioneer 120S DVD , Benq 937s+ , Chieftec 360W , Jazz 9902 ,  XP Prof Hun SP2
Szorgos népünk győzni fog! ;)

#498 Felhasználó inaktív   L2GS-11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 26. 13:15

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. nov. 25., csütörtök - 10:57

OFF: Az kicsoda?  :think: /OFF

OFF
Én ismerek egy crafty serge-t, csak nemtom, jareth is őt ismeri, akit én. :think:
/OFF

Amúgy meg a megasztár-gigalol nem érdekel, hol van a TV2 és RTL Klub féle tehetségekutatós banda?
Szerintem már sehol... Sugar and Spice és tsai vagy mi.
"Everyone is busy to find out what happened in the first second after the Big Bang, I’m curious what was in the before seconds…" S.G.

#499 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 11. 26. 13:31

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2004. nov. 26., péntek - 12:31

bár éneket taníthatnék alsóban ;)

Bocs de szerintem nadrágban se lenne nagy sikered :D

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#500 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 26. 13:44

Idézet: td - Dátum: 2004. nov. 26., péntek - 14:31

Bocs de szerintem nadrágban se lenne nagy sikered :D

Üdv: Dan

hülye ;)
Amikor tanítottam nagy sikerem volt, ritka volt a tanárbácsi :cool: