HWSW Informatikai Kerekasztal: Megasztár!!! Giga-csillag? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megasztár!!! Giga-csillag? Értékeld a témát: -----

#501 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 26. 13:48

Idézet: Crybaby - Dátum: 2004. nov. 26., péntek - 13:04

Vagyis élőben lehet, hogy abszolút nem hamis csak a Tv képernyőjén keresztűl ez másképp jön le.

Erre mondom 100%-os bizonyossággal, hogy nem így van. De látom, hogy nem foglak meggyőzni, így részemről ez a téma lezárva.

Idézet

Persze hogy a megcsinált "sztár" és a jó hang nem zárja ki egymást, de ennek a kitételnek eddig egyetlen versenyző sem felelt meg maximálisan.

Naná! Hiszen Gáspár Laci egy egyéniség. Marha jól énekel, és nem tudták volna rákényszeríteni, hogy olyan produkcióhoz adja a nevét, amely "nem ő".

Ahogyan hallottam Vera bizony éppen ennek az ellentéte. Megcsinálták "második Cserháti Zsuzsának". Ezt pedig nem kellett volna. :rolleyes:

Idézet

Edmund is ahhoz képest hogy végig 1 féleképp énekelt, meddig bentmaradt már?

Nem azt mondtam, hogy Bartók Eszter nem marad bent sokáig. Hanem azt, hogy nem tud más stílusban énekelni. akár a döntőig is mehet, de senkinek ne legyenek kétségei, hogy ismét olyan valaki fog nyerni, aki "képlékeny". Akit át lehet formálni, és eladható.

Idézet

Ápropó, mik avélemények az eddig  megjelent MEGASZTÁR 1- albumairól?

Saját vélményem:
Tóth Veronika ...

Csak olvastam, hogy sokak szerint semmi egyéniség nincsen benne. Köze nem volt a lemezhez azon kívül, hogy felénekelte.

Idézet

Gáspár László:
eleinte 2 szám tetszett, de  többszöri végighallgatásra, több dalt is megkedveltem, abszolút hozzá illő dalokkal.

Csak a videoklipjét láttam eddig. Igényes, tetszik a basszusgitáros rész benne, de nem az én világom igazából. Valahogyan jazz-esebb megszólalást vártam tőle. Aztán lehet, hogy a többi szám nem ilyen, de akkor miért ebből csináltak klipet?

Idézet

Oláh Ibolya albumát nem hallottam még, csak azt az 1 számot amihez már videóklipp is készült, de nemigen győzött meg.
..

Egyetértek veled, csak az a különbség, hogy ha fizetnének sem hallgatnám meg. Örülük, ha nem kell látnom/hallanom azt az undorítóan ellenszenves fejét/hangját.

Idézet

Szabó Leslie albuma:
Na nekem ez nagyon bejött, már a válogatáson is nagyon tetszettek a dalai, melyről a műsor utáni koncerteken újra és újra tanúbizonyságott tett. Nagyon sok fellépésére elmentem párommal meghallgatni.
A kiadott lemezt meg profi munkának tartom, mind minőségében, mind dalaiban, mind szövegében.

Nem hallgattam, de látatlanban megmondom, hogy tetszeni fog. Ugyanis sok dalát ismerem a honlapjáról (voltak fent letölthető dalok). A nővéremnek megveszem ezt a lemezt ajándékba.

Idézet

Valószínű sokaknak viszont ez a fajta hangszín, stílus nem jön be, de ugye vannak akik nem szeretik Sting-et, Claptont és még sorolhatnám. SZámomra ez is felfoghatatlan ;)

Ez érdekes. A Police-t és Sting munkáit nagyon szeretem. Clapton-t viszont soha nem kedveltem.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#502 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 26. 13:56

Idézet: Crybaby - Dátum: 2004. nov. 26., péntek - 13:04

Saját vélményem:
Tóth Veronika albuma borzasztó gyenge, végig azonos stílusú számok, azonos hangnemű és hangszínű éneklés, bugyuta szövegekkel. Úgy éreztem nemigen a részére készültek a dalok,illetve nem az ő stílusához.
Gáspár László:
eleinte 2 szám tetszett, de  többszöri végighallgatásra, több dalt is megkedveltem, abszolút hozzá illő dalokkal.
Oláh Ibolya albumát nem hallottam még, csak azt az 1 számot amihez már videóklipp is készült, de nemigen győzött meg.
Hozzátartozik, az is hogy nekem a hangszíne  abszolút nem jön be és nem is szimpi, nem is tudtam megérteni, hogy hogyan juthatott ennyire messzire a Megasztár 1-ben. Nekem ő az a versenyző aki inkább az eladhatóságával (honnan jött, színpadi lazaságával, megjelenésével) tudott idáig jutni mintsem a hangjával.
Persze tudom nem vagyunk egyformák, mindenkinek más és más tetszik, de véleményem szerint voltak nála sokkal jobb hangú énekesek is abban a mezőnyben de ez már egyéni szoc. problém ,)
Szabó Leslie albuma:
Na nekem ez nagyon bejött, már a válogatáson is nagyon tetszettek a dalai, melyről a műsor utáni koncerteken újra és újra tanúbizonyságott tett. Nagyon sok fellépésére elmentem párommal meghallgatni.
A kiadott lemezt meg profi munkának tartom, mind minőségében, mind dalaiban, mind szövegében.

