HWSW Informatikai Kerekasztal: Megasztár!!! Giga-csillag? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megasztár!!! Giga-csillag? Értékeld a témát: -----

#521 Felhasználó inaktív   coolrob 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 02. 13:01

Idézet: freeone - Dátum: 2004. dec. 2., csütörtök - 13:42

Én is többé kevésbé elégedett vagyok, bár nekem a back to black-et éneklő srác meggyőzőbb volt mint a karamell. sokkal. dehát adni kell a divatra, egy fekának be kellett jutnia. :down: viszont a summer of 69-os srác nagyon jó volt, jópofa is meg hangja is van. mondjuk őt szvsz k ifogják ejteni, mert alakítani nemigen hagyja majd magát.

én sem támogatom a kisebbséget de ez nevetséges hogy itt fekázol..
Abszolut a legjobb volt a srác és 100 emberből kb. 90 et megérintett a száma ami eszméletlen arány figyelembe véve hogy nem tetszhet mindekinek ugyonaz..
a fél studió bőgött és én is haverral néztem de tátott szájjal sőt azóta vagy 10X meghallgattam..
Az hogy neked nem teccik egy dolog véleményed is lehet amit megosztassz velünk dehogy fekázz az gusztustalan már bocs..
üdv:coolrob
(pedig hidd el én sem támogatom őket hisz egész általánosban mindennap a menzáig rajtuk kellett átverekedni magunkat és szinte mindenap bunyó volt mert belénkkötöttek ennek ellenére próbálkozom tartozkodni az előitéletektől mert fehér emberben is van annyi szemét hogy ilyen alapon ránk is lehet mondani akármit.)

#522 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 13:05

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2004. dec. 2., csütörtök - 12:53

Ki kezdett el cigányozni? Nem értelek :confused:

Idézet

Hát igen, kicsit én is úgy éreztem, hogy a srácot a származása miatt ünnepelték ennyire és szavazták be.

nem mondtad ki, de erzekeltetted..
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#523 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 13:06

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2004. dec. 2., csütörtök - 14:05

nem mondtad ki, de erzekeltetted..

Ebben mi a cigányozás? Tényleg nem értelek.
Kimondom én, de az sem cigányozás akker. Az lenne az hogy "Hülyék a cigányok" vagy ilyesmi.
Semmi bajom azzal hogy cigány, érted???
De szerintem azért került be mert az.
Ezért már főbelövetnél?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#524 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 13:08

Idézet: coolrob - Dátum: 2004. dec. 2., csütörtök - 12:01

Abszolut a legjobb volt a srác és 100 emberből kb. 90 et megérintett a száma ami eszméletlen arány figyelembe véve hogy nem tetszhet mindekinek ugyonaz..

Elöször tanuljon meg normálisan beszélni, intonálni..Engem halálra idegesit ahogy bizonyos szavak végét ejti, tipikusan mint a másik roma gyerek az elsö adásban..pfffff..

magasan nem volt a legjobb imho, de izlések és pofonok..
"Ha vágyaink lovak lennének, térdig járnánk a lószarban :)"

#525 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 02. 13:09

Nos...

Megítélésem szerint végre egy döntős hely a megérdemelt helyre került. Molnár Feri egészen szenzációs volt. Átütő produkciót nyújtott; olyan produkciót, amit szerintem joggal várhat el az ember egy ilyen "vetélkedő" döntősétől.

/Hasonlót az Anouk számot éneklő szőke kislánytól kaptunk szerintem. Milyen kár, hogy ő nem jutott tovább (  :reklamacio: )!/

Egyébként nem csak az tetszett, ahogyan "Karamell" énekelt, hanem a szám is. Ha ilyeneket alkot a srác, akkor bizony nagyon tehetséges.

Amikor Soma azzal indított, hogy a dal milyen gyenge, közhelyes, ócskaság... :mad: Elkönyvelhetett egy virtuális farbarúgást a részemről, pedig nem szokásom nőkkel erőszakoskodni. Soma egy savanyú 'csa. Menjen vissza jazzt énekelni, ahhoz legalább ért! Máshoz nem. Bármennyire erőlködik.

A másikdöntős helyet illetően is elégedett vagyok, bár meg kell mondjam, hogy mint nagy Bryan Adams rajongó a "Summer of '69" Bella Levente által előadott változatát a szám elleni merényletként éltem meg. Szerintem pocsék volt.
Ugyanakkor megdöbbentően jól énekelte a saját részét a Csillagdal-ban. Akkor tűnt fel, hogy: "hohó, ennek ilyen hangja van? :eek: " !
Szóval a két legjobb ment a döntőbe ezúttal.

A vígaszággal kapcsolatban én is gondban lettem volna. Borbély Brigi is teljesen rendben van, de kicsit motoszkál bennem a gondolat, hogy továbbjutását nem kis részben köszönheti az erotikával elég erősen átitatott produkciójának is.

Egy kérdésem van: nem arról volt szó a múltkor, hogy a stylist-ot fenékbe rúgják?
Borzalmas ruhákat aggatott szerencsétlen versenyzőkre.

A sminkes előtt viszont le a kalappal.  :respect:
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#526 Felhasználó inaktív   coolrob 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 13:09

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2004. dec. 2., csütörtök - 14:06

Ebben mi a cigányozás? Tényleg nem értelek.
Kimondom én, de az sem cigányozás akker. Az lenne az hogy "Hülyék a cigányok" vagy ilyesmi.
Semmi bajom azzal hogy cigány, érted???
De szerintem azért került be mert az.
Ezért már főbelövetnél?

én kb értelek de rohadtul elfogult vagy a romák ellen hogyha ilyet mondassz hogy azért került be mert az..
Nem azért..hanem mert olyat adottt tegnap este amivel nem lehetne kiesni még egy döntőben sem ez tuti..nem az én véleményem hanem 100-ból 90 ember igy gondolja de 80 tuti...

Szerkesztette: coolrob 2004. 12. 02. 13:11 -kor

#527 Felhasználó inaktív   coolrob 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 13:11

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. dec. 2., csütörtök - 14:09

Nos...

blabla.:)

na látom te is megláttad az igazságot pedig te aztán nagy kritikus vagy mitn a settenkedő.:)
örülök:)

#528 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 13:13

Nem érzem hogy rohadtul elfogult lennék a romák ellen, komolyan.
Nekem tényleg nem tetszett, és szerintem akkor is "divatból" került be ;)
Egyáltalán nincs hangja szerintem annak a fickónak. Öljetek meg ezért.
Ja és bocs ha kiakadtam, csak most tudtam meg, hogy a médiában hangoztatott 6%-os közalkalmazotti béremelés az csak egy hazugság, a mi iskolánk nem kap, így karácsonyra sincs pénzem.
De ez itt off, bocsi

#529 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 02. 13:15

Idézet: Gandalf - Dátum: 2004. dec. 2., csütörtök - 13:08

magasan nem volt a legjobb imho, de izlések és pofonok..

Ha ez a véleményed, akkor az már nem az ízlés kategóriája, hanem a hozzáértésé. Helyesebben szólva a hozzá nem értésé!

Van egy sajátos akcentusa, némi modorosság az éneklésében az tény, de azon beszédtechnikával lehet segíteni, de ha nem, akkor sem lesz katasztrófa. Ugyanis akcentusa van, de a szavakat -amelyeket énekelt- így is lehet érteni. Oláh Ibolya... na neki aztán ezzel súlyos problémái voltak. Elharapta a szavak végét; teljesen érthetetlenül énekelt általában.

Karamell remek dalt adott elő, teljesen profin. Ez a lényeg.

#530 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 13:17

Most az egyszer nem értek egyet Piftukával, ezt a modorosságot, techikai nehézségeket az életben nem fogja szerintem levetkőzni a srác, főleg ha azt mondják neki hogy így tovább, kegyetlen jó vagy.

#531 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 02. 13:17

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2004. dec. 2., csütörtök - 13:13

Ja és bocs ha kiakadtam, csak most tudtam meg, hogy a médiában hangoztatott 6%-os közalkalmazotti béremelés az csak egy hazugság, a mi iskolánk nem kap, így karácsonyra sincs pénzem.
De ez itt off, bocsi

OFF: Nem beszélve arról, hogy idén a 13. havi fizetésre is keresztet vethetnek a közalkalmazottak.  :rolleyes: /OFF

#532 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 13:19

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. dec. 2., csütörtök - 14:17

OFF: Nem beszélve arról, hogy idén a 13. havi fizetésre is keresztet vethetnek a közalkalmazottak.  :rolleyes: /OFF

Az a másik dolog. Sőt, lehetséges hogy mi EGYÁLTALÁN nem kapjuk meg jövőre sem, mert az iskolánknak kell(en) kigazdálkodnia. (Nem önkormányzati iskola vagyunk hanem fővárosi)
CSak ezen már nem akartam topicot nyitni, mert bezárnák hogy politizálok.(pedig csak éhenhalok)

#533 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 02. 13:20

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2004. dec. 2., csütörtök - 13:17

Most az egyszer nem értek egyet Piftukával, ezt a modorosságot, techikai nehézségeket az életben nem fogja szerintem levetkőzni a srác, főleg ha azt mondják neki hogy így tovább, kegyetlen jó vagy.

A döntősök számára úgy kezdődik az élet a Megasztárban, hogy elzavarják őket beszégtechnikushoz, énektanárhoz és koreográfushoz.

Hidd el, nem olyan nagy probléma, mint mondod. Megjegyzem egyáltalán nem baj, ha nem tetszik, amit a srác produkált.

De azt nem lehet mondani, hogy nincsen jó hangja. Mert az már nem igaz.

#534 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 02. 13:22

A válogatások alkalmával valaki feltöltögette az adásokat, és közzé tette itt a fórumban.

Miért maradtak el ezek?

Nekem konkrétan az első (vagy második) döntőből lenne szükségem a gitáros srác (nem a fekete, félhosszú hajú utcazenész!), és az Anouk-ot éneklő lány felvételére, meg a tegnapiból Molnár Feri dalára.  :think:

#535 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 13:26

Igazad van rosszul fogalmaztam, hangja van, csak szerintem nem tudja használni.
És nagyon berögződött valami modorosság.

#536 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 13:27

:offtopic:
Írom a levelet a Demszkynek, megkérdezem mit javasol. Szerinted válaszol, Piftuka? :think:

#537 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2004. dec. 2., csütörtök - 14:17

Tényleg súlyos hibái voltak, amiket "nem tettek szóvá". Valószínűleg előre eldöntött lehetett a dolog. Amúgy figyeltétek, hogy zsűrizések közben megint volt 3 nagydarab vágás? Biztos olyasmit mondtak, ami nem volt megfelelő, olyanra, aki megfelelő volt :D
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#538 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Piftuka

A válogatások alkalmával valaki feltöltögette az adásokat, és közzé tette itt a fórumban.

Miért maradtak el ezek?

Nekem konkrétan az első (vagy második) döntőből lenne szükségem a gitáros srác (nem a fekete, félhosszú hajú utcazenész!), és az Anouk-ot éneklő lány felvételére, meg a tegnapiból Molnár Feri dalára.  :think:

én voltam, és főleg azért nem folytattam, amit leírtam legutóbbi hsz emben, másrészt lustaság.

de ha ezek szerint van rá igény, akkor felteszek még néhányat, többek közt ezeket is

Szerkesztette: qnadam 2004. 12. 02. 13:28 -kor

de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#539 Felhasználó inaktív   begbie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Örülök, hogy a földim másoknak is tetszett (pesze Gabibácsit kivéve... ;)  ). A honlapon az exkluzív videók között meg lehet nézni a selejtezőbeli szereplését is. Két saját számot énekel, illetve egy számomra ismeretlen dal refrénjét, de szerintem azt is kegyetlen jól...
A cigány-kérdésről meg annyit, hogy azt el kell ismerni, hogy nem sok mindenhez értenek, viszont a zene a legtöbbjüknek ott van a vérében és ösztönösen jót csinálnak!...

...szerintem.... ;)

#540 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 13:28

Nagyokat vágnak, igen, és nagyon látszik. Mondjuk olyan bakiknál ami múltkor is volt (rossz nevet mondtak az eredményhirdetésben) kell is :D

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.