Idézet: Crybaby - Dátum: 2004. nov. 26., péntek - 13:04
Erre mondom 100%-os bizonyossággal, hogy nem így van. De látom, hogy nem foglak meggyőzni, így részemről ez a téma lezárva.
Idézet
Naná! Hiszen Gáspár Laci egy egyéniség. Marha jól énekel, és nem tudták volna rákényszeríteni, hogy olyan produkcióhoz adja a nevét, amely "nem ő".
Ahogyan hallottam Vera bizony éppen ennek az ellentéte. Megcsinálták "második Cserháti Zsuzsának". Ezt pedig nem kellett volna.
Idézet
Nem azt mondtam, hogy Bartók Eszter nem marad bent sokáig. Hanem azt, hogy nem tud más stílusban énekelni. akár a döntőig is mehet, de senkinek ne legyenek kétségei, hogy ismét olyan valaki fog nyerni, aki "képlékeny". Akit át lehet formálni, és eladható.
Idézet
Saját vélményem:
Tóth Veronika ...
Csak olvastam, hogy sokak szerint semmi egyéniség nincsen benne. Köze nem volt a lemezhez azon kívül, hogy felénekelte.
Idézet
eleinte 2 szám tetszett, de többszöri végighallgatásra, több dalt is megkedveltem, abszolút hozzá illő dalokkal.
Csak a videoklipjét láttam eddig. Igényes, tetszik a basszusgitáros rész benne, de nem az én világom igazából. Valahogyan jazz-esebb megszólalást vártam tőle. Aztán lehet, hogy a többi szám nem ilyen, de akkor miért ebből csináltak klipet?
Idézet
..
Egyetértek veled, csak az a különbség, hogy ha fizetnének sem hallgatnám meg. Örülük, ha nem kell látnom/hallanom azt az undorítóan ellenszenves fejét/hangját.
Idézet
Na nekem ez nagyon bejött, már a válogatáson is nagyon tetszettek a dalai, melyről a műsor utáni koncerteken újra és újra tanúbizonyságott tett. Nagyon sok fellépésére elmentem párommal meghallgatni.
A kiadott lemezt meg profi munkának tartom, mind minőségében, mind dalaiban, mind szövegében.
Nem hallgattam, de látatlanban megmondom, hogy tetszeni fog. Ugyanis sok dalát ismerem a honlapjáról (voltak fent letölthető dalok). A nővéremnek megveszem ezt a lemezt ajándékba.
Idézet
Ez érdekes. A Police-t és Sting munkáit nagyon szeretem. Clapton-t viszont soha nem kedveltem.

Súgó
A téma zárva.

SZÓLÍTOTTÁL KISGAZDÁM???