Nem szoktam hozzászólni a topichoz, inkább csak olvasgatom.

A véleményem tök hasonló a tiédhez, én a Tóth Veronikán elalszom, bár nagyon jó a hangja.

GL: eltalálták valóban a stílusát, szerintem a második album jobb lesz.

OI: a hangja egyáltalán nem tetszik, és a stílusa se (öltözet, haj), ettől függetlenül fura módon őróla lehet hallani szinte a legtöbbet. A lemez sokadszori hallgatásra a "  talán berúgva elmegy" kategória, de pl. az "embertelen dal" alatti zene, hát......

SZL: sajna azt nem hallottam.

Szerkesztette: Kory 2004. 11. 26. 13:57 -kor

#503 Felhasználó inaktív   Crybaby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 26. 14:48

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. nov. 26., péntek - 12:48

Erre mondom 100%-os bizonyossággal, hogy nem így van. De látom, hogy nem foglak meggyőzni, így részemről ez a téma lezárva.

Naná! Hiszen Gáspár Laci egy egyéniség. Marha jól énekel, és nem tudták volna rákényszeríteni, hogy olyan produkcióhoz adja a nevét, amely "nem ő".

Ahogyan hallottam Vera bizony éppen ennek az ellentéte. Megcsinálták "második Cserháti Zsuzsának". Ezt pedig nem kellett volna. :rolleyes:

Nem azt mondtam, hogy Bartók Eszter nem marad bent sokáig. Hanem azt, hogy nem tud más stílusban énekelni. akár a döntőig is mehet, de senkinek ne legyenek kétségei, hogy ismét olyan valaki fog nyerni, aki "képlékeny". Akit át lehet formálni, és eladható.

Csak olvastam, hogy sokak szerint semmi egyéniség nincsen benne. Köze nem volt a lemezhez azon kívül, hogy felénekelte.

Csak a videoklipjét láttam eddig. Igényes, tetszik a basszusgitáros rész benne, de nem az én világom igazából. Valahogyan jazz-esebb megszólalást vártam tőle. Aztán lehet, hogy a többi szám nem ilyen, de akkor miért ebből csináltak klipet?

Egyetértek veled, csak az a különbség, hogy ha fizetnének sem hallgatnám meg. Örülük, ha nem kell látnom/hallanom azt az undorítóan ellenszenves fejét/hangját.

Nem hallgattam, de látatlanban megmondom, hogy tetszeni fog. Ugyanis sok dalát ismerem a honlapjáról (voltak fent letölthető dalok). A nővéremnek megveszem ezt a lemezt ajándékba.

Ez érdekes. A Police-t és Sting munkáit nagyon szeretem. Clapton-t viszont soha nem kedveltem.

Idézet

na akkor ez lezárva ;)

Idézet

Ebben igazad van, de ő sem az a tipikus színpad virtuóz , tini sziveket megdobogtató "sztár". SZERENCSÉNKRE!

Idézet

Ahogyan hallottam Vera bizony éppen ennek az ellentéte. Megcsinálták "második Cserháti Zsuzsának". Ezt pedig nem kellett volna.

Hát véleményem szerint ez alulmúlt mindent, mintha valami nyálzenekar írta volna neki a számokat.

Idézet

ebben egyetértünk, csak nem akartam ilyen nyersen fogalmazni ;)
Amúgy én az ő videóklippjét láttam, nem a G.L.-ét

Idézet

Kíváncsi vagyok majd mit szólnak hozzá akik a honlapról már ismerték a számait, ugyanis így zenakarban, a többi hangszerrel kiegészítve, eleinte nekem furcsa volt néhány szám és még mindig azt mondom a Bakelit úgy egymagában jobban szólt mint így körítéssel, de összességében engem meggyőzött az album.

Idézet

tényleg érdekes
NEK-et esetleg ismered? mondjuk így az eddigi véleményeid alapján nem jönne be neked, szerintem ;)
Konfig #2:
IWill XP333-R; XP 1700@1633Mhz 1.55V,Zalman NB47j; Spire Whisperrock IV ; 512MB Corsair VS PC3200 DDR;  Inno 6600GT 128MB AGP; Samsung 80GB 7200 RPM ATA-133 ; IBM DTLA 75MB 7200 RPM , Pioneer 110D DVD-RW, Pioneer 120S DVD , Benq 937s+ , Chieftec 360W , Jazz 9902 ,  XP Prof Hun SP2
Szorgos népünk győzni fog! ;)

#504 Felhasználó inaktív   Tinca 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 26. 15:09

Inkább csak olvasgattam a hozzászólásokat, de amellett, hogy Iguana elég jól összefoglalta a lényeget, vmit hozzáfűznék, amitől felmegy a pumpa nálam.
Szóval, szerintem úgy kéne működjön (tudom, nem én döntöm el :rolleyes: ), hogy elénekelnek egy dalt, aztán megin egyet, és újra, aztán még párat. Amíg ez nem megy, a lőtéri sánta kutyát nem érdekli, hogy milyen a mozgása, meg mit adott rá a stylist :rolleyes:  A tököm tele van azzal, hogy bárki úgy kezd egy értékelést, hogy "nem voltál elég vad a ruhádhoz", etc. Erről az jut eszembe, amikor egyszer rég, hol nem volt, de tényleg véletlen átkapcsoltam a Z+-ra. Aholis, valami hazai naccsikerű énekesek arról vitáztak, hogy a fellépés eredményét mennyire befolyásolja a színpadi megjelenés és mennyire a dalok. :omg:  Ilyenek hangzottak el, hogy "szerintem 40-60%", meg "mivel én még kezdő vagyok, inkább valamivel többet számít, hogyan éneklem". :rolleyes:
Áááhhh, hová jutottunk.
A zsűriről tkp. mindent elmondtatok. Nevetséges. Aki nem nőtt fel a feladathoz, az megpróbál értelmesen nézni, és ritmusra ingatni a fejét. :(
Plusz a sok csináljunk-sóműsort-a-versenyből. Pl. akik végeztek, beülnek a társalgóba, középre, a csillagba és izgalmas "beszélgetést" folytatnak :omg:
Egyébként is kik szerkesztik ezt a műsort zeneileg. A szerencsétlen csillagdalba úgy válogatták össze a duókat, hogy nagyréászt disszonánsan szóltak. :rolleyes:
Áh, nem is folytatom.  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:
Tinca tinca: Szerényen háttérbe szorul ... holott előnyös tulajdonságai miatt  a mainál nagyobb megbecsülést érdemelne. (Pénzes - Tölg)

#505 Felhasználó inaktív   Windy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 22:32

Kivételesen nagyjából egyetértek a zsűri döntésével. Bár 3.-nak én inkább a "rockos" csajt jelöltem volna.

#506 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 22:41

En a nagybogos csajt tettem volna a dontobe.  A San Antonio Spurs- polos srac viszont nagyon utott ezzel a dalaval..  :respect:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#507 Felhasználó inaktív   begbie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 22:42

Idézet: Windy - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 23:32

Kivételesen nagyjából egyetértek a zsűri döntésével. Bár 3.-nak én inkább a "rockos" csajt jelöltem volna.

Annyira most én sem vagyok felháborodva (ráadásul én is törökszentmiklósi vagyok  :)  ) bár nagyon sokféleképpen alakulhatott volna a dolog... igen erős mezőny volt, de hát jön majd Piftuka és Iguana és megmondják a tutit... :evil2:

#508 Felhasználó inaktív   coolrob 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 22:54

jo volt nagyon a mai műsor..
a roma srác nagyon ász volt simán best..a másik arc is jól nyomta tipikus showman..a csajszi is tökéleteset nyujtott szerintem..ma végre a zsűri is képben volt..

Viszont ez a Pélyi Barna ez vmi hányinger..én nem értem de egyszerűen gusztustalan..beleköt ez mindenkibe de végre megmondták neki hogy qssoló legyen.:D :respect:

#509 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 23:34

a mostaniba bele-bele néztem, de egyszerűen nem köt le, sablonos dalokat választanak - vagy ha nem is sablonosat, nem nagyon találkoztam egyéni dolgokkal, akik választják a számokat, görcsösen raaszkodnak a standard tévébarát dolgokhoz... ha az énekesek választhatnának a saját stílusukhoz jobban illő zenéket, sokkal érdekesebb lenne az egész. persze nem ez a cél, hanem az hogy a legjellegtelenebb előadót találják meg akik ezeket a sablon-számokat tudják jól előadni. ez van, ezt kell szeretni, kicsi a zenei piac errefelé

hja. és BArtók Eszter számát imádom (annak ellenére, hogy állítólag primitív szám... vagy pont ezért?), és az ő érdekében remélem hogy viszonylag hamar kiesik... nem örülnék neki ha őt is bedarálnák a kereskedelmitévés-rádiós masszába
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#510 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 23:38

Idézet: coolrob - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 22:54

...
Viszont ez a Pélyi Barna ez vmi hányinger..én nem értem de egyszerűen gusztustalan..beleköt ez mindenkibe ...

Szerintem pont hogy nem, pedig az lenne a dolga. :D 

Inkább csak azt a sablont nyomja, hogy "engem meggyőztél, nagyon tetszett". :D

A zsűri ma kivételesen jól döntött, bár a metálgolyhó csajnak sem volt rossz hangja... azt nem értem, hogy miért úgy válogatják össze az elődöntőseket, hogy van szar 10-es mezőny, meg jó... múltkori szar volt, a mai kifejezetten jó. Állítom, hogy a mai leggyengébb produkció is (leszámítva a fodrászkölök nyekergését) jobb volt mint a múltkori két döntős előadás... :omg:

Szerkesztette: Etele 2004. 12. 01. 23:39 -kor

#511 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 11:17

Kb én is egyetértek a szűrivel. Bár nekem meg  a karamell vagy hogyhíjják nem tetszett annyira, én helyette azt a magas csajt tettem volna be aki "juritmiksz"-et ;)  énekelt.
Pély Barna egyre randább :smoker:  Volt képe felvenni azt a virágos kis otthonkát, és kigombolni tökig :confused:
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#512 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 11:29

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2004. dec. 2., csütörtök - 11:17

...Volt képe felvenni azt a virágos kis otthonkát, és kigombolni tökig :confused:

Ne is emlegesd! :)

Mikor megláttam, egyből az jutott az eszembe, hogy Kozsó így nézhetett ki fiatalabb korában. :D (Azzal a nagy nyaklánccal meg medállal... :omg: )

Szerkesztette: Etele 2004. 12. 02. 11:30 -kor

#513 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 11:32

De kár hogy otthon nincs netem, mutattam volna róla tv-kártyával képet, hogy okuljon a nép ;)

#514 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 12:42

Én is többé kevésbé elégedett vagyok, bár nekem a back to black-et éneklő srác meggyőzőbb volt mint a karamell. sokkal. dehát adni kell a divatra, egy fekának be kellett jutnia. :down: viszont a summer of 69-os srác nagyon jó volt, jópofa is meg hangja is van. mondjuk őt szvsz k ifogják ejteni, mert alakítani nemigen hagyja majd magát.

Szerkesztette: freeone 2004. 12. 02. 12:44 -kor

A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#515 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 12:46

Hát igen, kicsit én is úgy éreztem, hogy a srácot a származása miatt ünnepelték ennyire és szavazták be.
Szerintem a nagymellű csaj is egész jó volt, volt neki is hangja, csak ideges volt.

#516 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 12:50

Idézet: Etele - Dátum: 2004. dec. 2., csütörtök - 11:29

Ne is emlegesd! :)

Mikor megláttam, egyből az jutott az eszembe, hogy Kozsó így nézhetett ki fiatalabb korában. :D (Azzal a nagy nyaklánccal meg medállal... :omg: )

:offtopic:

Most hogy emlitetted Kozsot, tennap lattam vmelyik musorban egy "faraszto" napjat.. Ez a csavo ket csinibabaval el egyutt?  :eek:  :eek:  :reklamacio:  :D

ez az.. kezdjel el lecci ciganyozni..  :rolleyes:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#517 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 02. 12:52

Idézet: begbie - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 22:42

igen erős mezőny volt, de hát jön majd Piftuka és Iguana és megmondják a tutit... :evil2:

KépSZÓLÍTOTTÁL KISGAZDÁM???
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#518 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 12:53

Ki kezdett el cigányozni? Nem értelek :confused:

#519 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 12:54

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 22:41

En a nagybogos csajt tettem volna a dontobe...

Nem tudod veletlenul mi volt az a szam, amit eloadott?

Szerk: Incognico  :omg:  :respect:

Szerkesztette: zZsOlTi 2004. 12. 02. 13:07 -kor

-ZsOlTi-

#520 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 12:54

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. dec. 2., csütörtök - 13:52

KépSZÓLÍTOTTÁL KISGAZDÁM???

Heroes3 télen-nyáron ;)